Nagellack!


Inhandlade två nagellack igår i supersnygga färger från Depend, ska precis testa det mörkblå.
Somriga tröjor


T-shirt med "modetidningstryck" från GinaTricot & Söt transparent blommig tröja med undertröja, små volanger i kanterna och rosett i fram från Lindex. Två olika stilar som flitigt kommer att användas i vår & sommar.
image12Shopping


Idag har jag varit en sväng på stan och gjort ett nytt sött inköp.

image11

Det finns ett liknande halsband på kyssjohanna. Sött eller vad?


xoxo /A

Jag har hittat den!


Min drömväska! (Eller en av dem i alla fall, haha) Den är från Dune och finns på Coctail i Sthlm och kostar bara 600:-


image10
Do you like it?

Plugg & Cola


Har väldigt mycket skolarbete just nu :( Har dock tröstat mig med här Colan & dess vän Colaburk nr 2.

image8Förresten, vad tycker ni om mina vita naglar? Hot or Not?
xoxo /A

Utgång


Var ute i lördags med några kompisar, hade jättekul! Vi var på Backstage här i Örebro och festade loss med många sköna människor. Vad tycker ni om halsbandet?image2


/A


Vill DU bli en Zara - Girl?


Well, Don't think so. Inte jag i alla fall! Blev väldigt besviken när jag läste artikeln om de tre tjejerna som blivit sparkade från Zara här i Örebro som öppnade i November!! Anledningen till att två av tjejerna blev sparkade var att de log för lite! Va? Skojar de?

Den ena tjejen hade nyligen berättat för ledningen att hon blev gravid & tror att det är anledningen till att hon fick sparken - inte att hon inte log! Det är verkligen absurt!

image1


Det sjukaste är dock när de utför stickprov då de kontrollerar om de anställda har rätt färg på strumporna, de puttade omkull kläder som de ställt upp för att de sedan skulle börja om, dessutom skulle personalen betygsättas varje månad på bland annar smink, kläder, kläder & frisyr.. hmm allt för att få fram de optimala Zara girls.

För mig är detta inte acceptabelt, en arbetsgivare skall aldrig behandla sin personal som skit, jag undrar hur de känns för alla Zara girls där ute, jag tycker inte ni ska acceptera detta! Bojkotta klädkedjan, gå ihop ni tjejer som jobbar där och ställ era krav!

Expansion !!


Ny blogg, då den gamla legat nere ett tag dessutom har jag bestämd mig för att expandera! Inte endast kommer ni att kunna läsa om mina åsikter & funderingar kring samhället (& hur de borde styras) utan även om mitt liv, mina intressen & massor av kläder, smink & tips, förvånansvärt? En bra blandning som inte endast Blondinbella har! Jag kommer dessutom inte att ha Mufs handlingsplan liggande som grund för vad jag tycker, no offence Blondinbella jag tycker att det är coolt att så många läser din blogg...

Just Embrace it, cause you soon you won't be able to stay away from it ; )

xoxo / A