Liten Break

Är väldigt seg just nu, har egentligen flera inlägg på G som ligger som utkast men jag orkar inte publicera något.


Jag återkommer så fort jag känner att det känns okej igen.


Vi hörs!

Midsommar!

Bild från i onsdags, mina nya skor har kommit! :D Love them!

Jag & Una i onsdags!

Jag & Adis ska snart iväg på midsommarfest, kommer inte vara något stort utan grillning & kanske utgång med några vänner :) Vad ska ni göra? Förresten, bilderna är från i onsdags när jag & Una var på After Work på Strömpis!


Tisdag

Nu ska jag iväg & jobba, är lite sur över att busstiderna är helt förändrade & i mitt fall innebär det att de är dåliga. Antingen kommer jag en timme tidigare till jobbet eller 5 minuter försent! Så ser det i princip ut varje dag.. usch!

Känner förövrigt att jag jobbade 10-20 igår, det värker i hela kroppen, tur att jag bara jobbar 5 timmar idag! Huh, hade blivit helt knäckt av en 10-timmarsdag igen!


Ne, nu ska jag iväg, vi hörs!

Elderflower Eye Cream

Köpte den här kylande krämen som man ska ha runt ögonen. Den kommer från The Body Shop & kostar 89 kr. Billigt tycker jag om man jämför med Make Up Stores kylande ögonkräm som kostar över 300 kr (den finns i två storlekar) jag tänkte i alla fall testa den här & se om den gör någon skillnad, kan vara skönt att se utvilad ut de dagar man inte är det. Elller vad säger ni?

Sprang även förbi GinaTricot på rasten idag, jobbade 10-20 så hade inte så mycket tid att shoppa. Gissa vad jag fick pröjsa för den här? 64,50 kr! Sjukt bra! Får hoppas att jag får användning av den trots att jag ska jobba hela sommaren..

 

Ne nu ska jag sova, har faktiskt inte gjort så mycket sedan jag kom hem, vilket var runt kl nio. Har mest vilat & ätit godis! Haha..

 

Godnatt!

 


Base

 

Jag var tvungen att ha dessa kilklackar, tycker de är helt perfekta, 349 kr från Nelly.se de kommer från Nellys egna kollektion men jag vet att TopShop har ett par som är nästan identiska, vet inte vad de kostar men gissar att det säkert är mer än det dubbla! Shoppa på! För övrigt ska jag jobba imorgon, eller, flera dagar den här veckan, ledigheten är över men det ska bli skönt att göra något, har mest slappat under ledigheten, vilket har varit superskönt! Mer ledighet åt folket! Ne nu ska jag sova, hörs!



NEW

Köpte en underbar skjorta på GinaTricot, nästan så skönt material att jag knappt kunde tro att den kom från GinaTricot som brukar ha lite sämre kvalité. Den hör kostade 299:- men det fanns en i lite sämre kvalité som liknade lite, den kostade 149:- så spana in dem på GinaTricot om ni är intresserade!

Klänningen kommer från Only, är lite osäker på priset men jag tror det låg på 369:- klänningen går att ha både med & utan band, jag föredrar att ha den utan band & en snygg jacka eller kofta till! :)

 

Annars har jag varit ute & gått med Emelie idag, vi var ute i ungfär två timmar! Huh! Som tur hade vi våra träningskläder, här kommer en bild:

Jag har inte glömt allt sedan jag tränade gymnastik, inte allt men nästan haha

 

Ne nu ska jag iväg, vi hörs!


 


TODAY

Solen sken verkligen idag, det var riktigt varmt! Hörde dock att det skulle regna imorgon, men så är det väl alltid när helgen kommer & alla är lediga, typiskt! Vad har ni för planer för sommmaren? Jag ska jobba i princip hela sommaren som det ser ut nu, ingen resa inbokad & jobbsökning måste ske. Känns lite konstigt nu när jag är klar med skolan, innan har det alltid varit skönt på sommaren, fastän jag jobbat men nu ska jag försöka kombinera jobb & jobbsökning, vi får se hur det går!

 

Ne nu ska jag sova, vi hörs bloggreaders!


ps. Vad tycker ni om bilden ovan? Tagen av mig idag, med min vanliga kompakta kamera, körsbären var goda i alla fall!

BLACK BOOK FOR H&M

Kan ni gissa vad jag köpte för T-Shirt?

Addict - People who like things very very much, tyckte att den passade så bra med skorna (A) haha

Vad tycks? Köpte ni något från Black Books samarbete med H&M?

 

Såg även att deras t-shirtar kommit ut på Nelly.se nyligen, spana in Black Book här


Fågelungar

Under natten har jag hört oroliga måsar utanför mitt fönster. Imorse förstod jag varför. Det stod tre små fågelungar på gräsmattan utanför. Runt fågelungarna cirkulerade stora måsar som uppenbarligen vaktade dem.

Lite längre bort såg jag en katt som spanade på fågelungarna, tyckte faktiskt lite synd om dem. Det värsta var att det var barn ute som hade fått syn på fågelungarna & jag tror inte att de förstod hur farligt det kan vara att gå fram till dem..

Efter en stund såg jag dock att en vaktmästare närmade sig fågelungarna. Han hade handskar på sig & en påse som han stoppade ned fågelungarna i (en påse?) sedan gick han iväg. Samtidigt flög måsarna runt honom & var som galna.

Så nu är jag lite nedstämd, undra vad vaktmästarna gör med fågelungarna? Även om de överlever & blir utsläppta kommer de inte klara sig utan mat & speciellt inte eftersom de inte kan flyga & lätt blir byte för utekatterna..

Ne, det var ingen bra start på dagen :( bilden är på en annan fågelunge :)

Monki & Avskedsmiddag

Me in the korridor, i mitt nya linne från Monki (shortsen är från H&M), var bara tvungen att visa det! Såhär ser förresten vår korridor ut, vi har ju ett kök/sällskapsrum också som inte syns här..


Förresten hade vi en Schweizisk middag med Natalie som har varit utbytesstudent & bott i vår korridor, det såg ut såhär:

Middagen bestod utav pasta med köttförsås (liknande) & äppelmos, som var riktigt gott! Tydligen något som är väldigt vanligt i Schweiz!

Albin, Irene, Natalie & Sebastian

Här är jag med på bilden också :)

 

Ne nu ska jag lägga mig känner att det är dags, mer uppdatering kommer imorgon!


New

Efter jobbet häromdagen sprang jag förbi BikBok & hittade dessa supersöta örhängen & var tvungen att ha dem! Visst är de söta?

Annars har jag umgåtts med den här damen idag, vi gick en sväng på stan & åt lunch, fick med mig en supersöt klänning & en underbar skjorta som jag tänkte visa imorgon!

Early morning

Vaknade 06.50 eftersom alarmet ringde. Hade tandläkartid 07.30. Förstår själv inte varför jag valde att ta det så tidigt på en ledig dag men å andra sidan är jag uppe nu. Hade inga hål & knappt någon tandsten, dessutom fick jag tänderna polerade! Härlig start på dagen!

Vad händer hos er idag? Trots regnet ska jag dra på mig min snygga klänning från The Garden Collection som jag hade på examensceremonin & iväg på ett studentfirande ikväll. Tills dess har jag inte planerat att göra något speciellt, njuta av ledigheten trots att regnet öser ned.  Tråkigt att vädret inte är på min sida men det är inget att göra åt..


Nu ska jag göra frukost, känner att det behövs! Vore inte fel med en sån här kopp just nu!

. . .

..förstår inte hur jag inte hinner, hur hann jag blogga 6 gånger om dagen förut? Nu funkar det inte att ladda upp bilder heller, så jag gör det när jag hinner.. ska ladda kameran inför imorgon, syster har skolavslutning & senare är det studentfest på kvällen..



Vi hörs! :)

Hinner inget!

Jag vet inte vad som har hänt men jag hinner inte göra något nuförtiden. Jag har visserligen varit upptagen & haft Examensmiddag, ceremoni & sånt men ändå? Idag var jag på Adis lillebrors student, det kändes som att det tog hela dagen. Igår var jag ute & sprang 2,5 km med Adis (som sprang 5 km) men jag har haft lite ont i halsen så jag kände att det fick räcka.


Ne imorgon är det nya tag. Jag lovar att blogga & göra massvis med vettiga grejer!


Ska strax iväg..

Tog dessa bilder för några minuter sen, dock blev de flesta suddiga av någon konstig anledning!


Även ikväll blir det The Garden Collection i form av mitt supersöta linne! Älskar det! The Garden Collection är den bästa kollektionen som H&M har gjort, enligt mig i alla fall!


Ne nu ska jag bege mig mot Una som har examensfest, vi har gått i samma klass i tre år & nu är vi båda klara. Värt att fira! Dock ska jag jobba imorgon, så kommer förmodligen inte följa med ut/stanna länge.. men så är det! Hoppas alla får en riktigt rolig kväll!

EXAMENSCEREMONI!!

Nu får ni bara en bild, på min syster & på mig från Examensceremonin idag. Yes ni läste rätt! Jag är äntligen klar med Personalvetarprogrammet på Örebro Universitet! Jag har klarat alla kurser & jag har inte riktigt fattat att det är över än men, ja, haha det är det! Jag återkommer med lite fler bilder så fort jag hinner, som ni kanske har märkt har jag inte bloggat så mycket de senaste dagarna, jag har helt enkelt haft fullt upp & fastän kameran är helt full & jag har massvis att blogga om har jag inte kunnat! Hoppas alla mina bloggläsare förstår detta!


Just det, idag hade jag på mig en underbar klänning från The Garden Collection (By H&M) & gladiatorsandaler från Jimmy Choo (By H&M)


Vi hörs mina kära bloggläsare!

Bloggawards i Örebro

Aida, Una & jag utanför BikBok där Bloggawardseventet hölls!

Vi fick faktiskt två goodiebags, en från Veckorevyn & en från Waynes!

Jag tycker inte att det syns på den här bilden, men det var väldigt packat i butiken. Jag köpte inget men Una & Aida gjorde det! BikBok hade 25% rabatt på allt i butiken!

Bloggawardsturné!

 

Jag har inte hunnit fota allt som fanns i goodiebagen från Veckorevyn, men jag kan säga att jag är väldigt nöjd med produkterna!

 


Shopping/Dagens

 

Det här snygga linnet från Acne fick följa med mig hem från Stockholm.. älskar det! Förresten här ser ni dagens outfit också, shortsen är från H&M, köpte dem för inte alls länge sen, så de kan finnas kvar! Snyggt att jag står på toaletten förresten, men jag har ju ingen bra spegel annars!

Helgen

Ja, detta var den bilden som jag tyckte var finast, Adis tyckte att det var kul att flumma på bilderna, haha :) bilden är från Friday's

 

Utanför Aquaria, jag var inte riktigt beredd på den här bilden som ni kanske ser :) haha

Adis <3

Tyckte det var en riktigt fin dag i lördags, dock regnade det senare på dagen.. svårt att tro när man ser den här bilden..

 

Hinner inte blogga mer just nu, jag har massivs med bilder både från Bloggawardseventet & från helgen i Stockholm, har även shoppat lite, som jag tänkte visa imorgon! Ska gå & lägga mig nu för imorgon ska vi gå igenom en 120 sidor lång rapport som vi ska opponera på! Wish me luck!