A GOOD THURSDAY

Jag och Hanna gick förbi Topshop idag, det var något event där! Vi köpte dock inget. Efteråt gick vi till Kåken där vi drack var sitt glas vin och sedan begav vi oss hemåt.. Kolla vilken snygg bild jag tog med min iPhone inne på Kåken! Ändrade ljuset lite på Instagram!

Btw bloggen kommer nog få lida lite i helgen pga att jag ska till Lidköping! A kommer hem imorgon efter sin resa! Stannar till måndag, vi hörs!

VAD JAG GÖR?

image description
TRÄNAR! Sorry för suddig bild! 35 minuter på rullbandet, sedan situps, armhävningar och "rumpövningar"! Har även köpt något - relaterat till den här bilden, can you guess what?

MÅNDAG

Hej på er! Vad händer? Jag har inte gjort så mycket idag, har varit riktigt seg! Jobbade över en timme och sedan har jag kollat på serien Revenge sen jag kom hem! Bästa serien just nu! Sjukt bra, rekommenderar den verkligen!

Imorgon ska jag träna och har även planer på att träna på onsdag, måste köra hårt nu! Har bokat upp mig på lite coaching på gymmet nästa vecka också, ska bli spännande att se vad de tipsar mig om!

Kolla på serien Revenge, jag LOVAR at den är superbra! Älskar skådespelerskan Emily VanCamp! Sjukt duktig!

NEW IN

Virkade shorts från H&M - 199 kr! Beställde mina på nätet men vet att de finns i vissa butiker! Finns även vita.
Kavaj från Zara, helt underbar, svindyr för den kvalité man får men kunde inte motstå modellen! Love it!

Detta är vad jag shoppade igår, shortsen fick jag hem i fredas och jag har även beställt ett par sportiga shorts från Nelly som jag hoppas kommer imorgon! Annars har jag tänkt lugna mig på shoppingfronten men tycker att det är så svårt när det kommer ut så fina grejer hela tiden! Som tur har jag rensat garderoben och ska ge bort/skänka en hel del - vilket också innebär mer plats men jag har planerat att verkligen tänka igenom mina köp framöver och även skicka tillbaka allt som inte känns helt 100 som jag beställt från nätet. Tyvärr har jag varit väldigt dålig på att göra detta och dessa kläder som varit helt ok men inte helt 100 är också de som jag har rensat bort ur garderoben! Dvs. är internetshoppingen den största shoppingboven! Tänk på det nästa gång ni klickar hem något!

HAIRCUT

Före och efter, ser ni hur mycket hon klippte! Hela håret är superfräscht just nu! Riktigt nice! Jag kan verkligen rekommendera You, det är dyrare än de flesta andra salonger men man betalar för riktigt duktiga frisörer som lyssnar på vad man säger och ger bra tips! Jag har klippt mig där 2 gånger nu och hittils är jag riktigt nöjd.

Söndagen hittils har inte varit speciellt spännande eller produktiv haha, jag gick en kort powerwalk till Lidl som ligger i närheten och köpt lite onyttigheter - där var den powerwalken. Skyller dock på att det är söndag! För övrigt har jag inte gjort så mycket. Jag har kollat på lite serier och fotat mina nyshoppade plagg! Visar dem snart!

YOU

Jag idag på You, äntligen klippt! Visst blev det kort! Visar bättre bilder imorgon!
You och mitt pastellila nagellack!
Köpte något på Zara - can you guess what? En HINT!

Nu ska jag sova! Vi hörs imorgon kära bloggläsare!

LÖRDAG

Frukost från Wayne's igår! Är lite lat på morgonen och brukar köpa med mig frukost istället för att göra den själv haha. Wayne's apelsinchoklad är underbar Try it!

Just nu ligger jag fortfarande i sängen, jag vaknade för länge sedan men det har varit så skönt att ligga kvar så har inte orkat gå upp. Jag måste dock göra det nu eftersom jag ska klippa mig snart! Det blir klippning på You precis som förra gången!

Annars har jag faktiskt inte så mycket planer för dagen, det blir nog att gå en sväng på stan och sen hem igen, en lugn lördag!! Vad har ni för planer?

BY H&M

Jeansen på bilden kommer från H&M och kostar 199 kr! Modellen heter typ SUPER SQIN (waist: super low och leg: super slim). Jag köpte dem i helgen när H&M hade clubdagar så jag fick dem för 179 kr! De sitter superbra, är tunna och superskinny! Precis som jag gillar dem. Mina jeans från Dr Denim i modellen Kissy som jag köpte i somras sprack rätt så snabbt (samma sak verkar hända alla) och nu vet jag inte om jag känner at det är värt att laga dem.. tänker i alla fall inte köpa ett par till med tanke på hur snabbt de gick sönder! Då tycker jag att det är bättre att köpa dessa från H&M som är billigare, dessa är dessutom inte så mjuka i tyget som Dr Denims jeans så jag tror de håller längre!

För övrigt har det varit en vanlig torsdag idag, jobb, hem och ta det lugnt/vila. Imorgon är det fredag! Tycker veckan har gått i superfart, förstår inte vart den tog vägen..

SPORTS

1. Linne Nike - 299 kr 2. Skor Reebook Easytone - 1195 kr 3. Shorts Adidas by Stella McCartney - 549 kr 4. Shorts Adidas by Stella McCartney - 599 kr 5. Väska Adidas by Stella McCartney - 499 kr 6. Linne Adidas - 299 kr

Jag gjorde ett litet collage med sportkläder! Är sugen på nya sportkläder och kikar ständigt i diverse butiker, bland annat på Nelly.se som har en hel sportavdelning! Även Gina Tricot har börjat sälja sportkläder och sedan finns ju H&M, Stadium och liknande butiker där man kan hitta flera olika märken. När det kommer till sportkläder brukar jag gilla Nike för det mesta men Adidas by Stella McCartney är väl alla modeintresserade tjejers dröm att bära när man sportar! Jag tycker dock att deras sportkläder verkar lite opraktiska ibland och väldigt dyra!

Jag ska förresten göra en beställning senare tänkte jag, Nelly har just nu fri frakt månaden ut! Passa på! Ni kommer till sportavdelningen om ni följer den här länken!

Förresten hur går det med träningen för er? Jag har kommit igång nu efter 2 veckors uppehåll (pga förkylning) och den här veckan har jag avverkat 2 pass på gymmet! Mitt mål är att träna minst 2 pass men helst 3. Vad har ni för mål?

LIP GLOW

Jag vet att det är mycket skönhetsprodukter i bloggen just nu men jag har ett stort intresse för det och jag köper och prövar väldigt mycket nytt för att jag tycker det är kul och gillar att hitta nya favoriter. Jag använder dock inte alls mycket smink till vardags och sminkar mig långt ifrån varje dag (är för morgontrött för det haha).

Lip Glow från Dior som ni ser ovan har jag suktat efter ett tag och nu äntligen köpte jag det! 350 kr kostar det och finns där Dior säljs, jag köpte mitt på Kicks inne i Gallerian. Det är lite dyrt men enligt mig en mirakelprodukt! Jag har aldrig varit något stort "fan" av läppglans och läppstift, även om jag äger några få. Men när jag blev sminkad med Diorprodukter och tipsad om detta Lip Glow - när jag berättade att jag inte gillade att använda läppglans till vardags, blev jag positivt överraskad. Detta glow/balsam framhäver dina läppars naturliga färg och därmed blir färgen olika på alla. Själva produkten ser ut som ett ljusrosa läppstift/balsam men läpparnas färg förändras väldigt mycket när man applicerar detta (i alla fall på mig). Jag ska försöka fånga det på bild en dag! Det jag gillar mest är att det går att använda både till fest och till vardags.

Har ni provat Lip Glow? Vad tycker ni? Berätta!

ONSDAG

Hej på er! Vad händer hos er? Jag har inte hunnit så mycket idag, jobbar sent den här veckan så idag och i måndags när jag har tränat efter jobbet har jag kommit hem runt åtta på kvällen. Hela dagen försvinner och idag var det verkligen tråkigt att jobba så länge när solen var framme! Får hoppas det håller i sig till nästa vecka!

Appropå shopping haha, så köpte jag ett par nya jeans på H&M häromdagen och även en ny produkt som jag tror kommer bli en stor favorit! Ni ska få se snart!

LILAC ME

Lovade Rebecca att jag skulle lägga upp en bild på nagellacket från Gina Tricot. Här kommer min favorit "Lilac me" som ser väldigt ljus ut under lampan i vardagsrummet som ni ser på bilden. Det är dock lite starkare lila inne i badrummet så färgen kan variera lite. Nagellacket var lätt att applicera, det var inte så rinnigt så det blev bra resultat med ett lager. Jag har inte använt något under- eller topplack men självklart blir det alltid bättre om ni gör det (har för mig att man kan köpa detta på Gina också, men kolla gärna i butiken, vissa butiker har fått en välsorterad sminkhörna medan andra bara har lite nagellack i små lådor vid disken typ). So far so good, nu ska vi se hur länge det håller bara! Men för 39 kr och storleken måste jag ändå säga att de gjort ett bra nagellack!

Ber om ursäkt för mina oklippta nagelband, har inte riktigt vågat mig på att klippa dem själv ännu eftersom risken är rätt så stor att man klipper för mycket och det gör såå ont! Sedan har jag inte varit och fixat naglarna sedan i somras, så håller mina naglar korta just nu!

FURY

Såhär innan läggdags kom jag på att jag inte visat er min supersnygga håriga plånbok från DKNY som jag köpte i Dubai! Hur snygg är den? Älskar den! Den passar till allt och är söt att bäras i handen som en liten miniväska tycker jag (dessutom kan man klappa den lite när man känner för det haha). Hoppas ni gillar den! Förresten är jag mycket bättre att lägga upp bilder på instagram än på bloggen nu när jag skaffat det, ni kan spana in mig här.

FLOWER POWER

Det här med blommor upptill och nedtill, som bärs t ex som en kostym, är svårt tycker jag. Dock kan plaggen vara riktigt fina när de används för sig. Jag gillar den här kortärmade blusen, men den kostar 349 kr vilket jag kände var mycket för att vara H&M.

Vad tycker ni? Sen har blusen (samt jackan och byxorna som finns i samma mönster) figurerat i många bloggar och tidningar, vilket jag anser är negativt i detta fall. Tyvärr blir det så att nästa år kommer alla veta att den här blusen kom våren -12 och vem vill ha förra årets blus som alla minns då? Det låter jättetönigt när man tänker efter men tyvärr fungerar väl mode- och bloggvärlden så? Kolla här om ni inte tror mig! Han skrev även detta för någon dag sedan.

PASTELLER

Gick till gymmet idag och eftersom det ligger precis vid en galleria gick jag in och såg dessa härliga nagellack på Gina Tricot! Var tvungen att köpa dem för att de är perfekta i vår och sommar. 3 för 99 kr! Det lila lacket är min favorit men jag tror de andra två blir minst lika fina på!

Annars så har bloggen fått lida för att jag varit ute på festligheter och annat under helgen!

OUTFIT

Dagens outfit - hade den nya blusen från Zara, svarta jeans från Levis Curve och Paul&Joe väska. Hade förstås ett linne under den transparenta blusen eftersom jag skulle till jobbet! Michael Kors klockan är självklart alltid på och även armband från Mono och Asos.

För övrigt har jag skaffat Instagram nu, jag heter ajlamehinovic där! Skriv gärna om ni har Instagram så spanar jag in er!

TIPS!

Tre söta armband (kostade runt 79 kr, om jag inte minns fel)

Just nu tycker jag att det är riktigt snyggt att ha många olika armband tillsammans (gärna tunna, handgjorda). Jag har köpt några från Asos och från Mono, dock var de rätt så dyra, så Gina Tricots armband är ett bra alternativ om man vill hoppa på modet men ändå inte lägga så mycket pengar på det. De hade fått in jättemycket nya accessoarer när jag var där idag. Så checka in Gina om ni vill hitta bra budgetaccessoarer, annars rekommenderar jag att ni spanar in kyssjohanna.se som enligt mig är den bästa accessoarbutiken som finns just nu!

TORSDAG

Kolla vad någon hade lämnat tillbaka i H&M butiken i Kista Galleria! Jag köpte den dock inte även om den var finare i verkligheten än vad jag trodde den skulle vara! Någon som verkligen velat ha den kanske blir riktigt lucky! De hade även en kappa från Marni-kollektionen. Jag köpte dock endast lite underkläder och ett par leggings från Gina Tricot. Inte så kul att lägga pengar på men välbehövligt! Åh, just det - köpte även ett par solbrillor från Lindex! Kunde inte låta bli, trots att jag har ett par skitsnygga från Gucci och från Ray Ban - tänker att dessa får vara slit-och-släng solisar. Hade för övrigt på mig min nya skinnjacka från Jofama idag! Hur nice?

Annars så har det inte hänt så mycket idag, jag har haft ont i ena knät av någon anledning - har inte gjort något speciellt så jag hoppas det går över till imorgon! Har ni några planer för helgen förresten? Tell me!

NEW IN

Jag och Hanna var en sväng på stan och letade efter en mobil till henne men Iphone var typ slut överallt! Så vi passade på att äta lite på stan och sedan gå en sväng förbi Zara där jag hittade den här blusen! Jag hann inte prova utan köpte den lite spontant precis innan stängning! Superfin och den sitter jättebra, lite genomskillnig för min smak för att kunna ha på jobbet men med ett vitt linne under till funkar den superbra! 399 kr på Zara!

HEMMA!

Blev en sväng till Story Hotel med Hanna förut, är deras täckning där inne dålig eller är det bara våra telefoner? Det var i alla fall trevligt! Jag mobilbloggade som ni såg men nu när jag är inne på datorn finns inte inlägget, ska det vara så? Ni som testat blogg.se appen, vad tycker ni om den?

STORY

Sitter och chillar lite med Hanna på Story Hotel.. AW en måndag haha har inte varit ute sedan Dubai, helt crazy - man kan inte tro att jag är 22 alltid.. Haha


HELGEN!

Föregående inlägg var endast för att testa blogg.se appen och för att se hur det gick att blogga från mobilen. Riktigt smidigt måste jag säga! Jag skaffade mig en smartphone till slut, det känns som att jag är den sista människan i världen att göra detta (jag vet att jag inte är det men det känns så). Så eftersom jag är ny på detta får ni väldigt gärna tipsa mig om olika appar och om ni har några tips när det gäller Iphone!

Helgen spenderades för övrigt hemma i Lidköping med familjen och A. En riktig mysig helg som tyvärr gick alldeles för snabbt - som vanligt. Jag och Lejla kollade på Melodifestivalen och vår favorit Loreen vann! Verkligen rätt vinnare enligt mig! Jag har inte hört några andra bidrag förutom Bosniens och Serbiens (hello Coldplay - Paradise för övrigt) men jag tror att Loreen har goda chanser att lyckas bra på Eurovision i Baku.

Nu ska jag lägga mig, ska upp och jobba tidigt imorgon. Godnatt kära läsare, skönt att några av er kikar in här varje dag trots min dåliga uppdatering!


Iphone

Hej på er! Testar att göra ett inlägg från min nya Iphone!


FRIDAY!

Kavaj från Zara som jag är jäkligt sugen på, lite Chanel-inspirerad med lite nitar på ärmarna och fickorna bland annat. Har spanat in den 2 gånger nu och den är jättefin. Den kostar dock 1 159 kr vilket inte känns motiverat att köpa när jag igår beställde klackarna från Marni at H&M för 999 kr. Finns den kvar i slutet av månaden i min strl slår jag till, annars kommer jag övertstiga min shoppingbudget den här månaden hahaha.. t-shirten jag har på mig på bilden är den pastell-lila som jag köpte för ett tag sedan på Zara.

Btw just nu sitter jag på tåget till Lidköping. Är framme om några timmar. Har ätit en baguette från Upper Crust (tar alltid The Italian, smaka på den!) och en Ramlösa Smultron, supergod!

MINE

Ville bara säga att jag fick tag i dessa snyggningar på hm.com tidigare idag. Jag får den i slutet på nästa vecka! Eftersom jag jobbar är det omöjligt för mig att köa på morgonen men efter jobbet idag gick jag förbi H&M på Sergelgatan & Drottninggatan.. gissa vad som fanns kvar? Två tröjor, inga speciella. Helt plundrat med andra ord! Grattis till er som fick tag på något. Läste på Melodys blogg (känd från Stylisterna, säsong 1) att det var folk som nästan slogs om kläderna. Galet!

ONSDAG

Bjuder på en bild från Milano. Vid påsk förra året åkte jag & A en sväng till Milano! Det var riktigt nice, vi hade tänkt att åka någonstans nu i påsk men det blir förmodligen inget på grund av lite oförutsedda händelser.. tråkigt men vi får spana på en resa i sommar, någon som har tips på var man kan åka? Sol & bad är jag sugen på!

För övrigt sitter förkylningen fortfarande i. Känner att jag inte vill fortsätta med ipren & nässpray men det är tyvärr det enda som funkar. Är lite anti såna "vanliga" mediciner om man använder dem för länge men har använt dem i mindre än en vecka än så länge. Får vara glad att jag orkar iväg till jobbet den här veckan i alla fall. För övrigt har jag bokat resa hem till Lidköping till helgen, så det blir lite miljöombyte! Förhoppningsvis har förkylnigen släppt då! Är irriterad över att jag inte kan träna, nu när jag äntligen fått in en bra rutin..

MINTY

Jag slängde med detta mintiga läppbalsam/peeling från Viva la diva i samma beställning som denna. Har varit lite skeptisk mot det märket just för att deras produkter är så billiga, men det var riktigt bra. Läppbalsamet innehåller små aprikoskärnor som peelar läpparna samtidigt som läppbalsamet återfuktar. Perfekt när man får lite torra läppar. Finns att köpa här och kostar ynka 35 kr.

NOTHING SPECIAL

Vad händer? Själv kollade jag precis på NCIS (nya avsnitt) som är en av mina favoritserier, nu blir det nya avsnittet från How I met your mother! Jag är verkligen den som följer serier. Kollar på Gossip girl, Grey's Anaomy (de är bäst tycker jag), NCIS, The Mentalist, HIMYM och då och då kör jag ett Family Guy marathon haha. Jag kollar dock inte så mycket på film, är rätt dålig på det om man jämför med t ex A som kollar på film ofta, men när jag väl gör det brukar det vara tillsammans med honom.

Så det är typ det jag ska göra, och äta en enorm kiwi som jag hittade på ICA haha, måste få i mig lite C-vitamin nu när jag är så förkyld!
Kiwin haha

NEW IN

Tre nya örhängen, shoppade HÄR

De gröna/guldiga är lite tunga men stjärnorna är underbara på!

MONDAY

Jag vet att jag varit frånvarande från bloggen. Men i torsdags hade jag feber och förkylning och kände mig allmänt seg och så har det varit till och från hela helgen. Som tur hade jag A här som kunde hålla mig sällskap. Vi hann i alla fall fika lite och shoppade även en fin tröja.. visar den så fort jag hinner! För övrigt har jag inte visat er mina två nyshoppade linnen som inte går att få oskrynkliga på bild, haha:
De kommer från Gina Tricots kollektion Perfect Tee och det högra svarta linnet vill jag typ bo i, älskar att det går ned lite i ryggen.. det vänstra grå/svarta linnet kommer vara supersnyggt till ett par shorts i sommar!
'
Bild: carolinesmode.com

Ovan ser ni fler linnen och t-shirts som finns i Perfect Tee-kollektionen. Jag föll dock endast för de svarta/mörka plaggen eftersom jag tyckte att de var en aning genomskillniga vilket jag tycker är lite svårt att t ex bära på jobbet men det beror ju självklart på var man jobbar och var man tänkt använda sina toppar.

GLOSSYBOX

En knallrosa Glossybox hämtade jag ut på posten igår :)
Innehållet i min Glossybox. Måste säga att läppglanset från Becca i lukten/färgen "Fig" luktar underbart! Den är i fullsize och kostar 279 kr. Anti-Jetlag Cream från Babor luktar också underbart. La på lite innan läggdags igår så det är för tidigt att säga om den är bra eller dålig men än så länge är jag nöjd med den. Den är dock endast 15 ml vilket är rätt så lite men det fungerar ju om man bara ska prova!

Lösögonfransarna är jag lite skeptisk till, jag tycker det är jobbigt att applicera så vi får se om jag testar dem. De kostar 69 kr i vanliga fall. Murad "mattifier" ska tydligen hålla huden matt i 8 h på de ställen man applicerar den på t ex i T-zonen så den blir spännande att testa, den kostar 640 kr för 50 ml - i min box är den 10 ml. Pennan från eyeko är i fullsize och kostar 129 kr men dock är jag lite skeptisk till färgen - hade hellre velat ha en mörkblå eller svart.

Glossybox kostar 139 kr och kommer ut 1 gång per månad. Det är ingen bindningstid så man kan avsluta sin prenumeration när som helst. Beställ här!