Primer

Är det någon som har lång erfarenhet av att använda primer? Jag skulle verkligen vilja veta mer om det. Läste lite på eleven.se som har riktigt bra information om sitt smink tycker jag - allmänt om smink också.

För övrigt, finns ju några att välja bland:

Hittade den här från Smashbox som jag bestämt vill ha!
Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Skapa en perfekt canvas för att applicera foundation med Smashbox bästsäljande Photo Finish Foundation Primer. Med extrakt från vindruvor för att lugna och skydda huden hjälper denna oljefria och färglösa produkten till att fylla i fina linjer och porer för att ge en jämnare hy med mjuk sammetsliknande finish. Använd den efter fuktighetskrämen och före foundation för ett perfekt resultat.

Applicera ett mjukt lager av denna primer efter att du har använt din dagliga fuktighetscreme, eller direkt på ren hud. Koncentrera dig på områden som har djupa linjer och/eller har en grov yta.

Photo Finish är underbar att använda under ögonen, den hjälper concealern att glida och stanna på sin plats. Den förhindrar även att din foundation ser torr och sprucken ut. Följ sedan upp med din favorit-foundation.

Källa: eleven.se

Kommentarer
Postat av: Sofie Bennulf

köp den;) så kan du säga om den e bra till mej hahaha:P

2009-01-19 @ 00:45:29
URL: http://www.sofiebennulf.se
Postat av: Karin

haha på ett ungefär;)

2009-01-19 @ 10:53:07
URL: http://KarinOlofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0