Modeikon att inte se upp till



Jag frågar mig själv hur denna modeikon som vet att hon är en inspiration för många unga tjejer kan med att uttala sig & därmed också få konsekvenser att fällas i domstol för uttalanden mot muslimer. Brigitte Bardot för mig representerar en kvinna som med sitt utseende inspirerat en hel modevärld men med sitt förnuft & sin åsiktsbildning raderat ut allt det som talar för att man både kan vara snygg & smart. Jag vill hävda att denna kvinna lider i någon form av Xenofobi som innebär att man är rädd för det okända.

Hemläxa för Bardot (inklusive alla andra främlingsfientliga): Sätt er i skolbänken & läs på vad muslimer står för, vad islam betyder & verkar för - då kommer ni nog fram till att alla människor i grund & botten som är religiösa inte vill några andra människor något ont utan vill leva i konsensus & frihet. Alla som tror att islam på något sätt står för (heliga)krig & allt annat som det för med sig har fel! Det finns en grupp extremister precis som det finns i alla religioner - som kristna sexsekter t ex som har tolkat den heliga skriften på ett sätt som den troligtvis inte är menad till att tolkas på som strider mot religionen i samma anda som de hävdar att de fullföljer den.

Kommentarer
Postat av: sexy

tack ;) här får du följa just mitt sexliv ;)

2008-06-04 @ 13:43:09
URL: http://sexlife.blogg.se/
Postat av: Lovisa

ang. din kommentar;

Skönt!

Jag har också precis gått ut första året på gymnasiet, känns superskönt!

2008-06-04 @ 18:15:49
URL: http://zels.blogg.se/
Postat av: sanny

låter härligt det :)

2008-06-04 @ 23:08:25
URL: http://sannyt.blogg.se/
Postat av: Sister Disco

jag fattar inte hur man vågar säga så provocerande uttal, när man är kändis :S



ha det bra!

2008-06-06 @ 11:54:23
URL: http://sisterdisco.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det verkar som att miss Bardot inte har läst på tillräckligt hennes uttalanden grundar sig i rena fördomar, ungefär som Sverigedemokraternas haha

2008-06-08 @ 15:06:30
URL: http://harinnenblogg.just.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0