FRIDAY

Är så sjukt nöjd med klockan, här har jag på mig den, men den syns inte jättebra pga att jag tagit bilden med datorn.. för övrigt, ni ser ovan att jag färgat håret - ska återkomma till det i nästa inlägg. Är riktigt nöjd med färgen och är så glad att jag gjorde en ombre eftersom jag velat göra det sedan i vintras! Btw så blir det nog en lugn helg för mig eftersom jag känner mig lite sliten och eftersom halsen börjat värka lite.. hoppas att det inte är något som bryter ut bara!
 

VINNARE!

Min instagrambild som fick över 300 likes (!!)
Butiken i Sturegallerian (som endast finns denna vecka)
(Inne i butiken - där allt kostar en instagambild med flest likes)
Många bloggare som skrivit på väggarna hehe
Klockan från Triwa som jag vann, ni kan även se och köpa den här på deras hemsida
 
Jag var med i en tävling som Bloggerswardrobe arrangerat under Fashion Night genom en pop-up butik i Sturegallerian - där man skulle ta en bild och lägga upp på Instagram och den med flest likes vann produkten man fotat. Jag vann klockan från Triwa som ni ser på bilderna!! Ni kan spana in Bloggerswardrobe och deras hemsida här: bloggerswardrobe.com
 
HUR NÖJD tror ni att jag är? Woooho! 

LARS WINNERBÄCK @ GRÖNA LUND

 
 
 
Efter jobbet blev det bara att rusa hem och sedan vidare mot Grönan för att se Lars Winnerbäck. Sjukt mycket folk, sjukt bra och nu är jag sjukt trött haha.. söta ni är som kikar in på bloggen. Har jättemycket jobb just nu så jag hinner knappt lägga upp allt jag vill här.. lovar att det blir lite mer i helgen, då kommer lite semesterbilder! 
 
BTW - HUR bra var Lars Winnerbäcks nya låtar?

BAROQUE

 
Welcome to my wardrobe lovely jeans. Hej barockinspirerade jeans med broderi på sidorna. Jeansen är mörkblåa, det kanske inte syns jättetydligt på bilden. Jag älskar den hur som helst. De kommer från H&M Trend. Jag känner mig lite som en rockstar när jag har på mig dem! Haha.. på bilden syns lite av min nya t-shirt från Gina Tricot också. Har köpt två nya t-shirtar från dem som kommit ut nu till hösten.. Förutom jeansen som jag köpte på H&M köpte jag även ne t-shirt, visar den senare!

SUNNY SUNDAY

Kan inte säga att det är så soligt idag.. tyvärr öser det ned just nu och det började precis när jag bestämde mig för att jag skulle ut på en powerwalk.. jaha.. det kanske inte är meningen att jag ska gå på powerwalk då..
 
Idag blir det lite fix här hemma, har ju nyligen flyttat så allt är lång ifrån på sin plats. Förresten så köpte jag ju ett par byxor och en t-shirt igår.. ska strax visa er byxorna!

HAIRCUT @ YOU

 
 
 
Tidigare idag var jag på You för att klippa mig. Det gick strålande som vanligt och jag är supernöjd. Jag bestämde mig för att bara klippa några centimeter och fräscha till det som var uppklippt. På torsdag ska jag dock färga håret! Det ska bli spännande.. well - hope you like it!

DRIVE ME CRAZY

Såg precis denna film eftersom den gick på TV. Shit vilken nostalgi det var! Jag vet att filmen egentligen inte är bra men highschool-filmer får mig alltid på bra humör! Dessutom spelades ju Britneys låt Crazy i filmen, hur bra var den förresten? Check it out:
 
Hur snygg är Britney i videon? Seriöst - jag blir aldrig starstruck men om det finns någon jag skulle få en chock av att träffa är det Britney. Haha.. 
 
Förresten har jag hunnit med både klippning och shoppingrunda idag! Jag visar er snart..

I'M BACK!

 
 
Kära läsare! Nu är jag tillbaka. Det har hänt jättemycket under semestern och även efteråt - sedan jag kom till Sthlm så jag har inte haft tid att blogga. Jag har vilat upp mig kan jag lova! Nu är det mycket jobb och dessutom är jag ju relativt nyinflyttad, så mycket ska fixas. Så ni får ursäkta min frånvaro. Hursomhelst. Som ni ser på bilderna, hade jag det fett nice. Ni som är lite rädda för bikinibilder får kolla bort nu. Jag brun och fin som ni kanske ser ovan (ännu brunare än där). Ni kanske också ser att mitt hår har blivit megalångt, så imorgon blir det klippning på You. Därmed får jag säga godnatt eftersom jag ska upp rätt så tidigt.. Vi hörs!