HUNKYDORY A/W 2013

Några av mina favoritlooks från Hunkydorys A/W 2013 kollektion, bilderna kommer härifrån och är fotade av Kristian Löveborg
 
Jag har spanat in mina favoriter från modeveckan hittils och sett några riktigt fina plagg - cravings! Jag vet inte hur jag ska lyckas hålla i plånboken när hösten komer. Den kollektion som jag fallit för mest hittils är Hunkydory A/W 2013. Jag säger bara: ge mig alla deras byxor! Älskar hur de har snygga detaljer på byxorna. Byxor är verkligen ett bortglömt plagg där många endast tillverkar enfärgat och utan detaljer. Hunkydory är riktigt bra på annorlunda material, sömmar och detaljer.
 
Nu ska jag fortsätta kolla lite till och sen blir det ett nytt avsnitt av Revenge som är min absoulta favoritserie just nu.

EYELASHES

 
 
Jag har tänkt att testa Xlash, som ni ser så har jag ju väldigt korta ögonfransar, även om de är mörka och rätt så tjocka så är de ändå superkorta så jag hoppas verkligen att jag ser resultat. Xlash har endast naturliga ingredienser vilket jag tycker är bra. Jag börjar med Xlash idag och tänkte att jag tar nya bilder om en vecka så får vi se om något har hänt? 
 
Ni kan förresten hitta Xlash och en massa andra beautyprodukter på xbeauty.se. Om ni använder kod "BLOGG299" får ni just nu 100 kr rabatt när ni beställer Xlash, det kostar alltså 399 kr men ni får den för 299 kr. 
 
Detta inlägg är ett samarbete med Xlash

COOLEST CAT

Så hittade denna t-shirt på Monki idag. Har gett mig själv shoppingförbud så köpte inte. Ångrar mig dock redan.. eller vad säger ni?

TRAINING

 
Gjorde precis en beställning på ett par nya sportskor, Lunareclipse från Nike (mina var jättegamla, hittade kvittot när jag flyttade mina grejer från Lidköping, så det var verkligen dags för nya). Jag har ingen bra sportväska just nu där jag får plats med allt när jag ska till träningen. Jag brukar ha mina grejer i en fin påse men så fort det är något mer jag ska ha med mig blir det svårt att få med sig.
 
Vet ni vad det bästa är med detta köp? Jo, nike.com har rea just nu + 10% rabatt på rean om ni använder kod EXTRA10. Handlar ni över 1000 kr är frakten dessutom gratis om ni blir medlemmar på deras sida. Just do it! Jag hoppas mina nya träningsskor och väska är lika fina i verkligheten som på bilderna. Jag är igång med  träningen så detta paket är redan efterlängtat.

OOPS, I SHOPPED AGAIN

Fyndade på Schutermans rea häromdagen.. ni som följer mig på instagram vet vad jag köpte:
Jadå, en balle
Detaljer: rostiga och färg: svart
En klassisk Day Bag från Balenciaga, den perfekta vardagsväskan. Har även min Givenchy Antigona som jag är väldigt rädd om och min Paul & Joe som nästan gett upp.. så denna väska blir ett superbra tillskott i min garderob. Min väskgarderob känns plötsligt komplett. Love it. 

MOBILBLOGG

Hej på er. Mobilblogg var det här pga avsaknad av router, som vi ska skaffa imorgon. Vi har fixat med lägenheten nästan varje dag under semestern vilket innebär att vi kommit en bit. Nu är det mest mindre saker kvar att göra. När blir man förresten "klar" med lägenheten? Känns som att det alltid finns något att göra eller köpa. Det är i alla fall ett riktigt roligt projekt.

Imorgon är det back to work sedan den 22 dec - känns som att vi varit lediga forever. Det ska dock bli kul att träffa alla kollegor igen och höra vad de gjort under ledigheten. Nu ska jag göra mig iordning inför morgondagen. Hörs!