i.d. bareMinerals

Testade precis i.d. & tycker att det sitter riktigt fint på ansiktet. i.d:s mineralsmink ska även förbättra huden & det används till och med efter vissa ansiktsbehandlingar för att det är läkande. Jag trodde inte det skulle sitta lika snyggt som en vanlig flytande foundation men det sitter superbra än så länge! Har ni testat i.d.? Vad tycker ni?



Hemma idag :(

Hello blog! Idag är jag inte alls på g, men jag ska fota allt som jag fått från Nelly! Är nöjd med alla grejer! Hur kul som helst! Snart ska jag också testa i.d:s produkter som ska vara riktigt bra!


Vad gör ni idag? :D


Kvällen hos Jasmina

Una skär grönsaker

Aida & Jasmina förbereder mat, jag fotar haha

Tacos!

Psyco Una :D hahaha

Guacamole, supergott!

Foooood!

Una & jag efter maten, men jag fattar inte hur våra ben ser ut? Större än kroppen? Haha


More shopping!

Jag fick till och med två påsar idag, ett byte & en nybeställning! Gissa vad som gömmer sig i dem?

 

Svar kommer imorgon!

 


Shopping

 

Har äntligen bestämt mig för att testa i.d:s foundation, använder redan rougen & tycker att den är riktigt bra. Tonern från L'oreal köpte jag för att jag fick en liten utskällning för att jag tvättar ansiktet med vanligt vatten för det ska man inte göra om man är torr, det torkar ut! Den här skulle vara bra för dem som har torr hud & just nu tycker jag att jag har det!

Jag shoppade med Una & vi begav oss till BK för att käka! Alltid lika gott!


Vad har ni gjort idag?

 


Appropå Facebook

Jag har glömt att berätta! Efter typ fem år av bojkott har jag äntligen skaffat eländet. Jag har redan blivit vän med många av er men ni andra som jag känner (kommer inte acceptera någon okänd person) lägg till mig!

Innan jag går & lägger mig kommer jag förmodligen att vara level 14! Bara på några dagar! (ön på bilden är min ö)


Spelar ni något?

 


I <3 Nelly Fashion Week

Som den shoppaholic jag är, var jag tvungen att beställa lite grejer på Nelly.se idag. De har en kampanj mellan 26 april - 2 maj som heter Nelly fashion Week. Varje dag har de olika erbjudanden & hela veckan får man den persikofärgade klänningen från Vila! Eftersom jag redan spanat på den svarta klänningen som jag beställde var detta erbjudande super!


Här ser ni min order:


Om du vill komma direkt till Nellys Fashion Week klicka på bilden nedanför:



Back home

Nu har jag kommit hem eller ja, till min lägenhet.. har varit väldigt dålig på att blogga och på att svara på kommentarer men som ni säkert förstår blir man väldigt trött av smärtstillande tabletter och för övrigt efter en operation.. jag ska också försöka hitta min mobilkabel så jag kan föra över bilder, tog nämligen några jättefina när vi gick en promenad i helgen, jag och A.


Hörs snart!

Update

Jag mår bra & nu är det helg men jag kommer förmodligen att kunna gå till praktiken som vanligt nästa vecka. Känns lite konstigt bara, som att ett stygn har gått upp, hoppas att så inte är fallet!

För övrigt har jag umgåtts lite med familjen & A idag, ska fortsätta med det. Tänkte bara visa er jättegoda kakor som jag tycker ni ska testa, försöker äta dem här vilket är lite svårt eftersom jag bara kan äta på en sida:


Finns att köpa på Willys!


Naket!


Eller.. ja nästan naket. Vad tycker ni om nudefärgade/puderrosa plagg? I love it! Här har jag plockat ihop några av mina favoriter från Nelly.se det finns en speciell avdelning för nudefärgade plagg som heter Nelly Nude klicka på länken så kommer ni direkt dit!


Operation

Sitter här hemma och försöker äta en manna frutti. Jag är ganska hungrig eftersom jag knappt kan äta något efter operationen. Jag har skrivit det innan men för er som inte vet har jag opererat bort en visdomstand i underkäken. Det är andra tanden som jag opererar bort och den förra var i början på mars. Den här operationen var lite annorlunda eftersom tanden inte satt rakt. Detta innebar att kirurgerna fick såga isär den i några delar. Obehagligt ljud och känsla men det gjorde absolut inte ont (omöjligt efter 5 bedövningssprutor haha). Men under båda operationerna har jag varit vaken!

Hursomhelst, ska äta upp min manna frutti så jag får i mig något. Sedan ska jag ta det lite lugnt (mina värktabletter gör mig väldigt trött) Vad händer hos er idag?


ps. Tack för alla fina kommentarer!


By H&M

Dessa solglasögon kommer från H&M, i vanliga fall använder jag mina från Gucci men tyckte dessa var så söta! Så jag var tvungen att ha dem! Haha, de kostade ca 70 kr tror jag!


Ska snart iväg..

..måste skynda mig. Ska hoppa på tåget till Lidköping för att imorgon åka till käkkirurgen för andra gången & operera bort den andra visdomstanden som ska ut. Inte alls kul. Jag vet inte hur det påverkar bloggen, förmodligen kommer jag vara väldigt trött & ha ont men jag slänger in lite uppdateringar när jag orkar. Det låter väl bra?

Hörs senare ikväll om jag hinner!

Kvällen

Jag föredrar faktiskt att få rätt från början.. lång historia, här är min & Unas ceasarssallad, en av dem.. Vi satt i alla fall på O'learys, Aida & Charlotta var också med!

Jag drack Cola, som vanligt, supergott!

Har jag nämnt att jag verkligen gillar mina vita Converse?

Pecannötpaj med grädde, vaniljglass & kolasås! Min efterrätt!

Unas efterrätt, Hallonsorbet tror jag det var!

 

Återkommer med en bild som jag tror Una har på sin mobil, mina blev nämligen lite knäppa med ljuset! :(


I butik

Snygga espadrillos, gillar det marina modet, passar alltid fint till sommaren!

Söt blus, som jag tycker var finare i verkligheten..

 

Både skorna & blusen kostade 149 kr par/styck! De kommer från H&M!


Tidigare idag

Jag var sugen på en sockerchock.. dock åt jag bara den ena chokladen.. kan verkligen rekommendera den Cloettas nya rättvisemärkta cholkad! Supergod!

Random pics

 

Vad gör ni när ni väntar på någon i bilen? Jag brukar alltid ha min mobil med mig, så häromdagen tog jag lite kort!

 


I'm a Housewife Today

Har tvättat hela 5 maskiner, med lakan, handdukar & kläder

Lagat en supergod lasagne, ser ni hur mycket ost jag la på? Detta blir min matlåda imorgon :)

 

Vad har ni gjort idag? Något glamoröst som jag (haha)?


Tradera!

Lägger upp lite grejer på Tradera under dagen, ni hittar dem här: http://www.tradera.com/auktioner/aaayla det som ligger uppe just nu är ett par kilklackar från H&M & ett par skyhöga klackar från Nelly, båda är helt oanvända!

Båda är i storlek 38! Buda på!


Twist & Tango

Vet ni vad? Jag har upptäckt ett nytt märke. Jag vet att det inte är "nytt" jag är nog bara sen med att upptäcka det. Har hittat flera plagg från den senaste kollektionen som jag är sugen på. Ni kan köpa Twist & Tango på Ellos. Det som är bra med att handla där är att de nästan alltid har rabatterbjudanden! T ex nu finns koden 210701 som ger 40% på en valfri vara + 10% på resten av beställningen + Fri Expeditionsavgift! Dvs. blir den enda avgiften, förutom det du betalar för din beställning, 50 kr för frakt!


ps.
ett bra tips är att försöka vara snabb med att beställa märken som Twist & Tango, dvs. i början av säsongen när kläderna släpps för storlekarna tar slut väldigt snabbt på Ellos (säkert pga. att de har mycket rabatter till skillnad från andra webshops som har Twist & Tango) tipsa mig gärna om ni vet någon annan webshop som säljer märket & har bra erbjudanden!

Goodiebagen!

Det som låg i:

Shoppingpåse från Only, Tuggumi från Stimorol Senses, Ögonskuggor, Läppstift, Halsband, Armband, Cosmopolitan, Nyckelring & en svart t-shirt från Vila!


Mer bilder från igår!

Mina & Rebeccas snygga skor!!

Egentligen en bild som inte borde visas för allmänheten hahaha :D

Una & Rebecca

Jag & Una

Jag, Una & Rebecca

 

Ne nu räcker det med bilder från Nelly-festen i Örebro, ellerhur?!?!?


Maria Montazami har börjat blogga!

Allas vår Hollywoodfru har börjat blogga på Amelia, ni hittar hennes blogg här! Hon är min favorit-hollywoodfru & den som lyfter programmet tycker jag! Bilden är från Marias blogg! Spana in tycker jag!


Papparazzzzzii!

Ja här ser ni lite bilder på hur min outfit såg ut igår! Klänningen kommer självklart från NELLY.SE som höll i kvällen på Strömpis, klänningen kommer från Cheap Monday & den finner ni HÄR!

 

Kommer fler bilder senare, från kvällen & goodiebagen!


Back from Nelly Outfit Awards..

Jadu, vad ska man säga, VI KOM FÖRST I KÖN! OMG!

Ja ni ser, ingen före oss! :D

Ja, självutlösare hemma hos Una!

Candy!

Una & jag på Strömpis!

Söta Rebecca hade med sig sin systemis som vi tog tusen bilder med!

Me and Una, bild tagen av mig som ni kanske ser haha

Una, jag & Rebecca!

Jätteljus bild, men den enda som jag har på min kamera, som visar hela outfiten! Kommer fler bilder sen!

Amanda & Marie, två schyssta tjejer som vi träffade i kön till festen & hängde med inne på Strömpis!

Rolig gruppbild! Mer sånt!


Fler bilder kommer imorgon, Rebecca har massivs på sin systemis som måste gås igenom & visas! Så länge kan ni gå in på hennes blogg här & Unas blogg här. Enjoy!


ps.
bilder på vad som fanns i goodiebagen (min 1,5 goodiebag fick nämligen lite mer.. haha) kommer imorgon!


Nu sticker jag iväg till..

Ses där?


Garden Collection


Efter att jag såg detta linne i affären & inte köpte det har jag gått & ångrat mig lite. 149 kr för ett väldigt sött linne, det är ju inget! Så jag beställde den från H&M:s hemsida när jag såg att den kommit in igen (dock tog den slut på en väldigt kort stund igen..) Jag tycker det är jättefint men börjar fundera på om jag verkligen tog rätt storlek, för ni ser ju att det nästan ser ut som en klänning på mig? Kan lätt ha linnet till leggings, men jag tycker ändå att det är fint.

Keeper! Eller vad säger ni?

Detox plåster

Testade dessa Detox plåster häromdagen, det var nämligen de som låg i det här paketet! Tycker de är lite läskiga för de är helt bruna på morgonen när man vaknar. Tänkte göra en recension när jag har testat dem fler gånger. Har ni hört något om dem?

 

De ska dra ur alla gifter ur kroppen, köpte dem över Gratisbio.se & de kommer från den här sidan: http://mxlactive.com/. Dock hittar jag dem inte på hemsidan just nu men i mitt brev stod det att det var väldigt stort tryck på just dessa Detox-plåster & att det kommer dröja med leveranser.


Lite mer info:

 

Öka din energi genom att du sover bättre
Bli friskare och känn dig bättre
Rena din kropp medans du sover
Få ökad ämnesomsättning och viktminskning

Onsdagskvällen

Fick hem Veckorevyn idag, har bläddrat igenom den, känner att jag är väldigt dålig på att läsa tidningarna som jag köper, spec Veckorevyn som kommer ut varannan vecka! Däremot älskar jag deras korsord, det är lätt det bästa med hela tidningen! Haha, kanske för att jag alltid lyckas klara hela! Haha..


Ska dricka mitt vaniljte & göra korsordet nu, vad ska ni göra ikväll? Förresten, vad tycker ni om Tyra på Veckorevyns omslag?


NELLY VIP KOD TILL REAN!


Om du vill komma in till Nellys REA tidigare än alla andra skriver du in koden TDPREMIUM klicka här för att komma direkt till REAN! Men den här koden kommer du in kl 00.00! Dvs. 5 dagar innan alla andra!



Är det verkligen väder för badbyxor?

Vad gör jag? Jo jag kollar ut genom fönstret. Utanför står en kille, i badbyxor. Okej, badbyxor tänker ni, vad är speciellt med det? Jo, det tänkte jag berätta. Han hade nämligen endast badbyxor på sig, ingen tröja, inga skor eller inget annat, bara badbyxor. Det är ungefär 10 grader ute. Tidigare idag när jag cyklade till praktiken & sedan hem hade jag förutom leggings, en tröja, kofta, jacka & halsduk. Samtidigt frös jag om händerna & tyckte faktiskt att det var kyligt, trots solen.


Nog för att folk är optimistiska när solen kommer fram, men är det verkligen väder för badbyxor när det är 10 grader? Det är mycket man ser när man bor i ett studentområde.. mycket.. (detta är inget, egentligen)


Min pojkväns badbyxor som han köpte förra sommaren, skitsnygga!

Tips!

Även om halva stan springer runt i ett par liknande leggings så kan jag inte låta bli att tycka om dem. I just den här färgen också! Det som är annorlunda med den här modellen är dragkedjan längst ned & att de är lite kortare i längd:

Även om jag är lite trött på kedjor tycker jag det funkar med dessa leggings i vår.

 

Jag kommer dock inte att satsa på ett par begie leggings utan ett par smalare "chinos" eller liknande byxor. Lite mer dressat alltså! Har bland annat spanat på ett par som finns på MQ men inte slagit till än!


Shopping!

Kunde inte hålla mig när jag såg den här snygga jackan! Jag köpte alltså den gröna, gillade den mest eftersom armarna var gråa på den & vita på de andra, annars är den röda skitsnygg men det känns som att alla kommer springa runt i den..

Den fanns även i blått (som ser lila ut på bilden):

..och rött:

och rosa men den tog jag inte kort på eftersom, ja hehe, rosa inte riktigt är min favoritfärg!


249 kr på GinaTricot! Spring & köp för de kommer förmodligen vara slut imorgon!

The naked truth

Jessica Simpson pryder amerikanska Marie Claire, osminkad & oretuscherad, jag tycker att hon är jättefin. Däremot kan man tydligt se att ljuset gör mycket, kolla t ex på dessa bilder:

Här är Jessica också osminkad, även om hon fortfarande är fin ser hon inte riktigt ut som på omslaget, vad tycker ni?

Kate Moss prydde omslaget till New York Magazine The Spring Fashion Issue förra året, där hon var helt oretuscherad, men sminkad till skillnad från Jessica Simpson. Fler bilder kan ni se här


Däremot tycker jag att det är stor skillnad på omslaget & the naked truth, kolla t ex här:

Eller?

 

Vad tycker ni? Retuscherade eller oretuscherade tidningsomslag? Är vi rädda för nya, annorlunda omslag utan smink, retuschering & pinnsmala modeller? Eller vill vi se fler oretuscherade bilder som visar verkligheten som den faktiskt är?

 


Kvällen

Var hos Karolin en sväng & vi kollade på bland annat på Gossip Girl. Störde mig enormt mycket på lilla Jenny som bara ska förstöra för alla andra. Vilken bitch! Irriterande! Håller ni med? Karolin bjöd på en smoothie gjord på youghurt & lite olika frukter. Supergott!

 

Vad har ni gjort ikväll då?



KODEN TILL NELLYS STORA REA!


Vill du ha koden till Nellys REA som startar natten mellan 14:e & 15:e april? Dvs. imorgon vid midnatt? Du som läser min blogg kommer att få chansen att handla innan alla andra om du kikar in på min blogg efter kl 22.00 imorgon!



ps. det kommer att vara över 1000 plagg till halva priset & vem vill inte shoppa då?

Today

Har äntligen börjat cykla till praktiken! Superskönt att slippa konstiga busstider!

Min gamla damcykel ;)

Hade mina snygga Converse idag igen, kommer bli ledsen den dagen de inte är vita längre :( haha hur klarar ni er undan det? Hur?

Fick även det här paketet på posten. Gissa vad jag har blivit lurad på nu då? Haha.


Vad gör ni på fredag?

Jag vet vad jag ska göra i alla fall. Ska ni på Nelly:s outfit awards?


Önskar..

..att jag var här just nu. Åh vad jag saknar sol & bad. Känns som att det var tusen år sen (det är det ju nästan..)

 

Måste ta tag i detta & börja boka solsemester! Har ni bokat något?

 


I want + rabattkod

Klänning/skjorta från Jeane Blush 259 kr


Skor från Nelly shoes 399 kr



Jeans från Acne med mockadetaljer 1495 kr



Allt är från Nelly.se som är min absoulta favorit webshop! (Handlar mest från den när jag handlar på nätet, mest för att de har mycket som inte finns i butik & väldigt många kända märken) Om du shoppar för 300 kr eller mer kan du använda koden zw50nelly så får du 50 kr rabatt, klicka här för att komma till Nelly.se



Saigon

Om jag ska rekommendera ett lunchställe i Örebro, då är det Saigon. T ex idag åt jag Kyckling med cashewnötter (då får man ris men det går även att välja äggnudlar) i lunchpriset som är 75 kr får du dricka & kaffe också. Detta finns även som take-away för endast 49 kr, det blir lite mindre då men jag personligen har aldrig klarat att äta upp en hel tallrik på restaurangen. Så ni som bor i Örebro, spring dit på lunchen! (Det finns självklart andra maträtter att välja bland också! Men den ovanför är min favorit!)

Lördag kväll!

Kvällen till ära var vi hemma hos Emelie. På bilden ser ni mig, jag ser rädd ut & jag vet inte vad det är med mitt hår! Haha

Anna-Maria! Ni hittar hennes blogg här

Här ser ni mig & Emelie, syns det att jag är 6 cm längre än henne? Nej för hon står på tå & jag böjer mig ned! Fusk! Haha. Här ser ni min nya leopardskjorta också!

 

Vid detta tillfälle: Jag tar kort på Emelie som är lite uppgiven över att hennes katt sprungit upp för trapporna för tredje gången. A-M springer upp för trapporna för tredje gången för att hämta katten. Jag: skrattar!

 

Det blev inte så mycket mer bilder, åkte hem ganska tidigt eftersom det var tråkigt i stan men det var kul hemma hos Emelie! Vad gjorde ni i helgen? Hoppas ni hade det roligt i alla fall!



Vill du tjäna pengar på din blogg?

Det är många som undrar hur man kan tjäna pengar på sin blogg, helt lagigt utan att behöva oroa sig för skattesmällar i efterhand. Som kanske många vet finns det olika sätt att tjäna pengar på. Det finns olika typer av sponsring, samarbeten & rena annonspengar. Jag har testat två olika nätverk & det som jag upplevt som enklast att använda är Tradedoubler. Tänkte göra en liten guide & ge er lite tips!



Steg 1: Registrera dig! Klicka här för att komma direkt till registreringsidan, klicka på den blåa knappen!

Steg 2: Ansök till program som passar just din blogg. Om du har en modeblogg klickar du på "sök" i vänstermarginalen, sedan har du till höger en ruta där det står "kategori" där rullar du ned till "mode" nu bör du ha en hel lista på program inom kategorin "mode". Du kan du t ex ansöka till nelly.se, eleven.se osv.

Steg 3: När du har fått mail om din blogg har blivit godkänd eller inte (det som krävs i princip är att du inte har något stötande innehåll på din blogg) så är det bara att sätta igång med programmet. Om det t ex är nelly.se så kan du lägga in en annons från dem på din blogg. Dock ska du vara försiktig med att lägga in för många annonser. Jag personligen tycker att det ser väldigt fult ut om man har hela bloggen nedklottrad med annonser! I så fall kan jag rekommendera att du länkar hemsidan när du skriver om den istället, så om någon handlar över din länk får du pengar!

Steg 4: När du samlat ihop 500 kr sätts pengarna in på ditt konto ungefär två månader senare. Däremot kommer Tradedoubler dra av skatt och arbetsgivaravgift om du är registrerad som privatperson. Därmed får du alltså inte ut hela 500 kr utan ungefär 48% mindre.

Steg 5: Var alltid ärlig med det du skriver jag stör mig väldigt mycket på folk som lägger in annonser & länkar sånt som de själva inte gillar. Jag länkar bara sånt som jag själv inspireras av eller oftast; det jag köper!


Hoppas detta var till lite hjälp, jag vet att det kan vara lite struligt med att göra direktlänkar & textlänkar, det bästa är att klicka på knapparna där det står "Skapa textlänk" & "Direktlänk" & först läsa igenom allt innan du använder dem! Lycka till!


Bilder från helgen

Jag & min syster gick en sväng i Lidköping

Upptäckte att vårblommorna börjat komma

Lidköpings stolthet, ett antal år & miljoner senare

Vi stannade vid McDonalds men eftersom jag inte var hungrig åt jag Lion Deluxe glassen, den är väldigt god men jag tar alltid en liten vatten till den eftersom den är väldigt söt!


Återkommer senare med bilder från lördagskvällen! Vad har ni gjort?

Hemma i Örebro

Kom precis hem, var med om världens äckligaste sak nyss men jag kommer inte berätta det för någon, någonsin! (Jag vet, värt att skriva det här då, men ÄNDÅ är så äcklad så jag bara måste få ut mig det)

På väg hit somnade jag på bussen & nästan på tåget men det gick inte på tåget eftersom det satt en irriterande person mittemot mig (jag hatar att sitta på ett fyra säte när jag åker helt själv) Tänkte först ta fram en pepsiburk som jag fick hemma men eftersom de tre andra personerna hade lyckats fylla bordet hade jag ingenstans att ställa den, så jag lät bli. Så hela vägen var jag törstig, irriterad & trött. Inte nog med det hade jag 6% kvar på mitt mobilbatteri så jag kunde inte ens ringa, sms:a eller spela på mobilen.

Se här, jag tog kort på min pepsiburk som låg i väskan, den ville bli uppdrucken på tåget :(


Söndag

Blev ingen blogg igår under dagen, jag ville men jag hann bara inte! Jag gick en sväng med Adis på stan & sedan med min lillasyster. Senare somnade jag direkt när jag kom hem, helt galet! Så sov jag tills jag skulle till Emelie senare på kvällen. Blev lite bilder från gårdagen & kvällen, lägger upp dem senare när jag är tillbaka i Örebro!

Vad ska ni göra idag? 


Today

Bestämde mig för att det inte fanns något roligt i Örebro den här helgen & stack till lilla Lidköping (som att det skulle finnas mer att göra här) Innan det gick jag en sväng på stan med Una (som precis startat blogg, klick!) hon bytte & hittade massvis med grejer medan jag mest kollade på. Har egentligen tvingat mig själv till köpstop på kläder & skor eftersom jag har alldeles förmycket (har två stora papperskassar som ska lämnas in till någon vänlig organisation någon dag)

Fick förresten hem leopardskjortan från Vila (som jag beställde i förrgår Bubbleroom är snabba!). Måste säga att den är helt underbar! Vila är ett budgetmärke som går att lita på, that's for sure! Ne mina vänner, nu ska jag bege mig, har varit lite halvkrasslig de senaste dagarna, kan vara för att jag varit för optimistisk med vädret & burit vårjacka.


Återkommer imorgon med lite bilder på skjortan! Godnatt!


A-to-the-S-to-the-O-to-the-S

Den här kjolen är jag lite sugen på. Vill ha lite finare kjolar i lättare material till vår/sommar. Samtidigt har jag en kjol-period, jag vill hela tiden ha kjol på mig (sen jag köpte min från Sonia Rykiel)


Finns på Asos.com & kostar 138 kr, den finns även i mörkblå!

 


Hissen på praktiken

Hur tänkte den personen som gjorde den här bilden? Kolla bild två, hur huvudet pressas mot taket. Haha?

 

Vi diskuterade hur sjukt obehaglig den ser ut (vilket kanske är meningen) men samtidigt är det lite kul att det ser ut såhär.. så nu vet ni, åk inte med en soptunna i hissen! Då kan huvudet pressas mot taket!


I'm in love


Är det bara jag eller är dessa kilklackar helt underbara? De finns dock inte i Örebro på Vagabond, utan endast på nätet, det är om jag chansar på vilken storlek jag ska ha.. Vet att jag kan ha både 37 & 38 i Vagabond.. Någon som vet hur de är i storlek?


De kostar 600 kr också, plus frakt.. måste tänka igenom detta..

 

Should I go for it?

 


Need help!

Fixade precis en svart ram runt bloggen, tycker ni att jag ska behålla den eller ska jag ha kvar det som det var innan? Som det var innan kan ni se i detta inlägg.


Sen vore det jättesnällt om ni kunde ge tips & sånt om ni upptäcker att något fattas eller inte ser så bra ut t ex om ni använder andra webläsare än Firefox & Explorer som jag redan kollat i. Jag vet att http://browsershots.org/ finns (för er som vill se hur er blogg ser ut i olika webläsare, tips om ni ska använda den: det tar jättelång tid  att ladda bilderna) & har även kollat där men det kan se lite olika ut på olika datorer. Så ser ni t ex inte twitter-widgeten så skriv det!


Just nu

Dricker Coca Cola!

Fyllde på påskägget idag haha, dock är detta efter att jag ätit mig mätt på godiset

Supersugen är på TV just nu! På TV6! Kolla nu! Den är jättebra!


Ny design!

Har lagt upp en ny design som ni ser, kommentera gärna vad ni tycker om färgerna, headern & sånt. Hur ser bloggen ut för er? Vilken webläsare använder ni?

 

Det är självklart jag som har gjort designen!



Spring till H&M!

Där finner ni dessa prickiga strumpbyxor & ett par randiga (på bredden) alltså 2-pack för 49 kr! Kap!

 

Jag har redan ett par prickiga & ett par långrandiga men det tog emot att inte köpa dessa, kanske springer förbi & köper mig ett paket ändå. Ca 25 kr styck är inte så tråkigt pris!


På praktiken

Motivationshöjande!


New

Gillar detaljerna, även om tröjan i sin helhet är väldigt klassisk..

Spegeln på jobbet (jag bytte om på jobbet)

 

Jag köpte nämligen den här underbara tröjan på lunchen idag, jag hade varit på en föreläsning med Expert & sen gick jag en sväng & fastnade för den här tröjan från GinaTricot. Den är enkel, klassisk & framförallt har den röda ränder! Det har jag letat efter. Jag har nämligen bara randiga tröjor med blåa & svarta ränder, därför kändes det som att jag kunde motivera köpet av ännu en randig tröja med att den var röd/vit!

 


Just nu i butik

349 kr på GinaTricot, ser kanske inte så snygg ut här, men checka in Frida Fahrman i den:

Så jäkla snygg! Älskar hennes outfit! Klicka här för att se mer bilder!


Önskar att tröjans ärmar hade bättre kvalité, testade den idag & blev lite besviken. Hade väntat mig mer för 349 kr på GinaTricot, just för att allt annat är så billigt.



Soon to me mine!

Beställde precis den här Acne-lookien från Vila för endast 349 kr på Bubbleroom.se

Shoppade även lite på lunchen idag, visar snart!

 


50 kr från Gratisbio!

Den här checken fick jag i brevlådan idag. 50 kr kanske inte är mycket men jag har redan samlat ihop 50 kr till, sedan jag beställde den här för mina poäng. Hittils har jag fått ett rikspresentkort på 100 kr, ett på 50 kr & ett presentkort på Nelly.se på 100 kr. Just nu har jag över 200 poäng vilket innebär att jag kan plocka ut 50 kr till..

Därmed har jag samlat ihop presentkort till ett värde av 300 kr totalt! Det positiva med Gratisbio.se är att poängen kommer in vädligt snabbt, vilket innebär att du får checken hem väldigt snabbt. Mycket positivt!



Om ni också vill bli medlemmar på Gratisbio, klicka här för då får ni hela 75 poäng från början!


What's in the bag?

Dessa snyggingar från DinSko fanns i påsen, kostade 499 kr tidigare men blev mina för endast 349 kr vilket kap!

Är också medveten om att det är såna skor man oftast älskar eller hatar, jag älskar dem, samtidigt är de underbart sköna att gå i!

 


Måndag

Är det bara jag eller känns det som att det är söndag idag? Följde A till tåget för en stund sen men vi satte oss på McDonalds en stund innan. Vädret är piss igen, det regnade inte när vi var ute men det var svinkallt.

För en stund sen, börjar bli en helgvana att gå till BK eller McDonalds! Inte bra!


Nu ska jag kolla lite på tv, sen ska jag börja förbereda mig lite för imorgon! Vi hörs!

Dagens

Invigde mina nya Converse idag!

Haha vad sur jag ser ut!

 

Jag har på mig jacka från Topshop. Leotröja från Vila. Leggings från H&M. Väska från Bianco. Ring från H&M.


Yesterday

Fick bara ett kort från Kina Muren, tyckte det var ett helt okej ställe, buffen bestod av både färdig mat & man kunde även plocka råa varor som kocken stekte ihop!

Försökte ta en bild på min outfit, ska kolla om det blev någon bättre bild på kameran senare!

Efteråt gick vi till något ställe & tog en drink!

 

Vad gjorde ni igår? Ska ni ut ikväll?


Beautiful day

Vi sitter på en stubbe i parken (för inga bänkar har kommit upp & bara njuter av solljuset!)

Jag drack vitamin water, lemonad! Supergod spec om man är törstig i värmen!

Dagens outfit:

Jacka från Topshop. Tröja från GinaTricot. Jeans från Miss Sixty. Boots från Vagabond. Väska från Zara


Vad har ni gjort idag? Vad händer ikväll? Vi ska snart dra iväg till stan igen för att käka med Karolin & Gabriel!

Cleaning!

Ne usch. Det blir en tråkig bloggdag. Jag städar nämligen! Har tvättat alla prydnadskuddar, plädar, lakan osv. Nu ska jag dammsuga & eftersom ingen är i korridoren måste jag slänga ut alla sopor från veckan & pyssla om köket lite (läs: det ser förjävligt ut)

Dessutom är det andra gången den här veckan jag "storstädar" se hur fint det blev när jag radade upp alla skor fint & slängde ut allt som jag ska skänka till röda korset eller någon annan välgörenhetsorg:

Trots detta är min klädstång fullproppad, måste försöka hänga in lite mer i garderoben (där det knappt finns plats för en litet linne längre trots rensningen)




Vad gör ni ikväll? Blir det fest?

Idag gillar vi inte låssmeden!

Jag blev väckt för en stund sen, en tjej som bor i korridoren en trappa upp (som jag inte känner, har nog aldrig sett henne förut) hade låst sig ute & eftersom alla är bortresta kom hon inte in. Hon hade smått panik eftersom hon varken hade telefon eller pengar på sig. Hon fick låna min telefon & låssmeden berättade de skulle ha 300 kr i handen när de ska låsa upp. Eftersom hon bara har kort frågade hon om han kunde vänta lite efteråt så hon kunde springa & ta ut pengar. Men nej. Det gick inte. Så nu är hon påväg till andra sidan stan för att gå till sin pappa eftersom hans telefonnummer inte finns på eniro eller hitta & för att han ska ge henne 300 kr för att hon sedan ska ringa låssmeden. Åh! Stör mig så mycket på låssmeden just nu, kunde han inte väntat på henne, så hon kunde ta ut 300 kr?

Hon fick låna en tjock tröja av mig som tur var! (Hon tänkte gå i t-shirt till andra sidan stan!) Jag hade inte heller kontanter hemma & ingen annan ville öppna dörren i korridoren (om de nu ens är här just nu).


Ne nu ska jag göra något vettigt som att städa & tvätta. Vi hörs senare!

More Jeans

Eftersom jag är i stort behov av jeans (två par som jag älskar har tyvärr gått sönder) så beställde jag dessa från Nelly.se de kommer från D Brand & kostar 699 kr. Jag älskar mina andra D Brand jeans & kan verkligen rekommendera dessa, de är supersköna & går till allt. Längtar tills jag får dem!

 

Om ni ska handla, använd rabattkod LkEQ2p39M för att få 100 kr rabatt när ni handlar för 500 kr!



Perfect jeans

Fyndade ett par jeans från GinaTricot igår. Skäms nästan lite över priset men jag tyckte de satt perfekt & kunde inte motstå. Fick betala ynka 100 kr för dem! De små butikerna som låg inne i stan ska stänga eftersom GinaTricot har öppnat en stor på tredje våningen i Träffpunkt (bredvid Monki). Därför hade de en utförsäljning. Det mesta måste jag säga var enfärgade eller randiga plagg men dessa jeans hann jag hitta innan jag sprang ut.

Känner mig lite nöjd just nu.. haha


BikBok

Lite suddig bild men jag blev helt förälskad i den så ni måste få se. Den kostar bara 499 kr på BikBok, det är inte riktig mocka men den funkar riktigt fint till fina dagar när det inte är regn! Jag har min riktiga mockajacka från förra året, som är gråblå i färgen så jag kommer att använda den, men den här hade skitsnygga detaljer på axlar & armbågar.

 

Detta är dagens tips! Spring till BikBok!


Ledig

Se vilket fint påskägg jag fick på praktikplatsen idag :)

 

Idag var vi lediga från 12, har bara varit hemma & vilar är lite trött. Undra vad jag ska hitta på idag? Igår tvättade jag tre maskiner fulla med tvätt. Tror jag ska köra några till idag och dammsuga, städa allmänt. Är det bara jag eller måste man inte städa typ hela tiden? Gah!

 

Btw, fyndade ett par jeans & ett par jättesnygga strumpbyxor igår, som jag tänkte visa senare! Vad gör ni idag?


Bilder från i Lördags!

Emelie & jag blir smygfotade? Jag hade ingen aning om att den här bilden togs..

Jag & Emelie

Emelie & jag, fråga inte varför mina ögon ser ut sådär, haha?!

 

Alla bilder kommer från Strand i Lidköping, det var egentligen en spontanutgång för vi hade ingen aning om att det var nattklubb när vi skulle dit. Och Emelie, du skulle inte tagit en liknande tröja som jag hade haha!


Today

Karolin kom förbi med lite dricka & jag köpte juice & godis!

Vi gick på stand-up kväll på Kåren

Karolin & jag - mobilbild!

Vi tog ett glas vin (läs två & en tallrik chicken nuggets med pommes)

Kodjo Akolor & Karolin

Kodjo & jag (vet inte vad som hände med mitt hår?)

 

Kom hem från en stand-up kväll på Kåren. Kvällens höjdpunkt var Kodjo som ni ser på bilderna ovanför. Han är känd från tvprogrammet Talang som brukar gå på fyran & sysslar med stand-up! Han var faktiskt väldigt bra & stod på scen i nästan en timme. Flera andra uppträdde, mindre kända, dock var alla inte lika bra men kvällen var ändå rolig!

 

Vad har ni gjort?