ICONS

 
 
JAA! Eller vad ska man säga - är så glad för att jag fick tag på den här skinnjackan från The New Icons kollektionen. Jag tog en storlek större, dels för att den var slut men för att jag skulle kunna ha en tjock tröja under. Så nu eftersom jag har två nya jackor för vår/höst känner jag att jag behöver sälja några som bara ligger i garderoben men är jättefina. Håll utkik på tradera, lägger upp dem i maj efter Thailandsresan :)

ÄNTLIGEN SOL!

Jag och Hanna åt mat ute i solen på Friday's vid Kungsträdgården, helt underbart!
 
 
Vi gick en lång promenad och besökte bland annat nyöppnade & Other Stories och Sephora. Köpte dock inget där, endast after sun från Yves Rocher (bästa) och en ögonbrynspenna från H&M fick det bli. 
 
Detta måste för övrigt vara den första riktiga vårdagen, jag satt i t-shirt med jackan vilandes på axlarna och tyckte ändå att det var supervarmt. Hoppas att ni också har haft en bra söndag.
 

HOME SWEET HOME

Kuddar i soffan
 
Skålar i vardagsrummet
 
En av våra två kaktusar haha
 
Böcker, prydnadsbil och gardiner i vardagsrummet
 
Sovrumsgardiner
 
Snabb uppdatering idag. Jobbar typ 8-17 eller 8-18 nästan alla dagar nu med tanke på hur mycket vi har att göra, puh! Klagar dock inte gillar att ha mycket att göra, hellre det än när det är superlugnt.. 
 
Men därför måste jag tyvärr också sova nu, vi hörs så fort det finns tid, snart hoppas jag!

MÅNDAG.. TISDAG MENAR JAG

 
Fullt upp hela dagen.. jobb från 07.45 till 17.00 och sedan direkt till polisstationen för att beställa ett nytt pass. Hemma efter 19.00 och en del fix hemma. Men det är en ny dag imorgon och nu måste jag lägga mig. Ovan ser ni ett ljus från Voluspa som luktar underbart, jag köpte ett litet eftersom jag inte var säker på vilken doft jag ville köpa men ska nog inhandla några stora ljus snart.. doftar verkligen lyxigt! Bilden tog jag för övrigt igår när jag fotade lite detaljer här hemma som jag snart tänkte lägga upp, det har varit efterfrågat med bilder från vår lägenhet och imorgon kommer ett litet smakprov.
 
Ne nu ska jag sova så godnatt så hörs vi imorgon kära ni.

NEW IN

Camouflagescarf från Lindex och mönstrad scarf från H&M
Byxor, linne och klänning från H&M 
Gummistövlar från Hunter
 
Jag tog tag i saken och fotade lite grejer jag köpt den senaste tiden men inte visat. Det har ju varit rätt så kallt trots att solen varit framme så har inte kunnat använda mina två snygga scarves ännu men är supernöjd med dem. Jag har alltid tyckt att det varit svårt att hitta snygga scarves och halsdukar i butikerna tidigare men nu är sortimentet riktigt bra där ute hehe. Beställningen från H&M ser ni ovan. Byxorna som jag skulle byta till en storlek mindre är SLUT, typiskt. Har tittat i alla butiker jag varit i men just min storlek har varit slut överallt men jag har bestämt mig att använda dem med bälte istället, det funkar. Den stickade klänningen är underbar och det blå linnet har en riktigt härlig färg och blir snygg i Thailand! 

Gummistövlarna från Hunter köpte jag för ett tag sedan och det har det ju inte regnat en enda gång.. haha men de är skitsnygga - det är dock lite dammiga från allt byggdamm, just nu.