Jag blir så jävla arg & frustrerad!

PÅ Sverigedemokraterna som för mig vinner priset för de mest inkompenta, trångsynta, idiotiska & hatiska människorna i världen!

Om ni läser den här artikeln: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5984647.ab kommer ni som inte är insatta snart att inse att den här människan, som är Rasisternas partiledare (jag menar SD:s partiledare), är helt inkompetent & slänger ur sig påståenden som det inte finns någon grund för.

Det är sjukt hur människor kan vara obildade i ett land som Sverige, jag är rädd, verkligen rädd för hur utvecklingen för dessa människor har stannat. Dessa människor behöver hjälp & vi andra människor i Sverige som är bildade måste hjälpa dem att lära sig. Att lära sig läsa fakta, att lära sig om vetenskap & religion. För hittils har de haft väldigt svårt att behärska dessa ämnen. Kanske är de förlorade, kanske är de ute med dem, de har inte fått kunskapens gåva men vi andra måste stå upp mot dem & omvandla vår ilska mot den här okunskapen & idiotismen till en stor sköld som står emot deras okunniga & falska argument om Sverige & dess människor.

Så vem är med mig? Vem vill sprida kunskap om hur Sverige egentligen är, vad som är fakta, vad som är religion och vem vill lära dessa människor vad vetenskap är?

Stoppa Rasisternas (SD:s) propaganda mot Muslimer
(för uppenbarligen har de INTE en jävla aning om vad det innebär att vara muslim, kristen eller något annat)

Glöm aldrig:

..ehem..ja, inte rasister alltså? "ok"

Läs artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5823268.ab


Kommentarer
Postat av: vesna.blogg.se

ja du har rätt

2009-10-20 @ 16:40:45
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Moa

USCH! Såg just debatt med partiledaren Jimmie, asså. Ja, vad ska man säga? Man blir bara så arg o frustrerad som du säger!

2009-10-20 @ 21:38:46
URL: http://mmmoas.blogg.se/
Postat av: vesna.blogg.se

skitdåligt asså. det är inte rättvist, jävla idioter..de värsta för mig va nog den första ja skrev om.. dom blev s åsura för ja inte ville samarbeta me dom gratis, att dom kopierade grejer ja skrev till dom o försökte nedvärdera mig me de o massa sånt..

2009-10-20 @ 22:02:38
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Sofie Bennulf

Asså jag höll på att smälla av när jag läste de på jobbet.. de första jag sa till magnus var att han kommer inte leva länge... någon lär ju skjuta skallen av han... för lixom tillomed jag som inte är muslim blir upprörd och tar åt mej av det.

2009-10-20 @ 23:10:55
URL: http://www.sofiebennulf.se
Postat av: Anonym

Du jag med! USCH!

2009-10-21 @ 11:45:54
URL: http://veronikascrib.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0