SWEDISH HOUSE MAFIA

 
 
 
Sjukaste koncerten med SHM, herregud - we came, we raved, we loved - verkligen! Jag körde mina nya leggings från Maison Martin Margiela for H&M och linne från Acne.. idag har jag varit mör hela dagen haha, stackars fötter som hoppade runt i de där höga klackarna.. 
 
Hoppas att ni som var där under koncerterna hade det grymt, det blir en snabb uppdatering idag.. återkommer med några videos från SHM snart!

BLUE CRUSH

Jag i Side i somras
 
Mamma hade denna fina strandsjal med sig till Side när vi var i Turkiet i somras och när det kom lite lätt vind ställde jag med vid havet och hon tog denna bild på mig.. jag tycker den känns så härlig och får mig tänka på semestern och sommaren. Hope you like it ♥ 

FOR SALE

 
 
Jag har ju sålt några par skor och dessa var ett av dessa par men nu har budgivaren bestämt sig för att inte betala. Så nu har ni chansen igen, de är i STRL 38 och ni hittar dem HÄR.

ELLA M

Gjorde precis en beställning på Lindex.se efter att jag upptäckt att upptäckt att det var billigare än i butik och de hade fri frakt samt en rabattkod på 100 kr om man handlade underkläder över 300 kr, använd kod: SELC12441 den gäller till 17 november. Jag har länge gillat Lindex underkläder och de är enligt mig några av de mest prisvärda på marknaden eftersom de är av väldigt bra kvalité och passform. Deras märke Ella M som underkläderna ovan kommer från gillar jag mest av deras kollektioner! 
 
Så detta var bara ett litet tips men passa på nu när det finns en rabattkod! Man ska shoppa smart, hehe..

ASOS TIPS!

Jag vill bara tipsa er om att Asos har en 24 timmars REA på några av deras mest populära märken! Gratis frakt är det till också. Det finns bland annat en del t-shirts och sweatshirts från Zoe Karssen som jag gillar, spana in rean här.

TEES

Nelly har fått in riktigt fina t-shirtar från olika märken på senare tid. Bland annat dessa ovan från Issue 1.3, Estradeur, Nelly Trend och Savannah
 
Mina favoriter är den första som är lite festlig och den andra som har en cool text. Ni hittar dem i länkarna: 1, 2, 3, 4, 5, 6 

I WISH

 
Även om min garderob redan är redo för höst och vinter så har jag slängt ihop en liten önskeoutfit! Från vänster:
 
Klocka - Marc by Marc Jacobs (här) - Tröja - Issue 1.3 (här) - Väska - Givenchy (här) - Ankelboots - Givenchy (här) - Skinnbyxor - Current/Elliott (här) - Armband - Big Bang (här)
 
Do you like? Jag gillar verkligen tröjan från Issue 1.3 och har spanat på den i någon dag men nu har jag sett att flera bloggare har lagt upp den och länkat till den. Tyvärr tycker jag att det blir lite tråkigt när alla har på sig samma plagg så jag kommer nog att avstå. Men visst är den cool och det är ett grymt bra pris på den (399 kr) om man jämför med liknande tröjor från dyrare märken.. 

IDA SJÖSTEDT FOR NELLY

Mina två favoritklänningar och skorna från Ida Sjöstedt för Nelly. Klänningarna kostar 1495 kr resp 1395 kr. Skorna som ni ser på bilderna finns också i kollektionen och passar finfint till klänningarna. Ni hittar alla klänningar och skor här.
 
Kul att Nelly har börjat få riktigt bra designers att göra kollektioner för dem! Fortsätt så tycker jag.

MONDAY

Jobb - Fika - Hem - Fixa - Klar och nu ska jag sova. Ida har jag träffat Hanna. Först brev det mat och sedan blev det fika.. vi gillar tydligen samma fika som ni ser haha.. 
 
Btw så springer jag och A runt och kollar på en massa lägenheter just nu. Vi har sett en fin och håller tummarna! Jag har förresten i slutet av november bott i Stockholm i hela två år.. det är helt sjukt hur snabbt tiden går..

FLY

Min syster la upp denna bild på sin blogg. Det är A, Lejla och jag. Superhärlig bild tycker jag.. det var sjukt pirrigt innan vi skulle flyga men det var verkligen underbart! Bilden är från när vi var i Side i somras. Ni hittar Lejlas blogg här.

SEPHORA SHOPPING

 
Idag begav jag och A oss till Täby Centrum för att A skulle köpa en Iphone 5 och för att jag skulle spana in Sverige (och Nordens) första Sephora butik. Jag kom självklart inte tomhänt därifrån och tillbaka ska jag snart! Jag fick bland annat med mig ett nagellack (gratis) samt en toner som man sprutar på en pad efter att man tvättat bort sminket för att neutralisera PH-värdet i ansiktet. Det ska bli riktigt kul att testa denna produkt som endast kostar 65 kr, vilket är bra om den skulle bli en favorit. Sephoras egna produkter var det riktigt bra priser på! Jag fick även med en liten Murad Eye Lift Illuminator - tester.

GLOSSYBOX!

En ny Glossybox kom igår och det ska bli kul att testa produkterna - även om jag inte var helt såld på Garniers BB Cream den första som jag både fick i Glossyboxen och som jag hann köpa innan (har två stycken) så hoppas jag på att den här för känslig hud ska vara lite bättre! Jag ska testa den! 
 
3 minute miracle från Aussie luktar gott men är inget jag ska använda eftersom jag nu bara vänt mig till produkter utan sulfat och parabener (har köpt massa produkter från Evo och Kevin Murphy, jag ska visa er dem också). Nagellacket kommer att vara skitsnyggt på nu i höst och munsköljen ska bli spännande att testa. Även den exfolierande tvålen luktar supergott och kommer nog att komma till användning! Geishan kanske kommer till användning redan ikväll.. hehe
 
Jag återkommer med recensioner på mina favoriter! Jag kanske skulle göra en liten serie på mina nyfunna favoriter som jag hittat via Glossybox? Skulle det vara något som ni vill läsa?
 
Btw ni hittar Glossybox hemsida här - det kostar 139 kr i månaden och är utan bindningstid. Jag tycker det är superbra och rekommenderar det verkligen. Det går även att köpa t ex 3 månader eller längre åt gången och då blir det lite billigare!

INSTASUMMER

Såhär på kvällen när det är mörkt och kyligt saknar jag verkligen sommaren. Jag är en sommarmänniska och gillar inte kylan. Känner mig alltid snyggare på sommaren, tycker att det är härligare med uteserveringar, liv inne i city och glada människor. Framförallt är det roligare att klä sig i snygga outfits! 
 
Ovan ser ni ett litet kollage med bilder från min Instagram. De är upplagda under sommaren och fler finns det om ni vill spana in dem! Jag har skrivit det några gånger men jag heter ajlamehinovic på Instagram.

FRIDAY

 
 
Hej på er! Tog precis dessa två suddiga bilder med datorn och den sista med Instagram. Kom hem från jobbet nyss och hämtade ut paketet ovan. Det blev ett par svarta byxor som jag är osäker på om jag ska behålla, leggingsen ovan (som är lite för stora men som jag funderar på att behålla, vet inte om det är värt att byta/skicka tillbaka) samt två lakan som är jättefina! 
 
Vad ska ni göra ikväll? För mig blir det en lugn kväll hemma, blir ingen rysarfredag alltså men ni som ska ut på någon maskerad, ha det så roligt! Ta det lugnt ute i dimman hehe..

THOSE JEANS

Älskar dessa jeans från Rag & Bone som bland annat finns på Shopbop.com. Jag har inte handlat därifrån tidigare men funderar på att göra det nu. Det är gratis frakt om man handlar över 100 dollar (ca 700 kr) och eftersom de fraktar från USA måste man betala tull men man kan räkna ut hur mycket det blir på sidan och betala den i förväg, därmed blir det inga överraskningar sen när man ska hämta ut paketet. Smart funktion tycker jag, fler sidor borde börja med det! Då kanske man vågar beställa från andra länder utanför EU lite oftare.. 
 
Vad tycker ni då? Jag tycker de vita är hetare men de mörkgröna känns mer höstiga och kommer förmodligen inte att bli lika smutsiga samt användas mer i vardagen. Skriv en kommentar om vilka ni hade tagit tycker jag! De finns även i blått på net-a-porter såg jag, ni kan spana in dem här.