Jobb

Ska iväg till jobbet om en timme, har precis duschat & det spöregnar ute. Piss sommar i år igen då? Hoppas verkligen att det blir finare väder snart, well jag ska iväg & äta nu vi hörs!

Lördag

Idag har jag haft fullt upp kan man säga, jobbade längre & kom hem senare än väntat. Dock fanns det inte så mycket att göra här, förutom att planera lite inför distriktsstyrelsemötet imorgon. Jag har dock träffat på ett problem! Det finns inga biljetter på sj! Går inte att boka något, så ska ringa till dem imorgon bitti. Därför måste jag sova nu buhu gillar inte att lägga mig tidigt dock måste jag är såååå trött..

nu till en vacker Blake Lively som just nu är med & spelar in GG!


Bild: Posh24

Någon mer som vill ha henns kläder, väska?

Helt seriöst, är detta ett jävla skämt?

Jag syftar på det som röstades igenom i Europaparlamentet - ett intiativbetänkande (dvs inte något juridiskt bindande, utan det kommer man bestämma om i september - men det hemska är att 33 mot 1 funderar på det) att man skall registrera bloggare. Dvs. man måste anmäla sig med sitt fulständiga namn, adress & mål med bloggen - så man kan sätta en "stämpel" på bloggen om den är lämplig - eller inte, om vad bloggaren har för avsikt osv. Det mest pinsamma är att det är en socialdemokrat, Marianne Mikko, som lagt förslaget enligt SvD har hon uttalat att:

- Vi har redan alldeles för mycket spam, felinformation och ont uppsåt i cyberrymden. Jag tror att allmänheten fortfarande väldigt mycket litar på bloggar, de ses fortfarande som ärliga. Och de ska fortsätta att vara ärliga. För det behöver vi en kvalitetsstämpel, upplysning och vem som verkligen skriver och varför.

I Dn kan man se ett uttalande som hon gjort till Ekot:

- Om vi ser namn och bild på den som skriver så gynnar det yttrandefriheten. Om en bloggare förolämpar eller manipulerar så kommer vi att veta vem som står bakom bloggen.



Jag måste tyvärr förklara det här för dig Marianne Miko - yttrandefrihet innebär inte att någon kontrollerar vad du skriver på din blogg, yttrandefrihet betyder inte att man rensar bort det som inte passar dig, eller någon annan i Europaparlamentet, regeringen, USA eller andra makthavare. Att säga att människor får fel information genom att läsa bloggar visar ett tvivel till folket, som om folket inte förstod att ens funderingar kan vara underbyggda med spekulationer, jag vill hävda att en majoritet är införstådda i att det man läser på en blogg är personens egna synvinkel & tankar - är det inte just det som är meningen med yttrandefriheten? Att vi skall kunna säga vad vi tycker om en viss fråga, att vi ska kunna kommentera & diskutera - för om vi inte gör det, om vi stänger portarna till bloggandet kommer vår verklighet allt närmare romanen 1984 skriven av George Orwell som tydligt beskriver ett "storebror ser dig" samhälle?

Jag vill också upplysa dig, Marianne Miko att bloggandet i vissa länder som saknar yttrandefrihet har gjort folket just mer upplysta
& där bloggar man inte med namn & bild utan man försöker skydda dig så mycket som möjligt - för skulle regeringen i Iran t ex få fast de största bloggarna som har kontroversiella uttalanden (enligt dem) skulle de inte leva idag.

Förresten vill tipsa om en artikel som kom ut den 21 juni 2008 på aftonbladet med överskriften "USA röstar igenom ny avlyssningslag" den hittar ni här.

Nu verkar det som att både Sverige, resten av Europa & USA paktar om det här med avlyssning.. Kanske är vi påväg mot mänsklighetens undergång? Kanske..

Påväg till jobbet. .

Bussen går snart, har precis ätit & gjort iordning mig, börjar 13.00 men busstiderna är så dåliga vid den här tiden så jag är framme kl 12.17! Får gå runt lite bland affärerna eller så.

Hörs ikväll (förhoppningsvis, om jag orkar. . haha)

Tvätthög

Hej alla, har hunnit göra allt som stod på listan, förutom ja ni ser, dammsuga! Hur kommer det sig att jag alltid lämnar det som är tråkigast att göra till sist & sen blir det försent för att göra det, för skulle jag dammsuga nu skulle alla vakna här i korridoren, inte så snällt - haha. Gör ni också så? Hursomhelst jag ska sova snart, sitter här med mitt hallonte, underbart gott är det i alla fall.

Hoppas alla har haft en bra dag, tråkigt Turkiet förlorade idag tycker jag, de var trots allt bättre på planen.. men så är det..


Godnatt ; )


Dagens "to do"

Idag har jag egentligen fullt upp men hittils har jag segat & smått städat hemma. Har en jättebra nyhet! Adis har fått jobb, grattis älskling, det kommer bli jättebra - är så glad för din skull! Detta måste vi fira!

Idag ska jag:

[x] Gå till banken
[x] Tvätta
[ ] Dammsuga
[x] Planera distriktsstyrelsemöte + skicka ut sms till alla
[x] Göra matlåda till imorgon

Vi hörs sen!

Gossip inspelning..

Gossip Girl inspelning pågår, är ni lika spända som jag på att se fortsättningen?


Mellan inspelningarna


I serien

Jobbdags

Har precis tagit en dusch & ska bege mig mot köket för en frukost (sen jag vet) haha men ska iväg med bussen om inte så länge så måste skynda på.


Visste ni förresten att Miranda Kerr är ihop med Orlando Bloom?

Tortilla chips & Guacamole

Sitter & äter just det som rubriken säger, det är så underbart gott! Längtar hem lite faktiskt, kanske är för att alla som bor i studentområdet är just hemma, eller jobbar. Det gör ju jag iofs men de flesta av mina kompisar har åkt hem, så det blir lite långtråkigt, speciellt eftersom Adis har åkt hem, det är underbarast att vara med honom!

Jobbar imorgon också men nu ska jag ta det lugnt & fortsätta äta mina chips & se lite på tv. Hörs imorgon!


Förresten - någon som köpt den här tidingen? Vad tyckte ni?
Jag tycker att de visade lite "gamla" grejer som man sett länge i modevärlden, dock var det bra för att vara första nummret =) haha

Away

Idag är jag borta hela dagen, skall självklart jobba! Inne hos Una har Body shop rean börjat! Passa på vet ja, ska se om det fnins något bra!

Vad händer hos er?

Hörs

Lindsay härmar mig!

Kommer ni ihåg mina svartvita ballerinaskor som är identiska med chanels ballerinaskor med toecap? Hursomhelst såhär ser de ut:



Kolla vad Lindsay Lohan hade på sig:



Visserligen är hennes rosa men allt annat är identiskt! Härmis! Haha - skämt å sido - nu ska jag sova, har diskat & pysslat lite här, har en del grejer på gång väntar bara på att de ska komma på posten, kommer att ta någon vecka men det är värt  väntan! Ni får se snart! Godnatt på er!

Jobb & åter jobb

Har varit på jobbet idag. Adis åkte förut efter lång väntan på tåget pga försenad buss! Ska jobba nästan varje dag i veckan, känns bra att jag gör något nu när det är så dåligt väder som det är, hoppas det inte blir en dålig sommar som förra året! Man blir ju nästan deprimerad av vädret - håller ni med?



Ska se Spanien - Italien ikväll & bara ta det lugnt är lite sugen på Smoothies, drack en nyss men vill ha mer haha. Den vänstra drack jag igår & den högra drack jag nyss Persika - Jordgubb & Blåbär - Hallon! Kan det bli bättre? Haha.





Feeeeeest

Nu ska jag & Adis iväg till Una & Ziko där det är fest ikväll. Glad midsommar på alla hoppas ni får en trevlig kväll. Mer uppdatering på bloggen kommer imorgon, har varit segt nu i dagarna.

Vi hörs

Dagen

Har jobbat idag & är väldigt trött just nu får hoppas att det blir bra väder imorgon! Längtar till den riktiga sommaren - om det nu blir någon!!

Ska vara med Adis nu är ledig imorgon & då får man vara uppe länge *haha*


Sovtime

Imorgon blir det jobb igen, därför jag inte varit aktiv på bloggen idag bland annat, har varit med älskling! Vi kollade som jag antar att alla andra gjorde också - på fotbollen =(
Vi hörs imorgon

Godnatt

Tjejen alla killar faller för?

Crystal Lucy Awards som hölls på Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills igår kväll var stjärnspeckad bland annat var Eva Mendes där som har vaknat upp & blivit en allt större stjärna det senaste året.

Bild: Posh24

Hatad av tjejerna & älskad av killarna? Haha fin är hon.

ps. jag slutade visst 14.00 idag så jag hinner vara med älskling Adis massor <3

Iväg..

Nu ska jag iväg till jobbet, kommer tillbaka ikväll då jag slutar 20.15.

Vi hörs ikväll!

Sovtime

Nu ska jag sova - godnatt på er kära läsare.

Vi hörs imorgon !

Anne Hathaway - Så vacker

Anne Hathaway på världspremiären av hennes film Get Smart igårkväll - så vacker, som vanligt.

Bild: Posh24

Älskar hennes stil med en glammig klänning & svarta enkla Louboutins eller vad säger ni?


Älskade skor

Spanade in skor på Guccis hemsida, oj oj vad snygga grejer de har! Förälskade mig i dessa skor, de har öppen tå, är 10,5 cm höga & är suuuper söta!


Vad tycker ni?

Sen Godmorgon

Godmorgon, (lite sent tycker jag haha) jag vaknade vid nio i morse men det har varit så hemskt kallt i mitt rum så har vaknat flera gånger under natten. Någon mer som brukar göra det om de fryser? Det är hemskt i alla fall. Så när jag vaknade hade jag huvudvärk! Men nu känns det bättre sov i lite mer än timme till - min dag är räddad.

Pratade precis med Adis, han är i Skövde just nu - han har varit på intervju idag *jeeey* wish him luck! Han kommer hit idag vid ett ungefär - tur det för har redan börjat sakna honom *haha*



Vet ni vad? Jag spanade precis in lite bilder & här ska ni få se:


Britney? Nej! Hennes lillasyster Jamie Lynn med skyhöga (skitsnygga) klackar!



 Systrarna är otroligt lika - håller ni med?


Natti natti

Kära läsare,

nu ska jag sova! Om ni har tur presenteras den där spännande grejen som är på gång här på bloggen imorgon! Hoppas att jag hinner klart allt & att ni tycker om erbjudandet!

Sov så gott & kommentera mera det är så kul att läsa allas kommentarer - fick några riktigt bra på Rihannas outfit där nere *haha*

puss & kram

Jiddra inte med Zohan

Någon mer än jag som är sugen på att se den här?


Sen när gjorde Adam Sandler en dålig film liksom!?!?!

FRA-lagen

Den 18e juni är risken överhängande att riksdagen klubbar igenom det som kallas FRA-förslaget, en lagändring som ger Försvarets Radioanstalt rätt att avlyssna all Internet- och telefontrafik över landets gränser.

Det innebär att i princip alla SMS, alla mejl, alla telefonsamtal kommer att kunna avlyssnas godtyckligt och utan misstanke om brott, i strid med FN:s deklaration om de mänskliga rättigheternas artikel 12:

"Ingen ska utsättas för godtyckliga intrång i privatliv, familj, hem eller korrespondens, inte heller attacker på ära och rykte. Alla har rätt till skydd mot sådana intrång och attack er."

Det krävs bara att fyra borgerliga riksdagsledamöter går mot partilinjen för att lagen ska kunna stoppas. Att stå upp för sina ideal är alltid större än att hukad hålla partiledningen om ryggen. Det är hjältarna vi minns och belönar.

Detta skriver:

Jytte Guteland, ordförande SSU, Niklas Wykman, ordförande Moderata ungdomsförbunde,t Frida Johansson Metso, ordförande Liberala ungdomsförbundet, Magnus Andersson, ordförande CUF, Maria Ferm, språkrör Grön Ungdom

Källa ssu.se

Vad tycker ni? Ska staten ha tillgång till att kunna avlyssna alla våra sms, mail, telefonsamtal, fax, internetbesök? Jag säger nej!


Rihannas inspiration

Jag undrar vilken catwalk Rihanna hämtat den här inspirationen från? Inte så hett, vad tycker ni?


Bild: Posh24

Retuschering

Nu är detta inte extremt men jag tycker att det är så häftigt att man kan göra detta i photoshop sådär:



Jag tycker dock att alla bilder som är med i reklam ska vara märkta när de blivit retuscherade!

Snygg kjol?

Snart mina vänner & bloggare kommer det fina erbjudanden på min blogg, håll utkik om ni gillar chiffong, blommigt, transparent, volanger, lager, bohemiskt, somrigt. Måste bara säga att asos.com är en av mina favorithemsidor, kan inte hålla mig borta från deras kläder. Är det någon som har beställt därifrån? Måste man betala tull?



Visst är det hett!

Burgerking, McDonalds eller Max?

Vilken är er favorit & varför?






Parfymtips

Jag måste bara tipsa om en sida som jag älskar, jag tycker att priserna är så underbara & de får mig att vilja frossa i parfymer. Bland annat kostar min Escada magnetism 50 ml 299:- på sidan medan jag i en affär får betala 350:- för 30 ml. Frakten är endast 29:- & man får hem produkterna inom 1-2 dagar.. Passa på! Det finns även mascaror, hudprodukter & smink på sidan. Du kan även hitta parfymer som endast finns att köpa i affär under sommaren t ex eller som har utgått.. Här har ni länken:



Shoppa på..



Emma Watson - Modell för Chanel

Emma Watson ( 18 år! ) - mer känd som Hermione i Harry Potter ska ersätta Keira Knightley som varit Chanels ansikte. Emma ska marknadsföra parfymen Coco Mademoiselle. Hon får hela 36 miljoner kronor för 2 år! Den lilla rödhåriga Hermione har växt upp till att bli en vacker pärla. Hon har förändrats väldigt mycket, tycker hon är värd kontraktet!



Vad tycker ni?

Pysseldag

Idag tänkte jag bara pyssla med datorn, bloggen & mitt lilla projekt. Ska bara ta det lugnt eftersom jag är ledig! Imorgon kommer Adis hit igen *jeeey* så kommer bli en bra vecka! Har dock inte planerat vad jag ska göra på midsommar än. Jag har köpt lite nya kläder som jag inte har visat btw, just för att min kamera ligger hemma i Lidköping, ska be Adis ta med den! (Kavajen nedanför såg jag precis på Asos hemsida säger bara en sak: GIVE)


Snygg kavaj från Asos.com ca 900 kr


Vad ska alla göra på midsommar? Tips på vad man kan göra i Örebro/Lidköping?

Hörs sen

Sovdags

Ne nu börjar jag bli trött igen, har pysslat med den spännande grejen som kommer att presenteras på min blogg om några dagar så håll ut det kommer att vara värt väntan!
Imorgon ska jag fortsätta med detta & nu ska jag sova så gott, passade på att se lite av andra halvlek Turkiet - Tjeckien, var det bara jag som tyckte att Turkiet gjorde en otrolig insats haha att vända & vinna med 3-2 när man låg under med 0-2 det är STARKT haha, det är ett oförutsägbart, spännande EM!




Godnatt på er

Mycket spännande

Nu är det inte långt kvar tills det blir lite spännande grejer på min blogg, spana in den de närmsta dagarna så kommer ni få se.. *så spännande* hihi

Vaken

Tro de eller ej, jag vaknade nu. Somnade direkt efter att jag ätit efter jobbet, kände redan på bussen att mina ögonlock började kännas tunga. Men nu är jag vaken, då jag egentligen borde lägga mig, känns bra 8-)

Tänkte jag skulle se lite på fotboll & pyssla lite med bloggen - har en spännande grej på gång!

Vad du gjort idag?

Jobb

Ska snart iväg till jobbet, jobbar 12-16 idag ska bli kul faktiskt. Adis har åkt hem & korridoren är helt tom nuförtiden, några kommer tillbaka om ett tag men just nu är de flesta hemma. Hursomhelst kan inte vädret bli soligt & fint igen så man kan vara ute? Vore skönt i alla fall!

Well well, hörs sen

Björn Axén Air Styler

Fick en present av mamma & pappa när jag var hemma senast - (OBH Nordica) Björn Axén Air Styler:


Blev väldigt glad när jag provade den, min favorit är borsten som fungerar som en fön. Man kan forma håret, skapa volym, göra det spikrakt! De runda borstarna har en "knapp" som man trycker på & piggarna åker in i borsten så att man lätt kan dra ut den runt det snurrade håret, vilket är superbra eftersom jag ofta lyckas fastna med piggarna i håret *haha* dock är borsten det jag använder mest - den är verkligen bra! Ligger runt 500 hundringen & finns lite överallt!

Zlaaaaaaaaaaaatan

Zlatan kvitterade precis 1-1 i matchen mot Spanien HAN ÄR SÅ GRYM! Ingen kickar fotboll som han.. Zlatan, Zlatan..

Bild: aftonbladet.se

In your face alla som inte tror på Zlatan - Vad hade Sveriges landslag varit utan honom?

F o t b o l l

Snart blir det match Sverige - Spanien kommer att bli spännande! Tror många förväntar sig mycket eftersom det gick bra förra matchen men ikväll blir det nog tuffare, vi hoppas på det bästa! Såhär ser startelvan ut (bild: aftonbladet):





Förresten, märker ni att headern är förändrad? Har ändrat lite eftersom jag tröttnade på den gamla designen jag använder gratisprogrammet Gimp just nu eftersom min adobe photoshop inte vill starta igång & jag har tappat registreringsnyckeln! Hursomhelst, nu blir det fotboll - heja Sverige!

Fredagsmys

Har haft fullt upp så har inte hunnit blogga tyvärr. Trots att man brukar ha tid att blogga när det regnar & är tråkigt ute. Just nu sitter jag med Adis & kollar på Italien - Rumänien, japp fotboll som gäller. Vi har varit på stan i flera timmar & handlat lite. Snart ska vi iväg till köket & laga mat samt dricka lite gott vin.

Vi hörs snart igen.. väntar på min digitalkamera (har lite saker att visa), glömde den hemma i Lidköping sist jag var där. Mamma hade den men nu är hon klar med den - men är man glömsk så glömmer man packa ned den * haha *

xoxo

Fotboll

Har inte hunnit blogga alls! Har haft så mycket att göra.. Just nu sitter jag & Adis här & är glada över att Sverige vunnit med 2-0 över Grekland & att Zlatan gjort mål..



För övrigt ska jag jobba de närmsta dagarna blir väldigt tight med bloggen & allt annat känner jag hoppas alla har det skoj i alla fall & njuter av sommarlovet & Grattis till alla studenter!

Söndag

Idag ska jag bara ta det lugnt - precis som igår & passa pa att sola lite förstås. Igår i Lidköping var det crousing med massor av amerikanska bilar & raggare. Stan var hellt full & det tog evigheter att ta sig fram med bilen. Så jag & Emina lämnade den hemma & gick in istället. Vi gick en sväng & träffade några kompisar som vi var med en stund & sen begav vi oss hemåt. Ni som inte har varit här kanske inte vet men, det finns inte så mycket att göra i denna lilla stad.. haha

Väääääärme

Heeey alla, idag har jag varit på stranden & även på balkongen & solat. Har fått lite färg & genast känner man sig mycket fräschare! Nu ska jag göra mig iordning & sedan ska jag bege mig till Emina. Vi tänkte hitta på något ikväll, bara ta det lugnt & köra runt lite blir det nog - ta en fika eller glass.



Jag älskar denna värme, hoppas det håller i sig (kommer säkert bli dåligt bara för att man så gärna vill att det ska vara bra hahah) (Bilderna är från förra året på Skara Sommarland)

Stranden & Mys hemma

Idag har en stor del av dagen spenderats på stranden. Har även badat för första gången i år (& eftersom jag inte badade förra året första gången på 2 år haha). Sedan har jag bara tagit det lugnt hemma med familjen, eftersom det blev ganska mycket igår med jobbet & sen "promenaden" med Lina haha är jag väldigt trött & inte minst mina fötter...



*Årets första dopp*

Påväg. . .

Nu bär det av mot Lidköping ska ta en matbit & sen är jag iväg!

Vi hörs

Fullt upp!

Idag har jag jobbat hela dagen, är väldigt trött nu men det var mycket roligare att jobba hela dagen & känna på hur det känns. Har precis ätit lite & ska packa, för imorgon bär det iväg till Lidköping ska hälsa på min familj & lite vänner. Kommer tillbaka till Örebro på måndag & då får jag träffa Adis. *Hihi*

Nu ska jag in till köket tror mina korridorkompisar sitter & röker vattenpipa *busigt* hahaha

xoxo /A

Modeikon att inte se upp till



Jag frågar mig själv hur denna modeikon som vet att hon är en inspiration för många unga tjejer kan med att uttala sig & därmed också få konsekvenser att fällas i domstol för uttalanden mot muslimer. Brigitte Bardot för mig representerar en kvinna som med sitt utseende inspirerat en hel modevärld men med sitt förnuft & sin åsiktsbildning raderat ut allt det som talar för att man både kan vara snygg & smart. Jag vill hävda att denna kvinna lider i någon form av Xenofobi som innebär att man är rädd för det okända.

Hemläxa för Bardot (inklusive alla andra främlingsfientliga): Sätt er i skolbänken & läs på vad muslimer står för, vad islam betyder & verkar för - då kommer ni nog fram till att alla människor i grund & botten som är religiösa inte vill några andra människor något ont utan vill leva i konsensus & frihet. Alla som tror att islam på något sätt står för (heliga)krig & allt annat som det för med sig har fel! Det finns en grupp extremister precis som det finns i alla religioner - som kristna sexsekter t ex som har tolkat den heliga skriften på ett sätt som den troligtvis inte är menad till att tolkas på som strider mot religionen i samma anda som de hävdar att de fullföljer den.

Tentan avklarad

Nu har jag S.O.M.M.A.R.L.O.V. - nästan i alla fall. Jag är klar med skolan fram till augusti som jag vet nu i alla fall. Tentan gick helt okej dock är jag nästan rädd för att jag får godkänd vilket innebär att jag kan säga hejdå till 60hp VG men det får jag ta i så fall.. Nu ska jag bara njuta av att vara ledig - för idag i alla fall för imorgon ska jag börja jobba (redan).

Nu ska jag vila lite hörs sen!

Hairstyle

Har varit med Una på Hårskulptören här i Örebro på en tjejkväll med massor av gott i både mat & hårväg. Fick håret tvättat, inpackat & lockat, är supernöjd - värsta Hollywoodstyle, bild kan ni få se imorgon - Una & jag improviserade & tog kort med hennes mobilkamera. Det häftigaste är att lockarna fortfarande sitter i trots att det är 3-4 timmar sen hon gjorde dem - väldigt ovanligt för mitt hår!

Hursomhelst nu ska jag läsa igenom allt jag har till tentan & sen ska jag sova mina bloggvänner för imooorgon är den stora dagen 07.30 ska vi samlas för att pricka av oss till salstentan i Sociologisk & Socialpsykologisk fördjupning. Efter det har jag officiellt sommarlov!

Sov så gott and wish me luck =)

TÄVLING

Nu är det dags för tävling hos Cocoo.se! För att vinna måste man välja sina favoriter ur det nya, fräsha & heta sortimentet hos Cocoo.. & för er som undrar hur man tävlar? Jo tävlingen är endast för dem som samarbetar med Cocoo så surfa in på hemsidan & se hur man gör..

Här är Aylas favoriter:







Heta prylar för en het sommar!


xoxo

Dagen innan

Nu är det mindre än 24 timmar kvar till sista tentan! Tänkte bara påpeka det. Är uppe mycket senare än planerat men jag kände att jag behövde sova, ska ju trots allt plugga fram till typ.. 17.00. Behöhöver krafter! Hehe. Vi hörs sen

xoxo

YSL

Yves Saint Laurent dog igår 71 år gammal - en stor modeskapare sedan 18 års ålder & älskad av många. Surfade in på Ysl's sida & där hade de lagt in en sida som intro med en text om Ysl på franska dock & denna bild som kommer nedanför:


Verkar som att en hel modevärld sörjer, hursomhelst lämnade han ju över Ysl när det köptes upp av Gucci huset..




Nu ska jag sova, godnatt!

Hemmakväll

Nu ska jag ta en lång dusch & bara ta det lugnt, känner att jag behöver varva ned lite efter allt plugg. Tentan får gå som den går! Jag har bestämt mig för att min sommar inte får förstöras av att jag stressar ihjäl mig! Har ju ett tag kvar i skolan 2 år till efter detta, men gud vad snabbt det har gått!

Måste bara säga det, solkrämen som jag köpte från Biotherm var så lätt & luktade så underbart gott! Huden blev genast lenare av den också & idag har jag inte vistats så mycket i solen men ska testa den mer någon dag då jag ligger & pressar! Hittils är den att rekomendera, den finns på Kicks & kostar 275 kr!

hörs ikväll (sent haha)

xoxo

Hemma --> Universitetet

Så kom precis hem nu, ska direkt gå vidare till Universitetet! Passade på att köpa ett bra solskydd på stan:



Kom ihåg att skydda er mot solen!

Möte & Fika i Stan

Hey! Idag har jag möte med vår kontaktombudsman från förbundet vilket innebär att jag måste skynda mig väldigt väldigt mycket just nu. Bussen går ca 08.30 & jag har inte ätit än! Efter det ska jag åka till Universitetet & träffa några ur klassen för att diskutera lite frågor som vi har till tentan sen blir det bara plugg den här dagen. Hoppas det blir dåligt väder! Haha ne jag skojar - fast det skulle underlätta.. haha..

Vad ska du göra idag?

Usch

Ne, nu orkar jag inte mer, har inte tid för att vara uppe, imorgon ska jag vakna 07.30 senast! Bäst att pallra sig iväg till sängen & försöka drömma sött om allt annat än skrämmande salstentor?

Adis! Du är bäst, vet du det? (Jag & du delar på förstaplatsen i alla fall.. haha)

Godnatt alla sov så gott!

Eminas tips - Rihanna - Disturbia

Jag fick ett låt-tips av Emina idag, Rihannas nya låt Disturbia.. sommarlåt verkligen, men det låter inte som den typiska Rihanna, ni ska få höra:



Vad tycks?

Gisele i vatten?

Någon mer som sett bilderna på Gisele iklädd vatten? Alltså det är så mycket retusch så det skriker om det. Har aldrig gillat Gisele & kommer nog aldrig att göra det, jag vet inte varför men hennes utseende t ex i Vero Moda kampanjerna tilltalar mig inte. Visst ser hon bättre ut på bilderna där än på catwalken man samtidigt är det inget som jag tycker är tilltalande.. Vad tycker ni om hennes bilder?



Gisele i skoreklam



Gisele i Vero Moda kampanj

Nicole Richie i Gossip Girl?

Jag har hört rykten om att Nicole Richie ska gästa nästa säsong av Gossip Girl. Stämmer det? Vi får väl vänta & se antar jag, undrar vad hon kommer att spela för karraktär? Kan bli spännande!


Kick - Fest hos mig

Är det bara jag som har missat den här? Haha? Det finns en drös med remixar till den här låten dessutom! Haha lyssna:


Stressad

Nu ska jag springa iväg & fixa ihop lite mat, har inte ätit frukost än. Inte den piggaste idag men tyvärr måste jag hårdplugga idag. Idag gäller det verkligen. Kommer inte ha mycket tid för bloggen men jag ska försöka!

xoxo