YVES

Allt detta blev mitt för 147 kr! Yves Rocher är grymma på att ge "födelsedagspresenter" till sina medlemmar :)

Ja, som sagt så shoppade jag idag.. köpte även en makeup borste för ögonskugga, men det kanske inte är så kul att se? Ne men jag gjorde en hel del fynd idag. Ovan produkter skulle kostat väldigt mycket mer om det inte var så att jag hade fått ett kort med erbjudanden på min födelsedag (det får alla medlemmar). Bland annat så kostar scruben i den runda vita förpackningen 159 kr och den fick jag välja själv - från serien som den tillhör eftersom jag handlade över 125 kr.. hur bra som helst! Ville bara säga det! Och den torra sololjan och after-sun gelén är underbara!

För övrigt har jag haft en underbar vecka med älskling här. Har iofs jobbat men hittat på roliga saker efteråt. Det har varit soligt och fint. Jag har druckigt islatte, ätit på Zink Grill (gå dit!), varit ute på Utecompagniet, varit på East, promenerat från Slussen till City, promenerat i Karlberg, matat Mias katt, ätit på Bauer, druckigt kallt vin i hettan, njutit av att vara med A. Underbar vecka! Dessutom ska jag åka till Bodrum, Turkiet om en vecka! Förstår ni vad härligt?!?! Livet!

SHOPPING SPREE

Fyndade denna klänning till fantastiska 49 kronor idag. Kap eller vad?

Har även shoppat en del annat.. show you later, sorry för det dåliga bloggandet den senaste veckan!

TRAGEDI

Kan inte uttrycka hur ledsen jag är över det som har hänt i Norge. Mina tankar går till alla utsatta och jag tänker på dem som kämpar för sitt liv. Jag hoppas att de tar fast alla ansvariga terrorister för det som de har gjort!

Jag följer nu alla nyhetssändningar och artiklar som kommer ut, bland annat här:
http://svt.se/2.22584/1.2486255/minut_for_minut_bombdad_i_centrala_oslo_-_massaker_pa_ut_ya

‎"De har angripit det finaste som finns i vår demokrati, engagerade ungdomar" - Jens Stoltenberg

BLACK IS THE NEW BLACK

Bildkvalitén är super, håller ni inte med! Haha..
Love the dress.
Vad säger ni?


När jag såg den här klänningen i H&M katalogen tyckte jag den var fin, dock var den ju slutsåld på nätet (då hade inte ens nyhetsbrevet gått ut) men det kanske inte är så konstigt. Den kostar 199 kr på H&M (billigt!) men idag fick jag ett sms så jag fick 20% rabatt på den. Det blev alltså 159 kr.. För de pengarna måste jag säga, att kvalitén är grym jämfört med en klänning som jag provade på Zara (på rean till och med) den kostade 499 kr och hade redan spruckigt i några sömmar (som jag upptäckt när jag kom till kassan). Det roliga var, att den såg nästan exakt ut såhär förutom att det var en annan längd på ärmarna. Zaras kvalité är ju verkligen under all kritik, tur att de satsar på "trendkläder" som endast behöver hålla i en säsong.. har man tur kanske man kan ha något lite längre men jag har slängt flera plagg som jag köpt därifrån!

SHOPPAT!

Ni vet när jag skrev att jag endast hittade en sak som jag ville ha i H&M katalogen? Hittade den i butik idag (slutsåld på nätet REDAN!) show you later!

HOME

Är hemma idag. Enligt sjuksköterskan måste jag vila och inte överanstränga mig. Happ. Vad gör man då? H&M katalogen droppade ned i brevlådan samt en avi - spännande! Är dock lite besviken på H&M katalogen. Har endast hittat en sak som jag vill ha i den - när hände det senast? För 2-3 år sen ville jag ha något på varje sida! Uppryckning H&M!


GIVE ME SOME SUN

Tog den här bilden när jag var hemma. Lejla är den bruna av oss haha.. gissa om jag längtar efter att åka på semester i augusti? Välbehövligt!!

För övrigt har jag forftarande ont i sidan / höften, dock har jag tagit smärtstillande idag vilket hjälpt lite och smärtan har släppt litegrann.. Är det fortfarande svullet imorgon ska jag iväg till vårdcentralen, börjar bli stammis där nu.. fick till och med ett sånt kort som man stämplar när jag var där i lördas och då fick jag tre stämplar på samma gång!! Vad händer egentligen?

För övrigt, Caroline gick precis härifrån med en bordsskiva typ.. som hon skulle ta med på tunnelbanan.. hur kul? Men som jag sa till henne, träffar wierdos på tunnelbanan varje dag, hon är inte en av dem! Hahaha (trots bordsskivan).

PAINKILLERS

Hello mina vänner!


Ni kanske undrar varför jag har pankillers som rubrik? Det började igår när jag hade diskat och var påväg att sätta mig i soffan för att vila lite. När jag böjde mig ned kändes det som ett hugg i sidan och det strålade ut smärta i höften/sidan av ryggen. Konstigt tänkte jag och försökte sakta sätta mig. Denna smärta blev under gårdagen värre och jag åkte in till näraktuen för att kontrollera vad som hade hänt. De stack mig i fingret och tog lite prover och kom fram till att jag var fullt frisk.

Läkaren såg dock, precis som jag att sidan/höften hade svullnat upp. Han sa att han inte hade en aning om vad det var men att det var något på just där och inte i kroppen. Så eftersom jag knappt kan böja mig, sätta mig eller lyfta något skrev han ut smärtstillande.

Så nu har jag hämtat ut dem och tagit en. Känner mig lite bättre men har fortfarande lite ont. Bieffekterna av dessa tabletter är dock att man kan känna sig lite snurrig och lite trött.. haha vi får se hur det går med de!


Återkommer om detta mer senare.. nedan ser ni mitt blåa finger.. detta händer ALLTID mig när de tar blodprov på ett eller annat sätt, dvs. att jag får ett fett blåmärke:


GIVE ME THAT JACKET

Kan Nelly.se snälla få in denna i en mindre storlek, tack! Love it!

Vad gör ni då? Jag har en lugn hemmakväll helt själv, lite skönt faktiskt. Har sån träningsvärk från igår (tränade iofs idag också..) så ligger mest i soffan och slappar.. Spanar på lite kläder men tycker alla webshoppar är tråkiga och oinspirerande. Tråkigt tycker jag, men antar att det blir så såhär års när det bara är en massa rea och det börjar komma in höstkläder som inte alls passar just nu. Ser fram emot vad modeveckan visar i augusti, kanske blir lite inspirerad då..

Jag och A har förresten bokat resa nu! Bodrum i Turkiet blir det i augusti. Can't wait!

STHLM OUTSIDE MY WINDOW





// En vacker himmel utanför mitt fönster, var bara tvungen att fota //


BACK TO STHLM

Sitter & dricker Coconut Dream, ska gå på tåget strax Här får ni även en liten sneak peak på min nya klocka som jag fått i B-day present av A + sneak peak på mina nya shoes från Sperry.. Love them! Har också för övrigt med mig världens största väska, fullproppad med kläder som jag har saknat!

Kommer till Sthlm sent ikväll, får se om jag hinner blogga då. Vet att det har varit lite dåligt med bloggen men jag varit ledig - har fyllt år (är 22 år nu ni som undrar!) träffat vänner, träffat familjen & A.

DRESS

Bilder som min syster Lejla tog på mig när vi gick en promenad :)

Måste bara säga att jag känner mig väldigt nöjd med de fynd jag gjort i min egen garderob! Har hittat massvis med klänningar som jag glömt att jag har.. har även tagit med bikinisar, linnen, tröjor.. ja you name it. Jag känner mig lite vilsen (naken?), rädd, exposed utan min garderob.. hahaha.. eller vad är de Montezami säger? 

Ett av mina fynd är denna chiffongklänning som är några år gammal som jag helt glömt bort.. den är riktigt fin till vardags tycker jag! Just vardagsklänningar har jag dåligt med, måste bli bättre på at shoppa sånt ;) haha..

När fyndade ni något i er egna garderob senast? Älskar att hitta sånt man glömt bort att man har - måste vara den enda fördelen med att inte ha alla sina grejer på en plats.. (den enda - upprepar)

PICS

Konstig bloggpose!
ME
Blurry
Hanna


Fick lite bilder av Hanna från när vi var på Debaser Slussen (jorå jag kan hänga på Söder också haha) tycker det är nice på Debaser just för att det är så öppet och ute, mycket folk, blandat med folk.. trevlig stämning helt enkelt.

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, efter jobbet somnade jag direkt och vaknade rätt så sent.. imorgon ska jag försöka hinna träna efteråt.. jag som trodde att det skulle bli lite mindre att göra under sommaren (slutar lite tidigare) men nej.. haha..

COLLAGE!

Innan utgång igår!
En trevlig tjej vid namn My om jag minns rätt och Hanna :)


Vi var ute en sväng igår.. vi gick till Collage vilket var förvånansvärt bra! Riktigt bra musik - lite skillnad från resterande Stureplansställen där det mest spelas house! Kan verkligen rekommendera det!

Vad har ni haft för er i helgen då?

TONIGHT!

Bild tagen för någon vecka sen när AN21 spelade på Amba!


Var inne i stan och spanade in rean med Hanna. Köpte inget men hittade en underbar klänning på Zara som jag inte köpte eftersom den hade spruckigt i en av sömmarna och de inte kunde göra något åt det.. synd! Hittade även ett par pumps och ett par sneakers som jag kanske ska köpa, tänkte dra in till stan imorgon i så fall! Annars blir det lite häng på balkongen med Hanna, vi ska dricka lite rose och ta det lugnt.. kanske blir lite utgång någonstans.. härlig dag, trots att det varit väldigt kvavt!
Kvällens låt!!

LÖRDAG!

Ska iväg till stan nu! Ska på en liten shoppingtur med Hanna :) Hoppas jag inte spenderar så mycket haha.. lättare sagt än gjort!

Vad hittar ni på idag?

MELON

I mitt nya träningslinne från Casall!! Vad tycker ni? Köpte förresten den här vattenmelonen förut, den var jättegod och kärnfri! Snart ska jag iväg till stan, jag & Hanna ska möte upp lite folk inne i stan och ta något glas vin :)


Vad händer hos er ikväll?