NIGHT-TIME READING

Sprang in på affären under lunchen & hittade dessa två pocketböcker, 25 pix styck. Inte så tråkigt va? Nu har jag lite night-time reading innan jag ska sova. Mycket bra!
Har ni läst någon av böckerna?

STHLM FASHION WEEK - IDA SJÖSTEDT

Det är väl ingen som har missat att det är modevecka i Stockholm? Nä, tänkte väl det! Om ni har missat att uppdatera er har jag valt ut tre outfits som jag tyckte var riktigt fina från Ida Sjöstedt:

Vitt, vitt, vitt
Mörkblått, mönstrat, vitt
Vitt, detaljer, tyll

Min slutsats: Ida Sjöstedt får gärna sy min bröllopsklänning någon gång i framtiden! Bilderna är lånade från http://www.mercedesbenzfashionweek.se/

BRUNETTE GODDESS

Efter att jag använt Barnängens schampo & balsam ett tag (för att jag snabbt behövde köpa något när mitt förra tog slut, big mistake) köpte jag Tigi Brunette Godess som jag även har hemma i Lidköping, dessvärre hade jag lämnat det där. Jag kan verkligen rekommendera dessa schampo & balsam eftersom mitt hår känns helt annorlunda mot när jag använde billigare schampo. Ett tips är att alltid köpa frisörschampo även om det är lite dyrare, jag har gjort det i flera år med undantag senast nu & jag märker stor skillnad. Dessa kostade 199:- på Pub vilket jag tycker är ett bra pris för salong/affär. Kolla även på internet i diverse webshops, vet att det ska finnas för bra pris där också. Dessa shampon håller länge & får håret att kännas rent, ger volym & är verkligen värt pengarna. Spring & köp! (Det finns även för blondiner)

HVAR 2010

Hörni, jag hade ju ett blogguppehåll i några månader & glömde helt & hållet att visa er våra semesterbilder. Vi åkte till en ö som heter Hvar, den tillhör Kroatien. Vi var där i en vecka, sedan åkte A hem & jag åkte vidare till Bosnien (i buss, men det är en historia för sig) och där spenderade jag en vecka till. Jag tänkte visa lite bilder från vår semester, här kommer ett litet smakprov:
Promenadgata det är här det händer på natten/morgonen
My Beach Gear
En väldigt privat strand som jag & A hittade efter en båttur
Mina jeanshorts, mina Jimmy Choo gladiatorsandaler + mitt Acnelinne <3
Me and A, betraktar omgivningen
Några mojitos blev det
A & ME
Smakprov från Hvar 2010, åker gärna tillbaka dit!

INFO

Bloggen kommer kanske se lite konstig ut, detta beror på att jag just nu ändrar bloggdesignen, jag har hämtat grunden från www.tescho.se som är jätteduktig!
Så nu vet ni vad jag pysslar med!

SHOPPING TODAY

Skulle precis knäppa några bilder på nya kavajen samt allt annat jag shoppat men icke, batteriet till kameran hade laddats ur så det ska laddas nu. Jag hann dock knäppa denna bild med mobilen, tycker dock att färgerna ser konstiga ut, kavajen är mycket mörkare & tröjan under är väldigt grå i vanliga fall. Fyndade kavajen eftersom jag fick den för 249:- nedsatt från 599:- på Zara. Det var dock kaos i butiken så jag prövade den snabbt vid en spegel, den satt som en smäck, till och med med en tjock kofta under, så jag kan nog ha den i vår som "jacka" också..
Shoppade lite mer idag men visar allt imorgon eftersom kameran inte ville idag..Allt bra med er annars? Sorry för den dåliga updaten den här veckan, det har varit väldigt mycket & jag har dessutom slutat sent på jobbet!

MONDAY

Olivia Palermo
Ny vecka, har inte mycket att skriva idag. Är väldigt trött & måste sova. Tänkte därför bjuda på bilden ovan. Olivia är alltid en inspirationskälla, hennes outfits passar både till vardag & till fest. Jag gillar brillorna också!
Vi hörs imorgon, Godnatt!

MAC

Rouge och Foundation från MAC




Efter att jag använt i.d. Bare Minerals foundation puder och rouge samt foundation från L'oreal bytte jag nyligen till MAC:s produkter. Den foundation som ni ser ovan är halvtäckande och till min hud anpassar den sig otroligt bra, det ser inte ut som att jag har smink, dock håller den inte hela dagen. Efter några timmar börjar den försvinna och efter en lång dag på jobbet är den helt borta, vilket är väldigt märkligt tycker jag men enligt expediten på Åhlens ska den heltäckande hålla hela dagen och hon ansåg också att den halvtäckande försvann väldigt snabbt. Därför ska jag testa den heltäckande nästa gång, men den här är otroligt bra om man är ute efter en helt naturlig look i några timmar. Ett minus till MAC för att man själv måste köpa till en pump till sin foundation.

Rougen köpte jag i helgen och har endast testat den, dock ser den väldigt bra ut och verkar hålla bra. Jag är var ute efter en bra vardagsrouge utan skimmer vilket den här lever upp till.

Pris: 255 kr för Foundation (+ ca 59 för pump) samt 220 kr för Rouge

LIFE SAVERS

Body Butter från The Body Shop

Den här vintern har verkligen varit hemsk och utan Body Shops body butter hade jag aldrig klarat mig. Efter dusch brukar jag alltid smörja in mig. Tidigare brukade jag använda Brazilian nut men de tog bort den för ett tag sen och senast köpte jag dessa två, Coccos och Papaya, tyvärr ska Papaya också tas bort vilket är väldigt synd eftersom den verkligen är underbar! Som tur är brukar det alltid komma någon ny lukt när de tar bort en gammal! Vilken är er favorit? Brukar ni använda body butter?

MY NEW DARLING

Pratar förstås om min nya väska från Paul&Joe :)


Här ser ni min snygging vilandes på sängen


Har spanat lite på den här väskan från Paul&Joe när jag varit på NK och bestämde mig för att köpa den igår. Jag är riktigt nöjd med den, riktigt bra att man kan ha remmen över axeln men också som detalj när man har väskan på armen!

STYLISTERNA


Sofi Fahrmans show Stylisterna kommer visas på Kanal5play, kommer ni kolla? Det är premiär den 24 januari! Jag ska ta en titt på första avsnittet i alla fall.. Så får vi se om jag fastnar!

Kommer ni att kolla?

WATCH OUT


Har spanat in lite somriga klockor på Asos.com (som förresten har gratis frakt just nu) & jag föll för dessa klockor ovan, de är i olika prisklasser. Jag ska spana lite efter DKNY klockan om den finns i silver, gillar den mycket eftersom den ser välgjord ut.. men samtidigt gillar jag de andra på olika sätt också, det enda jag är rädd för att Asos klockorna inte ska hålla så länge.. men jag vet inte, är det någon som beställt Asos egna klockor någon gång?


Vilken är din favorit?


SÖMNLÖS NATT

Låg och vred mig hela natten igår. Det blev knappt någon sömn, max 2 timmar & sen var det upp till jobbet som gällde. Nåja. Nu känner jag mig sådär galet övertrött. Dricker icecoffee och surfar lite. Vad har ni gjort under måndagskvällen då? Själv ska jag varva ned lite, kanske lägga mig tidigt? Lättare sagt än gjort, har ju min älsklingsdator & en drös med Family Guy avsnitt som jag inte hunnit se än! Det blir det. Family Guy nästa!


SÖNDAGAR

Min soppa, tomat & basilika!

Hoppas ni haft en bra söndag, jag har inte gjort så mycket förutom att vila & ta det lugnt. Det är verkligen skönt att varva ned på söndagar när en hel veckas jobb väntar, tycker ni inte?

Ovan ser ni min nya "favorit" mat, eller favorit kanske det inte är men soppa går väldigt snabbt att laga & är väldigt gott. Tycker verkligen att soppa är underskattat. Dock har jag inte gjort denna själv utan detta är varma koppen! Självklart är det bättre att göra egen from scratch men detta funkar när man vill ha något snabbt tycker jag!

Ne nu ska jag gå & laga mat till jobbet imorgon. Hoppas ni får ett bra avslut på er söndag.

TRÄNINGSLÅTAR

Usher - More

Ne-Yo - Beautiful Monster

Swedish House Mafia - Miami 2 Ibiza

Detta är mina bästa träningslåtar just nu. Jag vet att många har som nyårslöfte att börja träna, det bästa sättet att bli peppad är bra musik tycker jag. Om jag har bra musik när jag tränar hinner jag inte tänka på att det blir jobbigt eller att jag blir trött. Har ni några bra träningslåtar som ni vill dela med er av?

ACNE

Såg den här underbara Acne-klänningen på Elin Klings blogg. Det var kärlek vid första ögonkastet! Tänk er denna klänning + snygg solbränna + höga klackar & snyggt hårsvall. Den här måste jag spana in när den kommer ut i butik! Någon som vet när den kommer?

NY DESIGN

Som ni kanske märker har jag bytt design på bloggen, den jag har nu är en gratisdesign som jag själv har ändrat lite. Designen är inte klar än och headern ska bytas ut men visst är den fin annars? Ge gärna tips på saker som går att förändra eller om något inte fungerar!

SAILOR

Koftan som jag har på mig köpte jag idag.
Gillar ni den? Den kommer från Zara i Sturegallerian.
SHOPPING! Gick en sväng på stan idag, rätt så sent men ändå hann jag med att besöka några affärer. Är på jakt efter en snygg väska men tycker att det är väldigt svårt att hitta om man inte har rätt budget. Såg en jättesnygg YSL väska idag & även en riktigt snygg från Zadig & Voltaire! Får se vad det blir, ska spana lite till!

JUST A HELLO

HEJ PÅ ER. Har inte haft tid att kika in här på bloggen, har jobbat, vilat, handlat, umgåtts, pratat i telefon. Ja ni vet. Livet. Jag återkommer snart men jag letar fortf efter någon som kan tänka sig att göra en bloggdesign??? Tipsa gärna om ni vet någon som är duktig!

FOOD

Maten som jag ska äta!
MAT. Handlade lite förut med utgångspunkt i att jag ska börja äta nyttigare. Funderar nu på varför man alltid gör såhär när det är nytt år, varför kan man inte göra det en vanlig vardag mitt i året eller något. Strange. Aja, nu är det dags att börja träna och äta nyttigt. Annars kommer Beach 2011 inte att vara nådig!
Vill ni förresten se en dokumentär om mat som är riktigt bra? Jag har verkligen blivit noga med vad jag köper och försöker alltid att kolla efter E ämnen, helst inga E ämnen eller så lite som möjligt satsar jag på! Klicka er in på Food Inc:s IMDB sida för att läsa mer om dokumentären.

I'M IN LOVE

NELLY. Är helt kär i den här klänningen/tröjan med transparenta armar & "halsbandet" runt nacken. Vill gärna beställa den endast 379 kr går den på. Vad tycker ni? Hot or not? I love it! Kan tänka mig att den är snygg med leggings (den ser väldigt kort ut för att ha utan) & ett par klackar till det. Perfekt nu när vädret inte är så bra & det är utgång!

COS ÖPPNAR I SVERIGE!

COS. Äntligen öppnar den H&M ägda kedjan COS i Stockholm. De kommer att hålla till på Biblioteksgatan & jag kommer garanterat att kika in vid öppningen i sommar! Ni kan läsa mer om detta här.


Några bilder från deras lookbook. Enkelt och stilrent.


Vad tycker ni om denna nyhet? Sern ni fram emot att COS ska öppna i Stockholm?


SIMPLE

Såhär vill jag se ut idag.

KATE. Kate Bosworth har verkligen bytt stil de senaste åren. Jag minns när hon var ihop med Orlando Bloom och var den sportiga tjejen, som i filmen Blue Crush som hon gjorde tidigt. Tyckte om Kate från början men nu älskar jag att titta på hennes outfits. Outfiten ovan är verkligen enkel, det är inget komplicerat, enkelt, vardag, snyggt. VILL HA!


Vad tycker ni? Visst har Kate bivit en riktig stilikon de senaste året?

ELIN KLING FÖR H&M


H&M. Jag må va sist med den här nyheten, men jag var tvungen att blogga om att Elin Kling snart släpper en mindre kollektion tillsammans med H&M. ag tycker att grejerna är fina, speciellt den silvriga kavajen och den begie klänningen, hoppas de är lika fina i verkligheten. Förresten, hur snygg är inte fröken Kling på dessa pressbilder?

EVERYBODY LOVES ALEXA

Alexa bag i svart lack, give now!! Jag gillar även den bruna i "oak" dock föredrar jag oversizemodellen framför den "vanliga" lite mindre storleken.
Modekungen har ett nästan identiskt alternativ av väskan i läder..
Fotade den här med mobilen på Åhlens idag, likar Alexa väldigt mycket dock är jag osäker på om den är i skinn eller inte, skulle nog säga att den inte var det.. men den är ett billigt alternativ för er som tycker att 10.500:- är mycket (tycker jag också).

TODAY

Vad tycker ni om kappan? Borde jag slå till? Är lite tveksam..


SHOPPING. Utan resultat dock, jag tycker att det finns några fina grejer ute men inget förutom Acne Track skorna som jag verkligen vill ha. Kikade lite på rean men tycker att allt är urplockat. Det enda som jag fastnade lite för är den här leopardkappan från BikBok, vet dock inte hur stort användningsområde jag har för den? Den kostar ca 350:- nu tidigare 699:- så den är billig.. ska fundera på det men det lutar åt att jag inte köper den..

WEEKEND

Köpte mig en Cola light i väntan på mitt tåg till Västerås!
I Västerås träffade jag pojkvännen som var där över helgen, vi åt på en Italiensk restaurang, kycklingen i min pasta smakade lite konstigt, idag har jag magont, kan det vara det?
Efteråt fikade vi på ett café som var mycket bättre än restaurangen! De hade en dricka som heter Snapple, någon som vet var jag kan köpa det i Stlockholm?

HELGEN. Hur har eran helg varit? Har ni gjort något roligt? Jag har mest tagit det lugnt och vilat efter arbetsveckan samt besökt min pojkvän. Ska förresten göra om min design, har ni några tips?

DERMALOGICA

SHOPPING. Var inne i stan för att se vad Marc Jacobs hade att erbjuda på rean men slutade med att jag kom ut med en kasse från Åhlens. I den låg dessa Dermalogica produkter. Fick dem rekommenderade efter att jag förklarat att min hud aldrig i hela mitt liv varit så torr som den är nu. Tydligen ska man inte använda ansiktstvätt som skummar/löddrar för då torkar den ut huden. Jag ska testa dessa produkter från Dermalogica och jag hoppas att det är bra, har hört och läst att de ska vara riktigt bra grejer. Har ni testat?

NY HEADER



HEADER. Hej på er. Har varit lite dåligt med blogg de senaste dagarna. Har haft fullt upp på jobbet och en hel del annat. Var bland annat förbi Marc Jacobs rean häromdagen, vilken besvikelse! Antingen kom jag för sent eller så hade de inte satt ned några snygga grejer.. men men så är det väl på rea, har knappt hittat något i år trots att jag är i Stockholm (vilka förväntningar jag hade..) tror faktiskt det är bättre rea i mindre städer där det finns bra affärer, just för att konkurrensen inte är lika stor.
Förresten jag har en ny header. Vad tycker ni? Jag ska snart göra om hela bloggen men tycker att denna är helt ok tills vidare. Ellerhur?

NYÅRSFIRANDE I BILDER

Ber min käre pojkvän att ta en "bloggbild" på mig. Han tar bilden utan att säga till. Säger att han får ta om den..
Lika naturlig som.. hehe, förresten, jag klippte mig dagen innan, visst syns det inte? Dock klippte jag hela 10 cm!
Inne i stan, väntar på att skåla till fyrverkerierna!
Coola fyrverkerier..
Diggar min lilla kamera som klarar såna här bilder..
Detta får bli sista bilden..

NYÅR. Hur hade ni det i nyår? Jag skulle kunnat ladda upp fler bilder eftersom det blev ca 100 st men mitt mobila bredband gråter av överhettning just nu hehe.. Jag ska iväg nu men återkommer imorgon.
Godnatt!

NEW YEAR - NEW SHOES

SKOR. Beställde dessa snyggingar häromdagen och blev helt förälskad när jag packade upp boxen. De kommer från Park West och är stilrena boots som jag både kan ha till vardags och på jobbet. Ett plus är att de är lite fodrade och supermjuka innuti!!