BLOGGERS

Tänkte tipsa om några bra bloggar som jag brukar läsa när jag har en stund över. Har delat upp dem i lite olika kategorier. Hoppas ni gillar dem!


Mode

♥ Sofis Snapshots - Den här bloggen läser jag varje dag. Sofi har blivit en stor favorit på senare tid med sin säkra stil, New York livet och alla tips som hon ger sina läsare! Ett måste om du är modeintresserad - dessutom driver hon ju Sofi's Mode.
♥ Hanna o John - En tjej som bor med sin pojkvän John i Göteborg. Började följa bloggen när de visade upp tusentals underbara bilder från Frankrike där de bodde förut. Hanna har en jättefin originell stil som inspirerar! Fina bilder och mycket mode.
♥ Columbine - Bloggare som blev assistent till Elin Kling och sedan modeassistent på STYLE BY. Hon har en snygg och väldigt egen stil. Mycket proffsiga outftitbilder och en del events /modemingel på bloggen!


Foto/Streetstyle

  • ♥ Jak & Jil - Tänkte tipsa om Jak & Jil men gick in på sidan nu och såg att den inte fanns kvar? Någon som vet vad som hänt?

  • ♥ Stockholm Streetstyle - En blogg med foton på riktigt snyggt klädda människor från hela världen, inte endast Stockholm som namnet antyder.


Personligt

  • ♥ Alla får Plus - av Alex Schulman - Bloggveteranens nuvarande blogg där han sätter plus på omvärlden och ganska mycket mer.. bland annat dagliga möten med människor och Alex innersta tankar, haha förmodligen den bäst skrivna bloggen på "marknaden".

    • ♥ Kenza - Läser man bloggar läser man Kenzas blogg. Det är oundvikligt. Hon är snygg och framgångsrik på många plan och enligt hennes läsare den mest ödmjuka och jordnära av alla elitbloggare.


Vänner som bloggar

  • ♥ Lejla, min syster - Hon har nyligen startat en blogg. Hon bloggar inte så ofta men ska försöka ge henne push att börja göra det!

  • ♥ Rebecca - Rebecca är en vän från Örebro som bloggar om mode och om sin vardag! Hon kommer ofta med tips på snygga kläder som finns i butik - spana in!

    • ♥ Denana - Denana är en släkting till mig som har en jättefin blogg där hon bloggar om sin vardag samt visar vad hon kan göra med systemkameran - hon är jätteduktig på att fota! Check it out!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Shit! Mycket och bra bloggning idag!!



Och tack snälla för dom söta orden :) blev jätteglad! Kram!

2011-09-24 @ 22:37:50
URL: http://rebeccascorner.blogg.se/
Postat av: Denana

Vad kul med bloggtips! och superkul att jag fick hamna på listan! :D

2011-10-06 @ 09:59:58
URL: http://denana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0