Tradera!

Lägger upp lite grejer på Tradera under dagen, ni hittar dem här: http://www.tradera.com/auktioner/aaayla det som ligger uppe just nu är ett par kilklackar från H&M & ett par skyhöga klackar från Nelly, båda är helt oanvända!

Båda är i storlek 38! Buda på!


Kommentarer
Postat av: Jennifer [fotoblogg]

sv; Vad kul! Ja, jag ska dit :D Om du inte hittar den så kan du bli vän med mig, Jennifer Oscarsson så bjuder jag in dig :) för det var någon som sa att sidan inte gick att hitta :/

2010-04-18 @ 18:01:12
URL: http://metrobloggen.se/starofusa
Postat av: Jennifer [fotoblogg]

sv; Man ska inte behöva bli inbjuden :/ Såg att du var med nu i alla fall så det verkar ju ha funkat ;P Bjud gärna in dina vänner så att det sprids så vi blir så många som möjligt, vore ju kul om det blev en lyckad tillställning, jag är sjukt taggad! ;)

2010-04-18 @ 18:13:17
URL: http://metrobloggen.se/starofusa
Postat av: Jennifer [fotoblogg]

sv; vad det du som skrev om bloppisen? Kommentaren var anonym men jag antog att det var du eftersom du var på Strömpis, det var tyärr inte jag. Var det kul? :D Mina kompisar är varken bloggfan eller nelly-fan så jag kmr aldrig iväg på sånna där roliga saker :( Och bloppis.. SJÄLVKLART!! :D Jag är jättepå! Till sommaren? Känner du några som kan tänkas vilja vara med? :P

2010-04-18 @ 19:29:28
URL: http://metrobloggen.se/starofusa
Postat av: hanna

sv: Nej, jag har inte gjort min design själv! Designen kommer från wwww.designandmakeup.se ! :)

2010-04-18 @ 19:51:25
URL: http://sjunnessonhanna.blogg.se/
Postat av: Jennifer [fotoblogg]

sv; vad najs! Jag ska lära känna dig på blogawards så kan jag följa med dig nästa gång något händer ;) Var du på den där Nelly shoe grejen också i vintras? Jamen det låter ju super!! Ja, jag tänkte också att vi skulle dra med några större bloggar ;P vi har ju bland annat "klackarna i taket" från örebro och julia berg och "justlikelinnéa", sen finns det säkert någon av de riktigt stora bloggarna som kan tänka sig att ställa upp :) Men vart skulle man vara isf, måste man inte ha tillstånd att ställa upp sig i stan?

2010-04-18 @ 20:28:26
URL: http://metrobloggen.se/starofusa
Postat av: Rebecca

Supergoda!

Åt dom försat gången i Usa för 9 år sedan. Dom fanns överallt. Kakor heter typ inte cookies, man säger oreos :P Dom kom till sverigen för några år sedan. Jag älskar dom!



Snygga nelly skorna var! Önskar jag hade 38a

2010-04-18 @ 20:49:46
URL: http://bessis.blogg.se/
Postat av: bitterfittan

samma här ;) har du en skön kväll?

2010-04-18 @ 21:44:23
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0