Nu åker vi!

Here we come Mallorca!

Hörs när vi är hemma! Ha det bra så länge!

Fullt upp!

Idag ska vi packa packa packa! Snart åker vi, därför är jag för upptagen för att uppdatera bloggen! Ni får nöja er med mitt arkiv så länge!

Vi hörs!

Mallorca

På tisdag åker vi till Mallroca! Äntligen!


Känner verkligen för att ligga på en strand just nu!

Necklace


Ett av mina nya - love it

Peanut Butter Jelly Time

Jag älskar Family Guy. Haha. Jag förstår inte hur jag har kunnat missa detta? Hur?


Vet ni vilket det är? Jag har haft den banan-smilyn i många år på msn!

Skratta eller gråta?

Ett av mina favoritklipp på youtube som jag sett ganska många gånger & som jag skrattar åt lika mycket varje gång är detta:

Kommentarer av mannen:

 "I make pretty good money, 250 dollars a month" (alla skrattar)

När hon avslöjar sin hemlighet säger han "But, I've seen magazines and that wasn't..."

HAHA, lite jobbigt läge. Kolla på slutet när han typ blir spyfärdig!

Spana in!

Har ni spanat i Market2Members nya, uppdaterade sida? Om inte gör det!

Jag har tidigare skrivit om M2M & jag är verkligen nöjd med dem, har plockat ut 2 presentkort från Ginza.se för sammalangt 700 kr & vunnit ett på Yves Rocker för 300 kr plus vunnit en tävling där jag fick en Smartbox (upplevelse - som jag använde för att bjuda familjen på Gustavsviks äventyrsbad i Örebro) Fick även hem en duschgele i present från Yves Rocher för att jag deltog i tävlingen! Hur nice är inte det?


Varje gång jag ska handla över nätet går jag in på M2M innan & klickar mig till sidan genom deras länk! Då registreras mina poäng!  Här är ett uttdrag från mitt saldo:


Eftersom jag är lite av en shoppaholic gör jag det ofta, jag tankar även mobilen över nätet vilket gör att jag får poäng väldigt ofta! Det kanske ni ser ovanför? Just nu kan jag plocka ut presentkort för 25 006 poäng exempelvis..


När du kommer upp i 10 000 poäng & när du fyllt i hela din profil får du dessutom PRO vilket gör att du får dubbla poäng på allt du handlar!

Klicka er till M2M genom bilderna & bli medlemmar & börja tjäna poäng!

Zaraväskan

Har ett tag letat efter en rymlig väska, eftersom jag har mindre väskor men som inte duger när jag exempelvis åker hem. Favoriten från tidigare har tyvärr blivit väldigt sliten så det fick bli en ny från Zara!Gillar ni "handtaget"? Enligt mig det snyggaste på väskan!

Nu får jag plats med allt jag behöver!

Hemma

Äntligen hemma, tog ett tag. Passade på att handla & att köpa linsvätska som jag ska ha med mig på resan nästa vecka. Nu närmar det sig, på måndag åker vi!

Ansiktsbehandlingen gick bra, kändes självklart lite men det var inte alls så farligt. Känns superfräscht nu efteråt. För er som bor i Örebro kan jag verkligen rekomendera Kerstin Rapps Skönhetsinstitut! Jätteduktiga & trevliga är de!

Nu ska jag äta. Vi hörs om en stund. Har glömt att visa min nya väska som jag köpte på Zara häromdagen!

Ansiktsbehandling

Om en stund ska jag på ansiktsbehandling, en s k "klassisk-ansiktsbehandling" med porrengöring & vaxning av ögonbryn! Hur fräscht är inte det? Ska göra den på Kersin Rapps skönhetsinstitut här i Örebro. De har även en hemsida som ni kan kika in på här.Present!


Idag fick jag en födelsedagspresent av Moa! (Hon säljer även produkter som denna, de kommer från Avera) testade att scrubba fötterna & händerna som blev superlena! Tack Moa för en jättebra present! Den här kommer garanterat till användning!

Tips - Tävling!Tävla om: lipgloss med färgen red currant, och en ansiktsmask; pure nature organic white tea extract.

Klicka på bilden!


Dagens superfynd!


Helt sjukt second hand fynd!

(bilden är tagen i min badrumsspegel, därför ljuset är konstigt)

Pretty

Detta bälte är underbart! Dessutom älskar jag svart! Längtar även efter att färga mitt hår mörkt mörkt mörkt efter semestern..


Pic: Knightcat

Vi ska se Pablo den 30 September!Han kommer till Örebro & är en superrolig komiker som även är bra på att imitera röster! Haha. Här har ni ett roligt klipp:Vad tycker ni?

Förra året köpte jag den här fuskpälsen på H&M men upptäckte ganska snart att det krävdes en större storlek för att den skulle sitta som jag ville. Därför har jag inte använt den här varma, gosiga jackan så mycket som jag ville & funderar nu på att sälja den. Den är i perfekt skick!


Dessutom har jag spanat in en supersöt pälsväst som jag istället ska satsa på, vad tycker ni sälja eller behålla?

Nitarmband

Fick ett snyggt nitarmband från Veckorévyn, förra numret. Det kom idag eftersom jag prenumererade och fick beställa. Vad tycker ni?


En av de bättre presenterna som jag fått genom en tidning!

Paradise Hotel Danmark


Så jäkla skönt gäng (även om alla inte är med på den här bilden)

Runt midnatt på tv6 - kolla kolla kolla!

Auktioner

Just nu ligger det tre par jeans under mina auktioner på tradera, tycker ni med W27-28 ska spana in dem!


Klicka på bilden!

Fika i parken

Igår var jag ledig pga. att jag haft ont i ryggen de senaste dagarna. Tog dock en promenad in till stan för att följa Adis till tåget & vi passade på att njuta av sommarsolen i parken vid slottet.


Vi köpte med oss jättegoda frapino, finns på expresso house, ni måste prova!

Jordgubb & magno frapino samt Isté

Tacka mobilen för den taskiga bildkvalitén

Hittade dessa skor i när jag var i Lidköping senast, tror att jag haft de i 3-4 år men inte använt dem, haha så de åkte med mig upp till Örebro!

Tradera


http://www.tradera.com/auktioner/aaayla spana in mina auktioner!


Necklace

Tänkte visa er ett av mina nya halsband, köpte ett i förrgår & ett igår. I'm so in love..

Halsbandet kommer från H&M & blir ditt för endast 129:-
Linnet är från Bubbleroom.se


Perfection