D BRAND

D Brand kan det här med rumpor. Dessa jeans fick jag dock gå upp en storlek i, kanske är det för att de är i ekologisk bomull & har mindre spandex än vad deras resterande jeans brukar ha (ofta måste man gå ned en storlek i D Brand som jag förstått det)

 

Ni kan köpa dem på Nelly.se just nu för endast 345 kr! Klicka här

 


ÖPPET BREV TILL ER SOM SKÖTER ÖREBROS STADSBUSSAR

Hej Länstrafiken Örebro!


Jag väntade i ca 40 minuter i minusgrader, på en buss som skulle komma ca 5 minuter efter att jag anlände till busshållplatsen. På er hemsida står det att busstiderna kan variera med 5 minuter än vad som är angivet. Det kan jag respektera. Det kom en buss efter 20 minuter som endast åkte förbi & som inte hämtade upp oss ca 100 pers som väntade på den, jo varför? Det var upp mot 80-100 pers i den andra bussen. Efter 40 minuter frös jag så enormt mycket att jag nästan började gråta av kylan/smärtan. Jag är ingen person som gråter i vanliga fall. Detta skriver jag för att illustrera min frustration för er just nu.

Jag har två förslag till er:

* Det borde för det första finnas någon spärr på hur många personer som får åka i bussarna. (om detta redan finns, se till att era busschaufförer följer detta)

När en buss åker i 20km/h då är det något fel!
Hur ska chaufförerna hinna i tid om de går så sakta & hur ska de hinna när obegränsat antal personer får gå på?


* För det andra, det måste gå fler bussar på linje 12. I alla fall under vintern!


Jag har åkt linje 12 från studentgatan mot stan våghustorget/järntorget/resecentrum i två & ett halvt år. Jag vet att det behövs fler bussar & jag vet att detta ofta diskuteras bland passagerarna.


Dessutom borde ni kunna fixa detta nu, när ni har höjt alla biljettpriser.



Fixa det nu.

Yesterday

Såhär ser det ut i Örebro just nu

Glömde lägga upp den här, eh fina mobilbilden, från Rosali's Deli med Karolin igår!



Ang driftstörningarna på blogg.se

Vill bara säga att jag vet om att alla kommentarer inte har publicerats idag. De kommentarer som ni kan se nu är publicerade, om ni märker att era kommenter inte är med så kan ni skriva dem igen.

Dessutom har blogg.se inte kartlagt någon besöksstatistik har jag märkt, hoppas det kommer igång!



Nu ska jag sova, godnatt.

STOCKHOLM STREETSTYLE INSPIRATION

Bild ett & två,

Till vänster: Jag vill ha hela outfiten, superfin!

Till höger: Hennes hår ligger så fint, det ser ofixat men perfekt ut!

 

Bild tre & fyra,

Hade sparat båda bilderna på min dator & när jag gick igenom bilderna insåg jag att dessa tjejer hade samma outfit på sig. Direkt från en visning? Dock verkar bilderna tagna vid olika tillfällen, eller upplagda på sidan vid olika tillfällen. Utanför Lanvins show är det i alla fall :)

 

Jag tycker att kavajen är "Gossip Girl - aktig" & jag skulle inte tacka nej till den!

 

 

Alla bilder är från http://stockholmstreetstyle.feber.se/

 


Break Your Heart

Det är väl ingen som missat den här låten? Partysommar kom hit nu!

 


Kommentarer

Enligt blogg.se är det för tillfället en driftstörning på bla. kommentarsfunktionen. Det kanske inte går att kommentera bloggen just nu. Njut så länge av alla inlägg så hoppas vi att alla funktioner fungerar snart!

MIN FÖRSTA VIDEOBLOGG!

 

Mobba mig inte för detta, min röst låter mycket ljusare än vad den är, eller så hör inte jag mig själv. Dessutom är videon väldigt mörk, min lampa är jättedålig, jag ska tänka på det till nästa gång.

 

Dessutom vill jag säga att man ser ganska mycket av min klädstång, dock är den väldigt proppfull & jag ska ha en liten genomgång någon dag!



DAGENS MAT

Innan jag går & lägger mig, måste jag rekommendera dagens mat som var grymt god & som gick snabbt att tillaga. Om man vill kan man byta ut salladen eller lägga till potatisgratäng, det blir också supergott!

Sallad, vanlig isbergssallad går bra + körsbärstomater, samt rostbiff som är stekt tillsammans med färsk persilja, färsk chilli/peppar & vitlök!

 

Enjoy!


H&M:s bilder får inte användas i bloggar!

 

MissCM har klistrat in ett mail på sin blogg som hon har fått av H&M. Hon har frågat om man får använda deras bilder, dvs. de bilder som finns i H&M Shop Online. Svaret är helt enkelt, nej. Bloggare eller andra får inte använda H&M:s bilder, endast personer som har beviljats användarnamn + lösenord till bildbanken får göra det!

 

Därför kan min blogg se lite konstig ut i vissa inlägg eftersom jag har raderat alla bilder som kommer från H&M. Det skulle vara väldigt onödigt att få en faktura hem för att jag använt deras bilder. Därför råder jag alla att ta bort bilder som ni tagit från H&M:s hemsida!


Sonia Rykiel pour H&M

Kliar de i fingrarna när ni ser detta?

 

Här får ni se lite fler outfits!

 


BLOGGDESIGN

Jag har ändrat bloggdesignen som ni kanske ser, det finns fortfarande lite att göra, bland annat ska kategorierna i sidan inte vara så som de är just nu.


Ni får gärna säga vad ni tycker såhär långt & ge tips!




12 ARMBAND FÖR 69:50 - JA TACK!

Från H&M ca 5.80 kr styck - Hur bra?


TODAY

Dagen började tyvärr med huvudvärk. Vilken tråkig dag. Usch. Därför tänkte jag pigga upp mig själv genom att gå till gymmet. Det var ett tag sen nu. Träningsvärk imorgon då?

 

En bild jag tog för ett tag sen (med mobilen)

Fråga mig inte vad jag tar för bilder på gymmet, jag ville visa hur vig jag är haha *not*

 

(jag skulle hem här, därför jag har mössa osv..)


TIPS TILL ALLA LÄSARE: RABATTKOD NELLY.SE

 

 

 

 

Nelly.se har kläder för både tjejer & killar! Dessutom har de väldigt många olika märken. Jag har beställt från Nelly.se flera gånger & varit väldigt nöjd. Frakten kostar 39 kr men om du använder rabattkoden så får du den "gratis" plus lite rabatt till. Du behöver inte heller handla för någon speciell summa. Dvs. kan du handla för 50 kr & bara betala 11 kr! Hur bra?!

 


Flickan som Lekte med Elden - Filmen vs. Boken

Igår såg jag Flickan som lekte med elden, den andra filmen i Millenium-trilogin. Jag fick panik redan i början eftersom jag läste ut boken för någon vecka sen. Så mycket var i fel ordning & så mycket var inte enligt förväntningarna. Därför gjorde jag en lista på tankar under hela filmen. Här kommer de:

  • Den blonde jätten är mycket äldre än vad jag föreställt mig, jag hade tänkt mig någon som t ex Magnus Samuelsson i rollen men visst, han var bred & lång men ingen ”jätte”.

  • Dag Svensson var precis så som jag föreställt mig honom, fast brunhårig & inte blond.

  • För en gångs skull, Mikael Blomqvist borde va snyggare!

  • Erika Berger ska vara blond, inte orange/gulhårig!

  • Lisbeths bröst borde va större för hon satte in implantat när hon var utomlans!

  • Miriam Wu är väl asiat i boken?

  • När Lisbeth blev överfallen utanför sin lägenhet & lämnade kvar väskan med bland annat henns nycklar i, finns inte med i filmen.

  • Istället besöker Lisbeth Miriam på sjukhuset, vilket hon övervägde att göra i boken men kom fram till att det var för riskabelt. I filmen tappar hon sina nycklar här istället.

  • Dag & Mia väldigt lite med i filmen i om man jämför hur mycket de är med i boken

  • Att Mia var gravid var inte med i filmen

  • Inget om vem som tipsade Tony Scala & varför, inga påföljder visades & hur Sonja Modig hindrades i sitt arbete

  • Den blonde jätten brände ned lokalen efter att Paolo & Miriam rymt, inte när de låg inne i lokalen + att Den blonde jätten egentligen tuppade av efter att Paolo slagit honom med en planka!

  • Mikael stoppade larmet i boken, inte Lisbeth som i filmen!

Nu blev det en lång lista med saker som var annorlunda, fattades eller som las till i filmen, jämförelse med boken. Dessutom hade jag några egna uppfattningar av boken som inte stämde med personerna i filmen. Allt som allt, tycker jag att boken är MYCKET bättre men om ni ska se filmen & inte sett den än, LÄS BOKEN först, för då kommer ni att fatta mer!


Vad tyckte ni om Filmen/boken?


Bilden kommer från aftonbladet.se


Förresten, Grattis Noomi som vann Guldbaggen för bästa kvinnliga huvudroll som Lisbeth Salander. Som Alex Schulman skrev i sin blogg för ett tag sen "Noomi Rapace ÄR Lisbeth Salander!" Filmerna hade inte varit lika bra utan henne!

 


VIDEOFY.ME

 

Jag har blivit medlem på Videofy.me & tänkte börja använda det snart. Jag måste dock klura ut hur jag ska konventera formatet som min kamera filmar i till det som går att använda på Videofy. Dessutom har jag en webkamera liggandes här, kan man använda den tro?

 

 

Förresten, vad vill ni se mig videoblogga om? När jag är i skolan? Mina kläder? Klädstången? Haha. Hjälp?!

 



Universitetet!

Anteckningsblock, kalender

Föreläsning


Såhär ser den här veckan ut, föreläsningar, plugg, möte, planering.. vad ska jag säga? Bara att sätta igång! Nu är det endast den här terminen kvar på mitt program, för er som inte tidigare visste går jag Personalvetarprogrammet på Örebro Universitet!

 


Heidi Montag = Barbie

Kolla på detta, ser ni att hon inte ens kan röra sina ansiktsmuskler normalt? Efterresultatet är inte finare!


Yves Rocher beställning: 10 kr

Jag fick mitt paket från Yves Rocher för ett tag sen men blev en aning besviken. I paketet låg endast premien (ett skitsnyggt läppglans som luktar underbart) & en duschgele. Om jag minns rätt beställde jag två duschgele & en handkräm. På den bifogade följesedeln stod det att varorna tagit slut. Då undrar jag hur de egentligen gör när de lägger upp sina produkter på hemsidan? Det går alltså att fortsätta beställa fast varorna tagit slut. Dåligt!

Något som inte är dåligt är att jag fick dessa två produkter för 10 kr!

Läppglanset som jag fick som premie, är i vanlig storlek & kostar på hemsidan runt 85 kr & i butik runt 165. Kap!


ps. Om ni skriver in 2010 som rabattkod i varukorgen får ni gratis frakt på Yves Rocher fram till den 31 januari!

Överdos av nitar?

Såg de här väskorna för ett tag sen på GinaTricot. Tycker egentligen att de är fina men det känns som att modevärlden har fått en överdos av nitar de senaste året. Dessutom känns det lite tråkigt, med nitar, kedjor & paljetter hela tiden. Kanske för att jag längtar till sommaren & klänningar som jag skrivit om i detta inlägg.

 


Linn Gustafsson slutar blogga!

Hur snygg är Linn i rött hår? Hur snygg är bilden? Bilden är härifrån

 

En av bloggvärldens mest ambitiösa, Linn Gustafsson slutar blogga. Hon har fått jobb på en PR-Byrå & därför bestämt sig för att sluta blogga eftersom hon inte känner att hon hinner. Ni kan fortfarande spana in hennes blogg http://linngustafsson.se/ jag har alltid tyckt om hennes blogg & följt den sedan jag upptäckte den!


IGÅR

Fika med älskling på Waynes

Daimbrownie!

Pizza på Ciao Ciao


Efter pizzan gick vi till Moa & Henke (+ massa andra var där), vilket var väldigt trevligt! Hon & några till hade gjort minisemlor (på bilden ovan - bilden är från Moas blogg :)

 


NEW JEANS

Beställde ett par skitsnygga jenas på Nelly.se nyss, jag hoppas de är lika snygga i verkligheten också. De kommer från D Brand & kostade 345:- (699:-) nu på rean.

Känns som att min blogg har blivit lite av en shoppingblogg, jag vet inte vad jag eller ni tycker om det men jag har varit upptagen & för trött för att anstränga mig att skriva och diskutera seriösa grejer, som vad jag tycker om att moderaterna lagt ett förslag om könskvotering i bolagsstyrelser, eller att Filippa Reinfeldt sålt dagis, vårdhem & sjukhus till kompisar till betydligt mindre summor än vad de varit värderade till.. eller att delfiner fulla med kvicksilver dödas för att senare ätas eller att de säljer dem som delikatesskött från valar i visa butiker.. vi får ta det senare helt enkelt ;)


REASHOPPING: Sonia Rykiel

Inte nog med rean får du idag 10% på allt på H&M:s webshop & butikerna. Allt detta blev mitt för runt 200 kr!


Den perfekta sommarblusen

I mitt paket från H&M låg den här underbara genomskilniga blusen. Den sitter superfint & jag tog en storlek större för att den skulle vara lite lösare. Det går inte att fånga på bild hur fin den verkligen är!

 

Vad jag fick ge för den? 49,50:- (endast 1 per person, beställ nu!)


Presents for my Boyfriend

Hittade den randiga t-shirten i färg när jag bläddrade i H&M:s nyaste katalog. Tyckte den skulle sitta fint på min pojkvän så jag visade den för honom. Sedan upptäckte vi att den randiga i gråskala också fanns. Så jag beställde båda till honom. 69:50 per styck. Vilket klipp.

Dessutom kan jag ha dem till leggigs + med upprullade ärmar är de skitsnygga!!


Varje gång jag ser dessa t-shirtar tänker jag på Velours randiga t-shirt från förra sommaren. Hur snygg som helst men några hundralappar dyrare:

Snygg!


Tips!

Superduper gott! Jordgubbar i Champagne (och mörk choklad) ja ni ser själva chokladbitarna kommer från Anthon Berg. Priset varierar men jag köpte dessa för 36-37 kr. Det är 10 st i varje paket.

 

Väldigt gott & bra tips om man ska fika lite lyxigare!

 


Alex Schulmans bok

Idag fick jeg hem Alex Schulmans bok Synda att älska & en mascara från Helena Rubinstein!


Någon som har läst boken? Eller testat mascaran? Vad tyckte ni?

CHAIN

Den här superheta kedjan plus annat fick jag hem från H&M idag!

 

ps. Den är riktigt snygg till ett baslinne eller t-shirt. Jag kommer även använda den till ett svart fodral i sommar!


Rädda Barnen!

Klicka på bilden om ni vill komma direkt till sidan, där kan ni skänka valfri summa pengar genom att sätta in pengar på deras konto! (Bilden är lånad från Rädda Barnens sida)

 

Det är väl ingen människa som har missat katastrofen som har drabbat Haiti. Rädda Barnen skriver att de tror att en miljon barn kan vara drabbade & du kan hjälpa dem. Jag vet att Sverige redan skänkt pengar men om alla människor i Sverige enskilt skänker 10 kr, skulle det bli över 90 miljoner!

 

Därför tycker jag att ni ska skänka minst 10 kr, skicka sms skriv 10KATASTROF (10 kr), KATASTROF (50 kr), alternativt HAITI200 (200 kr) till 72950. Jag skickade nyss iväg 50 kr från mobilen, ni som skickar får gärna lämna en kommentar i inlägget under & berätta att ni gjort det. Komigen nu, var solidariska och dela med er, vad är en tia eller en femtiolapp?


Om ni undrar hur långt er gåva räcker:

230 kr: tre presenningar eller stora plastskynken för att ge skydd åt familjer

175 kr: sju myggnät för att skydda barn från malaria eller ett hygienpaket med tvål, tvättmedel, tandkräm och tandborstar
115 kr: sex vattenhinkar



GRATISBIO.SE - Mer än vad namnet antyder

Bestämde mig för att testa sajten Gratisbio.se. Jag startade med ca 75 poäng eftersom jag blev värvad & samlade snabbt ihop till fler poäng. På några veckor har jag lyckats få 100 kronors presentkort på nästan valfritt ställe.



Nedan kommer några tips som du kan använda dig av för att snabbt komma igång med Gratisbio.  B
eställningen som jag gjorde nyss ser ut såhär:

Jag valde alltså ett presentkort på H&M / 100 kr




Här är några funderingar som jag hade när jag startade & lite tips på hur ni får ihop poäng:

 

Inom vilka butiker/områden kan man få presentkort till?

Andra områden förutom Kläder är: Skönhet (& hälsa), Inredning, Varuhus, Elektronik, Resor & Nöje, Mat, Film, Musik, Böcker, Skor & Tidningsprenumerationer. Under varje kategori finns det många butiker att välja bland. Självklart kan du också få biobiljetter som sajtens namn antyder. Många ellerhur?


Hur samlar man poäng?

Du kan samla poäng genom att vara aktiv på sajten (skriva gästboksinlägg, betygsätta annonser, bli vän med andra Gratisbioanvändare), du kan spela spel, värva vänner, besöka hemsidor, vara med i tävlingar, handla samt svara på olika enkäter & formulär.

Hur blir jag medlem & får 75 poäng direkt?

Klicka på den här länken, då blir du värvad av mig & får 75 poäng att starta med, sedan när du kommit upp i 200 poäng kan du ta ut ditt första presentkort på 50 kr i nästan valfri butik! När du kommit upp i 400 poäng kan du plocka ut en biobiljett eller 100 kr i valfri butik.. osv.

 


Detta är några av sidorna som ni kan få presentkort på. Vad väntar ni på?

Klicka här för att komma till Gratisbio.se nu!

 


Ett plus till er bloggare, registrera er på Gratisbio och skriv om det i din blogg så har du chans att vinna 500 kr på Nelly.se!


 


NELLYS SLUTREA

Samlade ihop några fynd som finns på Nelly.se min favorit är Avanna-linnet men jag gillar alla plagg på olika sätt. Tycker att alla plagg är speciella & jag tycker mycket om armbandet från Maloa, som det är superpris på!

 

För övrigt har jag varit i skolan idag & sedan har jag mest slappat & umgåtts med A. Just nu är det So you think you can dance. Hörs!


Att vara student..

Kan vara positivt. Bland annat när företag kommer till Universitetet & delar ut gratisgrejer. Detta händer ganska ofta, bland annat på Campusmässan.. idag var Bokus på plats & gav mig:

Ett linjerat skrivblock & nudlar :) haha

 

ps. Campusmässan är den 2:a Februari i år. Tidigare har man kunnat få tusentals pennor & block, nyckelringar, tandborstar, små tandkrämer, godis, studentlysen (till cykeln) osv. Det ser de flesta studentern fram emot!


New

Mina nya skinnhandskar / köpte dem på Debut här i Örebro

Knähöga strumpor som jag ska ha under mina stövlar / MQ

 

Hoppas ni alla har det bra, jag fryser ihjäl här. Det är fortfarande mycket snö i Örebro vilket börjar bli väldigt jobbigt. Har varit lite dåligt med uppdatering här på bloggen men det ska det bli ändring på, ska även ändra designen snart så då får jag förmodligen lite mer inspiration till att blogga :)

 


Påväg till mig

Har surfat runt lite & beställt en parfym som jag velat ha sedan första gången jag luktade på den (älskar den) & en mascara eftersom min behöver bytas ut snart.

Någon som har testat mascaran? Läste lite recensioner & den verkar bra?


Hot heels

Hur snygga är dessa heels? Jag är riktigt sugen på de svarta & beige. Jag har redan för många svarta heels, så det skulle vara bäst att köpa några av de mer färgglada men jag tycker det är finare med svart helt enkelt. Haha. För 299:- blir de dina!


Klicka här för att komma direkt till de svarta klackarna!

Bloggstrul?!

Bloggen har strulat de senaste två dagarna, alla ikoner kommer inte upp när jag ska skriva inlägg & jag blir utloggad hela tiden. Jag ska försöka lösa detta på något sätt eller ta reda på vad det handlar om. Har även shoppat lite idag (ovanligt) köpte ett par skitsnygga skinnhandskar & ett par overknee strumpor (välbehövligt under stövlarna) visar dem senare när bloggen slutat strula.

WTF?

Är det bara jag? Har jag missat att Heidi Montag har släppt en skiva? Har hon släppt fler? Jag är inget fan av The Hills men jag vet vilka personerna är & har sett något enstaka avsnitt. Heidi har aldrig lämnat ett bra intryck på mig genom serien.

Klicka här om du mot förmodan vill lyssna

Så hur som helst. Jag klickade på skivan på Spotify (det är tack vara dem jag känner till såna här dumheter, tacka dem). Låtarna känns väldigt mixade i studio. När jag skriver väldigt menar jag VÄLDIGT. Sedan kommer jag till låten Superficial, samma namn som skivan - ofta någon form av framtida hit. Då möts jag av den här förskräckliga fjortistexten:

"They say I'm superficial
Some call me a bitch
They just mad cause I'm sexy, famous, and I'm rich
I brought the latest fashions and I set the latest trends
They all say I'm conceited cause they really wanna be me"


Jag vet att det sticker i ögonen att läsa. Detta är så kul att jag skrattar högt.


Slutsats: Är man rik kan man göra vad fan man vill. Paris Hilton spelade in en skiva, som floppade. Heidi vill inte vara sämre. För guds skull. Vad är det för fel på dem? Skulle inte förvåna mig om typ Kissie hade popstjärnedrömmar - åh just det, hon sökte ju till idol.. för hon låtsas ju bara vara rik..

Betyg: Krysset betyder att jag tycker att detta är katastrofalt.


Året i mobilbilder

Eftersom jag inte har varit hemma i Örebro har jag inte kunnat göra någon sammanfattning av året (alla mina bilder är på den här datorn). Först får ni se en sammanfattning av året i mobilbilder.


Januari var det inte så kallt, mina älskade boots som jag inte har använt så mycket den senaste tiden åkte på ofta


Alla frossade i Ben & Jerrys

Jag köpte ett par snygga heels som tyvärr är för små men jag har behållt dem!

Köpte en tröja till min pojkvän & upptäckte att den satt snyggt på mig med!

Jag pluggade väldigt mycket. Här var det bland annat Arbetsrätt & arbetsmiljörätt i en termin!

Det ledde till väldigt mycket Cola, Te & Varm Choklad (inget kaffe!)

Köpte dessa favoritheels som är så sköna att jag kan springa i dem (har dem i cremevit också)

Umgicks med Moa & hennes f.d. katt Tayo (supergullig!)

Har läst sjukt mycket böcker under 2009

Våren kom & jag överkonsumerade mineralvatten i olika smaker

Jag började längta till sommaren & köpte underbara klänningar

Köpte en underbar mockajacka

Köpte även en superhet klänning från Matthew Williamson for H&M

Köpte mina underbara klädstång som är perfekt i min lägenhet!

Sommaren började smygande & jag låg utanför studenthusen & pressade!

Ser inte den här bilden väldigt somrig ut. Första juni är detta!

Träffade den här härliga tjejen många gånger (trots att jag bor i Örebro & hon i GBG nu)

Fikade väldigt mycket med min pojkvän & mina vänner

Detta kan förklara varför jag har börjat träna hårdare.. haha

Sommaren kom även till Lidköping där jag följde med A när han fiskade

Vem sa att mobilbilder var dåliga? (SonyEricssons 2 megapixel kamera)

Jag vill ha sommar!

Örebro är fint under sommaren, tyvärr är det väldigt dött eftersom studenterna försvinner

Kedjehalsband såldes som aldrig förr, den här bilden är superfin men jag tröttnade tyvärr snabbt på trenden..

I en park här i Örebro med två frappuccinos med A

Sittandes på en solstol i skuggan, kollar ut mot poolen - på Mallorca

Hotellet

Älskar detta nagellack (kommer från Mavala)

Efter semestern påbörjade jag mitt sista år i skolbänken!

Snön kom igen..

Jag började gå till gymmet allt oftare!

Blev kär i den här ringen

Åkte mot Lidköping för att spendera tid hemma & sedan vidare mot GBG för att fyra nyår :)


Tycker inte riktigt att detta sammanfattar hela året men som sagt är det bara mobilbilderna :)



Dagens goda gärning

Idag när jag var påväg hem från skolan gick jag förbi något som låg i snön. Jag böjde mig ned för att kika närmare och upptäckte att det var en mobiltelefon. Jag tryckte på en av knapparna och såg att den var påslagen, med andra ord hade någon tappat den nyligen. Jag såg mig omkring men ingen var i närheten och ingen såg ut att leta efter den.

Jag gick in i samtalslistan och ringde upp det senast uppringda numret och frågade "Hej, jag hittade precis den här mobilen, det är någon som har tappat den, vet du vems det är?" En kille svarade att det var hans flickväns och jag frågade om hon bodde i närheten av skolan, vilket hon gjorde. Hon bodde inte långt bort från mig. Han var dock inte i Örebro så han sa åt mig att leta upp ett annat namn i kontaktlistan och ringa upp det istället. Under tiden hade jag nästan hunnit hem och skulle gå över gatan. När jag letade efter namnet ser jag att en kvinna ser sig omkring och ser ut att leta efter något.

Jag gick fram och frågade, letar du efter något? Hon svarade ja och såg att jag höll fram mobiltelefonen, då sa hon "ja, åh tack" jag frågade vad hon hette för säkerhets skull och det visade sig vara hennes telefon. Hon blev så glad så att hon kramade mig. Hon sa att hon hade så mycket viktiga kontakter och annat i telefonen så hon hade blivit jätteledsen om hon inte hittat den.


Dagens goda gärning! Jag funderade på om jag skulle ta upp mobilen när jag gick förbi den ochjag valde att ta upp den. Om jag inte hade gjort det hade hon kanske inte fått tillbaka sin mobiltelefon. Om jag hade tappat min telefon och någon bara kommit fram till mig med den hade jag blivit jättelycklig!



Jennifer - Forever Young

Fick hem Elle igår, prenumeranterna får som vanligt ett snyggare exemplar i brevlådan än resterande, höhö. Jennifer är skitsnygg. Ungdomlig. Fyllda 40 snart 41. Shit. Alla som vill se så unga ut som Jennifer gör vid 40 räcker upp en hand.

 

ps. För övrigt är jag fortfarande sjuk. Mindre motivation till allt, spec att sitta här framför datorn. Gick upp ur sängen men kroppen protesterade i morse. Har varit i skolan i några timmar. Imorgon är det opponering. Hoppas det går bra. Är lite nervös just nu efter att ha sett hur en annan opponering gick till. Huh. Well, wish me luck babes ;)


Kjol till salu!

Säljer nu den här supersöta kjolen för jag har haft den hängandes på min klädstång ett tag & jag har aldrig använt den. Den finns att köpa för 349:- (förr 399:-) på stylebystars.com just nu men jag har lagt ut min med utrop på 149:- Passa på!


Klicka här för att komma till kjolen!

 



ps. Detta är inlägg nummer 1000 i bloggen!



Byxdressar - Hiss eller diss?

Vad tycker ni om byxdressar? Jag har en själv, en mörkblå från GinaTricot som jag köpte förra sommaren. Har dock aldrig använt den men det ska det bli ändring på!

Tycker den är snyggare i verkligheten än på den här bilden. Jag ska matcha den med ett vitt flätat midjebälte & klackar! (Byxdressen är axelbandlös)


Today + New Shoes

Idag har jag varit sjuk/förkyld. Vaknade imorse av att jag nästan inte kunde andas. Kom till Örebro ganska tidigt men har tyckt att de vart jobbigt att göra i princip allt. Därmed har det varit jobbigt att sitta här också. Jag hoppas i alla fall att jag mår bättre snart för jag har mycket att göra i skolan några dagar framöver.


Räddare i nöden.


Fick äntligen mina Jimmy Choo skor från H&M (mitt tredje par, sålde ballerinorna) det piggade upp mig lite


Är mycket nöjd med mina nya heels :)


Smyckeskedja

Eftersom H&M inte hunnit skicka allt jag beställde la jag till den här smyckeskedjan i min beställning. Den kommer bli en riktigt fin accessoar till vår & sommar när man kan gå ute med t-shirts & linnen..

Jag har inte hittat någon bra bild på hur den ser ut på förutom den här:

Jag kommer använda min till enfärgade linnen & t-shirts!


Hello Kitty

Eftersom jag inte har någon bra liten neccessär köpte jag mig den här från H&M/Hello Kitty för ynka 20 kr! Scrubvantar har jag sedan innan men det känns fräscht att byta ut dem ibland. Dessutom fick jag endast ge 10 kr för dem!



Spring & köp!


Fin ellerhur :)


Sorry

Ingen blogg idag. Sorry. Jag har haft annat för mig. Umgåtts med lillasyster, pluggat, umgåtts med pojkvännen, varit på stan.. ja.. haha. Shoppade även pyttelite till. Visar imorgon!


Godnatt

Hur jag fixade mina lockar på nyår

Jag måste börja med att hylla Bobby's mousse som är det bästa jag provat! Mitt hår brukar vara svårhanterligt men den här moussen gjorde håret mjukt & inte alls stelt som det brukar bli av andra mousse. Jag hade i mousse innan jag lockade håret & efter att jag gjort lockarna. Inget annat dvs. ingen hårspray eller liknande. Lockarna höll hela kvällen vilket är väldigt ovanligt för mitt hår!

Efter att jag la i mousse använde jag den här locktången från OBH Nordica. Jag vet att det brukar fungera att använda plattång men tycker att det är svårt att göra det på mig själv (håret i bak) dessutom känns det som att det sliter mycket på håret. Den här locktången kan jag verkligen rekommendera. Det går att ställa in hur mycket värme man själv vill använda (för allas hår är olika) & lockarna blev stora på mig även om den bara är 19 mm i omkrets. Desto mindre locktång = desto längre håller lockarna! Nu är inte jag någon expert på området men jag talar utav egen erfarenhet & självklart utifrån min hårtyp!

Lockarna blev inte som på modellen av locktångens förpackning. Den här bilden är tagen någon timme efter att jag gjort lockarna, men detta är pretty amazing för mitt hår. Tro mig!


Ännu mer shopping

Jag vet. Jag måste sluta shoppa.


Linne från Paris Kate & I (MQ)


Hello Kitty läppglans, läppbalsam, makeup svampar från H&M & bodybutter från The Body Shop



För övrigt var jag på stan med Emina idag. Vi hann gå i en del affärer & äntligen hann jag förbi optikern & fick ny linsvätska. Har nämligen inte hittat någon bra sedan min förra som jag använt i flera år, slutade tillverkas! (störande!)

More news

Har shoppat/fått presenter den senaste tiden men inte lagt upp allt här på bloggen. Har inte för tillfället allt här hos mig just nu men here it goes:


Tröja (köpte en mindre storlek, annars går det att ha den som klänning) från Vila

Beställde den på nelly.se klicka här för att komma direkt till tröjan (obs, i en annan färg)

Superfina örhängen, är helt kär i dem. Från GinaTricot

Silverarmband från märket Snö, tycker om det jättemycket, fick det i present!





ps.
Hope you like my new stuff!


Shopping

Inte mycket men lite shopping blev det idag. Var först i Vara för att spana in någon affär som skulle vara bra där men hittade inget. Sedan fick jag & lillasyster skjuts av pappa till stan där vi mötte upp mamma på GinaTricot. Mer än så hann vi inte men mamma erbjöd sig att betala mina två klänningar! Tack mami! 


Klänning nr 1

Har ingen leopardklänning & har letat ett tag nu!

Bilderna blev lite mörka eftersom ljuset i rummet är så dåligt men här är en närmare bild på färgerna.

Klänning nr 2, en vardagsklänning som jag älskar! Jätteskönt tyg!


Tävling



Jag är med & tävlar hos lydiajosefine.blogg.se om den här superfina vårinspirerade bloggdesignen som hon har gjort. Spana gärna in hennes blogg! Tänkte att det vore roligt med en ny design nu till våren eftersom jag har haft den här sen höstas.


Vad tycker ni?


Yves Rocher

 

Gjorde en beställning på dessa varor för endast 30 kronor, betalade ingen frakt eftersom jag använde koden "2010" i kassan. Koden gäller dock endast till 31 Januari.

 

Klicka här för att komma direkt till Yves Rocher. Glöm inte att skriva 2010 som rabattkod för att få gratis frakt!

 


H&M - The Garden Collection





Dessa två klänningar är alltså mina favoriter. Kommer att kosta 299/199 kr när de kommer ut! Kap!


Det som är speciellt med den här kollektionen är att materialen som använts på olika sätt är återvunna eller ekologiska. Ett steg i rätt riktning ur miljösynpunkt med andra ord!


Pepparkakshus

Min söta lillasyster gjorde det här söta pepparkakshuset tillsammans med mamma.

Upptäcke när vi rev en vägg, att glasyr-limmet hade format en häftig droppe påväg ned..

Några dagar sent men jag tycker man kan göra pepparkakshus bara för att det är mysigt, behöver inte vara vid Jul. Sedan firar inte vi jul heller, men det är en annan sak..


H&M Spring

Gjorde en liten beställning på några av mina favoriter. Gillar klänningarna som jag visade i ett annat inlägg men det är såna klänningar jag skulle vilja prova innan jag köper. Måste bara säga att jag älskar skorna men måste vänta till februari, början på mars kan det till och med bli (om det verkligen stämmer för jag har inte fått mina Jimmy Choo ÄN, vet att andra har fått sina som beställt samtidigt, skandal!)

Det blev även två t-shirtar till pojkvännen, ni ser dem längst ned på kollaget!



Nu längtar jag verkligen till våren, det räcker med is, snö & minusgrader!



Tips !

Ni som bor i Lidköping. Spring till Scorett Outlet. Ni kan hitta dessa snyggingar för endast 499:-


vanligtvis kostar de 999:- på vanliga Scorett


Matcha dem i vår & sommar med ett par slitna jeanschorts, ett vitt linne & en snygg lite längre kofta eller mockajacka!


Nyshoppat

Vill tipsa er om den här ögoncremen som jag köpte för några dagar sen. Om ni har blandhy som jag (dvs. torr på vissa ställen och lite fetare i t-zonen, oftast) vet ni att det på vintern krävs en fetare creme än på sommaren. Däremot tycker jag inte om att ha feta cremer i hela ansiktet därför tycker jag den här passar bra att ta runt ögonen & även om jag känner mig lite torr för övrigt i ansiktet. Det räcker att ta lite på fingrarna & dutta på försktigt så absorberas den bra.


Väldigt liten creme men den är väldigt dryg! 


ps. har även shoppat lite annat som jag tänkte lägga upp nu i dagarna, så håll utkik!


New Year

Gott Nytt År till er alla. Några dagar utan blogg. Hoppas ni klarat er. Jag har varit både i Göteborg & Lidköping, firat nyår & umgåtts med familj, pojkvän & vänner medan bloggen har blivit bortprioriterad. Nu blir det ändring på det!

Här kommer bilder från nyårsafton i Göteborg:


Adis & Tobias på Fair Play (där Sofie jobbar, dock inte på nyårsafton) precis efter att vi sett fyrverkerierna runt klockan 17

Sofie & jag. Vi tog en fördrink innan middagen (där vi också fick en fördrink men vi såg fyrverkerierna två timmar innan middagen)

Adis & jag innan middagen på Vasastan

Jag & Emina

Adis i bakgrunden, jag, Emina & Sofie (+ mina snygga strumpbyxor, bara påpekar haha)

Johanna, Andreas & Sanna

Förrätten var supergod, gravad lax med citronsås & sallad

Såhär såg varmrätten ut, oxfile med potatisgrantäng & underbar tryffelsås har jag för mig, tyvärr är bilden liten för jag snodde bilden från Sofie haha

Efterrätten lyckades jag fota, en chokladkaka rakt igenom med hallonsås, underbart!

Sedan beställde vi in champagne & helrör!

Vi skålade ett antal gånger, kvällen till ära

Sebastian, Johanna, Emina & Sofie

Sofie & jag + Adis på ett hörn haha

Jesper & Sebastian

Diverse drinkar dracks under kvällen, vilket resulterade i:

Skratt..

Dans & roliga bilder haha


Hoppas ni gillar bilderna, ni som var med under nyår kan få fler om ni säger till! Dessutom vill jag gärna ha era! Hoppas också att alla ni hade ett trevligt nyår & att 2010 blir ett toppenår!