TRADERA

Har lagt ut några godingar på Tradera för bra priser, in och buda här --> http://www.tradera.com/auktioner/aaayla om ni är sugna! Jag kommer även att lägga upp fler skor & plagg i veckan, så håll utkik!

GLOSSYBOX SEPTEMBER

 
Här ser ni Glossyboxen jag fick nu igår. Den består av:
 
// Anatomicals - Don't just clean it woman, scrub it - Figs & Rouge - 100% Natural Organic Lip Balm (fullsize) - Depend - Nagellack i höstfärg (har det just nu - fullsize) - Cowshed - Cow Pat Moisturising Hand Creme - Balance me - Pure Skin Face Wash (98,8% naturlig) //
 
Nagellacket är skitsnyggt och riktigt höstigt - det går i en mörkgrå/grön ton. Läppbalsamet har jag också testat, vet inte riktigt vad jag tyckte om konsistensen och lukten men förpackningen var underbar och att det är 100% naturligt gör inte saken sämre. Handkrämen luktar lite annorlunda men fungerar bra, har lagt den i väskan nu för att ha med mig den överallt! Scruben och ansiktstvätten återstår att testa. Men nog är det en bra höstbox!
 
För att beställa Glossybox som kostar 139 kr i månaden, utan bindningstid och inkl frakt klicka HÄR

GLOSSYBOX X 2

 
 
Jag fick en ny Glossybox idag (den översta bilden) - den snyggaste boxen hittils tycker jag! Däremot har jag glömt att visa den förra boxen jag fick, den kom efter semestern och mitt uppe i allt glömde jag visa den. Det är lite extra kul med den här boxen för jag har verkligen hittat en ny favorit och upptäckt nya märken så den var riktigt nice. Boxen består av:
 
Brilliant Smile - Whitening + Toothpaste läs mer/köp här - Skinplan - Vitamin C Booster läs mer/köp här - Anatomicals - Farewell the scarlet pimplehell, cleansing mud mask läs mer/köp här - Alessandro - Heel rescue balm läs mer/köp här - Alessandro - Pro white nail polish läs mer/köp här
 
Min favorit var Alessandro - Heel rescue balm som luktar underbart (typ melontuggummi/godis) och som fötterna blir supermjuka av. Den kan jag verkligen rekommendera er att pröva spec nu efter sommaren när man gått i kanske mindre bra skor och behöver vårda fötterna lite extra! Dessutom fick jag Brilliant Smile-tandkrämen som jag velat prova ett tag, dock blev den en besvikelse eftersom jag inte märkte så stor skillnad och med tanke på priset känns den inte värd att köpa.
 
Angående pulvret från Skin Plan har jag inte använt det så mycket än, kanske 3-4 gånger. Jag tycker det är en spännande produkt som jag ska fortsätta testa. Dessutom verkar Skin Plan vara ett spännande märke som jag tänkte spana in lite mer!
 
Är ni sugna på att testa Glossybox så kostar det 139 kr i månaden utan någon uppsägningstid, så ni kan säga upp det när som helst, jag sa t ex upp min beställning när jag var på semester och nu har jag startat den igen. Klicka här för att komma till hemsidan!
 
Boxen jag fick idag, återkommer om den imorgon! Godnatt på er!

ASOS

Asos.com har just nu 20% på utvalda plagg i sin egen kollektion. Spanade lite och hittade dessa 4 toppar som jag gillar riktigt mycket! De ligger runt 250 - 300 kr i pris. 

FALL

Har använt mina nya låga vinröda Converse i några dagar nu. De är supersnygga & sköna! Bra köp tycker jag. De känns väldigt höstiga! På bilden ser ni dem samt ett par Levi's Curve ID (som spruckigt lite överallt, jättedålig kvalité) och min väska från Paul & Joe.

WHITE NIGHT @ SIDE

 
 
 
 
På semestern i Side hade vi White Night på hotellet och som tur hade jag packat ned en klänning som jag haft sedan förra året men inte använt, den kommer från Consius Collection. Till klänningen som är rätt så kort hade jag mina kattslippers! På bilderna ser ni mig, Lejla och mamma!
 

VACATION PICS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Well, idag ska det regna så jag tänkte lägga upp lite semesterbilder.. man blir ju sugen på att åka igen när man ser dem.. jag har iofs massor bilder kvar att visa.. så lägger upp lite mer under dagen. Hope you like!
 

TOP

Gina Tricot har fått in riktigt snygga toppar för ett billigt pris, dessa kostar 149 kr och är superfina tycker jag. Jag har faktiskt slagit till på den vinröda (har en liten hangup på allt som är burgundy hehe jag har bland annat köpt denna tröja, en t-shirt från H&M Trend, vantar och mina nya Converse för att nämna några). Dessa finns fortfarande i butik och om ni har tur hittar ni en som sitter bra, sist jag kollade fanns det bara L och uppåt kvar i storlek, men det fungerar bra som oversize och till leggings!

MEOW

Måste bara säga att jag verkligen diggar min oversizetröja från asos.com som det står Meow på! Ni hittar den här om ni är sugna! Är lätt min nya favorit i garderoben!

H&M NEWS

 
H&M I'm in love. Jag har precis kikat på H&M:s nyheter och det har kommit in så mycket fint! Här ser ni fyra favoriter som jag inte skulle tacka nej till! Tror jag ska spana in leggingsen ovan nästa vecka i alla fall (underdelar känns mest prioriterat att köpa just nu, dessutom kostar de endast 99 kr)

OUTFIT FROM SIDE

 
Denna klänning från Cheap Monday. Är så glad att jag köpte den, den sitter som en smäck och är superskön. Jag tog ett skärp från en annan klänning till samt min Michael Kors clutch som jag fick i födelsedagspresent. De håriga kilklackarna i leopardmönster kommer från Topshop och är typ världens skönaste!
 
Bilden är tagen i Side, precis vid ingången till gamla stan. A har tagit bilden med sin Sony Nex-5 med 18-55 objektiv. 

SILK / PAISLEY

 
Inte världens mest smikrande bild men behöver ert smakråd - do you like this blouse? Jag gillar den verkligen, dock är den i silke och kostar 699 kr på Massimo Dutti - tycker ni att den är värd pengarna? Jag gillar att den är annorlunda och mönstrad (försöker undvika att köpa svarta och gråa kläder som vanligt under hösten) samt att man kan använda den året runt. Dock vet jag att silke är väldigt ömtåligt och priset gör mig lite osäker. Frågan är om det är värt att lägga 699 pix på en blus man använder ibland? Vad tycker ni? (I så fall köper jag den om den finns kvar i oktober pga. mitt shoppingstopp hehe)

ME N THE CATS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Well, jag vill inte verka som någon catlady här men det fanns så många söta katter i Side! De två som vi såg varje dag var den stora, feta orangea katten som la sig på rygg så fort man nuddade den för att den ville bli klappad på magen. Den kunde knappt röra sig 2 meter, sedan fick den sätta sig en liten stund. Den andra katten som vi såg varje dag var den gråa katten som ni ser längst ned, så fin var den.. de andra träffade vi bara på en gång var dock.. hehe samt många fler när vi inte hade kameran med oss.. men jag var i alla fall tvungen att visa er alla söta katter i ett inlägg..! Hope you like!

MISS THE SUMMER

En bild på mig tagen i Side av A, saknar verkligen värmen och min snygga bränna som redan försvunnit från ansiktet i alla fall. (Ska smörja in mig med brun utan sol snart, annars lär jag se ut som ett spöke he he - jag har faktiskt köpt en brun utan sol till ansiktet, ska visa er vilken och utvärdera den någon dag efter att jag testat)
 

CHAINS

Köpte detta armband på H&M, hur snyggt som helst, speciellt till den här klockan från Triwa som jag vann under modeveckan! Armbandet går för övrigt att vända så att det ser ut som på bilden ovan eller att det är helt i guld. Ynka 60 kr får ni betala för det - först till kvarn (såg att det var slutsålt på flera ställen i stan eller där det fanns xs/s i storlek endast och det var superlitet. För övrigt är jag lite hooked på den här kedjetrenden, som ni kanske märker. Har sett så många snygga accessoarer med kedjor de senaste dagarna.. har dock shoppingstopp fram till oktober har jag bestämt. Försöker spara så mycket som möjligt eftersom vi just nu kollar lite på lägenheter och det inte är billigt direkt.. 
 
Btw så har jag åkt på någon jobbig förkylning som har kommit och gått sedan i fredas. Idag var det absoult värst och just nu börjar jag känna mig lite febrig.. förhoppningsvis blir det bättre imorgon.. en stor suck på att man alltid ska få en höstförkylning!

I STOCKHOLM

 
 
 
 
 
Jag och A gick en sväng med kameran igår och tog lite fina bilder. Jag gillar hur enkel Sony Nex-5 med 18-55 mm objektiv är lätt att använda (och lätt att bära med sig). Jag hade velat få med en till bild men av någon anledning gick den inte att föra över till datorn.. lägger upp den om jag lyckas!
 
Update: Nu gick det att lägga upp den sista bilden!

DAGENS

 
 
 
Dagens slappa outfit, bild tagen av A.. jacka - Monki - tunika - H&M - solglasögon - Ray-Ban - klocka - Michael Kors - leggings - GinaTricot. Till detta hade jag ett par easytones som inte syns på bilden. Förvrigt ser man hur mitt hår ser ut här, det skiftar i färg hela tiden.. här är det dock ofixat! 
 
 

ONSDAG

 
Idag har jag varit och letat efter ett par gym/löparskor som både är snygga och funktionella. Jag har ännu inte hittat några även om jag tycker att det finns några olika modeller från Nike som verkar bra.. jag ska kika vidare på det. Funderar också på att beställa ett par från Nikes hemsida där man kan designa ett par egna skor och även skriva t ex sitt namn eller något roligt. Har ni något bra tips på löparskor?
 

ASOS SHOPPING + RABATTKOD!

 
Gjorde precis en beställning på en t-shirt med Meow trycket och dessa vinröda Converse - jag använde koden BONUS25 och fick 25% rabatt på skorna som var dyrast! Skynda er om ni ska shoppa något på asos.com för koden gäller till ikväll!

PARASAILING @ SIDE

 
 
 
 
Parasaling var sjukt kul!
 
Jag var lite fegis på semestern men bestämde mig ändå för att åka på Parasaling! Sjuk kul var det och höjden spelade inte så stor roll när man väl var där uppe eftersom det kändes så sjukt häftigt att se ut över havet.. åh, skulle göra det igen nu om det gick!
 
 
 

WORKING EIGHT TO FIVE

Såhär såg det ut när jag var på väg till jobbet innan 8 imorse.. en macka och en stor kopp te (dricker inte kaffe) Tror jag kommer snitta minst 9 timmar per dag denna vecka haha, förklarar varför bloggy står stilla. Detta med att ha en hobby parallelt med jobb.. haha..


SIDE

 
 
 
Jag tänkte att jag skulle visa lite bilder från Side lite senare idag.. här kommer ett litet smakprov. Jag red på en kamel.. herregud jag vet inte hur jag gick med på det men okej.. ni ser bild på mig bredvid kamelen.. och bilden längst ned ser ni hela familjen.. som ni tydligt ser var jag VITAST av alla första veckan.. så blir det när man har jobbat och inte haft en soltimme i Sthlm under hela sommaren..

BLURRY

Såhär såg jag ut i torsdags när jag och Hanna var på väg till Sofi's Mode Gala men som vi sedan skippade när vi såg kön gå runt hela Café Opera ha ha.. det blev istället en drink på East. 
 
Jag bad Hanna ta en outfitbild men det gick inte att få det bättre än såhär i mörkret med Iphone så det får duga.. jag hade på mig jeans från H&M Trend - linne från Acne - jacka från Lindex - väska från Michael Kors - sandaler från Zara.
 
Det är nu man känner att man skulle haft en streetstylefotograf med sig 24/7 med en proffskamera.. haha nepp nu ska jag göra mig iordning! Kul lördag vi har i gråa, regniga Sthlm förresten! Ska trotsa detta väder nu..
 

OMBRE

Såhär såg det ut torsdag morgon när jag var på You hos Therece för att färga ombre som var skulle vara "faded" i färgen dvs, att det ser ut som att den går över naturligt i färgerna och inte att det är en hård kant som är markerad. Jag är supernöjd med resultatet! Jag kände verkligen att jag behövde investera lite i mitt hår nu till hösten eftersom det kändes supertråkigt så detta piggar upp väldigt mycket. 
 
Nu ska jag dricka mitt te och sedan ska jag sova. Godnatt!