Sthlm

 Om ca en timme befinner vi oss i:

image108



hihi have some shopping to do ;)


xoxo /A

Awaaaay

Så nu har jag nästan packat färdigt, ska till Södertälje & Sthlm i helgen. Jag & min älskling ska ta det lugnt, shoppa & umgås med varandra.. tror vi ska hinna med en fest också! Har fotat lite, i brist på annat att göra, eftersom jag är klar med Hemtentan! Ska lämna in den snart måste lämna den i pappersformat tyvärr. Här ser ni:







Här ser ni min godisskål *tss*, mitt fina midjeskärp, mina nya örhängen, en av rosorna jag fick av min älskling på alla hjärtans dag - som jag torkat, mina fodral & en vinflaska hihi


Bikini Summer 2008


Jag har spanat in lite olika bikini sorter & kommit fram till att dessa är de hetaste! Dessa kommer från Victorias secret:

image98image99



























Vilken tycker ni är snyggast?

Trogna läsare . .


Det visar sig att jag har ett par trogna läsare som följer min blogg. Jag lovar att jag ska variera mig mer i mitt skrivande & inte endast visa bilder på läckra skor som får er att dregla, kan bli jobbigt med att dregel sen. Jag ska även fokusera mer på politiken som jag tycker är så spännande, dock har det blivit mycket skor just nu *hihi*. Så hursomhelst såhär såg det ut idag:


image97




Alltså nummer 93 av 531 räknade jag till, av alla bloggar under kategorin Mode & design, varför jag placerade den där beror mycket på mina infall av skor & klädmani. Haha. I alla fall så kan jag se att jag började blogga den 20 februari 2008, då skapade jag bloggen & slutade med min gamla. Lovar också att ny bloggdesign är pågång! *Wiiiie*



xoxo /A

Björn Gustavsson alltså . .


HA HA HA!






Heeemtenta


Ja, hemtenta. Märkligt fenomen. Jag skulle hellre ta en salstenta om jag får vara ärlig, såhär måste man ha en hög självdiciplin & verkligen sitta & göra klart allt i tid. Imorgon ska det in & jag har en fråga kvar, vilket är ganska bra gjort ändå, dock är klockan snart halv sju & jag är inte alls pigg på att skriva. Någon som har tips på vad jag kan göra förutom att dricka energidryck & kolla på skor? Förresten köpte örhängen idag och ett fodral i mörkorange färg, nu har jag svart & orange.. *wiie*

image95



Dagens give to me, haha

Preppy Summer


Är det bara jag som har haft det väldigt struligt med bloggen? Tur att blogg.se byter bloggplattform! Har haft fullt upp med samtal, mail & hemtenta hela dagen. Känns ändå som att jag inte har hunnit göra något! Puh! Här får ni se vad jag tröstar mig med *tss*

image92image93

image94


Dessa heta preppy skor hittar ni på ebay.com.
Komigen Fynda nu!

xoxo /A


Skofrossan fortsätter. . .

Ännu mer tips från ebay.com. Vad tycker ni om dessa ballerina skor i GossipGirl anda?


image91


De kan bli dina för ca 250 kr. Inte illa va?


SKOFROSSA


Okej jag erkänner det, jag har ägnat min kväll åt att kolla på skor. Jag skämms lite men det får gå. Kolla på dessa härliga sommarskor:

image88

Give them to me.. räknade att de gick på ca 300 kr på ebay. So worth it, eller vad säger ni?


xoxo /A


Chanel Pumps

 
Hot or Not?

image87




Lyxiga & dyra, men är de snygga?

Boknörd?


Haha jag gjorde precis ett boknördstest här ska ni se hur det gick jag tror faktiskt att det stämmer ganska bra haha





So you Think you can Dance?


Tycker det var en bra start i So you think you can dance idag. Ser fram emot att se mer av programmet. Tycker det är lite häftigt att Let's dance Tobbe sökte & att han blev knockad av Annika! Haha.

image85

image86


Shoes and more Shoes. .


Jag sitter och surfar runt på ebay.com. Finns riktigt snygga skoröverallt! Se här är två favoriter just nu:

image83

image84

Förresten..


Glömde visa vad jag & Adis köpte till Sven! Han fick dessa stora te koppar eftersom han alltid dricker så mycket te! Haha. Passande ellerhur! Vad tycker ni? Kopparna är köpta på Indiska.

image82

Haha ser ni moroten? Sven bjöd på skorpor, ost i olika smaker, morötter samt vitt och rött vin.


Nya Skor!


Köpte nya pumps/sandaler förra veckan men hann inte visa snyggingarna. Vad tycker ni?

image81

Klacken är ca 10 cm, öppen tå samt lack på sidorna.

Home again


Så nu äntligen är jag hemma & tänkte visa några av festbilderna från Torsdagen!



image79


För övrigt så vill jag tacka alla som röstade på mig, jag är nu officiellt SSU - Skaraborgs distriktsordförande!


xoxo /A

Lidköping - Igen


Nu är jag i Lidköping igen, ska iväg till Fifflers snart med Adis. Har massor med bilder från torsdagens fest, dessa kommer upp så fort jag kommer tillbaka till Örebro. Tills dess:

image71

Hoppas ni ser vad som står :)

Shopping & Fest


Ikväll ska vi festa jag & Adis, en kompis fyller år i korridoren. HAr även köpt ett par skitsnygga sandaler. Bild kommer senare, även från festen ;)


Hemtenta


Fick min hemtenta igårkväll, så det är väl dags att kolla på den idag. Ska fixa med massor grejer sen ikväll kommer min älskling hit <3

Här ser ni en bild på Paris & Benji, känns lite för mycket att de börjat matcha varandra med hattar, eller? Haha.

image70

Hot Clothes . . .


I love it, I LOVE IT! Kolla kavajen, väskan, skorna, allt allt allt!

image71



Madonna & Justin


Är det bara jag som är sen med att upptäcka låten 4 minutes? Haha, Madonna & Justin (och Timbaland såklart) gör faktiskt en helt okej låt som säkert kommer spelas på alla dansgolv i sommar. Lyssna på den, lite Michael Jacksson känsla går igenom hela låten.. när Justin sjunger såklart.

image68

Rihanna


Rihanna stilikon? Javisst har hon den senaste tiden visat sig i riktigt heta outfittar, jag vet dock inte vad jag tycker om frisyren.. vad tycker ni?

image67

Back in Örebro


Så nu är jag tillbaka i Örebro, tillbaka till skolarbete & evigt sökande efter de perfekta sommarskorna, bikini, klänningar, solglasögon, you name it.. det är många som har frågat var man kan få tag på "Zlatan is my Homeboy" t - shirten, om ni går in på den här länken hittar ni till en sida som heter Shopiana. Zoovillage har bland annat haft en likadan t - shirt men sålt slut den tyvärr. Hoppas det går bra. Nu ska jag sova.

image66
Favorit i repris..


xoxo /A

Lidköping - Igen


Nu är jag i Lidköping igen. Har fullt upp med att försöka göra klart alla frågor som jag har till ett seminarie tills på tisdag & samtidigt försöker jag hinna packa ned allt eftersom jag åker tillbaka till Örebro imorgon. Ska ta en bild på mina väskor när jag kommer hem så ni får se hur mycket jag har med mig! Hade förresten jättekul i fredags tjejer, kul att träffa (de flesta) kompisar som man inte sett på länge. Ne nu ska jag iväg igen..


image65
Ja Charlotte vi förstår att du är glad men ser du dem bakom dig? De snackar skit om dig som alla andra, även Carola har uttryckt sig 8-)



Borås


Har inte hunnit skriva eftersom jag är bortrest, sorry. Är i Borås just nu & hälsar på släkt!

Förresten - FEL låt vann!

xoxo /A

Firefox vs. Explorer


Så here's the deal; Mitt bloggnam som ni ser där uppe (eller som ni bara ser en kant av) ser olika ut beroende på vilken webläsare du har. Om du har Firefox, vilket jag hoppas, ser allt ganska normalt ut. Detta beror på att jag använt Firefox när ja gjort designen. Däremot om ni använder Explorer ligger loggan bakom själv skrivytan. Om det är någon som vet vad jag kan göra för att fixa detta hör av er till mig!

Explorer:

image63

Firefox:

image64

Ser ni?

Liiiidköping Next


Nu bär det iväg mot Lidköping. Ska hem och hälsa på familjen & vänner. Min lillasyster fyller även 10 år imorgon så vi ska fira henne!

image62

Här ser ni Rådhuset, hehe

xoxo /A


Scorett har ryckt upp sig


Jag har varit lite besviken när jag varit inne i Scoretts affärer det senaste. Utbudet av snygga skor har varit dåligt den senaste tiden (i alla fall i Örebro). Däremot har de ryckt upp sig nu till våren & sommaren.. här får ni se två av mina favoriter:

image60image61

De svarta kostar 799 kr & de vita kostar 999 kr


xoxo /A

Inspirerad av Monki . . .


Monki har en härlig vår & sommarkollektion, jag är spec sugen på jackorna. Vad tycker du?

image56image57
image58image59

Me like alot!!


Nu ska jag sova xoxo /A

Kebabpizza - Sljivovica


Här har ni en låt som borde gått vidare i Melodifestivalen!





Maat


Huh har lagat & ätit mat ska börja läsa lite i kurslitteraturen snart.. Här får ni se vad det blev till kvällsmat:

image53

Spaghetti & Köttfärssås med spenat & rivna morötter, jag avslutade med lite mozzarella ost =)


Cosmo


Min Cosmopolitan kom idag, jaaa, så nu ska jag läsa minna bäcker, eller cosmo, eller böcker, cosmo? Hmm haha. Jag älskar Toris Linne! Dagens andra Give! Eller vad säger ni?

image52

xoxo /A

Give


Give to me now

image51

Finns på Ellos för 329 kr


Eurovision - Zerovision


Är det bara jag eller har Eurovision ballat ur totalt? Sen Lordi vann verkar alla länder tro att man ska skicka något så annorlunda som möjligt för att dra till sig folks uppmärksamhet. Det funkar dock inte på mig. Jag vill höra schlager och skönsång! Hör på denna dåliga låt av Irland, garanterat skrattretande men är det en Eurovision vinnare? Snarare Zerovision.




Nu ska jag sova

xoxo /A

Påskmust och Mys


Nu ska jag mysa med min påskmust framför tv:n! Hoppas alla får en trevlig kväll och att Inter vinner matchen (haha eftersom jag vet att vissa inte kommer vara glada annars...)

image53



xoxo /A

Gossip Girl


Här ser ni Leighton Meester som Blair Waldorf i serien Gossip Girl. Säsong två ska spelas in nu i mars. Längtar tills det börjar sändas!

image51

Hennes kläder är så rätt! SÅ RÄTT!


xoxo /A

Schoool


Åh, jag måste till skolan snart, har seminarium fast jag har inte pluggat så mycket, har några kapitel kvar att läsa som jag tänkte klämma in nu, hur skall detta gå, hehe. Förresten vet ni vad jag hittade på datorn? Jo Björn Gustavsson för 2-3 år sen då han va "okänd" och uppträdde på De la Garide på spexet i Lidköping, vill ni se?

image50

Lite kortare hår men liknande skämt, hmmm..

xoxo /A

Zlatan is my Homeboy


T - shirten kommer lätt bli en sommarhit! Fotbollsstjärnan pryder t - shirten med sin leende nuna, man kan inte låta bli att älska den! Spana in den:

image49

You like it?

xoxo /A

Tenta Tillbaka


Wow, fick reda på tentaresultatet från lördags! Förväntade mig ingenting verkligen eftersom jag inte haft tillräckligt med tid för att plugga.. men så såg jag resultatet förut! VG! Är supernöjd (eftersom VG är det högsta man kan få).

image47

Nepp nu ska jag läsa, har seminarie imorgon. Huh böckerna tar aldrig slut.. haha..

xoxo /A

Musse Pigg


Här ser ni min nya t - shirt, so hot!

image46


xoxo /A

Yeey


SÅ äntligen har jag beställt klipptid, på fredag blir det. Hoppas att det blir riktigt snyggt. För övrigt har jag lite smått ont i ryggen just nu, tror jag sov konstigt.. usch.. ska dra till skolan om en stund men nu ska jag in i duschen!

Vilka solglasögon skulle du välja? Hmm.. Kolla på bilderna under och skriv!

xoxo /A

Give me more more more


Ojojoj, surfade in på ginas sida och gissa vad jag hittade där för 79 kr?

image44
image45


Så vilken färg tycker ni är snyggast?

xoxo /A

Sunglasses någon


Kollar runt lite på olika solglasögon tycker att det är så svårt att hitta snygga utan att prova.. men dessa är lite häftiga tycker jag..

image40

Retro - style, som är så inne i sommar! De finns på UrbanOutfitters.com och kostar $20.00 plus frakt. Dessa är i färgen brun men de finns i fler andra färger som lila & rosa till exempel.




Get inspi(red) haha

Lalala..


Haha vad klockrent det var igår när Carola inte fick gå vidare till Globen! Så värt var det att kolla på melodifestivalen! Eh, idag har jag bara varit seg, ska plugga snart..

Förresten, är det bara jag som har märkt att min bloggdesign inte är färdig än? Jag har inte ens någon "logga" hahaha.. men det kommer snart i alla fall, som tur är!

Nu ska jag dra iväg.. vi ses


xoxo /A

Haha Carola


Oslagbar min från Carola när Nordman tog hem segern!

image39

Grattis till Sibel också!


Melodiiiiifestiiivalen



Weeeeey, ikväll tar du det Sibel! Hoppas att hon går vidare - hon är en värdig vinnare. Går Carola & Andreas Johansson vidare då är det uppgjort! Låten är inte ens bra! Eeeh!

image38

xoxo /A

Tenta & Shopping


Så äntligen var det avklarat.. efter tentan passade jag på att ta en tur på stan först drog jag och Una till mcdonalds ^^ sen hittade jag en liten present till min lillasyster som fyller 10 år den 14 *wiie* hittade även en grej till mig själv.. bild kommer senare!

xoxo/A

M samlar krafter inför 2010


Det lär behövas. Vad har M gjort under ett och ett halvt år förutom försämrat för dem som redan har det dåligt? M har tydligt riktat sina spjut mot de som stått utan sköld vilket är ett fegt sätt att sätta lite extra pengar i fickan till de rika. Oppositionen leder just nu med 17 % över regeringen & jag är övertygad om att mer kommer det bli!

image37


Reinfeldts rätta jag?

Laced Pointed Canvas Pumps


Söta sommar skor någon? Asos.com självklart.. endast 166.62 kr

image34

image35image36



Handlat


Har precis varit & handlat lite mat. Måste ladda inför idag, ska plugga mycket har jag tänkt. Har inte börjat än, skäms lite faktiskt har tänkt att jag ska börja sen jag vakna men jag hittar ständigt andra saker att göra.. jag ska bättra mig, så nu sticker jag iväg och pluggar..


xoxo /A

Sötizbild


Kolla vilken söt bild jag fick av min älskling, hihi..nu ska jag sova, godnatt!


image33


xoxo/A

This is me now



image32


Tipsa på föregående inlägg!

Tips?


Snart ska jag städa & fixa iordning mitt nymålade rum så jag kommer behöva musik för att pigga upp stämningen! Har ni tips på låtar?

image31

Lite Snoop Dogg med 80-tals känsla kanske hmmm


Sooooooool


Här vill jag vara nu

image28


Fast detta skulle funka bra också..


image29



xoxo /A

Sovdags


Ja, jag gick & la mig & nej jag lyckades inte somna.. har tentaplugg imorgon, är förkyld & täppt i näsan plus att jag måste möblera & framförallt städa rummet efter målarna.. så jag borde sova just nu.. jag ska försöka igen, önska mig lycka till..

xoxo/A

Arbetarklass von Sydow?


Ni som läster Tvärdrag SSU:s idepolitiska tidning känner säkert igen Klass - ikern från sista sidan i den senaste numret!

Ebba von Sydow "Egentligen tycker jag att hela klassbegreppet är omodernt men eftersom jag jobbar så hårt så är jag väl arbetarklass".

image27


Citatet kommer från en intervju i radioprogrammet Nördarna i P1! Ebbas mamma är läkare, Ebbas pappa skeppsmäklare och Ebba själv som ni säkert vet modereporter.

HA HA

Nej Snö


Jag skulle hämta mina sovgrejer hos Moa (som bor rakt över gräset) sov där inatt eftersom målaren plastade in min säng och skulle måla kl 07!! Så precis när jag kliver ut, vad tror ni jag ser? Jo SNÖ! Jag vill inte ha snö! Jag vill ha sommar. Just nu sitter jag och tänker att det är någon som skojar med mig och att det inte var snö jag såg.. säg att det är så..


image26

/A

Bamboo


Heta ellerhur?


image27


xoxo /A

Ny fräsch färg


Idag blev målaren klar med rummet. Han la en tapet under och målade med en ljus vit - liknande färg. Fick även nya babmboo örhängen igår! Bilder kommer senare idag.. nu ska jag plugga i universitetsbiblioteket som ni ser nedan.


image25


xoxo / A

Alla dessa klänningar..


..kan bara inte låta bli att kolla runt på somriga klänningar. Tar det som ett tecken på att jag vill ha sommar nu, antar att jag inte är den enda? Asos.com är verkligen av favoriterna, de har snygga kläder till bra priser och ett riktigt bra utbud! Kolla här!

image22

Den här kostar 694.25 kr och känns Cavalli inspirerad. Perfekt för utgång en hetsommarkväll!

image24

Den här klänningen ger mig en mysig vintage - känsla! Den kostar 624.83 kr det smala bältet ingår! Perfekt för en shoppingdag & fika i solen.

Så..ge mig sol nu? (Klänningarna går också bra iofs =) )

/A

Ååååångest


Kolla vad klockan är! Jag är inte klar med seminariefrågorna än! Hur skall detta gå, aja jag ska trösta mig med en kopp te (igen) och kolla på Forever Eden - sista avsnittet! Börjar 01.50 hatar tv 3 för den tiden men okej...

image21

Den är från 2004 (lite gammalt jag vet) men jag tycker att den lätt slår Paradise Hotel!

xoxo /A

Kvällsplugg


Somnade några timmar på eftermiddagen, är förkyld och trött. Sitter och dricker te och kollar på 2½ men på tv =) Har seminarie imorgon så ska försöka plugga lite. Målarna blev inte klara idag utan har bara spacklat, tråkigt att få vänta menmen..

image20



xoxo /A

Tidigt


Har varit uppe i två hela timmar nu! Usch! Målarna kommer till mig snart & ska göra om mitt rum =) för en gångs skull. Kommer att bli en begie-vit färg (den ljusaste jag kunde hitta bland många fula färger) men nytt och fräsht blir det i alla fall.

Ska iväg & plugga nu


xoxo /A

Sad Moment


Med stor sorg hittar jag inte den här underbara sommarklänningen på Asos.com längre, jag väntade med att beställa den och nu finns den inte =(  Tips: VÄNTA INTE!

image19

Visst är den underbar? I siden med volanger längst ned, blommig samt transparenta ärmar. Kan det bli mer somrigt?


Snygga Klänningen


Hittat en snygg klänning på Asos.com!

image16image17

Den har en snygg midjemarkering i fram och söta ärmar med axelkuddar se nedan och njut!

image18


Got 2 have..

xoxo /A