INGA KLÄDER


PLAY IT

IN MILAN


Blir så glad av att se Milano-bilderna. Kändes jätteskönt att resa iväg 5 dagar.. blev som en skön break i vardagen. I augusti planerar jag och A en till resa.. vi har inte riktigt bestämt vart vi ska men då blir det sol & bad så vi blir lite bruna & avkopplade. Då kör vi på 2 veckors semester!! Någon som har tips på resemål?

RIGHT NOW



Tog en power walk längs vattnet för en liten stund sedan, klagar inte på utsikten!




Idag var det underbart sommarväder.. jag älskar sommaren, låt det aldrig bli vinter igen!

WHEN YOU NEED INSPIRATION

Alla bilder kommer från http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/


Har varit dålig på att blogga i helgen. Varit med A hela helgen, fikat, ätit ute, promenerad längs strandvägen, njutit av livet.. ja sånt ni vet. Vad händer hos er?

MIX IT

Fick för mig att köpa denna mixer igår. Gick till affären & köpte banan, blåbär & naturell youghurt. Underbart! Mixern kommer från OBH Nordica och den heter typ Frutti Blender eller något sånt :)
För övrigt har jag segat sedan jag kom hem från jobbet. Ska bli ändring på det imorgon, för då ska jag träna! Ser fram emot det! För övrigt är det mycket som händer just nu, men ni får tyvärr leva i ovisshet tills jag orkar skriva ihop allt. Haha.. ne men seriöst, idag är det t ex exakt 6 månader sen jag började jobba i Sthlm.. Hur fort går inte tiden? Helt sjukt!

NEW IN


Denna snygga vita väska blev min idag. 199 kr från Gina Tricot! Spring dit för den har redan börjat ta slut!

p.s. i bakgrunden ser man lite av min nya skjorta som kom med posten idag, gjorde en beställning på H&M för ngn vecka sen..

COPY CAT


Kenza har dem, Elin Kling har dem.. väldigt många kändisar har setts i dem, jag menar såklart Wangs skor i modellen Freja som ni ser ovanför. Tycker de ser riktigt snygga ut på men väldigt opraktiska eftersom de är öppna. Hittade dock dessa stövletter nedan från Bronx på Ellos hemsida:

Självklart väldigt "inspirerade" av skorna ovanför men med stängd tå! Hur bra är det för er som inte vill ha dem med öppen tå?

Ni hittar dem här

NUDE


Dassa snygga boatshoes kommer från Rag & Bone, gissa om jag är sugen på dem i sommar!


Ballerina från Michael Kors, gillar att de har en liten klack under så de inte slits lika snabbt som många andra ballerina brukar göra!

Båda finns att köpa på Shopbop.com - är väldigt sugen på att beställa, någon som handlat därifrån?


IN OSLO BABY

På Operahuset (solen lyste och det blåste i ögonen hahaha men jag bjuder på den)
Fika på ett mysigt café
..den dåliga uppdateringen beror på att jag är i Oslo! Åker hem imorgon men först ska jag umgås en massa med A! Vad händer hos er?

QUEEN B

Leighton Meester i L’Officiel Chinas aprilnummer, stylad i Gucci. Hur snygg är denna kvinna?


SPORTS FASHION


Stella Mccartney for Adidas
Nike

Nelly har börjat med en ny kategori kläder som de säljer på sin sida, Sports Fashion. De har bland annat fått in lite träningsplagg från Stella Maccartney for Adidas. Jag tycker kläderna är fina men många av dem är opraktiska, dock har Nelly hittils köpt in bra plagg från kollektionen tycker jag.

Av alla sportmärken gillar jag Nike mest. Det passar till all träning, de gör bekväma träningskläder som man känner sig snygg i och de har ett stort utbud!


Vad tränar du i?

LONELY BOY

Jag har hittat den perfekta strandväskan! Är helt kär i GossipGirl just nu och spanar in deras webshop. Denn väska blir din för runt hundralappen, och de skickar till hela världen, hur bra?
Vad sägs som denna mugg att ha på skrivbordet? Full med fraser som är sagda i serien! Den bästa "omg" muggen är dock slut som det ser ut, den hade varit en höjdare!

Om ni är sugna så spana in sidan här!

OOPS!

Råkade shoppa på väg hem från jobbet idag. Not good for the economy! Haha. Köpte dock något litet men tyvärr hemligt, så ni får inte se vad det blev! Tips: H&M har ta 3 betala för 2 på alla underkläder just nu!

För övrigt har jag idag insett att jag är beroende av läsk, så från och med nu till min födelsedag! (11 juli) blir det ingen läsk på vardagar, endast på helg, that includes: juice, te, Celsius osv. Så nu får vi se hur det går. Anledningen till att jag inte slutar helt är för att jag tror att helgerna blir tråkiga om man inte kan gå ut och ta en fika med ngn osv. U get it?

Så, who's with me?

YVES ROCHER

Blev kär i duschgelén ovan när jag köpte den lilla reseförpackningen till vänster. Behövde ju en liten när vi skulle till Milano. Den luktar riktiga jordgubbar & i just denna serie finns även ekologiska alternativ. Jag köpte dessa flaskor i butiken inne i city men det är betydligt bättre att beställa på nätet som jag även gjorde idag. En flaska i butik kostar 69 kr. Se nedan beställning:

Om man beställer över 150 kr får man gratis frakt (check!) och om man väljer Dusch-set premien får man två flaskor på 200 ml var med härlig duschgelé (check!) och använder man rabattkoden: 110512 får man 50 kr rabatt på sin beställning (check!)

Jämför det om jag hade köpt 2 flaskor på 69 kr i butik som hade blivit 138 kr.. Så beställ på nätet! Klicka här för att komma till Yves Rocher!

I DENNA STUND..

Pannkakor + Grey's Anatomy, härlig söndag!!


GOODIEBAG

Viva la Diva nr 37 & nr 6

Jag var ju på Café Opera med Hanna häromdagen & fick en Goodiebag. Kikade igenom produkterna / åt upp dem haha och tänkte jag skulle visa det som jag uppskattade mest! Dessa två somriga nagellack fanns i Goodiebagen & kommer att användas flitigt i sommar! De kostar ca 50 kr i butik, tror jag!

Annars var det som vanligt lite produktprover, tidningar, några tuggumin som man skulle få brun/elastisk hud av?!?! Ja ni vet..

Vad händer hos er då? Just de, jag ska visa vad jag köpte igår samt lägger senare ut en rabattkod som är superduperbra! Håll utik!

GINA TRICOT EXCLUSIVE

Spanade in kollektionen ovan igår. Vissa plagg var redan slut, trots de saftiga priserna. Jag personligen skulle inte lägga 699 kr på en klänning från GinaTricot, även om de kallar kollektionen för "exclusive". Sedan ser man tydligt var inspirationen är hämtad. Gucci ss 2011. Men det är inte bara Gina som har gjort det, även H&M har näst in till kopierat vissa plagg från Gucci ss 2011. Bland annat de gröna klackarna i mocka som kom ut för ett tag sedan.

Även H&M har gjort en kjol som den lila ovan.. tycker det blir lite tråkigt när alla kedjor gör exakt samma sak. Den turkosa klänningen tycker jag dock är fin, den skulle vara fin i sommar till en solbrun hud.

Om ni inte vet vilket Guccis ss 2011 kollektion är, här får ni ett litet smakprov:



Jag såg kollektionen live i Milano & den är underbar men priserna är nästan inte nåbara. Helt sjukta, så visst är det bra att det finns alternativ men det känns tråkigt när man ser ett plagg och direkt tänker "detta är kopierat av Gucci"


- Efterlyser lite mer fantasi från kedjorna, TACK!

DAGENS

Kavaj (ny!) från H&M Trend
Väska (ny!) från Furla (köpt i Italien/Milano)
Linne från Acne
Ballerina från H&M



Tog en bild när jag var förbi stan.. fick även med mig några saker.. kan ni gissa vad?



HAIR

Ser ni hur kort mitt hår är?!?!
Jepp, som sagt, superkort! Såhär kort har det nog inte varit på flera år! Som tur växer det snabbt ut igen (hoppas jag) men just nu är jag jättenöjd, för det är superfräscht!


För övrigt så har uppdateringen varit lite seg. Körde BodyJam i 60 min igår samt Core & Booty-pass 30 min / per pass idag! Annars så ska jag kolla på Eurovision ikväll, hejar såklart på Bosnien & Sverige!!!

BEACH 2011

Ny underbar bikini - H&M, Ray-Ban wayfarers, Biotherm solcreme spf 30, Handduk H&M Home


Inhandlade som jag nämnde för några dagar sedan en ny bikini (eller två, dock har jag beställt den ena - som inte har kommit ännu). Köpte även solcremen ovan på Kicks som just nu har 25% rabatt på alla solcremer, fick den för ca 200 pix (270 i vanliga fall).

Jag har dock lite ångest kring att jag köpt två nya bikinis (redan) eftersom jag har förra året också köpte några, samt året innan det osv. dock gav jag en av mina nya från förra året till min lillasyster - det får räknas som att jag har en mindre!

HAIRCUT

Härligt ljus det blev med kameran.. hehe!
You like?

Jag klippte mig på Corinne & Friends i Sturegallerian hos en tjej som heter Susanne. Jag tycker att hon var jätteduktig! Känns som ett helt annat hår just nu. Fresh!

Ni kanske inte ser det på bilderna ovan men jag klippte ca 6 cm på längden, det känns just nu mycket kortare än vad det ser ut att vara på bilden hehe men det växer ändå vädigt snabbt! Nu ska jag bara lyckas få hela mitt hår i en och samma färg så är jag supernöjd!

Vad har ni gjort idag?

VÄRME

Bild från i helgen när jag & A var på Grodan..

Måste bara kommentera denna värme. Hörde dock att det skulle åska i natt? Hoppas att det inte stämmer. Dock hade jag inte blivit förvånad med tanke på vilken värme vi haft de senaste dagarna. Har inte kunnat njuta av värmen pga jobbet (sitter inne hela dagen, och är anständigt klädd med långbyxor och kavaj. Vad ska jag göra?) Som tur är hann jg & A njuta lite av värmen i helgen. Tog bilden ovan när A var på toaletten (han gillar inte när jag fotar allt till bloggen hehe). Underbart var det i alla fall, hoppas värmen håller i sig!

EUROVISION

Förberedd inför Eurovision! Hejar på Bosnien ikväll!

Har förresten klippt mig idag!! På Corinne & Friends och det blev mycket kortare!! Bad henne ta en bild så jag visar senare!


NEW IN

Denna snygga korthållare köpte jag i Milano. Har länge sökt efter en snygg korthållare eftersom jag har en stor plånbok som inte få plats i alla snygga kuvertväskor som jag gärna vill använda. Jag ogillar att lägga korten löst i väskan. Har inte kikat på NK men jag vet att de säljer en del väskor från Furla. Denna korthållare fanns i många olika färger men det stod mellan denna klassiska vita eller en äppelgrön. Valde denna eftersom den passar till allt, även om den gröna var riktigt het!

p.s. har även köpt en snygg väska från samma märke!

MORE ITALY

Vilandes på en bänk efter en lång promenad :)
A köpte rostade kastanjer & vatten (tro mig, det behövdes vatten i värmen och efter kastanjerna - som var oväntat goda!)
Jag och A upptäckte massa dolda tecken på byggnaderna & ägnade oss åt att ta lite såna här bilder.. haha

 

Vad gör ni då? Jag tänkte fota lite av det jag shoppat i Italien, har varit lite seg med det men nu tar jag tag i det! Förresten så har bloggen strulat under dagen, har inte kunnat ladda upp inlägg som vanligt.


TRÄNING!

Nya smaker på Celsius hade kommit in till World Class, var tvungen att köpa en av varje!
Köpte gymkort på World Class för några dagar sedan. Så nu ska jag bli riktigt fit tre månader från och med nu!

Är ni med mig?

TODAY

Snygga skor på Bianco!

Vad gör ni? Jag ska snart bege mig mot stan, A är redan på stan och fikar med en kompis. Så jag tänkte passa på att blogga hehe. Snygga skor jag hittade på Bianco, ellerhur?!?! Dock slog jag inte till, anledningen är att jag inte har några bra platta skor att röra mig i och känner att jag måste prioritera det köpet och inte köpa ett par klackar, för jag har några par.. haha

Ska även gå förbi Kicks som har 25% på alla sina solkrämer. Tänkte passa på att köpa en bra solkräm, tror det blir från Biotherm eftersom jag tidigare varit nöjd med deras solkräm!

CAFE OPERA

Hanna och jag
Innan modevisning
Bloggaren Linn
ME

Goodiebag!

Lite bilder från igår. Skönt att komma ut lite även om man känner sig som en pensionär när man går hem lite efter 23. MEN jag jobbar så jag har en ursäkt. He he. Vad har ni gjort idag då? Själv har jag shoppat en bikini (okej jag la en beställning på en bikini och lite andra grejer också och köpte en bikini i affären he he men den bikinin jag beställde var faktiskt helt slut). Bikinin jag köpte idag kan vara den finaste jag äger, absolut inte den dyraste - men finaste!

Nepp ska fixa lite mat inför imorgon. Sen blir det läggdags mina vänner!

MODEVISNING

Precis hemma efter en modevisning som anordnades på Café Opera & lite häng där. Kände dock att jag var tvungen att gå tidigt eftersom jag ska jobba imorgon. Tycker dock att det alltid är trevligt att komma ut lite om dagarna. Bra AW i alla fall! Ovan ser ni kvällens outfit. Kavajen köpte jag när jag var hemma i helgen, den kommer från Gina. Linnet är från Vero Moda, de svarta jeansen är från Levi's Curve ID och skorna är från Acne.

Kommer mer bilder imorgon! (Dock kändes det SÅDÄR att gå ut när hela sminkväskan ligger i Lidköping men jag inhandlade ju i alla fall en mascara och hade en foundation hemma. Haha, vad ska man göra. Jag bjuder på detta!) Godnatt på er!

BILDREGN MILANO

Jag fångad in a moment när jag äter Milanos prisbelönta glass, tre år i rad!
Dagens outfit med Adis, nu ska vi se här, skjorta från H&M, byxor från Zara, skor från Bally och bälte okänt. (haha)
p.s. A går inte runt med det där armbandet (vi blev tvingade att ha på oss dem av en man som gick runt och sålde dem haha)
Coolt med vallgraven vid slottet!
Suddigt på kvällen - bild tagen i rörelse
Diggar lamporna i vallgraven!
Har jag sagt att jag älskar min Paul & Joe väska? Det gör jag! Så snygg!


Tänkte jag skulle presentera lite bilder från Milano, jag har självklart fler! Detta var en kvällen efter att jag & A kollat på Inter - Lazio matchen. Vi tog en promenad vid Castello Sforzesco (inte lång promenad från Duomo) där det också låg en stor park. Mycket trevligt med kvällspromenader runt slott.. inte varje dag!

HELGEN

Hej bloggis. Vad gör ni? Jag kollar in helgens bilder, tog lite bilder med syster när vi var på väg till Första Maj tåget.. så soligt och fint det var, dock lite kallt. Se nu, snö och ösregn, grått och tråkigt. Tack världen, det var just det vi alla behövde efter den fina vintern menar jag.. aja.. som tur väntar sommaren framför oss och en semester i augusti som inte ännu är bestämd var den ska spenderas. Spännande! Har ni några förslag på vad som är bra att åka till i augusti? Tänk sol, bad och ungdomligt - dock inget party kl 10.00 utan lite mer.. sofistikerat poolhäng haha.. skriv i så fall!

På bilden ovan skymtar förresten min nya underbara blus som jag köpte i lördags (och som jag redan fått väldigt mycket komplimanger för) ska visa er den snart! Syster som är 13 år kom fram med den till mig och sa "visst är den fin" såg snabbt att det var den sista de hade i affären och tvekade inte utan köpte den direkt! Vilken fashionista hon är va? Hon har en blogg förresten den hittar ni här. Den är nystartad och kommentarsfunktionen går inte att använda (mitt fel, något fel med koderna - ska fixa det snart!!)

Förresten - det är INTE min bil på bilden!

CLINIQUE

Eftersom jag glömde hela sminkväskan i Lidköping fick jag plötsligt en anledning till att shoppa lite nytt smink. Köpte denna mascara från Clinique. Tyckte den verkade bra, den har en annorunda borste och en liten kam på borsten. Ska testa den imorgon, hoppas den är bra!!


Har ni provat den?

FOTBOLL!

På San Siro
Jag & älskling
Inter - Lazio
När det stod 1-1 men Inter vann senare med 2-1
Smygfotad av A i pausen.. haha


Det kommer fler bilder snart! Förresten så har jag glömt hela min sminkväska i Lidköping. KUL VA? Så jag var tvungen att köpa en ny mascara idag, hade en foundation här hemma.. vi får se hur detta går då.. haha