BODRUM PICS

Lite av hotellet, en vit Adis i vänster hörn! Haha
Jag tyckte om hur poolområdet såg ut!
Jag har solat konstant - just so you know haha.. ne men det var riktigt skönt

Detta är Garo, vi gav honom det namnet.. han var såhär "normalstor/smal" när vi kom..

Garo - lite nyfiken på min väska..

Garo - försöker slå tillbaka på kameran som fotar honom - därav suddig bild


Haha.. detta var bara några bilder.. vi tar fler senare (har över 400 bilder, pust.. haha) Vi började med att sola och bada lite på hotellet första dagen. Bilderna ovan är tagna precis i början på de 2 veckorna.. därför vi inte är så bruna.. Kan lägga till att vi lekte med Garo konstant som bodde under trappan som ni ser på bilden.. Garo är inte så smal längre (vårt fel) men vi ser det som en försäkring om att han klarar vintern hahaha...

YESTERDAY @ V/WALL

Me
Snygg gazebo..


Ja som ni ser blev det utgång igår, lite spontant och hela kvällen på endast Red Bull.. vi gick till The WALL och njöt av att man fortfarande kunde vara på en uteservering! Varken jag eller Hanna som alltid brukar ha med sig kamera hade med oss det igår så det fick bli några suddiga bilder med min mobilkamera.. :(

Vad hittade ni på för skoj?

VANILLA

Gissa vad jag dricker?
Vanilla Coke! Konstig craving ellerhur?!?!


Hur brun är jag inte förresten? Gissa om jag är nöjd med det - eh ja? Gick en sväng på stan idag fick en present på PUB när jag sa "Devote" i kassan - det borde ni också göra! Gäller varje dag till tisdag! Sedan gick jag en sväng på Bik Bok och letade efter ett halsband till den här damen. Hittade dock inte halsbandet.. ska kika vidare! Sedan köpte jag endast scrubhandskar (eftersom jag slängde mina när jag var i Turkiet) och såna där klisterlappar till ansiktet från Nivea som man har i T-zonen, kommer inte ihåg vad de heter men de är superbra!

Såg även en tröja från H&M som är "luddig" och jättefin men slog dock inte till eftersom jag kom hem med 3 nya tröjor från H&M häromdagen.. haha känns inte så motiverat att köpa en till tröja. Köpte ju även den här snygga tröjan innan jag åkte på semester.

Vad händer hos er ikväll då? Blir det utgång?

I'M HOME

Vit vit vit - såhär vit är jag inte nu! (Som tur är) Bikinin är från H&M, solglasögon från Gucci & stråhatt från Turkiet

Jag och Adis kom hem natten till i måndags. Vi har haft en underbar resa, 2 veckor i Bodrum, Turkiet. Vi har gjort en massa och framförallt solat och badat en hel del! Jag har äntligen fått lite färg efter ett antal timmar i solen! Underbart!

Btw. Har shoppat 2 klänningar där nere! Riktigt fina! Dessutom gick jag på en shopping spree samma dag som jag kom tillbaka. Köpte 3 tröjor/blusar! Har även fyndat lite på taxfreen! Är ni sugna på att se de nya grejerna?

STEKER PÅ SLOTTET..

Jag tänkte ifall ni undrade vad jag gjorde.. Det går sådär med att blogga som ni märker haha..

YESTERDAY @ ARLANDA

Resan till Bodrum började på Arlanda med en god kopp Vaniljlatte (jag som inte dricker kaffe?) på Starbucks?
Jag har snabbt internet på hotellet, kommer uppdatera under dagarna - hope you like it!

Idag har det varit 36 grader - har solat - badat - använt för mycket sololja - ja ni vet, det vanliga!

GOING TO BODRUM!

Nu åker vi till Bodrum, Turkiet! 2 veckor med sol & bad - can't wait! Bilden är från när jag & A var på Mallorca!

GOOD!

Eftersom jag inte hunnit blogga idag - bjuder jag på en låt. Måste också säga att jag är riktigt avis på alla som är på SSU:s kongressfest på Strand där Alex Schulman är värd! Hur bra?

3 OF MINE


// Tröja från Vila (ny!) - Skor från Acne - Jeans från Levi's Curve //


Dessa tre godingar ligger just nu i min garderob.. jag ser verkligen inte fram emot hösten men med dessa kläder blir det lite bättre.. (men först ska jag åka till Turkiet i två veckor!)

VILA


Kunde inte ta bättre bilder, sorry - blir bara webcam bilder. Måste få A till att fota mig mer när han är här.. haha men för att visa er tröjan som fanns i Nelly-paketet, här kommer även en bild som är lite klarare nedan:

Beställde den i söndags men nu är den borta från Nellys sida, vet inte om den är slutsåld eller borttagen men den finns att köpa på Vilas egna sida.. jag köpte den i storlek S men den är rätt så stor så vill ni ha den i "vanlig" fit och inte lite lösare som den sitter på mig - ta en storlek mindre!

PAKET!!

Detta paket kom idag! Gissa vad som finns i?

SOL!


Mina nya solprodukter som låg i påsen - aftersun gele & dry tanning oil



Scruben fick jag gratis! 159 kr kostar den annars - luktar underbart!



Duschgelen kostade 10 kr för medlemmar & tvålen med Marockansk olja fick jag gratis eftersom jag fyllt år!


Just nu har Yves Rocher fri frakt på webshopen, de är lite billigare på internet än i butik. Jag brukar handla från webshopen eftersom det brukar vara bättre erbjudanden där men butik är klart bättre om man vill lukta och känna på produkterna!


PASSION


Fick hem dessa supersnygga klackar från Fashion by C förra veckan. Det är den här damen som har designat dem. Tycker de är riktigt fina! 500 pix kostar de nu - på rean. Gratis frakt är det också! Gissa om jag är nöjd?