Äntligen hemma!

Eftersom jag måste sova strax (ska operera bort visdomständerna imorgon, 2 stycken) så slänger jag in bilder från helgen:

Köpte lite godis för den långa tågresan (ca 40 min haha)

Framme på DÅKen fick vi väldigt många handlingar.. Punkten som finns på Sverigekartan ska markera "Skaraborg" haha..

Presidiet som bestod utav Madelene Hansson & Anders Österberg

Vår "nya" ordförande Lasse som varit ordförande i ett år & fått nytt förtroende för det kommande verksamhetsåret!

Såhär ser det ut när vi myglar.. eh jag menar umgås. Haha (skojar såklart)

Våra snygga godisar (mentos i olika smaker innuti) för er som inte ser står det "Västsverige - den goda sidan. För er som undrar dricker vi inte alkohol på våra aktiviteter - dock äter vi väldigt mycket godis!

Goodiebags får man även i SSU!

 

Detta sammanfattar inte de politiska debatterna, mer väldigt lite av vad som hände på DÅKen. Vi valde en ny styrelse, med två nya personer varav en är "nygammal" & den andra helt ny. Spännande! Lasse (ordf.) & David (kassör) fick fortsatt förtroende likaså tre andra ledamöter! Dessutom fick alla träffa SSU Skaraborgs nya ombudsman Ida Eliasson!


Angående frågorna som vi diskuterade & antog, kommer en artikeln på Frihets hemsida imorgon. För övrigt hoppas jag att distriktstyrelse lägger upp de nya besluten på hemsidan eller på något sätt diskuterar dem!

 

Godnatt!

 


Imorgon..

..åker jag på SSU Skaraborgs DÅK (distriktårskonferens), som ombud!


Spontant inhopp som jag tror kommer bli riktigt spännande! DÅKen äger rum i Mariestad detta år, tidigare har vi oftast varit i Skövde. Spännande. Kommer förmodligen inte hinna blogga något imorgon, om jag inte hittar någon dator där. Eftersom DÅKen är två dagar kommer jag att sova över där..


Så om jag inte hittar någon dator, så hörs vi på söndag med en update om helgen!



Bilder från förra årets DÅK:

Joel & Anders

Jytte i talarstolen, SSU:s ordförande

Mina anteckningar, snygg blomma jag ritat va ;) haha


Scary name

Igår när jag & lillasyster var på stan såg jag att en ny frisörsalong öppnat (det finns verkligen för många i den här lilla staden). Det jag uppmärksammade mest var dock namnet. För er som inte ser står det "Chop me" jag tog en liten smygbild eftersom jag inte ville ställa mig rakt framför för att ta kort.. haha.

 

Det jag vill komma till är att jag tycker att det är ett riktigt läskigt namn. Jag menar, "Chop me" det första jag tänker på är inte att klippa håret. Hoppas ingen tar illa upp men jag tycker bara att namnet är lite illa valt. Vad tycker ni? Skulle ni klippa er på "Chop me"?

 


NYSHOPPAT

Min syster klagade på att det inte fanns något bra balsam hemma, får hoppas att hon tycker om detta, jag testade det idag & tyckte det var helt okej! Någon mer som testat något från Bobbys hårserie? Vad tyckte ni?

Min rouge är snart slut så jag tänkte testa den här från i.d. har använt The Body Shops mineralrouge. Undra om den här är bättre eller sämre, fick 1,15 gram mindre & skillnaden i pris är 55 kr!

Från The Body Shop till vänster, body lotion på sprayflaska, jättesmidigt! Just nu får alla medlemmar 40 kr rabatt på alla bodylotions (125 kosta den här efter att rabatten var avdragen)


Till höger bodylotion från Hugo Boss som jag fick i present av min pojkvän häromdagen, luktar underbart! Tack älskling! Kan verkligen rekomendera den, den luktar hela dagen & man blir superlen!


FRI FRAKT PÅ NELLY + RABATTKOD

Dessa skor har verkligen varit ombloggade de senaste dagarna, men jag tycker de är värda att blogga om även här. Tycker de är skitsnygga partyskor & finns i flera olika färger. De blir dina för 399 kr & om du använder rabattkoden NLY2010 får du ytterligare 50 kr rabatt. Klicka här för att komma direkt till skorna!


Today

Jag vet att jag är jättedålig på att uppdatera men jag sitter knappt vid datorn & det försvårar det lite.. haha jag har varit lite bättre nu & svarat på alla kommentarer som jag inte hunnit svara på.. äntligen.. tänkte också tipsa er om att det är gratis frakt på Nelly.se just nu & ge er en extra rabattkod! Kolla i nästa inlägg!

För övrigt har jag gått en sväng på stan med min syster & köpt lite grejer.. visar imorgon när jag lyckats fota allt med en riktig kamera, för min mobilkamera är jättedålig!

Samtidigt som vi åt pizza, ser ni snön? Det är otroligt! Dessutom var det snöstorm idag!

Såg även dessa skor från Tiamo på Scorett Outlet, de finns på rean i vanliga Scorettbutiker också men det varierar i pris (vilket är konstigt) här kostade de 400, vilket jag tycker är okej men det finns säkert billigare. Finns i svart & brunt.

Testade dem lite hastigt, vet inte riktigt vad jag ska tycka om dem, de var sköna på foten.

 

Som jag skrev innan visar jag shoppingen från idag, imorgon..!


Mer skor!

Tror man antingen tycker dessa är snygga eller fula. Jag älskar dem men jag vet att de inte passar till allt & till varje stil. (Kommer från DinSko & kostar 449:-)


Därför tänkte jag fråga hiss eller diss på dessa boots?


Today

Jag & älskling tog bussen framför tåget idag. Vi vågade inte eftersom ca 800 personer blev ståendes i Hallsberg i väntan på (bättre tider?) tåg!

Snön håller i sig, var tvungen att ta ett kort men det blev inte så bra med mobilen

Igår gjorde vi jättegoda, tjocka pannkakor som vi tog med på bussen idag :) *vuxenpoäng*

 

För övrigt är jag fortfarande seg, har en läslogg att skriva som ska in 13.00 imorgon så jag kanske borde sätta igång, eller vad säger ni? Världens tråkigaste artikel som ska återges & reflekteras kring på tråkig fackengelska. Ehh.. hoppas ni har det roligare!


Behöver nya pumps!

Dessa fanns inne på DinSko, 499:- kostade de om jag minns rätt!

Perfekt höjd på klacken, dock har jag inte provat dem så jag vet inte om de är sköna att gå i.

 

Måste till DinSko snart, skyndande mig förbi & fastnade för dessa pumps i farten. Pumpsen jag köpte för ett tag sen, med silverklack var för stora, de sålde jag för inte länge sen!

 

Hur är det med er idag? Jag känner mig lite seg, åkte nämligen buss ända från Örebro till Skara & sen till Lidköping!


Lite sent men..

Här ser ni en mobilbild, tagen för någon minut sedan på min nyinköpta fuskpäls från H&M!

 

(Sorry för den dåliga uppdateringen, har haft mycket att göra med skolan, ex-jobbet & varit allmänt seg. Hoppas ni har det bra!)


Måndag

Har inte hunnit uppdatera eftersom jag haft fullt upp med skolan/plugg & annat. Hämtade nyss ut ett paket, visar er lite senare vad jag har inhandlat!


Hörs

Söndag

Kom precis hem från stan, jag & Adis drog in en sväng eftersom det har varit en väldigt seg söndag. Hemskt mycket snö & kyla, vilket har inneburit att vi stannat hemma. Vi drog en sväng förbi donken där vi b la  smaskade i oss lite chicken nuggets! Ni måste smaka på "boxen" med chicken mcnuggets, man får 18 nuggets - vilket är väldigt många - det räckte gott & väl åt både mig & Adis!


Vad har ni gjort idag?



Perfume

100 ml pure perfection - L - L.A.M.B by Gwen Stefani

En parfym jag verkligen kan rekomendera. Har suktat efter den i flera år men aldrig köpt den, förän nu! Har tidigare skrivit en recension om den här


SNÖ!

Utanför mitt fönster, som ni ser är det snö ända upp till fönsterbrädan!

Ska det vara såhär mycket snö i slutet på februari? Har det varit det innan?

 

 

Någon mer som längtar till sommaren? (Förstår ni hur blött det kommer vara ute när allt börjar smälta? Jag dör!)


 


Update

Hej alla trevliga bloggläsare, jag har inte hunnit med någon uppdatering eller hunnit svara på era kommentarer eftersom jag haft fullt upp!

Tänkte visa lite bilder från igår kväll, som var supertrevlig! (Suddiga mobilbilder):

Inne på Njuta, där jag & Adis var med Karolin & Garbriel igår

Jag åt Chilliburgaren & till potatisen fick jag världens godaste sås! Rekomenderas!

 

Karolin & jag



Förresten, någon som har snöstorm hemma? Haha, vi har det här! Melodifestival nu förresten! Hörs!


Uppdatering..

.. kommer senare om jag hinner, idag tänkte jag umgås med min pojkvän, ikväll med vänner & hinna plugga lite!


Vad ska ni göra idag?

"Älgarnas fel" - En dålig ursäkt för SJ:s undermålighet

Läste nyss den här artikeln på aftonbladet.se. Det förvånar mig inte det minsta att SJ (som är ett statligt aktiebolag vill jag poängtera) skyller ifrån sig sina misstag & sin undermålighet på något som inte kan försvara sig. Bygg stängsel eller vad som helst för att hålla djuren borta, men som de flesta vet är detta inte den största anledningen till SJ:s förseningar.

Jag åker väldigt ofta med SJ. Flera gånger i månaden & de senaste månaderna kan jag minnas att jag kommit fram i tid en enda gång. Då åker jag på sträckor som t ex Örebro - Skövde oftast där jag tar InterCity men jag har även åkt till Stockholm & Göteborg med både InterCity & X2000.

Upprepade gånger har jag varit med om att SJ ropar ut att det är "vagnfel" eller något annat helt obegripligt som innebär att vi måste stanna mitt i skogen för att lösa. Sist jag åkte till Lidköping tog jag ett Västtrafiktåg som stannade för att ett SJ tåg helt hade kollapsat utanför Laxå. Alla resenärer skulle evakueras till bussar & alla tåg som låg på samma spår var tvugna att byta till andra spår. Detta innebar att alla tåg, som skulle passera Laxå, fick göra en omställning. Självklart var vi tvugna att vänta lite längre för att ett X2000 skulle köra om oss. För det är det lag på (ni förstår ironin, eftersom ett X2000 är sent måste det påverka alla andra tåg).

Det roligaste som har hänt mig, var när jag flög hem från Bryssel & skulle komma hem rätt så "tidigt" på kvällen tyckte jag. Jag åkte med X2000 med startstation Stockholm C. Problemet var bara, att vi inväntade någon ingenjör som skulle lösa något brusande ljud på en vagn. Jag förstår inte, tåget väntade jättelänge på startstationen, hur svårt kan det vara att lösa problemen som finns innan avgång? Hur?

Vi tycker att vi är så jäkla moderna i Sverige, att vi har ett bra miljötänk. Faktum är att vi ligger sist när det gäller tågtrafik i Europa. Det håller inte. Visste ni att X2000 lanserades 1986? InterCity lanserades i början på samma årtionde. Det är inte okej.

Spåren må vara dåliga & nästan obrukbara på vissa ställen & SJ kan skylla ifrån sig på att det är regeringen/riksdagens uppgift att ta åt sig det & bygga nytt, missförstå mig inte, det tycker jag att de ska göra. MEN, SJ måste trycka på mer, börja kolla på ny teknik, nya tåg, byta ut tåg som inte fungerar, anställa fler ingenjörer/tekniker (lyfter arbetsmarknaden lite också) & främst sänka sina biljettpriser.

Folk åker tåg, jag tror att vi i Sverige är väldigt benägna att åka tåg. Min uppfattning är att jag & min bekantskapskrets gärna åker tåg. Däremot kan jag inte förstå, hur det kan vara mer lönsamt för mig & min pojkvän att ta bilen på sträckan Örebro - Skövde än att ta tåget. Idag kostar sträckan Skövde - Örebro 150 kronor om du är mellan 20-25 år & tar Sista Minuten. På 300 kronor kan vi nästan ta oss hela vägen till Lidköping. Hur fan tänker ni? Hur? Hade jag åkt på vuxenpris hade jag blivit ruinerad så fort jag skulle åka någonstans?

Trots SJ:s priser kan de inte lova punktlighet. Detta är helt ohållbart & jag tycker inte det borde hända i ett miljötänkande land som Sverige.

Till oppositionen (S, V, MP): När ni blir valda i September vill jag att ni agerar. Satsa pengar på tågtrafiken för det kommer hålla er kvar i regeringspositionen! Sitt inte & lyssna på alla ursäkter som SJ kommer med. Satsa mer på tågtrafiken, byt främst ut spåren som inte håller. Satsa sedan på utbyggnad. En modern tågtrafik är en modern framtid!



En bra start på dagen..

Godmorgon tänkte jag skriva när jag inser att klockan nästan är ett., ni som för övrigt läser min twitter vet om att jag inte hade en riktig "god" morgon.. Jag vaknade förstås inte nu utan kikade på lite repriser från Vinter OS i Vancouver, någon mer som kollar? Någon mer som såg Anja Pärssons fall i direktsändning? Herregud!

Tänkte för övrigt tipsa om världens godaste variant av kaffe! Jag dricker inte vanligt kaffe med undantag enstaka latte med ett ton socker i. Ja ni förstår. När jag fortfarande bodde i Lidköping upptäckte jag, på en pub/café något som hette Icecoffee! Jag & mina vänner brukade alltid beställa det & när jag flyttade hemifrån letade jag överallt efter detta Icecoffee men det gick knappt att hitta! Så ni som bor i Örebro; det enda ställe som jag vet att det finns är inne på ICA på Krämaren! Om någon vet andra ställen kan ni tipsa mig! I Sthlm & GBG borde det nog inte vara något problem att hitta däremot..

För er icke-kaffe drickare kan jag meddela att den här drickan endast innehåller 11% kaffe & en jäkla massa socker, enjoy!

 

Ej för yngre läsare:

ps.1. ni som gillar att dricka Baileys & White Russian, tips: blanda en Icecoffee + lite extra mjölk & häll i Baileys eller Kahlúa!

 

Om du är en nyttig människa:

ps.2. alla hälsoexperter & nyttiga människor kommer att säga emot mig, att detta är en bra start på dagen, tänk då på att kalaspuffar (& många andra cornflakes osv.) innehåller mycket socker & att folk dricker flera koppar av kaffe, inte bara på morgonen, utan hela dagen.


Old pic

Innan jag går & lägger mig tänkte jag bjuda på två gamla bilder, eller ja tagna i november.. dock har jag sålt de snygga klackarna jag har på bilden eftersom de var på tok förstora (trots att de var min storlek) & sedan fanns de inte kvar i mindre storlek. Så nu är jag på jakt efter ett par nya svarta pumps igen.

 

Hörs imorgon mina söta bloggläsare!


Lite kul grej..

Här ovan ser ni en printscreen från msn.se som min kompis Una har tagit, hon loggade ut från sin hotmail & upptäckte att jag fanns med på förstasidan.. haha hur kommer detta sig då? Jo eftersom minoutfit.se samarbetar med msn antar jag? Bilderna ligger uppe på minoutfit.se där man kan rösta på dagens outfit! Lite kul tyckte jag att två av mina bilder visades på förstasidan.. ;)

 

För att komma till minoutfit.se klicka här

 

 


SYOSS

Köpte schampo & balsam från Syoss idag för att jag hört att de är väldigt bra. Jag köpte alltså Repair Therapy eftersom jag har slingat mitt hår tidigare & efter det tycker jag att det har blivit lite torrt i topparna.

 

Efter att jag tvättat håret & det har självtorkat borstade jag igenom det & det gick förvånansvärt lätt den här gången. Efter första tvätten upplever jag schampot & balsamet som väldigt bra, det luktar inte för mycket & doften är ganska neutral & luktar lite men gott! Detta är alltså min upplevelse efter första tvätten & kan förändras efter längre användning. Lovar att återkomma (annars påminn mig om ni är intresserade).

 

Pris: ca 110 kr totalt vilket jag tycker är ett kap för dessa stora flaskor!


JAG BLEV VECKANS BLOGG

 

Tack alla som röstade, jag lovar att jag ska försöka blogga mer men jag har jättemycket i skolan just nu. Försöker göra mitt bästa & ni får stå ut med mina tråkiga mobilbilder! Funderar på att köpa en lite bättre mobil när jag får min nästa lön för att min har blivit helknäpp! Så då kanske jag satsar på en bra kamera!

 

För övrigt tycker jag ni ska besöka Sandras blogg klicka här eller på headern i det här inlägget! Tack igen, alla som röstade!


I want

249 kr på Nelly.se om du beställer nu klicka här & skriv NLY2010 i kassan, då får du 50 kr rabatt! Shoppa på! För övrigt har Nelly.se fått in jättemycket vårnyheter. Måste försöka behärska mig från att beställa allt!



Min mail

Jag är medveten om att min mail inte finns upplagd på bloggen just nu & det beror på att jag har ändrat om bloggen lite.


Alla företag kan kontakta mig på: [email protected]

Fullt upp

Om en liten stund ska jag till skolan för att skriva en uppgift & sedan blir det faktiskt tentaplugg hela dagen. Återkommer lite senare idag.. Så länge kan jag tipsa er om mitt nya mini-stativ som varje bloggare borde ha (eftersom det kan vara svårt att få andra att ta kort hela tiden):

Jättesmidigt & får plats i handväskan om man vill bära med sig det. Kostar 49 kr på Expert Marieberg här i Örebro men det kan även finnas i andra Expertbutiker!



Mobilbild på min nya tröja

En längre tröja från Bikbok. Guldknappar i sidan. Matcha med leggings!


Min nya supersnygga kavaj

Min pastellrosa kavaj som jag köpte på BikBok idag, släpps i butik den 22 februari för er som är intresserade. Jag fick köpa den tidigare för att expediten gjorde ett undantag, jag hade fått reda på att kavajen skulle komma in idag vilket visade sig vara fel. Därför lät hon mig köpa den innan.(Kommer visa bättre bilder på den sen, detta tog jag snabbt i provrummet)

 

Och priset? 199 kr! Behöver jag säga mer? Kommer även ut i svart & blått!

 

Matcha till: ett vitt linne & leggings med skinndetaljer (som jag) & just nu till lårhöga stövlar (som inte syns på bilden) & your good to go!


Gillar den här bilden..

Längtar tills jag kan gå ut på stan såhär, är det bara jag som tycker att det är för kallt just nu?


Alla hjärtans dag

Hoppas alla läsare har en bra alla hjärtans dag! Jag har jobbat hela dagen & tagit de lugnt sedan jag kom hem, därav den dåliga uppdateringen som förhoppningsvis blir bättre under kvällen! Haha.

 

Ville bara påminna om att det är sista dagen att rösta på mig som veckans blogg, så klicka er in här & lägg en röst på mig om ni tycker att min blogg är bra!

 


I love

Har spanat på den här klänningen från Acne varje dag i en vecka nu, jag vill verkligen ha den men är det värt att lägga 1600 kr på den? Är det?

 

Ni hittar den på Nelly.se ni som har studentrabatt får ju även 10 % på beställningen!



Veckans blogg!

Rösta på mig på veckans blogg här! Har inte skrivit om det innan, haha kanske borde eftersom jag ligger under så mycket.. så rösta på mig! Nu!



Rösta rösta rösta! Det är bara ett klick!


Mina nya lakan!

Är supernöjd med mina nya lakan från H&M Home. De är i 100% ekologisk bomull & jättesköna att sova i. Rekommenderar dem verkligen eftersom de inte kostade med än IKEA-pris i detta fall 199 kr. Väldigt billigt tycker jag eftersom de bruna leopardfärgade kostar 249 kr på hemsidan & är i vanlig bomull..

 

 

Vad tycker ni om mina nya lakan?

 



Premie

Från Elle fick jag några månader sent premie x 2 varför vet jag inte, kanske för förseningen. Jag tackar för att den äntligen kom! Det är små duchgele, bodylotions & tvålar. Har endast testat duschgelen som luktar fräsh citron! Produkterna kommer från L'Occitane. Synd bara att produkterna inte är större än en "större" reseförpackning men jag är nöjd!


3OH!3 - STARSTRUKK ft. Katy Perry



Fick den här låten av en kompis nyss. Hur bra på alla sätt? Kolla på videon i bättre kvalité här


Jag är in love with klänningen som Katy Perry har lite längre in i videon, den rosa/svarta + halsbandet! Klänningen kommer från Brian Lichtenberg & kostar ca 2000 kr!


Sorry..

Idag har jag jobbat. Sedan spelat biljard med ett roligt gäng & sett på Solsidan b.la.

Förresten hur snygg är den här jeansvästen? Funderar på att klippa/bleka en av mina gamla jeansjackor, vad tror ni? Går det?

Kommer från H&M


Nu måste jag göra massvis med saker, sedan ska jag sova. Vi hörs imorgon, lovar bättre uppdatering mot kvällen!


Apropå skor..

Hittade dessa snyggingar på DinSko, kostade 399 kr vilket jag tycker är lite mycket eftersom DinSko inte direkt är kända för kvalité utan mer för snygga skor som håller en säsong. För 200 kr extra kan du istället köpa dessa snyggingar:

Dessa kommer från Vagabond & jag har inte sett dem i verkligheten, därför vill jag vänta tills de kommer ut i butik eftersom mina boots från Vagabond var ganska stora i storleken! Jag tror de kommer vara skitsnygga!

 

Vad tycker ni?

 

 


Tips: Spring till Scorett

Ja ni läste rätt, dessa snyggingar, förr 999 kr nu 300 kr. Dock fanns de endast kvar i 37 & 41 här i Örebro!

Dessa snygga boots påminner lite om Acnes Pistol Boots, de korta ankelbootsen. Det som är skillnaden är priset, framförallt, dock har jag inte känt på Acnes boots så jag vet inte hur  kvalitén skliljer sig. Acnes kostar ca 3000 kr dessa blir dina för ca 1200 om jag inte minns fel. Tycker de är skitsnygga & passar året runt. Köp!

 


Outfit

Klänning H&M, klackar Jimmy Choo H&M


H&M Paket!

Fick detta stora (!!) paket idag från H&M

Den här bikiniöverdelen låg i (kostade 19:50 kr - KAP)

Anledningen till att jag gjorde beställningen, dessa tre underbara lakan som är gjorda i 100% ekologisk bomull! De kostade endast 199 kr styck & två är till mig & en är till min syster! Hoppas hon blir glad & nöjd!

 

Jag somnade för övrigt förut, sitter med en tentafråga samtidigt har jag haft ont i ryggen de senaste dagarna har typ en inflammation i muskeln. Imorgon ska jag jobba så ska gå upp tidigt. Därför ska jag nu sova. Vi hörs imorgon!

 

Godnatt.

 


Outfit

Transparent topp H&M

 

Återkommer lite senare, ni kan annars följa mig på twitter där jag är bättre på att uppdatera! Klicka er vidare här: http://twitter.com/aaayla


Gratisbio + Juicy Fruit

Just nu kan du som har samlat ihop 50 poäng få en gratis Juicy Fruit på Gratisbio.se det enda du behöver göra är att skriva in ditt telefonnummer & nästa gång du är på Pressbyrån eller Seven Eleven visar du upp sms:et som du får av Gratisbio! Superenkelt! Detta är dessutom en bonus för alla medlemmar så det kostar inte pengar eller poäng!

 

Klicka här för att bli medlem nu, då får du dessutom 75 poäng & inte 50 poäng som du får om anmäler dig direkt på hemsidan! Dessutom får ni just nu en hel poäng för varje aktivitet, inte 0,5 som i vanliga fall - detta gäller fram till alla hjärtans dag!

 

ps. Jag valde smaken melon, smakar som gröna stora melontuggumin, som är rosa innuti & har "kärnor" minns ni?


Outfit

Jeansskjorta GinaTricot, lackleggings GinaTricot, ankelboots Nelly.se



Återkommer imorgon

Lite dålig på att uppdatera, svara på era kommentarer & sånt. Det är för att jag konstant har spelat Guitar Hero i helgen med min lillasyster. Haha.



Återkommer imorgon (måndag)


Elle eller kurslitteratur?!?!

Elle & en trendbilaga droppade ned i brevlådan idag. Blir svårt att hålla sig borta från dem när jag har massa kurslitteratur att läsa!

 

Nu ska jag iväg! Vi hörs!


Jimmy Choos & långt hår.

Linne Sonia Rykiel för H&M, leggings GinaTricot, klackar Jimmy Choo för H&M

 

Upptäcker att jag har fått väldigt långt hår när jag ser den här bilden! Nu ska jag packa!

 


Blyertspenna

 

Att det var Campusmässa häromdagen det skrev jag om, jag & en kompis gick runt & fick mycket pennor & liknande från företagen. Jag tog den här blyertspennan för att jag tyckte den va snygg. Sedan satt vi i Universitetsbiblioteket & jag tog upp pennan & började skriva. En liten stund senare upptäcker jag märket på pennan & blir lite förvånad. Balmain? Balmain för Transportstyrelsen? Haha.

 

Är det någon som har en förklaring till detta? Haha. Jag tycker pennan är cool :)


Outfit

Skjorta Boomerang, leggings GinaTricot, ankelboots Nelly.se


I want

Ca 200 kr med frakt, på rea. Är väldigt sugen! Vad tycker ni?


Today

Påväg hem från gymmet, ser ni hur det ser ut här? Såhär mycket snö har vi!

Drack en proteinshake efter träningen, duktig jag är!

 

Btw. Var inne på Kissies blogg, har ni sett att hon gjort en bröstoperation? Sedan kollade jag hennes kommentarer, det stod att de var 63 st stycken men jag räknade, det var 12! Hon fuskar! Som jag misstänkt hela tiden! Blä!


Team Chuck!

Någon mer än jag som är sugen på denna t-shirt? Jag är så nördig. Jag vet.




Torsdag

Två gamla bilder..

 

Idag blir det en helt del plugg, köpte dessutom nyss en bok som vi har som kurslitteratur på blocket, 170 kr billigare än den billigaste webshopen! Är mycket nöjd, förhoppningsvis får jag den imorgon, senast måndag! Lite senare ska jag iväg & träna med Karolin & tills dess måste jag fortsätta på min examinationsuppgift!


Vi hörs bloggreaders!


Måste bli bättre på att använda mina kläder!

Den här tröjan har jag haft ett tag men inte alls haft på mig den många gånger! Blir besviken på mig själv. Jag har så mycket kläder som jag inte använder. Vad ska jag göra?!?!

 

Ett annat problem är att min vår/sommar garderob är tusen gånger större än min höst/vinter. Någon som känner igen sig? Ja, sånt här sitter jag & funderar på 01.35 på natten. Nu ska jag sova.


Sonia Rykiel

Det som inte finns med på bilderna är Kimono + matchande trosor till bustiern! Jag är supernöjd med alla grejer som jag fick från Sonia Rykiel för H&M idag.

 

 

Någon sa att detta var den vackraste kollektionen som har gjorts - den bästa. Tror jag håller med. Tätt följd av Matthew Wiliamsons för H&M!


Jackie & Patrik förtjänade segern!

 

Som ni kanske redan vet vann Jackie & Patrik Paradise Hotel idag. Alla utom Pontus ställde sig vid deras sida & gjorde dem till vinnare. Efter att de vunnit kom en sista tvist, de var tvungna att göra ett test - om de litade på varandra. De fick var sin pistol & gick mot vinstpengarna med ryggen mot varandra. De hade möjligheten att vända sig om & skjuta den andra i ryggen & själva ta pengarna. Jackie & Patrik stod kvar vid sista steget i en minut vilket innebar att de båda vunnit pengarna & fick dela. Jag tycker att de båda förtjänar segern eftersom de har varit sig själva (baserat på vad som framgått av serien) & varit otroligt roliga att se i Paradise Hotel. Motståndarna Kristoffer & Erika å andra sidan, spelade ett fulare spel för att ta sig till finalen.


NYSHOPPAT

Snyggaste ljusa jeansskjortan jag hittat! Härligt oversize som är perfekt till vår/sommar. Åh! Är så nöjd med mitt köp. Kan ha dem till jeans & leggings men kommer att föredra att ha dem till leggings senare i vår/sommar. Funkar knäppt & uppknäppt!

 

ps. Bilderna är tagna med mobilen, därför är det lite annorlunda nyans i verkligheten än vad bilden visar!

 


STORSTÄDNING

Storstädar, lagar mat, ska plugga & försöka hinna med bloggen idag. Shoppade lite idag innan jag åkte hem från stan (hade möte med ett företag) & sedan gick jag även förbi Campusmässan & plockade på mig lite prylar!


Hörs sen mina bloggläsare (förresten, ni som såg min första videoblogg ni fattade väl det där med "hej bloggen" alla har väl sett Amandavardet:s videoinlägg? T ex detta)


GRATISBIO

Fick mitt första presentkort från Gratisbio i veckan. 100 kr i nästan valfri affär. Vill du också bli medlem? Klicka här & få 75 poäng

(om ni registrerar er själva på sidan får ni bara 50 poäng men genom värvning får ni 75)