Gymmet!

Gymmet - har blivit så dåligt med träning de två senaste veckorna - men nu är jag igång igen! Sitter & äter frukost just nu men snart ska jag iväg..


Peppermint

The Body Shop har väldigt underbara produkter. Jag testade i somras en fotlotion som luktar pepparmintaktigt & som är lite cooling dvs kylig & är jätteskön att smörja in med efter att man tagit ett fotbad. Fötterna blir underbara - tror många glömmer att ta hand om fötterna när de smörjer in sig, duschar & skrubbar. Dock tycker jag det är viktigt spec när man i sommar förhoppningsvis ska springa runt barfota på stranden & gå i högklackat. Fötterna är värda att bli omhändertagna!


139 kr på The Body Shop

M2M

Market2member är verkligen bäst!! Just nu bytte jag in poäng mot presentkort:


Detta är urklippt från min historik, som ni ser använder jag m2m ganska ofta då jag fyller på mobilen på goyada.se där jag får 2 poäng per krona men jag använder det vid andra inköp på nätet också!

Books

Inhandlade lite böcker idag - beställde dem på nätet eftersom jag är för lat för att trängas bland de fysiska butikerna på bokrean. Blev nedanstående böcker - någon som läst?


Blir massa läsning snart - kul med något förutom kurslitteraturen!

Friis&Co

Jag har aldrig gillar märket Friis&Co - förän nu! Hittade två väskor som jag tycker är riktigt snygga den ena är lite mer gammaldags & jag är helt kär i den..


599 kr resp. 499 kr på nelly.com

Vilken hade du valt?

Tips


Tänkte tipsa om mitt mineralrouge från The Body Shop eftersom jag tycker att det är så bra och väldigt skonsamt mot huden som blir len och fin efter att jag använder rougen. Mineralerna är bra för känslig hy och skadar inte huden. Den innehåller varken parfym eller konserveringsmedel. Det som är häftigt (vilket jag upptäckte nyss på deras sida) att alla burkar och lock är helt återvinningsbara och innehåller dessutom 15 % återvunnet material, känns lite bättre nu.. haha.. om ni vill läsa mer kan ni göra det här priset är 215 kr för 2g vilket låter väldigt lite men jag har haft min rouge sen den släpptes i höstas och jag har hur mycket som helst kvar.. skulle gissa på att den med dagligt bruk håller i ungefär ett år..

Yves Rocher

Fick mitt paket från Yves Rocher idag. Vann ju presentkort på 300 kr i Market2Members jultävling vilket inte alls var fel - gå med i M2M för det funkar verkligen, har förutom presentkortet på Yves Rocher som jag vann tagit ut ett på Ginza.com för 500 kr (detta bytte jag mot lättförtjänta poäng)


Fick hem allt detta, en mascara (som var ett hemligt paket),  två schampo (som är till pappa) en massagegrej, en lotion till benen & tre miniprodukter (helt gratis!) Jag gick lite över 300 kr så får betala 10 kr själv haha.


Lite trött på bilden, snart ska jag testa produkterna!

Love the hair

Underbar hårfärg?
Enligt mig! Älskar hennes hår här det är så livfullt & somrigt. Något att satsa på kanske?


SnyggAdriana

Sunny

I miss the sun.


Trötta

Såhär går det när man är trött & dricker för mycket te innan läggdags..


För er som inte ser lika bra som jag:


K ä r le k .


Finns på net-a-porter för en, lite högre summa tyvärr

Whyred Outlet

Whyred har öppnat en outlet - gick nyss in på mailen & hade precis fått nyhetsbrev om det. Lovar mig själv att inte kolla för mycket i den ifall jag skulle hitta något.. haha.. men man märker hur lågkonjukturen pressar butikerna.. haha

Men för er andra.. kika in

Mini

Sånthär är jättetråkigt men jag var tvungen att ha en häftapparat eftersom jag har tusentals (ja, nästan i alla fall) papper liggandes överallt!


Snacka om att den är MINI hahaha jag vet inte ens varför jag visar den, kanske för att den ser supergullig ut på mitt skrivbord? Hursomhelst den är jättebra & finns på Clas Ohlsson!


Rare

Jag är kär i kläder just nu. Så att ni vet.


Från Rare Fashion finns på nelly.com

Randigt

I mitt paket från H&M fanns även denna topp som jag är helt förälskad i. Den är jätteskön & superfin dessutom är ränderna mjukt mörkgröna vilket gör den lite speciell. Snygg uringning på baksidan också.



Love the stripes

Badrummet

Tycker det är så kul att köpa grejer till lägenheten dock vill jag inte satsa så mycket på det eftersom jag bor i studentlägenhet & förmodligen inte kommer bo här så länge till. Dock köpte jag idag två neutrala "glasburkar" som jag ska använda till att ha tops & bommulspads i.


Vad tycks?

Det är ett fint mönster på metallocken

Vila

Den senaste tiden tycker jag Vila har släppt några snygga stuprörsjeans, det enda som jag stör mig lite på är att de inte har några fickor på rumpan haha. Men dessa är verkligen jättesnygga & så i min stil:


Finns på nelly.com för 299 kr

I-rony

För er som inte upptäckt Sophia Somajo hör & häpna:


Alla hjärtans dag

Hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag!


En gammal jeansjacka

Grävde lite i garderoben, försökte hitta något som passade till min t-shirt som jag köpte idag:


Såhär ser den ut på ginas sida..

Jag letade & hittade min gamla jeansjacka från högstadiet! Testade den & vips:

Matchade med mitt nya armband från H&M

Självklart hade jag tights till men så är det tänkt att detta ska vara till våren & sommaren..
..längtar

Sandaler


Sköna - Snygga - Mina!
Någon som är shoppingberoende? Någon?

SommarLinne


Mitt nya favorit 2be sommarlinne.. sååå snyggt!
Kom på posten idag!

Flumrunda på stan med Sofie

Sofie den filuren följde med en sväng till stan som slutade med att vi båda hade händerna fulla av shoppingpåsar - något shoppingberoende skulle jag kunna erkänna att vi båda är men längre än så erkänner jag inte! Hursomhelst blev det fika, shopping & massa uppdatering om vad som händer (trots att vi hörs varje dag på msn finns det massor att prata om)


På fiket - enligt Sofie ser det ut som ett skolfoto - kändes lite som att hon skulle ta ett också.. haha

Oj vilket ljus de blev, jag skulle ta kort på flätan..

Sofies baguette, min uppätna chokladboll & såklart cola

Upptäcker just nu att mitt hår har blivit väldigt långt...

Observera att Sofie & jag är lika långa men att hon har högklackat!!!

Hittade den gulligaste mössan ever, kolla pälsbollarna!!

Jag tyckte den var söt

..oavsett vad alla andra tycker!! hahaha

Mer saker inhandlades men har inte hunnit packa upp allt än.. vill ni se mer av vad som hände idag besök Sofies blogg bland annat har hon skrivit om dagen här & här samt här har hon skrivit om dagens inköp.

Spontan färd till Lidköping

Sitter här i Lidköping. Anledningen till att jag inte har bloggat är min spontana färd hit & att jag har haft fullt upp med annat. På färden hit upptäckte jag Ramlösas nya smak mango som var väldigt bubblig & supergod. Tänkte rekomendera den till er alla som dricker mycket läsk & försöker sluta. Pratade med min tandhygienist för ett tag sen & hon sa att mineralvatten bara var bra för tänderna! Så drick på. Såhär ser den ut:


Bubblig & god

Bryssel #3

När jag var i Bryssel lärde jag känna en massa trevliga människor, bland annat söta Mexi som är med i Luf - som vi samarbetade med i Balkan-projektet. Vill bara påpeka att mitt hår ser väldigt långt ut, detta märker jag nu & jag har klippt mig en gång efter detta.. dessutom är korten tagna med min mobilkamera, dagen efter vi hade trerätters fram till klockan något på natten & vi kom knappt upp haha.. ser ni påsarna under ögonen?

Bakom oss ser ni en av de coola väggarna där alla besökare skriver en liten note eller sitt namn :)

Vi var INTE pigga den här söndagen eftersom klockan inte var mycket på morgonen 8-) den osminkade sanningen visar påsar under ögonen, man är inte mer än mänsklig - ellerhur? haha

New in

Shoppingberoendet fortsätter..


My new t-shirt from Bikbok

"Back in the days"

Dress #2

Fick hem min andra klänning från asos.com har spanat på den väldigt länge men inte kunnat bestämma mig för om jag ska ha den eller inte. Nu är jag glad över att jag verkligen vågade beställa klänningarna för de är superfina & välgjorda.


Jag har som sagt ingen spegel i rummet, den ligger hemma i Lidköping fortf. haha

Långa nätter

Vet att jag nämnt att Melissa Horn är väldigt bra tidigare.. här får ni höra den bästastebästa låten hahaha..


My lovely dress

Den nyligen beställda klänningen kom för ett tag sen men glömde ta kort - tycker de är så tråkigt med mobilkamera! Smakprov:


Klänningen är från asos.com

Today

Imorse när jag vaknade insåg jag att min buss skulle åka om 4 minuter. Panik. Jag bestämde mig för att springa till bussen. Vad jag möttes av när jag kom ut såg något ut som bilden nedan. Väldiga snödrivor & igensnöade vägar. Bra. Jag hann i alla fall, vilket måste innebära att jag slagit alla rekord. Att gå upp ur sängen, ta på sig, borsta tänderna & hämta matlådan samtidigt som man tar på sig skorna & jackan & hinna till bussen från mig på mindre än 5 minuter. Till och med jag är förvånad.


Andra busshållplatsen på Våghustorget

Kommer ni ihåg väggen på jobbet? Finns i föregående inlägg. Jag vann.


Vanilla Spice

Förutom att jag jobbat hela dagarna har jag haft fullt upp hemma, känns det som.. Såg ni melodifestivalen förresten? Tycker att Maries låt borde gått vidare dock när jag tänker efter tycker jag den liknar Helena Paparizous vinnarlåt i eurovision.. tråkigt tycker jag.. fattar inte heller vad den internationella juryn tänkte. Imorgon ska jag jobba igen, känner mig väldigt trött just nu pga sömnbrist bland annat. Det ordnar sig framåt våren då det lugnar ned sig lite i skolan.

Hoppade in på Body Shop en sväng & köpte en ny body butter som jag kollat på men inte riktigt kunnat bestämma om jag ska köpa eller inte, har så mycket krämer men jag slog till ändå.. den luktar kryddig vanilj precis som namnet antyder.. underbart med andra ord..


Den här inhandlades idag - smells lovely very Ayla

Såhär ser en av  väggarna ut på lagret där jag jobbar.. den som vinner dagens säljtävling får en chokladkaka (främst kitkat) kul ellerhur?

Dröm

Den här klänningen ser ut som en dröm - vill ha sommar nu!



Kommer från Lipsy, kostar 699:- & finns på nelly.com

Träning

Idag fick jag kramp i foten bara sådär, förmodligen för att jag glömde att strecha ordentligt igår! Nu sitter jag här helt slut & äter gummibjörnar som jag fick idag på campusmässan - en stor påse! Lidl stod för godiset hehe. Btw har inte köpt vaniljte idag, hann inte :(


Hjärtan, Lykta, Gummibjörnar

Gainomax recovery - vanlij såklart!

Två toppar


This..

and this are mine soon!


H&M

Idag gjorde jag en beställning på h&m:s webshop som precis fått in dessa snyggingar:


Endast 349:- plus frakten på 39.90:- men verkligen värt de!
Blev två toppar också, har tidigare visat dem i bloggen men lägger upp dem senare :)

Panik

Mitt vaniljte är snart slut. Panik. I-landsproblem jag vet men jag kan typ inte tänka utan det haha. För övrigt imorgon ska jag:
  • Städa klart i korridoren eftersom jag inte blev klar med dammsugningen, dock bar jag ut minst 10 påsar sopor & torkade av alla ytor vilket alla inte alltid gör & det är jag sur över. Dock var det någon som hjälpte mig & diskade upp allt som var glömt i veckan, jag var inte här så då vet alla att de till 100% inte var jag! Hursomhelst tack till den som gjorde det!
  • Göra klart alla frågor till tisdagens lektion samt öva lite på redovisningen som är samma dag!
  • Köpa vaniljte
  • Åka till stan & kolla runt lite om jag hinner alternativt träna bara jag kommer ut lite!

That's that. And now vaniljte:


För åtta månader sen

"Allt jag har här är ytlig vänskap med ytliga människor och ytliga konversationer om ytliga ting. Det är inte jag, jag är inte sån, jag gillar inte sånt."

sova.sova.sova.sova.

Nattblogg. Inte så ovanligt men inte heller vanligt. Speciellt när klockan är halv fem. Önskar jag hade mer diciplin & var tröttare men är helt klar i huvudet, för klar & för inspirerad till att sitta uppe än att sova. Tror de är mitt problem, att jag kommer på så bra idéer & har för intressanta tankar om natten. Att jag gör spännande saker om kvällen & sedan vaknar jag till. Ne nu måste jag sluta. Nu ska jag äntligen sova & försöka faktiskt gå upp tidigare imorgon. Vi får se hur det går..