INSTAWEEK #4

Hej på er! Nu känns det som att det är tusen år sedan jag bloggade men jag har haft en del att göra. Min semester inleddes med flytt till ny lägenhet och det tog hela helgen, men nu är det avklarat! Sedan åkte jag och A till Lidköping där jag befinner mig nu. Jag är färdigpackad och redo för att inatt åka till Turkiet! Det kommer bli nice med lite sol! 
 
Eftersom jag inte varit så flitig med bloggen eller instagram blir det bara fyra instagrambilder som ni ser ovan. Den första är örhängen från H&M som jag tyckte var häftiga! Den andra är när jag invigde mina kattslippers häromdagen (hur söta?) och glassen nedan åt jag i helgen (hasselnöt, inhandlad på Gallerian - Sthlm City - om någon undrar). De vinröda tightsen fyndade jag idag på Intersport - de kommer från Nike. De går ned till knäna vilket är perfekt - eftersom jag endast har långa tights just nu. Gillar dessutom att det står Just Do It på baksidan.. hehe..
 
Hursomhelst - jag ska torka håret nu och vila en stund. Sedan åker vi. Så uppdateringen på bloggen kommer nog inte att vara så bra men eftersom vi har wifi hoppas jag att det blir lite instagram - följ mig på: ajlamehinovic

TODAY

Hinner inte uppdatera idag. Vi ska flytta hela helgen så det kommer nog inte att vara supermycket blogg. Vi hörs!
 
Update fredag: Jobbat, flyttat nästan allt - imorgon blir det städning och inköp av möbler!

ONSDAG

 
Köpte lite saker på stan, bland annat denna t-shirt från Gina Tricot - endast 99 kr! Den är längre i bak än i fram också, det ser alltid snyggt ut tycker jag. Sen blev det clear up strips - det var så länge sedan jag gjorde en ansiktsbehandling nu så jag brukar använda dessa strips - de funkar faktiskt bra, de rengör i t-zonen! Köpte även en liten pennvässare för mina sminkpennor, är så dålig på att vessa dem, gör det ibland när jag lånar mammas haha.. och till sist köpte jag en after sun - den jag tipsade om i det förra inlägget. Måste ju ha den till Turkiet!
 
Innan jag gick en sväng på stan var jag på medicinsk forvård på Löplabbet. Jag har aldrig varit på detta tidigare men har läst att det ska vara nice. Det var riktigt bra, nu är mina fötter babylena och fina. Blir superbra med en liten uppfräschning nu innan vi ska till Turkiet. 
 
Förutom detta hände en liten tråkig sak idag - min frisör har fått influensa så hon kan tyvärr inte färga mitt hår på lördag.. som det ser ut nu har hon endast en tid på tisdag och då måste jag vara i Lidköping :( så kommer att vara mörkhårig på semestern.. well well.. vi får se om jag färgar när jag kommer tillbaka istället då.. 

GET READY FOR THE SUN

1. Biotherm Lait Solaire SPF 30 - solskydd för både kroppen och ansiktet som har jag använt på våra två senaste solresor. Kan verkligen rekommendera den! Jag har tidigare använt lägre solskyddsfaktor men sedan det blivit så dåligt väer på somrarna i Sverige och jag haft så dåligt underlag så har jag köpt SPF 30. Det har fungerat bra för både mig och A. Den finns att köpa på Kicks bland annat - den börjar på 290 kr.
 
2. Yves Rocher Protectyl Végétal - aftersun i gelform som kyler och är väldigt effektiv. Smörjde in mig med denna förra året när vi var i Turkiet och wow vad len man blev efter denna. Fungerade superbra - beställer ni den på Yves Rochers hemsida kostar den 49 kr -  i butik är den lite dyrare, jag tror den går på 69 kr där! Ni hittar den här.
 
3.Hawaiian Tropic - läppglans med SPF 25 om man vill ha solskydd för läpparna och samtidigt ha lite glans på läpparna som dessutom luktar väldigt gott! Finns på bland annat Kicks och Nelly.se. Kostar 31 kr på Nelly.se just nu. Ni hittar den här.
 
4. Hawaiian Tropic - sololja som luktar underbart och gör att färgen blir mer intensiv. Den återfuktar ju såklart men har inget solskydd. Den finns bland annat att köpa på Kicks och på Nelly.se där de har superpris på den - endast 68 kr. Ni hittar den här.
 
5. Yves Rocher Monoï de Tahiti - klassisk sololja med den godaste lukten av alla jag prövat. För mig luktar denna sommar / strand / semester. Oljan går att använda både på kroppen och i håret. Den gör huden och håret mjukare. Den kostar 69 kr och ni hittar den här.
 
6. Yves Rocher Monoï de Tahiti - en torr olja som inte bli kladdig - vilket de andra oljorna ovan blir. Den är väldigt praktisk och den jag hade med mig till Turkiet förra året. Den blev dock stulen från min handduk när jag badade - första dagen! En stor suck. Eftersom Yves Rocher inte fanns där köpte jag Hawaiian Tropics olja istället men denna tycker jag är snäppet bättre. Ett stort plus är att den har en sprayflaska. Detta gör att oljan håller mycket längre eftersom jag i alla fall, tenderar att ta lite för mycket olja när jag ska smörja in mig vilket leder till att den tar slut snabbt. Den kostar 69 kr och finns att köpa här.
 
Well mina kära läsare, hoppas att ni hittar en ny favorit eller i alla fall kan orientera er lite bättre bland några av produkterna som finns på marknaden. När det kommer till solskydd litar jag på Biotherm och när det kommer till olja är det Yves Rocher som äger. Tycker att Yves Rocher är lite underskattat - men deras solprodukter är riktigt grymma! Dessutom får man alltid välja bland fina premier när man beställer från deras hemsida - och de skckar även ut rabattkoder som brukar vara bra. Det finns såklart fler märken som fungerar utmärkt men jag har bara tagit med mina favoriter ovan.
 
Jag har förresten bokat en resa med familjen och A till Turkiet igen! Vi ska sola & bada så jag och jag ser verkligen fram emot det. Vi åker nästa vecka vilket gör att jag måste inhandla några av mina favoriter nu i veckan!

BEAUTY

Gjorde lite nya inköp idag. Ansiktskrämen från Neutrogena är en nyhet som kommit in på bland annat Apoteket. Den passar bra för normal/känslig hud och är oljefri. Jag har ju scrub och ansiktstvätt från samma serie, har skrivit om dem här - de doftar ljuvligt och fungerar väldigt bra på min hud! Serumet från The Body Shop har jag köpt lite då och då under flera år. Det passar bra när man vill ge huden en extra boost/återfukta men ska inte ersätta din vanliga ansiktskräm. Seaweedserien passar bra för blandhy. Torrschampot från Batiste med volym kände jag att jag var tvungen att testa - jag brukar använda det vanliga i lukten "Tropical". Detta torrschampo är det bästa jag använt pga att det faktiskt get ett bra resultat och kostar 69-79 kr. Jag har dock läst att just denna sort som ger volym fungerar bra när det kommer till att ge volym än att verka som torrschampo. Återkommer med recension!

H&M FAVOURITES

Uppifrån från vänster: Klackar 299 kr - Liten väska - 249 kr - Linne 299 kr - Mönstrat Linne 299 kr - Mönstrade byxor 99 kr - Mönstrade byxor 399 kr - Ring 99 kr - Liten väska 199 kr - alla bilder är från hm.se
 
Jag har köpt det mönstrade linnet, som ni kunde se här. Jag skulle dock inte säga nej till resterande plagg & accessoarer. Känns som att det varit lite tråkigt på H&M ett tag nu (sommarens kollektion till exempel) men nu är de tillbaka! Love it!

ONLY PLAY


Beställde den här tunna sportjackan från Only PlayNelly.se häromdagen. Har sedan tidigare ett par mjuka shorts från märket och har varit supernöjd med dem. Kan garantera att jag kommer vara det med jackan också! Var ute och sprang en kort runda förut (3,15 km för att va exakt i uppförsbackar och nedförsbackar haha) och den fungerade utmärkt. Jag kan inte se att den finns kvar på hemsidan men jag fick den på rean + rabattkod som jag hade fått för att jag hade handlat över 500 kr för 154 kr! Snacka om fynd! Vill ni spana in Only PlayNelly hittar ni det här.

THE GOOD TIMES


 
Jag är lite smått beroende av Spotify och lyssnar på musik när jag hinner dvs. egen tid på jobbet, löprundan, bussen, tåget, promenaden, hemma.. haha så jag tänkte dela med mig av den spellistan jag lyssnar på mest - som jag själv har skapat. Den heter The Good Times. Den heter så för att det är mycket positiv musik som får med på bra pepphumör! Ni hittar den här - hope you like it!
 
ps. För de nyaste låtarna och uppdateringarna - sortera listan efter "Added" som jag har gjort!

LISCH

 

Två bilder tagna med min Iphone i Lidköping där vi hade helt ok väder i helgen. Jag hade på mig min systers låga Converse, samt hennes nya fransväska i läder som jag köpt till henne (var ju tvungen att pröva den) samt shorts från H&M, solglasögon från Ray-Ban och transparent blus från Zara! Tråkigt att vi inte har riktig sommar för då hade det garanterat blivit lite bad.. vi fick nöja oss med att promenera runt i hamnen och runt vattnet.. några tappra turister badade dock i Vänern.. haha

DAISY - EAU SO FRESH

75 ml Daisy - Eau so fresh från Marc Jacobs var bland annat en av födelsedagspresenterna jag fick av mina föräldrar och Lejla. Jag som redan har så många parfymer har luktat på denna och föregångaren med samma namn och kännt att den saknas i mitt badrumsskåp. Därför blev jag superglad när jag fick denna underbara blommiga doft. Jag tycker att Eau so fresh är lite mer mogen i doften än den vanliga Daisy parfymen. Även om båda är väldigt goda och lika varandra känns denna mer modern i doften.. fråga mig inte varför haha, just a feeling I get. Så nu har jag en komplett samling parfymer från bland annat Marc Jacobs, Gucci, Clean, Chanel, Escada och en somrig parfym från The Body Shop (plus några till haha från YSL, DKNY, Ralph Lauren - räknar nu inte alla de parfymer jag gett till mamma och Lejla haha..) 

INSTAWEEK #3

De fyra översta bilderna är från samma dag. Nyttig dag i matväg - eller vad säger ni? Haha till mitt försvar minns jag inte sist jag åt på Mcdonalds.. (kan säkert kolla upp när det var på min Instagram - 14 veckor står det!!) Klänningen är den jag visade från Cheap Monday, den är ju verkligen snygg! De fyra nedersta bilderna är från helgen. I fredags satt jag och läste Styleby på väg till Lidköping och bilden som ni ser med mig vid hamnen är just i Lidköping, vi hade helt ok väder (för att vara sommaren 2012). Parfymen från Marc Jacobs - Daisy (Eau so fresh) fick jag av mina föräldrar & Lejla i födelsedagspresent (bland annat). Tidningarna på sista bilden köpte jag på pressbyrån för några timmar sedan när jag skulle vänta på tåget tillbaka till Sthlm. Spännande läsning hahah!

ON MY WAY!

Sitter på tåget och har precis ätit en supergod baguette från Upper Crust (som jag alltid brukar göra - ta The Italian om ni går dit). Jag är på väg till Lidköping, det var ett tag sedan jag var där nu, så det ska bli roligt!! Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och vila lite, vi hörs sen!


TORSDAGEN

Här sitter jag på Scandic Sjöfartshotellet! Igår gick jag Hanna en sväng dit samt kort till Debaser Slussen samt Scandic Anglais. Vi ville endast gå ut lite, där man kunde sitta och ta det lugnt och prata. Kan verkligen rekommendera Sjöfartshotellet - supermysigt där uppe! Utsikten är underbar också.

JUSTINE DRESS

 
 
 
Denna supersnygga jerseyklänning från Cheap Monday köpte jag på Weekday igår. Bilden gör den inte rättvisa - både formen och färgen är mycket finare i verkligheten. Jag ska visa er! Kommer att bli perfekt till solbrännan som jag förhoppningsvis skaffar mig på semestern! Jag kommer att ha ett brunt, flätat läderband till klänningen och ett par heta klackar! 

FOTOGRAFISKA

 
 
 
 
 
 
Bilder från idag - jag och Hanna besökte Fotografiska efter jobbet och tog en titt på utställningarna. Tyckte den ena var obehaglig men de andra som fanns var helt ok - spec OS utställningen! Vi fikade en stund med vacker utsikt över bland annat Gröna Lund som ni kan se på bilden ovan.. sedan gick vi en till sväng och sedan hem.. nu när jag bestämt mig för att uppdatera bloggen varje dag igen, inser jag att det tar tid när man även ska hitta på saker efter jobbet.. puh, men det ska gå! Nu ska jag sova.. men vi hörs imorgon! p.s. Vad tycker ni om molnet på sista bilden? Haha..

SOLRESA

Detta var superlänge sedan nu, i Monaco 2008 haha, min och A:s första resa ihop.. vi hade superkul i Nice & Monaco som låg precis i närheten.. vi kollar lite på en resa nu till augusti men har ännu inte hittat något. Har ni tips på bra sistaminuten sida? Tips på bra semesterorter där man kan sola & bada? Vi är lite inne på att åka till Mallroca eller Turkiet igen..

MONDAY

Gullig tröja från Monki som kommit in som nyhet till hösten! Jag tycker att man kan hitta en del söta saker på Monki, även om jag tycker att de har kommit några halvbra kollektioner de senaste åren.. förut tyckte jag att allt man såg på Monki var fint men nu är det endast enstaka plagg som faller mig i smaken.. men den här tröja.. I have to ask - är det konstigt att ögonen sitter precis vid brösten? Eller vad tänker ni att ni ser den? Haha..
 
Idag har jag jobbat som vanligt, går ju på semester om två veckor - så det är ju ett tag kvar. Jag och Hanna gick till piren efter jobbet och promenerade lite i solen samt stannade lite för käk. Så jag kom hem rätt sent och hoppade direkt in i duschen. Så här sitter jag nu, jag ska strax sova eftersom jag ska upp tidigt.. men vi hörs imorgon! Godnatt kära läsare.

DESIGN

Nu har jag pajat bloggdesignen igen genom att det nya verktyget inte varnar för att man återställer ALLA kodmallar inte endast den man har markerat när man trycker på knappen. Så nu ska jag bara lägga in allt ingen.. Hoppas ni har överseende om att det ser lite konstigt ut just nu.

INSTAWEEK #2

Det här med att summera veckan som varit på Instagram här på bloggen tycker jag är kul. Tycker ni att jag ska fortsätta med det? Ni vet att ni kan följa mig på instagram: ajlamehinovic
 
Den första bilden visar mina nya kattslippers från Blink som jag inte är säker på om jag ska behålla. Jag funderar på att hålla lite utkik på ebay efter äkta från Charlotte Olympia men jag vet inte, de är sjukt dyra.. jag lägger upp lite mer på dessa slippers från Blink senare. Den andra bilden är min påse från Zadig & Voltaire där min snygga t-shirt låg. Bilden på rosévinet är taget på Mälarpaviljongen där det var riktigt mysigt i måndags. Sushin kommer från Akki som jag och A åt vid Medborgarplatsen, måste säga att den var supergod! Try it! Bilden på affären är Laduree som öppnat i Stockholm, superdyrt men jättefint och gott. Sandalerna på bilden är från H&M, ett superfynd! Paketet är det stora paketet jag fick från A i födelsedagspresent och i paketet låg clutchen från Michael Kors som ni ser på den sista bilden. Jag har även på mig mitt nya linne från H&M Trend på sista bilden.

PÅ VÄG

Hittade denna supersnygga tröja på Mangos hemsida och beställde den till butiken i STHLM City. Vi får se hur många dagar det tar att få den.. tänker mig den med ett par snygga jeans och boots i höst.. gillar också att Paris är skrivet med paljetter. För 199 kr blir den din!

I WAS HERE

 
Kollade på Beyoncé live på Roseland som gick på SVT tidigare idag. Superbra koncert med denna låt som avslutning. Hon är riktigt grym. Hoppas ni gillar den nya designen förresten, den är inte riktigt klar än, men snart så.. Godnatt!

SANDALS

Nya, snygga, håriga kilklackar!
Både sulan och ovansidan är i skinn 
Skorna på!
 
Ja den här sista bilden var ju inte så glamorös, men lugn - endast 2 veckor kvar med denna indredning (som inte är min) för då flyttar jag äntligen! Det ska bli riktigt skönt att flytta.
 
I påsen från Topshop låg dessa leopardsandaler med en liten kilklack. Sulan är i skinn, vilket är toppen eftersom skorna ofta är mer bekväma då, än när det är syntet. Ovansidan med leopardmönstret är dessutom "hårigt" haha. Dessutom tycker jag att många sommarskor som kommer från de stora kedjorna endast håller en säsong, vilket inte alls är bra - varken för plånboken eller miljön så jag hoppas dessa håller lite längre eftersom de är i skinn och inte syntet. Jag ska nog inviga dem imorgon eller i  veckan som kommer om vädret tillåter!

TOPSHOP

Hemma från stan nu. Det blev en jättegod pasta på Fiore till middag och en liten sväng på stan. Fick med mig något från Topshop, ska visa er senare!
 

OFF TO TOWN

Såhär ser jag ut idag, klippte av mina svarta jeans till anklarna idag förresten! Det gick på en minut och blev superbra!
Me again, mitt hår börjar bli LÅNGT! Sorry för urringingen förresten såg det nu haha
 
 
Nu drar jag in till stan för en fika med några vänner! Vi hörs snart igen! Pysslar med en ny bloggdesign igen så det kan se lite konstigt ut här ikväll, hoppas ni (få som läser haha) har överseende!

ZADIG & VOLTAIRE

 
 
 
 
 
Zadig & Voltaire är en affär som jag verkligen gillar! Tycker däremot att deras kläder är en aning dyra men tycker att man kan unna sig något fint där ibland. Jag blev helt kär i den här t-shirten med olika mönster på sidorna och bestämde mig för att köpa den till mig själv i födelsedagspresent. I like it alot! Den är lite oversize på mig eftersom jag köpte M men tycker att det är snyggt! Den är olika lång på sidorna också. Vill ni spana in deras kollektion så finns den på hemsidan: http://www.zadig-et-voltaire.com/

MICHAEL KORS

 
 
 
A kom med ett stort födelsedagspaket och när jag öppnade det fanns denna superfina Michael Kors clutch i ostrigeskinn i paketet! Det finns ett läderband till den i samma material som också är superfint till. Är så sjukt glad över min present! Har verkligen behövt en fin, svart clutch i bra kvalité och Michael Kors är en av mina favoritmärken. Den är köpt på netaporter.com så om ni är sugna kan ni hålla utkik efter den där. Tack så mycket älskling!
 

FERRARIWORLD

Jag in motion utanför Ferrariworld på Yas Island (Abu Dhabi)
Me again - i massa kläder trots värmen (för att man inte får gå med bara ben där)
A på väg in till Ferrari World!
 
I mitten har de "uppskjutet"
Världens snabbaste bergochdalbana! Den accelererar från 0 till 100 km/h på två sekunder och har toppfarten 240 km/h
Kan meddela att den gick så snabbt att jag hade tovor i hårbotten efter att vi gick av och att jag såg ut som Ronja Rövardotter i håret.. he he
Lite trött och varm framför en snygg bil!
En liten mini-Ferrari
Ferraribil i choklad
En till bergochdalbana där man fick sitta i denna fina ferarri haha, den gick dock inte lika snabbt som den andra..
 
Detta inlägg kommer typ tusen år efter att vi varit i Dubai (vi var ju där i januari) men insåg att jag faktiskt inte lagt upp några bilder från när vi var på Ferrariworld! Gillade det verkligen men önskar att de haft fler häftig karuseller precis som den snabba. Det var mycket om Ferraris historia och jag rekommenderar alla bilälskare att åka dit om ni har chansen!

WEEKEND!

En jättegammal bild som jag hittade på datorn nu när jag rensade bland lite bilder. Jag har på mig en av mina älsklingströjor som kommer från H&M Trend. Tror inte jag visat den vilket är anledningen till att jag lägger upp den nu. Hope you like it! Väskan kommer från Paul & Joe (tror modellen heter Jared) och den har hängt med ett tag nu. Köpte den på NK när jag flyttade till Stockholm någon gång i december 2010 så den har blivit väl använd! Nu använder jag mest min vita väska från Furla och givetvis min Givenchy när jag vill känna mig lite extra fin! Jag fick förresten en underbar väska av A nu när jag fyllde år. Visar den strax!
 

IT'S MY BIRTHDAY!

 
Idag har jag fyllt 23 år!! Förutom att jag jobbat har jag varit en sväng på Friday's med Hanna samt köpt en liten present till mig själv! Fick även en superfin present av A som jag älskar! Nu ska jag sova, godnatt!
 

GREY

Lite konsig bild på mig, men bortse från det, den är tagen med min Iphone. Måste bara säga att jag älskar min nya t-shirt som kommer från Asos, den är supermjuk! Grått är absoult inte tråkigt, har fastnat lite för gråa t-shirtar och linnen den senaste tiden. Jag piggar upp dem lite med snygga halsband, bland annat detta Prada-inspirerade halsband med rosor från H&M.

INSTAWEEK #1

 
Ska vi börja med en ny grej här? Eftersom jag är rätt duktig på att uppdatera Instagram så kan jag ju slänga upp en liten sammanställning av veckan som varit? I onsdags förra veckan var jag på Friday's med Hanna och kikade på fotboll, på bilden ser ni en Strawberry Daiquiri som var så stor att vi inte ens orkade dricka halva haha. Var faktiskt på Friday's och åt deras goda hamburgare med Elma i fredags också, men har tyvärr ingen bild därifrån. Skorna jag köpte kommer från H&M och jag fick båda för 250 pix, man tackar! Bilden på mig framför koppartälten i Hagaparken. Samma dag begav jag och Hanna oss till Utecompagniet för lite rosé och bilden som kommer efter det är också från Hagaparken. I söndags var vi på Gröna Lund. Vi införskaffade självklart åkband och jag fick Hanna till att åka Insane bland annat, haha. Ja ni ser mig iklädd shorts på bilderna för att det var härligt väder! Sista bilden är också på Grönan där jag sitter med en mjukglass + noisette = bästa samt min Paul & Joe väska + mina nya älsklings Rayban i modellen Meteor!

HELGEN!

 
 
 
 
 
 
 
 
Snabb uppdatering med lite bilder från helgen! Hagaparken - Flippin' Burgers - Gröna Lund hann jag bland annat med!