WHAT ARE YOU DOING?

Jag ville bara påminna er om det som står på ovan bild.. haha ; )

JAAAAAAAA!

Vi VANN! Min gissning ikväll var följande: 1: SWEDEN 2: RUSSIA 3: SERBIA 4: OTHERS. Jag hade därmed väldigt rätt! Haha, ni som följde mig på Twitter, tack för att ni stod ut! Godnatt Världen! Euphoria!

EUROVISION!

KOMIGEN NU LOREEN!!

PINK GRAPEFRUIT

Ni som följer mig på Instagram vet att jag köpt en ansiktstvätt och en scrub från Neutrogena som precis kommit ut i butik. Jag läste att den skulle lukta gott och vara väldigt bra. Nu har jag använt både tvätten och scruben i någon vecka och jag måste bara instämma! De luktar supergott och de löddrar inte vilket innebär att de inte torkar ut huden, vilket för mig är väldigt viktigt. Allt smink försvinner när man tvättar med dem och huden känns väldigt ren. Kornen i scruben är väldigt små och "sliter" inte på huden.

Båda kostade 72 kr styck, jag köpte mina på Apoteket! Jag rekommenderar både tvätten och scruben, speciellt till er med torr hy!

NECKLACE



Mitt nya halsband som jag köpte i veckan! Jag var ute efter ett annat halsband som var helt slut men fastnade för detta från H&M. Det kostar 80 kr och finns fortfarande kvar i butik! Jag kommer att matcha det till enkla ljusa eller vita linnen och klänningar.

BESTÄLLT!

Jag vet inte om ni ser men jag var TVUNGEN att beställa dessa två toppar! Jag har redan beställt den gråa Trouble Top som jag har på mig just nu! Den tog jag dock i Small och hade hellre velat ha den lite oversize/längre så jag tog Medium på topparna ovan. Jag använde rabattkoden NELLY15 och fick 15% rabatt på båda varorna också! Få det du också, KLICKA HÄR för att komma direkt till Trouble Top!

O - M - G

Har hittat de PERFEKTA ballerinorna, de är SÅ jag! Från Charlotte Olympia - kostar självklart en mindre förmögenhet (ballerinorna ligger på ca 5000 kr). OBS! Detta är inget skämt!

TORSDAG

Me this weekend, love my jacket from Jofama!

Kom precis hem från stan, har inte varit inne i City på jättelänge eftersom jag varit hemma i Lidköping och jobbat sent hela veckan.. hittade ett supersött halsband på H&M, visar det senare! För övrigt ska jag vila lite nu, my legs are killing me! Tänkte först springa ett varv idag igen men tror inte jag orkar eller hinner nu innan Eurovision börjar kl 21! Heja Loreen förresten, jag tror hon tar hem hela skiten!!

HIT THE GYM

Såhär mycket folk på gymmet igår..
Ny träningströja från Nike!
Nyttig smoothie!


Jag vet att det har varit öken här. Jag skäms nästan men sen kommer jag på att det är min blogg och att jag får göra som jag vill.. har dock lite dåligt samvete för de 30 personer som går in varje blogglös dag, tack till er för att ni står ut! Ni kanske undrar vad jag har haft för mig? Jag har bland annat varit i Lidköping och nu har jag kickstartat den här veckan med träning. Tog en löptur idag, inget speciellt, en kort runda på 3,18 km och igår var jag på gymmet - som ni ser är ekande tomt.. antar att det är pga vädret och att alla glömt bort sina nyårslöften (minns när man fick köa till rullbanden i början av året).

Nu känns det som att det är slutspurt, jag har semester i augusti och då ska jag ha nått mina mål! Några av mina största mål just nu är att få bättre kondis, att kunna springa längre och självklart att bli snyggare (det vill väl alla som tränar)! Jag kör med appen RunKeeper som jag tycker är bäst! Den går även att använda om ni ska cykla eller powerwalka till exempel, ni ställer bara in vad ni ska göra inne på appen! Det är lätt att hålla koll på hur mycket man sprungit, hur snabbt man springer och kartan är jättebra om man vill visa någon vart man sprang t ex.

Btw, jag kan lägga upp min Spotify-lista som jag använder när jag springer, om ni är intresserade? Ni får gärna dela era listor eller tipsa om låtar i kommentarsfältet!!

LIVET: FLASHBACK!

Haha rolig min på sista bilden..

Tänkte bara visa lite bilder från Hvar när jag & A var där en vecka sommaren 2010. Sjukt att det i augusti är två år sedan, tiden går så fort! Jag hade blogguppehåll då och sedan långt efter visade jag några få bilder från resan. Så här är några fler!! Vi hade superkul med bad både på Hvar och öar runt om, fest, god mat, otroligt bra restauranger i små gränder och framförallt sol!! Hope you like the pics.

NEW

Här ser ni min nya stickade tröja från Zara. Den är superskön och sval nu för våren/sommaren! Älskar färgen och passformen! 299 :- kostar den, för er som undrar! Bilden är för övrigt tagen med instagram, ni vet att ni hittar mig där med fler uppdateringar! ajlamehinovic heter jag!

SOLIG DAG!!

Det var en solig dag i Stockholm! Jag och Hanna gick en promenad på Djurgården samt stannade till lite på Norrmalmstorg samt Kungsträdgården! Coca Cola delade ut små burkar överallt och hade lite spel på Norrmalmstorg. Jag köpte även tröjan jag håller i på bilden längst upp inne på Zara, bild kommer snart!

Hade på mig mitt nya linne från Gina Tricot, skinnjacka från Jofama, jeans Levi's Curve ID, loafers Topshop!

Hoppas att ni har haft en härlig söndag!

GLOSSYBOX

Aprils Glossybox kom lite sent men den var värd sin väntan! En full box med grejer för 139 kr - den bästa boxen jag fått hittils, är nöjd med allt!!

Från vänster - Intense lipgloss - Illamasqua - Jeans Spirit For her - EdT & Shower Gel - Replay - BB Cream - Garnier - Volume Powder - Maria Nila - Earth Lovers™ Lemon & Thyme Shower Gel - The Body Shop

Ni kan beställa Glossybox och läsa mer om produkterna som kommit denna månad på deras hemsida, som ni hittar HÄR. Det är ingen uppsägningstid om ni beställer och det kostar endast 139 kr inkl. frakt!

PHOTOS

Några foton från telefonen som jag tagit de senaste två veckorna. Bloggen har fått lida lite för att jag åkt på världens förkylning samt jobb och för att jag prioriterat att vara med familj & A. Laddade dock upp bilder från min telefon på datorn nu och såg att jag hade 79 nya kort! Har ju självklart lagt upp en del av dem på instagram, följ mig gärna där - är bättre på att uppdatera. Jag heter ajlamehinovic (fyndigt jag vet!)

PAKET!

Gjorde en beställning på Nelly.se - är supernöjd utom med en grej, en jättefin topp som jag ville ha helst av allt i beställningen var slut! Så jag får ingen.. supertrist men vad ska man göra? Solglasögonen från RayBan på bilden är till A och de gröna shortsen (jag har likadana gråa) är till Lejla. Hope you like it!

Från vänster: Träningslinne - Nike - Glasfil - Babyliss - Solglasögon - RayBan - Läppstift - Maybelline i färgen Pink Fizz - Serum - Burt's Bees - Shorts - Only Play - Allt kommer från Nelly.se

NATURHISTORISKA EN LÖRDAG

Naturhistoriska riksmuseet!
Blir biten av en T-rex!
Kramas med en pingvin haha
Ett lodjur som fångat en hare!
Efteråt blev det fika på Egoiste i nya Mood Gallerian

Jag har inte varit den flitigaste bloggaren de senaste dagarna. I know! Har dock åkt på en förkylning och hunnit göra massor.. Idag var jag och A på Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova. Superkul, var där när jag var liten men tråkigt nog glömmer man bort att göra sånt trots att det är så enkelt och nära. Sedan begav vi oss mot city och Mood Gallerian för lite fika samt en sväng på stan.