Vill DU bli en Zara - Girl?


Well, Don't think so. Inte jag i alla fall! Blev väldigt besviken när jag läste artikeln om de tre tjejerna som blivit sparkade från Zara här i Örebro som öppnade i November!! Anledningen till att två av tjejerna blev sparkade var att de log för lite! Va? Skojar de?

Den ena tjejen hade nyligen berättat för ledningen att hon blev gravid & tror att det är anledningen till att hon fick sparken - inte att hon inte log! Det är verkligen absurt!

image1


Det sjukaste är dock när de utför stickprov då de kontrollerar om de anställda har rätt färg på strumporna, de puttade omkull kläder som de ställt upp för att de sedan skulle börja om, dessutom skulle personalen betygsättas varje månad på bland annar smink, kläder, kläder & frisyr.. hmm allt för att få fram de optimala Zara girls.

För mig är detta inte acceptabelt, en arbetsgivare skall aldrig behandla sin personal som skit, jag undrar hur de känns för alla Zara girls där ute, jag tycker inte ni ska acceptera detta! Bojkotta klädkedjan, gå ihop ni tjejer som jobbar där och ställ era krav!

Kommentarer
Postat av: andreas

Fack it!

2008-02-22 @ 22:13:18
URL: http://deas.ath.cx/andreas/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0