GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR ALLA LÄSARE! Lite dålig uppdatering de senaste dagarna men jag lovar att återkomma.. hoppas ni alla får en bra nyårskväll & ett bra 2011.
Nu kör vi!!

NEW SHIRT


ZARA. En bättre bild på min nya skjorta, tycker den är skitsnygg & klassisk. Färgerna är inte hundra på den här bilden eftersom den är tagen med mobilen men den är vit med blåa streck. Sitter skitsnyggt på!

NEWS H&M SPRING 2011

Liknande Kenzas ormring från Guldfynd?
Lite Alexa-vibbar?
H&M SPRING 2011. Såg att det kommit in lite nyheter både i butik & på hemsidan. Föll lite för skjortan ovan, den är i mockaimitaion så jag vet inte riktigt hur materialet kommer att vara. Måste nog kolla om jag hittar den i butik, för är den snygg i verkligheten, då ska jag ha den!! Tycker ni ska spana in nyheterna även om det finns flera godbitar som inte kommit in än!

RAY-BAN

Bild lånad från Stockholmstreetstyle
RAY-BAN. Har spanat lite på dessa solglasögon innan men inte riktigt sett dem på någon. Så var jag inne på Stockholmstreetstyle och såg tjejen ovan med dessa Ray-Bans och blev helt paff. Tycker att de är skitsnygga men har inte testat dem så jag vet inte hur de sitter på mig. Dyra är de inte heller, ska se om de finns någonstans i stan, de borde de göra.. Vad tycker ni om dem?

SHOPPING

Halsduken och Skjortan (som knappt syns) köpte jag idag, skippade dock kavajen.
SHOPPAT. Både halsduken och skjortan kommer från Zara, ska fota skjortan någon dag så ni får se den, den är vit och ljusblå. För övrigt är jag väldigt trött efter dagen, inte så kul med mellandagsrea i Sthlm som jag trodde, hehe det var för mycket folk och för lite bra grejer.

SALE

Smoothie från Blueberry


SALE. Där har ni svaret på min absence från bloggen. Så blir det. Dock hittade jag inte så mycket på mellandagsrean, det var mest kaos inne i stan och alla trängdes. Skulle tagit pendeltåget hem och inte tunnelbanan för den var helt knökad med folk. Så ett bra tips är att undvika den om det går nu i dagarna.. Stannade för att köpa en smootihe på Blueberry och frågade vilken som va godast, fick denna Blueberry lifestyle som tips. Den smakade okej men efter halva var jag så mätt att jag inte orkade mer!!
Visar senare vad jag köpte!

I'M GUILTY


PARFYM. Köpte för ett tag sen den här underbara parfymen från Gucci. Älskar den! Den är perfekt om man ska dansa hela natten och doften får mig på bättre humör. Den är stark och kryddig, precis som jag gillar det! Skulle dock inte rekommendera den som vardagsparfym eftersom den känns väldigt mycket, eller det beror ju på vilket syfte man har..

Hemklickat

Nyårsklänning?

Blazer


HEMKLICKAT. Kunde inte låta bli att dessa två plagg från Nelly.se. Det fanns en del snygga plagg men jag tyckte ändå att rätt mycket var slut när jag gick in.
Har ni hittat något?

HEY BABY

Har fastnat för den här låten, upptäckte den igår, kanske är jag som är sen?


God Jul förresten, för er som firar!

VIP MELLANDAGSREA PÅ NELLY



REA. Hörni, jag fick precis koden till mellandagsrean på Nelly & eftersom jag är så snäll tänkte jag dela med mig av den. Klicka er in på reaavdelningen och skriv in SOFISMODE Hoppas ni hittar något!

TRACK - LOVE THEM OR HATE THEM

Acne - Track - I'm in love


ACNE. Det verkar finnas väldigt mycket delade åsikter om dessa skor från Acne. Jag tyckte de var ganska fula när jag såg dem på bild första gången och hade inte en tanke på att köpa dem. Sedan såg jag dem i affären för ett tag sen och kunde inte låta bli att testa dem. Ni kan ju gissa att jag blev helt förälskad eftersom de satt så skönt på foten & var mycket snyggare i verkligheten.
Priset ska vi inte tala om, eller jo, de ligger som vanligt i Acnes vanliga prisklass, ca 3500 pix får ni ge för dessa skönheter

Stockholmstips #1

Moa & vår mat på Vapiano.. beställ pastan, underbart god!

STOCKHOLMSTIPS. Moa som också är relativt nyinflyttad i Stockholm för att hon också fått jobb efter sin utbildning (vi började universitetet samtidigt!!) och jag bestämde oss för att dra ut och äta häromdagen. Vi besökte Vapiano som är en Italiensk snabbmatskedja och blev förälskade i deras pasta. Den rekommenderas starkt!Restaurangen finns på 3 ställen i Stockholm så kolla upp den innan ni ska ut & käka, jag lovar att ni inte blir besvikna!


Kavajen

KAVAJEN. Jag har hittat den perfekta kavajen, typ.. jag söker fortfarande efter en klassisk kavaj av hög kvalité men misstänker att jag får vänta ett tag med att köpa en. Den här kavajen däremot, höll på att inte bli min, förstår ni vilken ångest jag hade haft då? Var inne på Åhlens (?!?!) och kikade för första gången på deras egna kläder (förväntade mig inget) och plötsligt hittade jag den här kavajen. Köpte den inte direkt men fotade den som ni ser ovan. Gick sedan och funderade på om jag skulle köpa den, typ i en vecka. Som tur fanns det en kvar i min storlek när jag bestämde mig för att slå till.

 

Dagens råd: Slå alltid till direkt!

 

KAVAJ från frk och JEANS från Levis i modellen Demi Curve


I'm Back!

Mina kära bloggläsare, jag kanske ska ta upp den här bloggen igen tänkte jag.. tycker personligen att bloggvärlden befinner sig i en svacka eftersom många av mina favoriter har slutat/trappat ned på bloggandet. Kanske är dags att börja bidra till träsket igen? Vad säger ni?

Bilden är tagen med min mobil, några av de första dagarna i Stockholm..


Men med nya tag kommer förändringar, bloggen kommer kanske inte riktigt se ut som innan, vi får se.. men numera bor jag i huvudstaden och jobbar inom HR, vilket jag tidigare pluggat till på Universitetet. Därmed är mitt studentliv över och nya äventyr väntar! Vill ni veta mer får ni fortsätta läsa..