HEELS

Köpte dessa sköna klackar på H&M i fredas förra veckan, tog en bild men den blev inte så bra :/ får visa dem på istället, Hanna försökte ta en diskret bild på Collage i lördags men det gick sådär hahah.. de är verkligen sköna att gå i eftersom det är platå! Jag blir väldigt lång i dem också, det är nice! För 399 pix blir de dina, ett kap! Spring & köp!

THE BOX


Blev förvånad över hur häftig Versace-boxen där armandet som jag beställde låg. Hur snygg är den inte? Armbandet älskar jag! Det enda jag faktiskt ville ha ur kollektionen.. det var inte så dyrt, 249 kr dock är det rätt mycket för vanlig metall tycker jag men eftersom det var så snyggt tycker jag absolut att det är värt det!

Har ni köpt något ur kollektionen?

KEVIN MURPHY

Såhär ser mitt nya mousse ut! Det kostade 249 kr på You, tycker det var helt ok pris för en megastora flaskan som är 300 ml!!

Jag tar ungefär hela handen full, typ storleken som en "snöboll" och fördelar i håret. Sedan fönar jag håret och får världens volym! Har väldigt tungt hår och när det blir långt är det rakt och platt. Det ligger bra när jag går upp på morgonen och det kräver inte så mycket för att se ok ut men den här moussen hjälper det se riktigt nice ut! Problemet med mitt hår, vilket också är en av anledningarna till att jag inte fixar det mycket är att det verkligen vill vara rakt och platt. Det är jättesvårt att locka (när jag är klar har de första lockarna jag gjorde redan försvunnit) så mousse är ett måste för att det ska vara formbart!

Har ni några andra bra hårtips? Jag har väldigt mycket produkter men det enda jag tar slut på är mina schampo och balsam.. haha

HELGEN

Gick en sväng på stan med Hanna - här ser ni mig på röda mattan som finns på Biblioteksgatan!
Åt en himmelskt god pizza på Vapiano!
Sturegallerian, snyggt med paketen och granen i vänster hörn!
Drack en riktigt god färskpressad juice på nya Neu

Lördagen avslutades dansandes på Collage! Känner mig för övrigt genomskillnig, ska bli så skönt att åka på solsemester i vinter! Här ser man för övrigt lite mer av hur mitt hår blev!

Hoppas ni har haft en bra helg!

AT YOU

Före
Efter

Det var som sagt inte ett café jag var på igår, utan på salongen YOU som har ett kylskåp fullt med, energidryck, Coca Cola & S Pellegrino..
Som ni ser på bilderna ovan är det endast några centimeter skillnad på längden. Hanna som klippte mig klippte dock upp mitt hår på ett annat sätt än det var tidigare.. så det känns väldigt annorlunda. Hon har lyckats göra så jag kan få mer volym på mitt hår bara genom att röra lite i det - hur nice är det? Dessutom är håret mycket fräshare nu också! Köpte även med mig ett mousse som var jättebra, ska visa det för er senare! Det kommer från Kevin Murphy.

GISSA VART JAG HAR VARIT?

Kan avslöja att det inte är ett café jag har varit på.. någon som vågar sig på en gissning?

STYLE BY

Föll lite för erbjudandet Style By hade så jag köpte tre tidningar, kommer få en massa premier också haha.. så nu ska vi se om den här tidningen är bra! Vad tycker ni hittils?

STHLM

Shoppat i min egen garderob i helgen! Bootsen ovan är ett av fynden!

Kom till Sthlm för en timme sedan ungefär.. har inte hunnit göra så mycket mer än att packa upp. En riktigt bra grej med att inte ha alla sina saker på plats är att man kan "shoppa" i sin egen garderob när man åker hem. Som skorna ovan samt ett par stövlar som jag tog med.. hade 3 par skor som jag försökte få ned men väskan tillät det inte. Hade även 1 fuskpälsjacka, en röd kappa & dujackan från Fjällräven som jag gärna hade tagit hit men det får bli nästa gång! Skulle även behöva rensa lite i garderoben, men eftersom jag har en lillasyster så har hon första tjing på allt, så det blir ofta att hon tar grejerna som är lite för små för mig eller som jag lämnat kvar hemma haha..

Ne nu ska jag göra mig iordning för läggdags, ska även se ett avsnitt av The Mentalist - man måste ju älska Patrick Jane, who's with me?

SHOPPINGFEBER

Det har kliat i shoppingfingrarna igår & idag, eller så har jag fått någon konstig shoppingfeber. Nu blir det ingen mer shopping fram tills vi åker på resan! Kommer garanterat att vilja shoppa där!

Klickade i alla fall den här Prada-inspirerade kjolen från H&M, den ska tydligen vara riktigt välgjord.. vi får se om den stannar eller om det blir en retur, jag är dock väldigt dålig på att returnera plagg jag inte är nöjd med :( 499 pix kostar den:

Hoppas den sitter lika fint på som den ser ut att vara

VERSACE FOR H&M HEMKLICKAT!

Jag är inget fan av Versace i vanliga fall, inte heller H&M kollektionen har varit någon favorit som t ex Matthew Williamsons kollektion eller Jimmy Choo - båda som jag älskade och ville ha ALLT! Jag blev dock lite sugen på detta armband (se bilden ovan) och bestämde mig för att försöka klicka hem det eftersom jag var på jobbet när kollektionen släpptes. Jag hade tur! Lyckades få armbandet ovan, bör få det nästa vecka antar jag. Lite pricy för att vara H&M 249 pix kostade det men förhoppningsvis (av det jag hört) ska det vara bättre kvalité än vanligt. Hade en gång ett lknande armband (brett i metall dock med blommor / stenar) från H&M men det gick sönder efter 1 användning. Hoppas detta håller! Tänker matcha det till den lilla svarta bland annat!
Appropå Matthew Williamson, söker fortfarande klänningen med papegojorna ovan, om någon av er känner till någon som säljer den, tipsa mig gärna!! Klänningen fanns med i kollektionen Matthew gjorde för H&M, ur den äger jag en väska & en klänning sedan tidigare.. :)

MARIONS

Igår var vi på afterwork, vi bowlade på Marions Gastro Diner!
Var tvungen att fota jukeboxen hehe, nice!
Vi drack lite cider / öl innan när vi väntade på att alla skulle komma :)

Här har ni världens sämsta kvalité på mobilbilder.. men ni ser lite av vad jag gjorde igår! Vi var ett gäng från jobbet + några andra som bowlade på Marions Gastro Diner! Rekommenderas! Det var fräscht, trevligt & var riktigt sugen på deras hamburgare och deras milkshakes! Får gå dit snart igen!

Annars händer inte så mycket, vi har bokat resa (berättar mer om det när det närmar sig), jag jobbar, tränar, ska hälsa på i Lidköping imorgon.. hehe en vanlig vecka (känns som att jag alltid sitter på det där tåget, har till också med fått Grå nivå på mitt SJ Prio - bonuskort, haha då är det illa!

OM NI UNDRAR VAD JAG GÖR...

Oh yes, chokladtomte!

Kunde inte motstå att köpa den här chokladtomten när jag var på affären förut, älskar chokladen!

PALJETTER!

Blev helt kär i denna topp när jag såg den på My Blomqvist så jag klickade hem den från Nelly idag! Kommer bli fin till utgång nu i vinter!!

Antar att den kommer på måndag! Spännande, hoppas bara den sitter bra i strl S såg att den kunde vara lite liten i storlek dock har jag erfarenhet från att Vila-kläder alltid är lite större än andra märken..

WINE TASTING

Den här underbara luddiga angora-tröjan hänger i min garderob just nu. Slut i alla Acne-studios och återförsäljare. En av tjejerna som jobbar på Åhlens hittade den sista tröjan i databasen på söder, en enda kvar i strl S - gissa vad jag gjorde? Tog första tunnelbanan dit och den blev min! Har länge letat efter en luddig tröja och även en tröja i den här färgen. Den här bilden gör den inte rättvisa, ska försöka ta en bild med kameran så ni får se den rätta färgen! 


Så nu vet ni att jag är nöjd! A har varit här hela helgen och har haft det jättemysigt! Vi lagade bland annat en jättegod middag igår, blir hungrig bara jag tänker på det! Haha hoppas ni har haft en grym helg!