NEW

Lite produkter jag köpte på The Body Shop, fick även en mascara som jag inte fick med på bild. Har prövat den en gång och den var jättebra! Mascaraborsten var grym!

Necessären och det som ligger på necessären + testern i den röda förpackningen + mascaran + den lilla duschgelen fick jag som gåva. Alltid kul att testa nya produkter som man inte brukar använda! Annars är det blush/shimmer i höger hörn, en ansiktskräm av aloe vera i mitten och en handkräm av hemp i den gröna burken (den är väldigt fet och bra för vintern).

Vad tycker ni om The Body Shop? Jag tycker att de har en hel del grymma produkter och använder regelbundet deras bodybutters bland annat!

SUNDAY

Hej på er!


Har inte hunnit med bloggen idag, har dock fotat mina nya produkter från The Body Shop, visar dem sen! Jag har varit upptagen med att tvätta - väldigt många maskiner. Hade mycket som skulle tvättas "för sig" så det blev många omgångar.. sedan har jag vikt tvätt, rensat lite i garderoben, pantat burkar haha, handlat och dessutom lagat egen potatismos med lövbiff marinerat i rödvinsmarinad, supergott! En bra söndag! Har endast impregnering av mina nya skor på schemat ikväll! Först blir det dock nyaste avsnittet av Grey's Anatomy!

RÄDDARE I NÖDEN

UTAN att skoja nu - detta är mitt bästa skönhetstips! Ett torrschampo som räddar dagen, 69 kr för 200 ml. Finns på Kicks bland annat.


Jag köpte min sprayflaska för två veckor sen och den har räddat mitt liv sedan dess, eller ja.. mitt hår i alla fall. Man sprayar lite innan man ska ut och håret får volym, ser nytvättat ut och luktar supergott (i alla fall den här Tropical-doften som jag köpte - det finns två andra dofter varav den ena är "neutral" och den andra doftar rosor). Den luktar inte överdrivet mycket så att den tar över, dvs. kan ni använda en parfym utan att man känner båda dofterna.. Ni som inte har provat detta torrschampo har missat något, jag lovar er! Jag har testat flera olika bland annat Toni & Guys torrschampo som kostar ca 150 kr och detta är mycket bättre! Ett högre pris gör inte alltid varan bättre!

LÖRDAGEN

Tidigare idag.. fråga mig inte varför jag putar med läpparna hahaha
Jag igen, utan att puta med läpparna - sorry för handdukshögen på sängen, har tvättat en massa!


Ovan ser ni dagens klädsel, älskar klänningen från H&M! Passar fint till vardag. För övrigt gick jag en shoppingrunda och kom hem med fyra olika påsar.. haha som tur köpte jag även en present till min syster och inte enbart grejer till mig själv! Kom dock hem med ett par nya skor och lite smink bland annat!

Annars har jag slappat idag.. så skönt! Har även kollat på lite solresor tillsammans med A eftersom vi ska åka nu i december - januari, kommer bli riktigt nice!! Vi har inte riktigt bestämt var vi ska åka men vi har några alternativ, säger till när vi bokat! :)

Vad har ni gjort idag? Har ni några roliga kvällsplaner? Halloweenfest?

CHANEL

Nyshoppad Chanel Chance parfym (älskar den!!!) och Body Shops superduper rouge / shimmer


Hej på er! Jag ska in till stan men tänkte säga hej och fotade äntligen min Chanelparfym som jag köpte nu i veckan. Köpte även en hel påse saker på Body Shop och passade på att bli medlem igen he he. Köpte bland annat denna rouge / shimmer som jag haft i flera år. Älskar den! Man kan ha den lite överallt, både i ansiktet och som ögonskugga + över annan rouge för att ge lite extra glans. Den finns i två olika färger en ljus och en mörk.. jag har den mörka! Tror den mörka är för brunetter och den ljusa för blondiner!

Ne nu ska jag iväg, lovar att blogga sen om jag köper något (har typ skrivit en inköpslista - nu är det bara att hitta allt också)

HEJ PÅ ER

Jag vet att jag har varit frånvarande. Känns lite tråkigt att skriva det så ofta i bloggen. Ska sluta med det nu! Haha. Ne men jag har börjat träna (vilket jag nämnt tidigare) och blivit seriös med det haha.. kolla nedan:
Här ser ni mig när jag försöker balansera och strecha samtidigt efter träningen.. och jag tar kort på det! Försök det om ni kan!

Försökte göra en snygg pose här men ni ser hur det gick.. Försökte ta en snabb bild utan att någon på gymmet såg.. man vill ju inte fastna i en sån pinsam ta-kort-på-sig-själv-moment. Ha ha.. Mitt mål med träningen är att köra minst 3 gånger varje vecka! Idag var andra gången den här veckan så hittils har det gått bra :)

Hur går det för er då? Har ni kommit igång? Ni kanske har varit igång hela tiden?

PRICKIG

Det är just vad jag är kära bloggläsare. Jag var på vårdcentralen igår men de bad mig "vänta en vecka" som vanligt. I söndags poppade några röda prickar upp och de har varit kvar sedan dess.. jag har förmodligen reagerat på något. Därför tänker jag inte fastna på bild heller.. haha..
En bild på något trevligare. En liten söt Coca Cola på 15 cl - fick den på stan nu i veckan, det var några tjejer som stod med en stor vagn full med dessa små colaburkar och delade ut dem! Hur nice! *drack två* haha. Har märkt att man får en hel del saker gratis i Stockholm.. bland annat fick jag ett nytt Bregottsmör när jag gick förbi centralen för ett tag sen (delades ut i tunnelbanan) och både vid pendeltågsstationer och tunnelbanestationer delas det ut frukostpåsar av diverse företag. Nice!

MÅNDAG

Hej på er! Vet att det inte hänt så mycket här de senaste dagarna. Tror det är hösten och bristen på tid..
Jag i oktober förra året!
Självutlösare på mobilen, som A fixade till haha, hittade dessa bilder på A:s mobil :)


Mysiga bilder från förra året. Tyvärr är det inte lika soligt nu, tycker att det är mycket kallare! Vintern är väl snart här & på med dunjackan igen - alltid lika glamoröst haha.. ne nu måste jag verkligen gå. Ska plocka ihop lite saker här innan läggdags! Godnatt!

TRÄNING!

Mitt mellanmål!

Är igång med träningen igen! Köpte nytt gymkort på Puls & Träning (har övergett World Class tyvärr, var inte nöjd med den anläggningen som jag tränade på) och har redan tränat 2 gånger! Igår & idag. Såhär ser ett av mina mellanmål ut nu: kvarg, äpple och kanel gott & nyttigt!

Ne nu ska jag packa och städa lite här.. för imorgon bär det av mot Oslo! Hade en inbjudan till ett bloggevent på Ambassadeur imorgon men missar det tyvärr (prioriterar att träffa A!)

BLOGGING

Köpte den här snygga polotröjan på Gina häromdagen! Skinnjackan är Helmut Lang inspirerad - från Lindex!
Sorry för den dåliga uppdateringen. Har varit lite duktigare på att Twittra dock, ni vet väl att ni kan följa mig här: http://twitter.com/aaayla

För övrigt har jag fullt upp med jobb, ska börja träna igen - imorgon (det är inte en dag för sent, för övrigt, vill ni få lite träningsinspiration checka in den här tjejen wooho)

KÖP DET DU OCKSÅ


Köpte detta armband på Lindex idag. Armbandet är ett samarbete med Rosa Bandet och alla pengar utöver produktionskostnad går till cancerforskning. För att vara exakt kostar det 75 kr och 40 kr går direkt till Cancerfonden. Tycker att det är jättefint! Gå och köp!

NAILS

Är det någon som testat dessa nagellack? De har så sjukt snygg förpackning, tycker dock de är på tok för dyra, 99 kr styck.. hör gärna av er i kommentarsfältet om ni testat detta nagellack, vill gärna veta om det är något att ha!!

SEG MÅNDAG

Hej på er, vad händer? Jag gör inte så mycket.. har jobbat idag och varit riktigt seg. Bara suttit framför tv:n och kollat på NCIS och en liten stund på Hollywoodfruarna.. hehe.. läste även lite twitter. Dagens ämne är tydligen Birro efter att han fått sparken (som alla så snyggt skriver men, han har blivit uppsagd med omedelbar verkan, vilket är väldigt allvarligt) från TV4 för att han tänkt kandidera till KD:s partiledare. Läs mer här om ni vill. KD har nog aldrig någonsin fått såhär mycket uppmärksamhet.. Tycker att TV4 både gjort rätt och fel. Rätt i att deras tanke om att han efter kandidaturen inte skulle ses som objektiv i ett så stort debattprogram.. fel i att de låtsas om att de inte redan visste var han stod och var han hade för åsikter. Jag tror dock att det handlar med om att det nu är "out in the open" och att han redan blivit KD-stämplad.. men jag bryr mig inte, har aldrig gillat Birro.

Ne nu ska jag snart lägga mig, tänkte bara kika in lite och kommentera "dagens" ämne, inte för att alla andra redan gjort det :|