12.01

Gick upp ganska tidigt & cyklade i spöregnet in till stan för att göra några intervjuer till uppsatsen. Nu är jag hemma, har ätit lite frukost & börjat packa. Orkar inte göra så mycket just nu, känns inte som att jag fick tillräckligt med sömn.

Är irriterad över att en korridorsgranne aldrig kan städa i tid (söndagar ska det vara städat) idag är det måndag & han har inte rört något. Så respektlöst mot oss andra!

Här är en bild på mig som jag tog för ett atg sen, köpte den här underbara stickade klänningen, som inte riktigt syns så bra eftersom det är en mobilbild. Packade precis ned den i min väska. Love it!


R.I.P Favourite pumps

 

Dessa pumps köpte jag när jag fortfarande gick på gymnasiet

nu har jag bestämt mig för att det är dags att säga hejdå, har klackat om dem 2 gånger vilket har kostat lite mer än hälften av summan som jag köpte dem för. Nu tycker jag inte längre att det är värt att klacka om dem + att jag tror det blir svårt att göra det. Man hittar ibland ett par skor som man bara fastnar för, som är supersköna, supersnygga till allt och som inte går att ge ifrån sig. Nu är det dags. Dags att säga hejdå.


Ni som älskar skor förstår vad jag menar, ni andra tycker säkert bara att jag är konstig. Jag vet inte vad jag ska säga, ni får helt enkelt tycka det.

 

:(


Lashes

 

Vill tipsa om ögonfransarna ovan, hade dem för första gången igår men har haft dem ett tag. Det tog lång tid att få dit dem, men resultatet blev bra (dessutom såg det inte onaturligt ut). Därför blir det ett minus för den långa tiden som det tog, men det kanske blir bättre nästa gång när jag är van? Hittar ingen prisuppgift, men på baksidan av "ögonfransförpackningen" står det 65:- limmet står det inget på men jag tror det rör sig kring 50:-

 

Finns att köpa på Kicks & får betyg:


New shoes

Dessa snyggingar valde jag på Nelly High Heels Party & de har redan kommit hem till mig, dock inte hit till Örebro - utan till Lidköping (trots att jag skrev Örebro-adressen, konstigt!)

 

De kostar 499:- & modellen heter Italy

 

om ni vill komma direkt till skorna, klicka här


Slösa & Spara

 

Vilka väljer du?

 

p.s. jag tycker det är onödigt att betala så mycket mer jag kan få 6 par leggings från Lindex för ett par från Dagmar, frågan är då om kvalitén är 6 gånger bättre på Dagmars tights? Jag tvivlar. De från Lindex är supersnygga, dessutom får jag ofta rabatter från Lindex som jag kan använda där. Dock har dessa tights varit slutsålda när jag letat efter dem i butik.


Igår

Vi började med att handla allt som vi behövde för att göra tacos :)

Jag hittade en marsipan pingvin som var väldigt gullig!

Sedan lagade vi maten och volilá:

Sedan begav oss vi, mätta & belåtna, mot vardagsrummet:

Jag & Una

Jasmina

Una till höger försöker förklara något medan jag & Aida posar haha

Jag & Aida igen

Jasmina & Jag

Jasmina, Jasmina & Aida på kanten

Una, Aida & Jag

Pumps var populärt på dansgolvet

Det blev många bilder igår, från flera kameror, men jag vet inte när jag får alla andra bilder!


Redan hemma

Kvällens bild?

 

Kom hem nyss, ser ut typ som såhär ovan fast håret i en tofs, jag & Una gick hem lite tidigare, tyckte det var väldigt varmt innte på frimis, för mycket folk + att jag hade mina supersnygga heels som är lite för stora, självklart började jag "tappa" dem under kvällen, ni som har haft på er pumps förstår att man måste ha rätt storlek. Så att hem var inte det roligaste. Precis när vi var påväg hem till Una, såg jag min buss, så jag hoppade på den. Nu sitter jag här hemma. Ska nog lägga mig snart.

 

Vad har ni gjort ikväll?

 

 


Rated R + The Fame Monster

Såg precis att Rihannas nya skiva Rated R kommit ut på Spotify. Därför tänkte jag lyssna igenom den, lovar att återkomma med vad jag tycker här nedan.

Klicka på bilden för att komma till Spotify & skivan!

 

Även Lady Gagas nyagamla skiva är ute - The Fame Monster (endast låtarna på skiva 1 är nya, skiva 2 innehåller samma låtar som The Fame + 1 ny låt)

Vissa hävdar att detta endast är ett sätt för skivbolaget att håva in lite mer pengar från Gagas fans, vem vet, men bland låtarna finns Bad Romance & Telephone som hon gör med Beyonce.


De har även gjort om en låt som heter Video Phone, som finns på Beyoncés skiva, där dock endast med Beyoncé.. de gör en rätt så porrig video, om man får uttrycka sig så:


This is just Showbiz

 

Money, money, money

 



Recension Rated R:

 

Skivan är mörk. Jag är förmodligen inte den första eller sista som kommer att konstatera det. Den är faktiskt väldigt mörk. Inte så svårt att förstå med allt som spridits i media, kring Rihannas nakenbilder, tagna med hennes egen mobiltelefon & skickade till hennes pojkvän. Efter detta, misshandlad av sin pojkvän, bild läcker ut på internet & alla ser hur jäkla svårt hon blivit misshandlad. När man hör skivan känns allt som en PR-kupp. Inte för att jag tror att någon skulle utsätta sig själv för misshandel för att få en bra skiva (fastän media spekulerade kring Britneys "spåra-ut-rejält-tid" & ifrågasatte om allt var en kupp för att skapa Blackout skivan) jag tror inte på sånt.

 

Slutade lyssna efter ungefär halva albumet, tyckte att bästa låten var Russian Roulette den enda låten som hittils fastnat. Jag kanske ger albumet en, eller två chanser till men det får:

 


Recension The Fame Monster:

 

De nya låtarna är bra. Några är bättre än bra. Jag har två stora favoriter - Telephone (där Beyoncé gästar lite grann) en låt som jag tror kommer spelas sönder på dansgolven. Sedan är det So happy I could die som är underbar, den enda lugnare låten som jag gillar med Lady Gaga hittils! Självklart är Bad Romance redan populär & alla har vi sett den magnifika videon som bara fortsätter att gång på gång faschinera mig.

 

Även om detta är ett sätt för hennes skivbolag att tjäna mer pengar, spelar det ingen roll. De kan få mina pengar för låtarna. Detta håller!


Skivan får:



SvampBob Fyrkant

Sitter & kikar på SvampBob Fyrkant & hans söta vänner på MTV. Moget för en 20 åring, men jag är inte den som säger nej till roliga tecknade serier. Dessutom tycker jag att den är välgjord med alla detaljer!

 

Söta, ellerhur?!?!



Filmtips - Ed TV

Den här filmen gick ganska sent på tv4 igår. Måste verkligen rekomendera den för alla de där stunder som man inte vet vad man ska välja för film & man känner för att bara slappa. Den är ganska lång (2 timmar & 2 minuter) & kombinerar både kärlek, drama & komedi!


Ni känner förmodligen igen de flesta skådespelare, trots att de kanske inte var lika stora & kända 1999 då den kom ut! Matthew McConaughey är en riktigt grym skådespelare, det bevisar han här!



Om ni ska festa ikväll..

eller i helgen, glöm inte den här låten..

detta är den bästa remixen som har gjorts på Lady Gagas Poker Face

det finns några olika versioner av den här remixen, men sök på:


Lady Gaga - Poker Face Jody Den Broeder Remix


p.s. Tack älskling för att du hittar de bästa låtarna <3

Ska jag byta header?

Lekte lite i photoshop & det resulterade i en header.. tycker ni jag ska använda den? Bloggen blir i så fall vit, men jag skulle vilja ändra mina "kategorier" och sånt i sidan, men kommer inte på något bra sätt!

Såhär ser headern ut, kom inte på någon bättre text. skulle behöva lite hjälp.

 


Konstiga storlekar?

Testade skorna nedan på Din Sko idag. Blev väldigt förvånad över att strl 38 som jag brukar ha i vanliga fall, var så små! När jag testade strl 37 var de som vanliga 38.

bild lånad utav Elin Kling

 

Samma sak med mina boots från Vagabond, köpte strl 37 trots att kvinnan i affären tyckte de va små i storleken. Jag tyckte de var jättestora!

 

Så min fråga är: är det möjligt för fötterna att krympa? Eller har storlekarna blivit mindre?


För kläder tycker jag har blivit mycket mindre på vissa klädkedjor medan skorna har gått åt andra hållet..


Dagens kap!

Tycker inte fuskskinnlapparna kommer fram på ett bra sätt på bilden, men de ser ut såhär:

 

Kostade endast 149 kr trots att de är i tjockt tyg!

Är mycket nöjd med mitt köp, fick dessutom sms av Lindex imorse som gav mig 30% på valfri vara. Detta innebär att de kostade 104.50 kr! Det kallar jag kap!

 

Leggingsen har även fuskskinlappar på baksidan, men endast nere vid vaden!


Oldies nu som nya!

Måste verkligen rekomendera skomakaren som ligger i Krämaren (för er som bor i Örebro) han fixar dina skor på 1 timme! Sjukt! Dyrt är det inte heller. Fick mina snyggingar omklackade för 220 kr totalt & de ena paret var verkligen i dåligt skick.

Som ni ser är de nu som nya:

Han var tvungen att göra klacken lite lägre pga att de var utslitna, men snygga vardagsklackar!

Mockaskor som är väldigt bekväma & sitter skitsnyggt på, spec om man har leggings!

 

p.s. Gick även en shoppingrunda med Una, hittade dock bara ett par leggings, väldigt snygga dock. Visar om en stund!



Sent på natten text

Kärlek är svårt. Även när kärleken är som finast är den svår. Hur är den då när den är som värst? Jag kommer ihåg hur jag kände innan jag fann kärlek. Minsta lilla skutt som hjärtat gav mig var ett hopp om kärlek. Minsta lilla känsla som rusade genom kroppen och visade sig genom fina ord som någon skrev. Fina ord som idag är försvunna. Ord som idag inte längre finns. Ruset som du fick av att känna känslan, borde inte finnas än idag. Du glömmer allt när du hittar kärlek. Skuttet som ditt hjärta tog när du såg henne kommer att försvinna in i mörkret och förbli likgiltighet. Men säg det till en människa vars blod pumpar snabbare varje gång han ser henne. Det går inte.


En sak man måste inse med kärlek. Det är att du inte kan lära dig av någon annan, vad det är, hur det känns och varför det finns. Du måste upptäcka det själv. Många hittar inte kärlek, många lever i misär och törst efter honom eller henne som fick ens blod att rusa, ens hjärta att ta ett extra skutt och ens kropp att värmas. De lever ovetande. Och den som varit olycklig kär vet att ensamheten kan tala.


Jag hoppas alla människor finner kärlek. Den dagen du finner kärlek kommer alla fina ord, alla minnen som du delat med dem som gett dig hopp om kärlek att försvinna. Du kommer vända dig om med ett leende och se på de svåra stunderna och inse att allt inte var som det verkade.



med den här texten säger jag godnatt. skriv gärna vad ni tänker på när ni läser texten!

 


Töntarna

Kent är så jäkla bra. Har Kent-boxen här hemma & jag är alldeles för dålig på att lyssna på alla underbara låtar. Den här låten är faktiskt den enda jag fastnat för på det senaste albumet "Röd"

 

Jag gillar även det ny-gamla-soundet!



Min nya kalender

Den här superfina kalendern fick jag av mamma nu när jag var hemma senast! Använde min förra kalender flitigt & när den gick ut köpte jag ingen ny, så den här är välbehövlig!

Tack mamma!


Nyshoppat

Superfint ellerhur?

Jag gillar verkligen puderrosa just nu!

 

Fick med mig en sminkborste till ögonen, tycker dessa är praktiska + mina försvinner hela tiden


Today

Idag har jag hunnit göra en hel del. Bland annat tränat, shoppat & handlat mat. Kylen blir lätt tom när man inte är hemma i några dagar, alla färskvaror måste köpas på nytt och resten har jag fryst in!

H&M hade clubdag idag, så jag sprang förbi men hittade inte så mycket eftersom Örebro inte har H&M Trend får vi nöja oss med "vanliga" H&M. Däremot hittade jag något litet som jag tänkte visa om en stund!


Annars har jag precis städat allt här, även om det kanske behövs lite mer städning + disk!


Hörs om en stund!

Russian Roulette

 

Har ni hört Rihannas nya låt Russian Roulette? Hon är stencool i videon men jag tycker att texten & själva formatet är väldigt deprimerande, exempelvis där hon blir påkörd av en bil...


men själva låten är bra, ni kan se videon i bättre upplösning här

 


Lash Renewal Serum ?

Tror ni detta funkar?


Det är någon form av balsam för ögonfransarna som ska göra dem fylligare (som Revitalash som jag förstått det - men mycket billigare) priset ligger på 175 kr & finns att köpa där L'oreal säljs.

 

 

p.s. Läste några recensioner som olika bloggare & tidningar gjort, dettta verkar fungera - värt att testa kanske?


Copycat

 

 

Vilka väljer du?

 

p.s. Jag tycker personligen att Bronx-skorna är snyggast, de finns bland annat att köpa på Ellos. Gillar att de har använt silverdetaljer. Däremot tycker jag det är tråkigt att de kopierar Chloé så jäkla mycket, visst att inspireras av andra designers, men detta måste få kallas ripoff?


Tandläkaren

Kom hem för en stund sen, var nämligen hos tandläkaren. Hon hann inte färdigt allt idag så jag ska dit nästa vecka igen. Så nu är jag på dåligt humör. Därför blir det ingen blogg idag.

Hörs!

Yesterday

Gårdagens outfit minus halsbandet

Jimmy Choo for H&M

Heels heels heels

Ser ni glittret?

Vinterns smaker

Jag & Jasmina

Texten syns inte men priset är för "Drama Queen of the Year"

Una ville ha priset

Jag ville också ha en oscar

Utanför Strömpis

Vi träffade några superhärliga tjejer i kön!

jag & kvällen skovärdinna till hennes blogg-->http://annihoney.blogg.se/

haha btw vi hade likadan klänning

Elma & jag

Una, Jasmina & Aida

Una & Jag

Jag, Jasmina & Aida som kanppt syns

Una

Dansgolvet

 

huh jag har inte fått bilderna från Una än så det kanske dyker upp lite mer bilder senare..


Jimmy Choo ballerinorna på Tradera

Nu har jag lagt ut Jimmy Choo for H&M ballerinorna på tradera, ni hittar länken här


Nice outfit

Såhär vill jag se ut idag. Enkelt men skitsnyggt.

Vet inte var bilden kommer ifrån.


Goodiebag

Gårdagens goodiebag:


+ Mörkblått brottarlinne från DR Denim


I goodiebagen låg bland annat nagellack, halsband, jättegullig cupcake från Mi Lajki som man kan ha som nyckelring, Elle-tidning..


Tonight

Ikväll ska vi ett gäng tjejer till Nelly High Heels party, visar outfiten till kvällen sen, blev lite ändring eftersom Jimmy Choo skorna kom igår.

 

Hörde att en del tjejer ska börja köa kl 15, vilket är om.. 1 timme & 40 min. Jag som inte ens duschat. Ne men komigen - 6 timmar i kö? Då köper jag hellre skorna på nelly.se:s hemsida.

 

Hoppas det blir kul ikväll i alla fall. Någon som ska dit?


Säljes: Jimmy Choo Ballerinor

 

Budgivningen börjar på 700:-

 

de är i storlek 38, äkta skinn & supersnygga på!

 

om ni har några frågor, kan ni höra av er!


Nyshoppat + Nyklippt

Klippte mig hos Rebecca idag, bara vanligt men fräscht!

Klänning: BikBok

Klackar: H&M

Närmare titt på klackarna

Skitsnyggt till jeans också

 


Älskling

Imorgon kommer älskling hit. Ska hinna klippa mig innan & handla lite som jag glömde idag!

Nu ska jag sova, godnatt!


Vad ska jag ha på mig?

 

båda från asos.com 372 + 290 kr


Slösa & Spara

Stora halsband finns för tillfället i många olika modeller.




Det högra kommer från Asos & det vänstra kommer från Net-a-porter


ps. om ni vill handla på asos.com idag, så har ni 10 % extra rabatt på rean (som är 25% på alla partyplagg) om ni skriver in "EXTRA10PARTY" i kassan!

I ♥ heels

199:- Nelly.se

 


för er med studentrabatt (10%) blir det 179:-

 

 

13 cm klack - 3 cm platå

 


Outfit

Tog lite outfitbilder idag. Kommer förmodligen att sälja toppen ovan, känner att den aldrig blir använd.



Säger till om/när jag lägger upp den!

Håraccessoar?

Inspiration:

Eva Mendez här i klassisk styling med en snygg håraccessoar!

H&M 79.50:-

H&M 99:-


Tycker detta är skitsnyggt men har inte sett liknande i affären, bara online vilket gör mig lite osäker, känns som att jag vill testa hur det sitter innan jag köper.


Vad tycker ni - något att satsa på till nyår exempelvis?


Lady Gaga i senaste avsnittet av Gossip Gril!

Lady Gaga är med i senaste avsnittet av Gossip Girl som heter "The Last Days Of Disco Stick" (avsnitt 10 säsong 3) själva avsnittet är riktigt bra och fyllt av intriger, Lady Gagas nya låt "Bad Romance" väver ihop slutet på ett riktigt bra sätt - rekomenderar att ni Gaga & Gossip Fans kollar nu, direkt!


Nyshoppat till lägenheten

Var ju på IKEA förrförra veckan men eftersom jag var hemma i Lidköping hela förra veckan hann jag inte visa vad jag köpt!

 

Ett glas + vita + svarta galgar, påslakan och köpte även några festisar till hemresan :)

Visst är påslakanet höstigt?

Supermysigt!

 

Nu ska jag sova, eller i alla fall försöka. Jag somnade runt 21 och vaknade igen vid 23, sedan dess har jag varit klarvaken men ändå seg. Imorgon har jag massa ärenden men började redan nu genom att jag ÄNTLIGEN lyckades beställa ett nytt VISA kort. Haha, mitt har varit avmagnetiserat ett tag nu och jag tycker verkligen synd om alla kassörer (spec äldre som ser sämre) som måste knappa in alla siffror varje gång (jag vet hur det känns)!


p.s. de vita galgarna är skitsnygga på min klädstång!

 


Tunika

Den här tunikan har jag i princip bott i den senaste veckan. Den kommer från GinaTricot och finns i många olika färger.

Tycker att Tunika + Leggings är bra mysoutfit att ha hemma eller slappa dagar men man ser fortfarande anständig ut!

Fashion magazines

pic: by me

 

Tidningsläsning ikväll. Är jättetrött eftersom jag vaknade 06.40 och gick upp lite efter det för att bege mig mot Örebro, där jag är just nu. Lämnade in tentan och hoppas på det bästa, även om det inte känns jättebra. Nu ska jag läsa mina tidningar och se lite på TV. Slapp kväll helt enkelt, men imorgon kommer jag igång igen!


Panik rusade genom hela kroppen

Hade en liten incident med min hemtenta för en stund sen när jag satt och skrev en av de de tyngsta tentafrågorna som skall lämnas in på måndag 14.00. Detta är en upplevelse som jag inte önskar någon men som säkert fler varit med om. Det är helt otroligt.

Jag satt i ungefär 5-6 timmar med denna fråga idag, tidigare har jag även lagt ned lite tid på att söka information och liknande. Precis när jag skrev min sista mening och skulle spara händer något med Word och allt hänger sig. Till följd av detta stänger Word av sig utan att jag gör något och dokumentet är tomt när jag öppnar.

Jag börjar skratta i förtvivlan och tror inte att det är sant. Jag startar om datorn, som är ovanligt seg och väntar förväntansfullt på att dokumentet ska finnas där. Att allt som hänt är att Word hängt sig men att allt är bra igen.

Jag trycker igång Word och väntar, dokumentet är tomt.

Jag har lyckats radera hela tentafrågan som är klar och som referens har jag använt en tung bok skriven på engelska med tusentals exempel som jag sollat mellan för att få fram det bästa. Så vad tror ni jag känner?

Frustration? Minst sagt.

Börjar få sån sjuk panik i hela kroppen, vet inte vad jag ska ta mig till, ringer mina föräldrar, ringer min pojkvän, frågar desperat om han vet hur man återställer försvunna Word-dokument.

En stund senare testar jag att få igång dokumentet, vad tror ni händer?

Jo hela dokumentet är där, inget har försvunnit. Allt var bara ett litet fel i min dator som ville irritera sönder mig för hela kvällen.

Känner mig helt utmattad av denna panik jag fick, det går inte att beskriva vilken frustration och uppgivenhet jag kände.


Ni som undrar: jag har sparat dokumentet på USB-minne & mailat det till mig själv.


 

Jag?


My favourite

Min favorit ur nelly.se rean är denna snygga klänning:

För att shoppa ur Nellys VIP REA ange kod SECRETSALE HÄR


Lady Gaga + Beyoncé = Telephone

Lyssna!


Hörde den idag, har inte bestämt mig vad jag tycker än, ingen superhit men helt okej tror jag..

 

Vad tycker ni?


Jimmy Choo for H&M

 

Dessa tre snyggingar blev mina, däremot ville jag även ha dessa:

Men jag vet inte om de kommer att komma till användning..

 

Hursomhelst, jag vet inte om jag ska behålla alla, så ni som är intresserade som har strlk 38 kan höra av er om ni skulle vilja köpa några om jag bestämmer mig för att sälja!


Sjukaste videon

Hur kan man inte älska en sådan här artist? Så sjuk & så bra.

Bad Romance, Lady Gaga förstås

 

Observera att Mcqueen skorna äntligen hittat ett hem hos självaste Lady Gaga, det är väl bara hon som skulle kunna ha på sig något sånt utan att någon blir förvånad?

 

 

Obs, det är ganska mycket naket i videon, för er som är känsliga.


NELLY REA

Ni kanske har sett annonsen längst upp på sidan?


 

Bland annat kommer klänningarna ovan att vara på REA som alltså börjar ikväll kl 19.00 om du har koden. Därför tänkte jag ge alla mina läsare denna kod som är SECRETSALE

 


Klackar

Ville bara tipsa om dessa budget-klackar från H&M. Brukar va skeptisk till satin eftersom det lätt blir smutsigt & är omöjligt att rengöra. Däremot kanske man kan köpa ett par till nyår? De blir dina för 299:- tycker absolut ni ska slå till.

Färgen är underbar!

En sak att tänka på: de är lite hårda, så gå runt i dem hemma så de mjukas upp lite & blir lite töjbara, för jag tyckte de va lite hårda & små i storleken, alternativt gå upp en storlek.

 

 

OBS. Mobilkamera därav dålig kvalité på bilderna..


Snart ska jag iväg..

...men först tänkte jag berätta att jag KLARADE TENTAN! Är riktigt glad, det var en svår tenta & frågorna var svårtolkade (iofs är det C-nivå)


Som vanligt satt jag längst med den svåraste frågan & fick VG på den & G på de andra två men sådant är livet, i alla fall mitt, brukar alltid få bra betyg på det svåraste eftersom det är då jag anstränger mig och sedan gör jag det "lätta" utan att reflektera närmare..


Var bara det, hoppas allt är bra med alla. Jag ska fortsätta på min (nya) tenta lite senare, men det känns bättre med det nu :)

Blogga?

Kommer inte hinna blogga imorgon, har egentligen massor att blogga om & massa bilder men hinner verkligen inte. Sorry, skolan går först!

Hörs snart!

Det här med tentor..

..usch, så ska jag sitta lite nu & börja på tentan, senare ikväll ska jag be mig iväg till Moa & vidare från henne till Strömpis en sväng, men jag ska inte stanna så länge eftersom jag ska jobba imorgon!


Ne det blir bara ett kort inlägg idag, är helt oinspirerad & trött, ska samla mina krafter & plugga lite nu.

Vi hörs!




ps. jag svarar på alla kommentarer imorgon, ni som undrar.

Ingen ny lägenhet

Jag skulle flyttat om ungefär en månad, till en större lägenhet. Detta kommer inte bli av.

Varför?


Många anledningar. Bland annat:

  • Väggarna hade fettfläckar, ena rummet hade en mörkgrön tapet, det andra hade gulorange.
  • Det fanns bara ett mini frysfack (jag tycker om att ha mycket mat hemma)
  • Inga lådor i köket, bara skåp - var har man besticken?
  • Toaletten var katastrofal, vet inte var jag ska börja, inga utrymmen att förvara något, man får inte plats med en tvättkorg, funktfläckar som var fula & äckligt gula.
  • Golven i rummen var bruna (i plast eller vad det var, inte trä) med något konstigt mönster, detta skar sig rejält mot tapeterna.
  • Persiennerna fungerade inte, de som bodde där nu avrådde mig från att använda dem.
  • Jag var överlyckig när jag fick reda på att jag skulle få 4 garderober, när jag kom dit var de jättesmå, jättefula & en av dem hade ett stort hål i sidan (från en spark eller slag förmodligen)

Ja, detta var några av de olika orsakerna som gjorde att jag backade från den här lägenheten, även om bovärden lovade att tapetsera om, byta persienner, fixa fuktfläckarna genom att måla om. Det kändes så ovärt för mig eftersom jag skulle få vänta till februari (eller längre) för att allt skulle bli klart.



Har konstaterat: Jag är verkligen ingen vanlig student.



H&M


Snö

Mobilbild, tidigare idag påväg hem från universitetet..

 

Tyvärr är det mesta slask nu & det är inte alls härligt att vara ute. Nästan omöjligt att komma hem utan att håret är tillplattat & sminket rinner, ja vad ska man säga - vintern är inte min favoritårstid.


H&M I LOVE YOU

These babies became mine today:

Bild: emsedge.freshnet.se


MUF sålde sprit till minderåriga

.."nyheten" som når aftonbladet - allmänheten några år senare men som alltid varit känd, i alla fall för mig. Jag vet själv personer som varit med på dessa fester, när föräldrar har fått hämta sina 13 åriga barn krälandes på golvet av fylla. Det är ingen vacker syn. Det är faktiskt jävligt tråkigt tycker jag - om jag får uttrycka mig så.

Bildkälla: UNF via aftonbladet.se


Ska Muf tillåta minderåriga i sitt ungdomsförbund och dessutom så unga som 13 år, tycker jag att de ska ta sitt ansvar. Jag tänker bara på deras föräldrar, hur ska de släppa iväg sina barn på en aktivitet som kanske äger rum i en annan stad, hemifrån och dessutom under en hel helg om de inte vet att de kommer att komma hem friska & hela? Vågar föräldrarna släppa iväg sina barn på Muf:s aktiviteter?


Under alla år i SSU har jag aldrig varit med om att någon har druckigt eller värvat någon under en aktivitet eller något som varit sponsrat av SSU på något sätt.

Det kallar jag stark alkoholpolicy, sen vad folk gör på sin fritid, minderåriga eller inte bryr jag mig inte om, det gäller Muf:arna också men när det gäller sponsrade aktiviteter så som resor/möten/fester tycker jag att Muf har misslyckats helt i detta ämne.


Vad tycker ni föräldrar?

Skulle ni släppa iväg era 13åriga barn till den här typen av suparfester där ledarna som ska ta hand om ungdomarna själva är påverkade & köper ut sprit?



Vad hände?

Vad hände med den söta tjejen på första bilden?

Förstördes hon av Hollywood? Av alkohol, droger, rökning? Hon ser ut som en gammal kvinna, men bara för några år sen var hon en supersöt tjej som hade all framtid i filmbranschen.


Sjukt synd, visst är det?


Dagsplanering

Gick så bra med min dagsplanering häromdagen så jag ska köra en idag också!

  • Läsa/plugga Diskursanalys (har seminarie imorgon) [x]
  • Gå på föreläsning som Poolia håller tillsammans med två anställda som tidigare gått vårt program [x]
  • Tvätta     [ ] kommer inte hinna tvätta idag
  • Laga mat [x]
  • Träna      [x]

detta är vad jag kommer på just nu, kan lägga till mer sen om jag kommer på!


Vad gör ni idag?

Snabbmat

Kycklingbröstfilé skuren i små bitar + champinjoner stekt i smör + limepeppar

Zuccini stekt i smör + salt & peppar

=

riktigt god "snabbmat"


Black vs Red

Vet ni, jag är sugen på en röd klänning!

Spanade jag in min klädstång en stund & insåg att jag inte hade någon klarröd klänning. Vad tror ni detta innebär? Haha.


Dessa klänningar kommer från asos.com, jag brukar oftast tycka om svarta klänningar men just nu är jag sugen på en röd.. vad tycker ni ska jag slå till på en röd klänning, behöver inte vara den ovan?


Slösa & Spara: Platforms

Helt ärligt tycker jag att DinSkos modell är snyggare, men jag tvivlar inte på att kvalitén är bättre på Burberrys!


My Big Love Right Now



Jag vill ha dessa boots från Topshop just nu. Kärlek.

Vad gömde sig i det stora Ellos paketet?

Ett par superdupersnygga stövlar i skinn/mocka, färgen är som på mittenbilden/till höger

(bilden till vänster är tagen med blixt)

En jacka, har en identisk från Zara (läs i d e n t i s k) får det verkligen se e x a k t likadan ut?

men min är lite sliten & jag ville ha en ny fräsch!


Supersött nattlinne


Accessories

Allt från Kappahl som just nu har en kampanj som heter Vintage Stories där bland annat trosorna kommer ifrån.

 

Jag tycker personligen att Kappahl & Lindex har ryckt upp sig anpassat sig mer till modevärlden. Min erfarenhet av kedjorna är dock att det oftast krävs en mindre storlek än den man är van vid när man ska köpa kläder.

 

p.s. ett tips till alla killar som ska köpa present till sin flickvän, den här typen av presenter brukar vara lätta att köpa eftersom accessoarer & liknande oftast är one size.


PAKET

Är det bara jag som älskar paket?

Vet ni vad - jag blev nöjd med allt som var i paketet!


Bilder kommer strax!

Today

Min dagsplanering som jag gjorde på bloggen häromdagen var verkligen superbra! Ja gjorde allt utom att läsa Diskursanalysboken som jag idag måste läsa istället! Därför ska den prioriteras!

Detta är min planering idag, läsning & träning!

 

 

Vad ska ni göra idag?

 


Bloglovin'

Finns det någon i bloggvärlden som inte har upptäckt Bloglovin' än? Det måste vara det smartaste verktyget för alla som läser bloggar! Jag var skeptiskt i början & orkade inte skaffa det, men nu är jag helt fast!

bloglovin



Du behöver aldrig ha koll på vad alla bloggar heter, eller gå in & kolla om de uppdaterat - du loggar bara in på ditt konto & där kommer alla nya inlägg upp.


Hur praktiskt är inte det? Sparar mycket tid!

Jag sitter bäknad framför tv:n

Cola & naturgodis

Såg också att mitt inlägg hamnade på blogg.se:s förstasida!

 

Hoppas ni ser filmen nu!


Djävulen bär prada ikväll. . .

21.00 på tv4 (läser boken just nu) den sägs handla om Vogues chefredaktör Anna Wintour eftersom hennes f.d. assistent skrivit den! Jag har faktiskt inte sett filmen innan så det ska bli spännande!

Kommer ni kolla?