Bloggis segis


Heey, bloggen har inte uppdaterats på några dagar, beklagar detta men för tillfället har jag väldigt fullt upp plus att bloggdesignen håller på att ändras.. soon my friends..

Förresten! Kom med på 1:a Maj i Lidköping kl 14.00 på torget är det avmarch.. Demostrera för dina rättigheter!

xoxo / Ayla

Goood Mooorning


Hey alla,

det är massor som händer nu! Vaknade för en stund sen av att solen sken genom persiennerna - hoppas på en underbart solig dag. Idag kommer också Adis hit! Ska försöka dra ut honom på en solstund om vädret tillåter (A).
Jag tänkte göra en lista på vad som händer just nu:

▪ Ändring av bloggdesign by fridacarolin
▪ Hemtentamen i personalekonomi får jag idag!
▪ Det viktigaste: 1 år med älskling på lördag <3
▪ Extrajobb
▪ 1:a maj (tal i Lidköping)


Vad säger ni är ni på G?

Kärleksmums


Gjorde precis Kärleksmums & mumsiga var de, väldigt söt blev glasyren men eftersom själva kakan inte är så söt smälte det in bra.. såhär ser de ut:

image153


Jag hade dock inga jordgubbar på mina.. hehe kanske något jag borde testa.. hmm..


xoxo /A

Sunnnnny - Sooool - Sunce!

Idag har det varit en underbar dag med sol! Låg ute nyss & njöt av solen samtidigt som jag passade på att läsa kurslitteraturen, jag var inte ensam om det, gräsmattan utanför studenthusen här i Tybble var täckt med studenter som låg & pressade.. Blev faktiskt lite brun också, tänkte jag skulle gå in lite & duscha samt fixa rummet lite. Inte långt kvar till hemtentan i Personalekonomi ska in nu snart är det också 1 maj, mycket att förbereda på samma gång!


Sola på så länge /A

Heeey Darlings


Har ni skrivit på Namninsamlingen om att stoppa borgarnas misshandel av våra bostäder, det är inte rimligt att chockhöja hyrorna där många vill bo, detta innebär ju i prinicip att de som är "rika" endast kommer att ha tillgång till innerstaden eller strandutsikten, vill vi ha ett segregerat samhälle där vi delar oss efter klass? Det slår hårdast mot studenter & unga människor som redan nu inte har råd att bo i populära områden, vill vi försämra de ungas vardag & dela Sverige efter inkomst ska vi gå med i alliansen, om inte tycker jag att ni ska ta ställning! Skriv på här senast den 5 maj!

xoxo / A SSUare & damn proud of it - Nej till misshandel av våra bostäder á la moderater & deras hängivna (vi gör allt för att få en post) dörmattor - ja de andra allianspartierna ;)

Bloggdesign


Bloggen kommer inom kort att ändras om igen, har inte varit superaktiv det senaste måste jag erkänna. Har haft mycket på gång & det har jag framöver också..

Just nu har vi en del jobb i SSU - Distriktet samt Hemtenta för min del.. Förresten fick VG på Hemtentan till Arbets- & Organisationssociologikursen (hade till och med VG på alla frågor - de betygsattes för sig, av olika lärare, självklart kodade tentor hihi..) Känns som att jag har valt rätt, någon som sökt till Högskola/Universitet nyligen?


xoxo /A

Dirty Sexy Money

Tvättade nyss 4 maskiner tvätt & har städat här en del idag sen Emelie åkte.. Igår va vi ute en sväng & idag tog vi en promenad runt universitetet..

image151


Ikväll ska jag se på Dirty Sexy Money, fast jag saknar fortf Grey's & Gossip Girl.. =( imorgon blir det Lidköping.. är verkligen jätteseg har inte orkat skriva något.. hoppas allt är bra med er =)

xoxo /A

Love your hair


Idag har jag pratat i telefon i cirka 3 timmar tror jag, ångest! Jag har pluggat lika många timmar.. blir bättre imorgon har lektion 10 - 12 sedan ska jag verkligen anstränga mig, är inte lika mycket efter i planeringen som jag va igår i alla fall! Imorgon kommer också Emelie hit, hon ska flytta hit till Örebro så ska passa på att visa henne staden (den delen jag kan haha) & vi kommer även att dra ut på kvällen.. kommer bli roligt..

Kom på att jag glömt visa före & efterbilder sen jag klippte mig har lite ångest över hur det såg ut men som sagt, är väldigt kräsen med vilken frisör som rör mitt hår & vägrade gå till någon som jag inte litade på! Såhär blev det efter att Carro klippte 3 cm & toppade resten:

image151


Man märker tydligt att håret är plattat & är klart fräschare..

xoxo /A

Victoria - Före & Efter


Det är många som hänger på trenden om att ta ut de stora silikonbrösten, något som Victoria som sägs vara trendmedveten också borde göra?

image151

FÖRE & EFTER

   

New shoes are here


Mina svart/vita ballerina skor med doppad tå är här & även månadens cosmo hittade jag i brevlådan idag..



(Cosmon innehöll för övrigt liknande ballerina skor från replay & chanel)



xoxo /A

Segis


Va ute en sväng med Adis igår, vi tog en liten matbit på stan, vilket var väldigt trevligt. Idag blir det lite plugg men för det mesta ska jag bara ta det lugnt den här söndagen..

=)

Bloggstrul


Bloggen har strulat sen igår =( Den ser helkonstig ut på datorn =( Jag har i alla fall shoppat idag (igen) väntar nu på att älskling ska komma.. ska möta honom på centralen om en stund..

Cya /A

Shoppppiiinng - As usual


Så va på stan en sväng, hittade ett supersött linne på GinaTricot & en Vår/Sommarjacka på H&M
Vad tycker ni? Jackan har trekvartsärm & är kort i modellen, samt har guldknappar.. hot hot hot:


Hett i vår&sommar..
xoxo /A

Hemma


Äntligen, ska käka nu sen ska jag dra iväg till stan! Läraren gick igenom så basic grejer idag, det var som sömnmedel..

Här har ni något från cocoo som inte är sömnmedel:

image143

195:- kr endast


Iväg till skolan snart. .


Godmorgon, jag lyckades komma upp i tid är faktiskt klar, börjar klockan 10, visst är det sent, men jag la mig sent också (A).
Nu ska jag gå & lyssna på en föreläsning om kalkylering..


xoxo /A

Tröttis

Huh, funderar på om jag ska föööörsöka somna tidigare idag.. behövs för har inte riktigt kommit ikapp med skolan än! Puh man är borta två dagar & det känns som att man missat allt!

Imorgon har jag dessutom lektion, måste passa på att fixa lite grejer också för på fredag kommer min älskling!
Hittade förresten en gammal bild på mig själv som jag tog med mobilen när jag hade tråkigt en augustidag för några år sen.. kolla här..

image142

Bilden är tagen med en gammal telefon tycker ändå den är bra i kvalitet haha.. detta var på tegelstenarnas tid..

GooodNight /A

Betties Galleria!


Spana in Betties Galleria (länk finns i marginalen) som har supersöta grejer t ex dessa älvor som endast kostar 49:-

image143


Eller varför inte den här supersnygga klockan som fram till den 14 april kostar 199:- annars 249:-

image142


Glöm inte att det är fri frakt, jag funderar själv på klockan men samtidigt tycker jag att den från cocoo är snygg hmmm help?

xoxo /A

Universitetet


Ska bara äta sen ska jag hårdplugga på årsredovisningen på universitetsbiblioteket. Var ju bortrest så har ca 70 sidor att ta igen.. Men det ska fixa sig..

Tänkte bara säga att inläggen nedan inleddes i en annan blogg under kommentarerna & som jag fortsatte här. Dock vill jag inte lägga ned tid på det. Min mening var mest att "make a point" i hur lite SD vet om islam t ex samt vilket hat & islamofobi de har.. tycker det är tragiskt.. men alla får tycka som de vill, ville bara upplysa lite..


ha det bra

xoxo /A

Tips!


Förresten vill bara tipsa om Frihets artikel där det finns en kartläggning av SD.. kom nyligen ut i tidningen.. men finns att läsa på nätet också..


Be inspi(red)

"Journalisterna mörklägger.."


Jag såg artikeln "Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna" & tänkte "good material för alla som gillar SD & inte gillar invandrare" läs den gärna & tyck till, verkar som många har gjort det. Jag fastnade dock i en debatt när jag kommentera i ett blogginlägg och såhär tyckte "Tengil" som själv va invandrare & röstade på SD - enligt han i alla fall:

"Sd-pressekreteraren som sade så där uttryckte sin personliga åsikt, inte Sverigedemokraternas som parti. Han får tycka vad han vill. Personligen håller jag med honom. Det finns något som heter svensk kultur och olika svenska beteenden, bland andra Karl-Olov Arnstberg har skrivit flera böcker och artiklar om detta."

Jag beskrev när han förklarade att Henke Larsson var svensk men inte Zlatan Ibrahimovic..Tyckte det roligaste var när han skrev att det finns ett "svenskt" beteende så enligt hans def. är alla svenskar likadana. Haha.

"Frankrike har slöjförbud i skolan. Det fungerar bra för dem. Det handlar om att de muslimska kvinnorna antingen förtrycks, eller så väljer de självmant att ta avstånd från det svenska samhället. Ingetdera är bara och motverkar integration/assimilation. Varken sd eller jag vill se en islamisering av Sverige. Religion kan man syssla på fritiden."

Detta visar tydligt hur Tengil inte har någon aning om vad slöjan står för & varför den används, vilket visar hans mycket få kunskaper om islam, jag gissar på att de flesta är fördomar av hans kommentarer.. Roligt att han också nämner att man kan syssla med religion på fritiden när jag själv som liten alltid hade mina skolavslutningar i en kyrka.

Kanske det bästa han skrev var:

"Assimilering har Sverige inte bedrivit sedan 1975 då man istället införde mångkultur och integration. Sd vill dock ha en assimileringspolitik igen."

Han menar alltså inte att vi ska mötas på vägen Svenskar och Invandrare - utan om man flyttar till Sverige ska man ändra hela sin person och identitet så att det passar det svenska samhället, han själv dock har inget svenskt namn, undrar när han tänker byta det, eftersom han tycker att detta är en bra idé? Haha jag hoppas att ni ser att detta är en absurd debatt. Detta visar än en gång hur SD politiker & deras hängivna anhängare är rasister fast enligt dem själva sparkar ut dessa ur partiet. Skulle vilja se dem säga det bakom stängda dörrar.

Det var allt den här gången, hoppas Tengil tänker om, för sin egen skull, annars kanske han får en gratisbiljett hem, vilket han nog inte hade hoppats på från hans trogna vänner Sverigedemokraterna...

Hmm. .


Läste nyss en artikel i Metro. Den handlade om att Blondinbella ljög för sina läsare & hade massor av smygreklam i sin blogg. Inte för att hon är den enda. Det har en väldigt stor andel av bloggarna. Däremot tjänar Blondinbella oerhört stora pengar på att visa upp sina produkter som hon "köpt" eller bara "har" så det är löjligt. Hon är 17 år & ska efter utdelningen av hennes aktier köpa en bostadsrätt i centrala Sthlm, hör ni hur det låter. Det är bara att säga grattis! Dock är tjejen verkligen blåst & visar en sida av Muf & Moderaterna som endast oppositionen kan dra nytta av. Så jag säger bara you go. . Blondinbella är en bra valarbetare för sossarna ;) Eller vad säger ni? HAHA


xoxo /A

Chinos!


Sofie Fahrman tipsar alla killar om chinos! Det absoult hetaste i vår, jag kan inget annat än att hålla med den här gången. Det är snyggt & jag har "typ" ett par egna, mina ljusblå från Monki som ni kan se längre ned i bloggen! Det finns just nu ett stort utbud av dem i olika färger & priser! Visst är de heta?


image139


Hemma!


Packar upp & grejar nu är tillbaka i min studentlya. Börjar tidigt imorgon tänkte visa en häftig ring från FredFlare hehe sidan jag hitta häromdagen som har så coola grejer:

image138


Den här var inte så dyr om jag minns rätt, däremot är företaget inte Svenskt & frakten blir ganska dyr :(

xoxo /A

Telefonen..


ringde imorse några gånger men jag orkade aldrig svara. Jag var så trött från att jag inte sov så mycket igår. Idag ska jag hem till Örebro men vet dock inte när det blir än.. blir nog lite senare så jag hinner va i Lidköping lite. Har lektion i personalekonomin imorgon. Spanade nyss in lite grejer på Cocoo:

image137

Tycker den är häftig, som en herrklocka för tjejer kostar endast 245 kr!

Sovtime?


Ne nu ska jag sova. Somnade förut när jag kom från mötet eftersom jag var på en Bosnisk fest igår & kom hem sent samt gick upp tidigt för att gå på möte. Sov 4,5 timme men det räckte för att orka mötet ut i alla fall. Har suttit & spanat in lite skor igen (A) & kommit fram till att jag inte har några bra "vattentäta" vårskor! Jag kanske är för optimistisk & endast kollar på vårskor som passar till soliga dagar & torra trottoarer.

Vad tycker ni? Någon som har tips, har jättesvårt för att hitta några bra skor som håller, även när det regnar & då vill jag inte ha några stövlar.. haha..


image136


Synd att CHRISTIAN LOUBOUTIN inte gör billiga & vattentäta skor 8-)

Liiiidköping


Nu är jag i Lidköping, var ute igår en sväng & hade skoj. Var även hos Emina som fyllde 20 år!! Ikväll blir det en sväng förbi Andreas som även han fyllt 20 & sedan kommer jag hamna på den Bosniska festen som arrangeras här i parken.


Vi ses på stan!


xoxo /A

Ivääääääääg


Så nu åker jag om en tio minuter, bussen till centralen & sen är jag iväg till Lidköping! Vi ses!

image135


WOW Spana in. .

fredflare.com!!
Jättehärlig sida där man bland annat kan hitta den här ringen:



image133



& dessa söta Bambiörhängen från Disney:


image134


Uppe


Ne jag gick inte upp nu jag gick upp vid 09. Det är inte alls bra, en timme senare än vad jag hade tänkt mig. Nu lär jag inte hinna med allt om jag går gå på lektionen. Jag funderar på att inte gå på den & åka tidigare till Lidköping samt ta med mig boken för att kompensera.. Åh jag vet inte men men.. hoppas ni kunde sova bra..nu ska ja äta & duscha.


xoxo /A

The List

KAN INTE SOVA! Klockan är över halv två & jag ska upp klockan 08! Vad är det med mig? Jag ska nog börja träna hårt så fort jag kan så jag blir trött när kvällen kommer, eller vad tror ni? Här är en lista i alla fall.. hoppas jag kan somna efter..

Namn: Ajla Mehinovic
Piercingar: I öronen om det räknas?
Tatueringar: Nej & vill inte ha
Längd: 1.70
Skostorlek: 38
Hårfärg: Brun
Är du kär i någon: Adis hihi <3
Önskar du att du bodde någon annanstans: I en större lägenhet!
Tänker du på självmord: ÖÖH nej
Tycker andra att du är attraktiv: Det beror väl på vem du frågar ;)
Vilket shampoo använder du: Toni&Guy Moisture Injection
Vilken parfym använder du: Escada Magnetism
Vad är du rädd för:  Att jag inte kan åka på semester i sommar!
Gillar du att tvätta: Hehe det kan va roligt att sitta & fixa med tvätten när man har för mycket plugg, då känner man sig ändå duktig.. haha..

Senaste. .

Film du köpte: Någon romantisk tragedi.. typ Tristan & Isolde tror jag det var..
Låten du lyssnade på: Snoop Dogg Feat. Robyn - Sexual Eruption ( Remix) - så skön

Låten du hade på hjärnan: Uniiibeet sha lala lalaa.. hahahah
Låten du laddade ner: Hmm vet inte
Personen du ringde: Adis
Tv program du tittade på: How I met your mother haha
Personen du tänkte på: Mamma, måste ringa henne ang imorgon


Favorit. .

Mat:
Jag vet inte jag tycker om mycket mat just nu har jag kommit på att man kan koka ägg och ha dem på macka, det låter ju inte gott ellerhur? Men ta grovt bröd, rosta, smör, ost & ägg.. haha det funkar!
Låt: Just nu gillar jag Branislav - Belo Platno
Sak att göra: Umgås med min älskling & syssla med SSU!
Sport: Lätt! Dans det borde räknas!
Dryck: Persiko isté
Kläder: Mina svarta jeans & alla möjliga klänningar
Film: Filmer som utspelar sig flera sekler innan vi kom till
Bil: Haha säger jag fel blir Adis o-glad tror jag undviker den här frågan

Antal. .
 

Gånger du varit kär:
 Aldrig på riktigt utom nu, så 1
Gånger ditt hjärta brustit: Det har nog aldrig brustit helt..
Hjärtan brustit på grund av dej: Hmm ingen bra idé att svara på den här va..
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Oj vet inte några gånger
Ärr du har på kroppen: Ett litet på ryggen från när jag va liten & sprang runt i mörkret & jagade min kusin..

Senaste . .

Bok du läste: Årsredovisningen, eller den läser jag nu.. bläää
Personen du fick mail av: SSU mail.. haha
Personen du fick brev av: Öbo (Örebro Bostäder)
Personen du fick sms av: Una
Gången hela din familj åt middag tillsammans: För 2 veckor sen
Saken du köpte: Niveas Oxygen Power ansiktsgel (tvätt)

Övrigt. .

Vad har du gjort idag:
Läst, Lagat mat, Bloggat, Segat för det mesta..
Var det kul: Nej! Förutom bloggen
Hur tidigt stiger du upp: Oj om jag måste går jag upp tidigt annars brukar det vara vid 11 (A)
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: Sova

Är du seriös: För seriös ibland För oseriös ibland haha
Vad är du allergisk mot: Inget (Om man inte räknar orättvisor, Moderaterna osv..ni fattar...)
Var har du ont: Nacken, sitter för mycket här
Använder du hårspray: Om jag ska fixa håret ibland
Kan du stå på händer: Japp!
Favorit serie: Grey's & Gossip Girl (Prison Break också då!)


Salt eller socker: Socker!
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Jadå
Var du glad igår: Ja
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Hmm
Vad dansar du till: Det som har rytm & låter bra i mina öron
Stockholm är: SHOPPING haha
Göteborg är: Gött haha
Kan du sjunga: Kanske
Mer värt än guld: Alla jag älskar
Spaghetti eller makaroner: Makaroner lätt
Ett land jag helst vill besöka: Oj ta mig från vintern bara så hoppar jag på
Ska bli skoj: Göra klart min utbildning
Ska inte bli skoj: Åka tåg så många gånger eeh
Sparar till: Resa?
Väntar på: Att sova
Pålägg som gäller: Kalkon & Ost
Dagens dryck: Vatten


xoxo /A

Sova snart - Åka imorgon


Ska lägga mig snart, ska packa ned lite saker till för imorgon bär det iväg till Lidköping! Emina fyller 20 år! Stort grattis till henne! Sen ska vi i SSU Skaraborgs distriktstyrelse ha vårt första möte på söndag! Ska bli spännande.

Godnatt på er!


xoxo /A

Gaaaaaaah


Jag har pysslat lite med bloggen & får ingen ordning på vissa grejer. Sen har jag bara varit seg idag, hela dagen springer ju verkligen bara iväg! Jag kan inte låta bli att undra när Grey's Anatomy släpper nya avsnitt (i USA alltså). Känns tråkigt att bara kolla på gamla som jag såg för så länge sen. Ehh.. någon som vet när de släpps? Kan tänka mig att de inte har någon tid att spela in det när Izzie mer känd som Katherine Heigl spelat in massor med nya filmer & det ryktas om att hon ska lägga (tv)karriären på hyllan då hon vill skaffa (fem-sex) barn med den maken. Även McDreamy (Patrick Dempsey) är ju upptagen med sitt modellande.. huuur skall detta gååå...

image132

Gossip Girl !!


Nu spelas säsong 2 in & jag kan knappt hålla mig! Så bra handling, så snygga kläder som alla tjejer & killar vill ha! Kolla bara på dessa klänningar! Give?

image130


xoxo /A

Min Parfym

Min parfym är den kända Escada Magnetism den beskrivs såhär:

image129



Magnetism, EdP 50ml

Modehus/Märke - Escada
Introducerad - 2003
Doftfamilj - Blommig

Beskrivning - En sensuell och varm doft av fresia, svarta vinbär, plommon, jasmin och mysk.

Den kostar nu endast 299:- Kr på parfym.se! Det är nästan halva priset av vad den kostar i affären. Jag funderar seriöst på att slå till eftersom min snart är slut.. vad tycker ni?

xoxo /A

Se Förändringen



Före:


image128


Efter:




image129


Bloggdesignen på G


Som ni ser ändras bloggdesignen & redan är det stora förändringar på G. Tyck gärna till & hjälp gärna till med tips. Det är Dzejna som stått för de flesta förändringarna & nu ska jag fortsätta smått.

xoxo /A


Parfymtips?


Min favorit nu (fastän jag inte har köpt den - än!) är L.A.M.B. Gwen Stefanis underbara parfym. Den innehåller noter av grön vattenhyacint, vit fresia, päron, violblad, apelsinblomma och luktärt & får dig att vilja dansa dansa dansa hela natten!

image119




Gucci by Gucci


Va inne på Kicks igår & luktade på den nya Gucci by GUCCI parfymen. Till en början luktade den bara starkt men efter några timmar började jag älska den! 50 ml kostar 725:- kr & i Kicks tidningen beskrivs den som: basen glöder av patchouli, mysk & honung medan toppnoterna har en blandning av guava, päron & hallon. Hjärtnoterna har en fyllig sensuell kvinnlighet genom vit lilja, apelsinblomma & tiareblomma från Tahiti. Den är väldigt stark & passar enligt Kicks den moderna kvinnan. Tycker att det stämmer bra, om man gillar parfymer som känns mycket är denna något att satsa på!

image117


Bloggdesign?


Bloggdesignen kommer förmodligen att ändras de kommande dagarna. Var beredda på förändringar!



xoxo /A

Blondinbella - Pengarfälla?


Haha seriöst - för all del grattis Blondinbella för din framgång du hade nog inte klarat det utan din pappa! Tycker du också att Blondinbella är rolig men besöker inte hennes blogg i protest spana in: http://www.bellasuger.se. Det är två av Bellas "kompisar" som skriver om sanningen bakom Blondinbella, frågan är om detta är en ny sida gjord av Bella & hennes pappa eller om det på riktigt är två Bella-hatare som engagerar sig för att skriva av sitt hat mot henne. Let's face it hennes hatklubb är större än hennes fanklubb men frågan är vilka det egentligen är som drar in mest pengar?

image116



Patrick Dempsey


Spana in artikeln:

image115



Bloggstrul


Bloggen har strulat lite fram & tillbaka då blogg.se har haft tekniska problem. Den var nere i 2 dagar tyvärr, för att de skulle byta bloggplattform. Så är det..
Nu är det dags för mig att städa lite & plugga

xoxo /A

New clothes . .


T - Shriten & Skärpet kommer från Monki (som ni ser har jag ingen bra spegel utan måste klättra lite haha):

image111


Även de blåa byxorna kommer från Monki:

image112


& Fodralet kommer från GinaTricot:

image113







Äntligen . .

Blogg.se är inte de snabbaste i alla fall äntligen kan man använda bloggen igen! Har precis kommit hem från skolan & ska handla snart. På fredag bär det iväg till Lidköping igen där det förhoppningsvis händer spännande grejer. Jag tänkte visa vad jag köpt i sthlm!

Bilderna kommer i nästa inlägg först vill jag visa en rolig grej som jag upptäckte sent på kvällen då räknarna ställt om sig haha.. (A)

image109