Veckan som varit

I veckan som varit har jag haft fullt upp, förra lördagen körde vi en distriktsstyrelsedag för SSU Skaraborg som avslutades med en middag på Sand i Skövde. Det var supertrevligt!



Mysigt inne på Sand

Sedan åkte jag till Örebro igen för att gå på en lektion där vi gick igenom SPSS, som är ett statistikprogram, det var inte alls det roligt dock kan det bli användbart i B-uppsatsen!

Sedan åkte jag tillbaka till Lidköping igen där jag skulle till tandläkaren. Passade även på att träffa massa SSUare i Lidköping & där befann sig också ett kampanjteam från SSU-förbundet :) Efter kampanjen gick jag, Madelene (som är ordförande i SSU Lidköping) & Fredrik (också SSU:are) till ett café för att fika & äta.


Min chailatte :)

Madelene ställde upp på bild

Madelenes Vaniljlatte som såg jättegod ut!

Sedan spenderades tiden självklart med familjen & Adis också.


Nu är jag i Örebro & har jobbat hela dagen. Puh. Sitter och kollar på Stjärnor på is & dricker julmust.

Tillbaka

I Örebro igen, så är det när man åker runt. Det kommer dock en bra uppdatering imorgon :) Nu ska jag se vem som röstas ut ur idol :p

Iväg..

Ska snart iväg till Una, vi ska plugga lite grann & sedan sticker jag tillbaka till Lidköping!

Hörs

Ända från Lischöping

Såhär låter det hemma i Lischöping serru:



Tur att jag inte pratar så haha..

Sista frågan..

Sista frågan kvar nu, jag har inte varit supereffektiv men jag har varit snabb trots omständigheterna. Känns bättre nu än vad det gjorde förut i alla fall!


Sometimes I think I can do everything..

Nu är jag tillbaka!

Hej bloggen.

Är i Örebro igen - hemma från Lidköping, såklart. Ska skriva klart min hemtenta nu & klockan är 22.14, det känns sådär. Men har haft fullt upp. I tisdags var jag ju i Skövde & rensade lite på SSU expen med David. Där gick hela dagen bort då jag åkte direkt efter skolan. I onsdags blev det jobb, jag fick hoppa in snabbt efter skolan eftersom några skulle på en kick-off inför jul. Sedan blev det inte mycket tid kvar tills jag skulle åka till Lidköping. Fredagen spenderades på tåget/hemma med familjen/med Adis & idol. Sedan gick hela lördagen åt att avsluta vår distriktsstyrelseutbildning i SSU Skaraborg då vi inte lyckades med det första gången (!!) Nu är det söndag & här sitter jag & ska skriva min tenta, har börjat på den, har läst allt, men inte skrivit allt. Hade varit bättre om det var så att jag skrivit allt va? Men nu är det inte det. Hursomhelst, nästa vecka blir inte bättre än denna, den blir värre. Jag är nog världens mest stressade människa just nu. Jag är nog det. OCH - V a d får jag för det?

Innan jag sticker till Lidköping.

Tänkte lägga upp lite pics jag tog, bland annat på mina nya jeans. (Har haft dem i typ 1,5 vecka)


Lite suddigt, blött hår (direkt från duschen) - Linne från BikBok & Jeans från Cheap Monday


Blurry


Without makeup


Halsbandet la jag till senare..

VÄRME

Just nu vill jag bara ha sol & värme. Usch för vädret som det är just nu.

Nice sommaren 2008

My tools.

Hittade en underbar sida som har riktigt bra saker eleven.se där fanns också alla mina verktyg som jag använder till håret, vissa sällan andra ofta. Tänkte presentera dem här & säga vad jag tycker.



Elevens beskrivning:

BaByliss Plattång Slim Ceramic. Extra smala keramiska plattor för formning och plattning av håret. Ger dessutom extra volym till kortklippta frisyrer. Mycket snabb uppvärmning. Automatisk värmekontroll. Roterande sladdfäste.
  • Titanium Ceramic
  • Plattornas bredd: 22 mm
  • On/Off knapp samt status-indikator
  • Snabb uppvärmning - 120°C på 50 sekunder
Min kommentar: - Börjar med min gamling. Den här har jag haft i flera år. I början var den riktigt bra, tillräckligt varm & gjorde håret rakt men jag är inte säker på hur lång livslängden bör vara. Den har varat länge men nu snart behöver jag byta ut den. Jag har testat plattänger som är bättre för mitt hår som är tjockt men den här är absolut värd pengarna man betalar för den, har du tunnt/mellan tjockt hår är den här tillräckligt bra. Obs, gör supersnygga lockar till & med på mitt svåra hår. Den kostar 399:-

Elevens beskrivning:

Remington Protect&Shine Pro Soft Curls Tong är en locktång med hela 38 mm och Keramisk, Teflon och Tourmaline beläggning som är perfekt till att skapa stora naturliga lockar som både glänser och blir mjuka. Snabb uppvärmning på 60 sekunder med en hög variabel värmeinställning upp till 180°C och en indikator som visar när den är redo för styling. Locktången har en avstängningsfunktion som automatisk slår till efter en timme och det följer dessutom med en värmeresistent duk.
  • 38 mm
  • Unik Teflon® Keramisk & tourmaline beläggning
  • Variabel värmeinställning: 110 – 180°C
  • Snabb uppvärmning: 60 sekunder
  • Automatisk avstängning efter 1 timmer
  • Universell 120-240V (Multi Voltage)
  • Vridbart sladdfäste
Min kommentar: - Den här fungerar absolut inte på mitt hår. Tyvärr måste jag säga. Den är inte tillräckligt varm & fyller inte sitt syfte i att locka håret, dock blir mitt vågigt - vilket också kan vara snyggt men själva locktången är inte avsedd för detta. Den stängs av efter en timme viljket både är bra & dåligt då mitt hår oftast måste stylas längre än så. Den värms upp ganska snabbt & den är skonsam för håret. Dock måste man använda produkter som gör att lockarna inte släpper snabbt, mina brukar släppa efter 10 minuter. Men om du inte har tjockt hår kan den här fungera riktigt bra. Stora slarviga lockar är skitsnyggt! Den här kostar 249:-

Elevens beskrivning:

OBH Nordica Björn Axén Airstyler 700 . Den har en varmluftsborste med 3 utbytbara tillbehör: 2 rundborstar och 1 hårborste: 22 mm rundborste för små lockar och 38 mm rundborste för volym och stora lockar. De indragbara piggarna försäkrar att lockarna håller formen när håret lossas från borsten. Hårborsten gör att du kan borsta håret på vanligt sätt samtidigt som håret fönas torrt genom att luften förs igenom borsten ut till håret, tidseffektivt! Kan användas på både torrt och fuktigt hår. Metallborstarna har en keramisk beläggning för skonsam behandling.
  • 2 värmelägen/hastigheter
  • Care-funktion
  • Cool-funktion
  • Extra lång sladd: 2,8 meter
  • 700 watt
Min kommentar: - Detta är min favorit! Den kan göra allt, allt allt. Fungerar som min hårfön, plattång, volymgivare. Allt. Jag vill verkligen rekommendera den starkt. Den är verkligen praktiskt & det bästa är att du inte behöver borsta håret utan att du gör det samtidigt som du fönar det. Hur bra som helst. Jag personligen använder mest eller just nu endast varmluftsborsten men jag ska försöka hitta tillfälle att använda de 2 rundborstarna som ligger & dammar. Priset för den här är 495:-

Paris singel igen.

Paris Hilton & Benji Madden har gjort slut! Nu är det officielt & var väl inte helt oväntat? Olika källor hävdar att det har skett pga olika orsaker men vem bryr sig? Paris verkade inte alls må bra i det förhållandet, hon blev anorektiskt smal & ändrade personlighet..tänk efter, hur länge sen var det inte Paris gjorde ett konstigt utspel? Jättelängesen.. and that's not really her.. haha..


Bilden är lånad från Posh24
Paris har min drömoutfit - får jag låna till nyår? (A)

BikBok.

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så har BikBok gjort enorma framsteg, från att vara fjortisarnas hang-out ställe med genomgående rosa plagg i kollektionen (så jag ser det) har de grymt nog gjort en kollektion som alla fashionistas vill ha! Den som har gjort reklamkampanjen kanske kan höra av sig & göra designen på min blogg? Jag skulle inte tacka nej!


GE MIG ALLT I DEN HÄR KOLLEKTIONEN

p.s. idag får alla 20% rabatt på BikBok spana in hemsidan & skriv ut rabattchecken

Hemska dröm.

Vaknade av att jag trodde mobilen hade gått sönder. Jag minns att jag svarat på sms under tiden jag varit väldigt ovaken men att jag tappat den? Nej, det minns jag inte.

Jag trodde till & med att jag tagit av locket på baksidan & upptäckt att batteriet blivit snett av stöten mot marken. Så när jag (i drömmen) försökte sätta tillbaka det, gick det inte. Till slut lyckades jag sätta tillbaka det & då upptäckte jag att displayen (innuti) hade spruckigt & många olika konstiga färger visade sig. Neeeeeeeeej tänkte jag. Så när jag vaknade på riktigt tog jag fram telefonen & var så glad över att jag inte hade gjort sönder den. För det hade varit väldigt onödigt, att göra sönder telefonen i sömnen. Haha. Hemsk dröm..

När man googlar på "dröm" får man bland annat upp dessa bilder:

Typisk drömbild tycker jag - lite så som man får se det i tecknade filmer..

- Jag personligen drömmer inte om den här väskan.

Vad drömmer du om?

This girl needs a good camera..

but untill then..


För er som inte vet, gick min kamera sönder i somras, lägligt precis innan semester..
har inte kommit över det riktigt ännu..


Story about the zebra..

Linne. Ett supersnyggt linne som jag köpte idag! Fastnade direkt men drogs mellan valet vilken storlek jag ville ha eftersom linnena var väldigt olika i längd beroende på storlek, blev en S bra längd och passform :) Linnet finns hos BikBok (som förövrigt gjort enorma framsteg, oj säger jag bara) & fuskpälsjackan är från H&M Divided, leggings från Gina.




Blev ett besök hos Body Shop gjordes också, det här läppbalsamet luktar underbart!

Pancakes


Nyss.

Products.

Hey ni
Jag vet jag borde sova. Men jag har äntligen lyckats lägga in bilderna från mobilen som jag tog häromdagen! Tänkte visa er min nya inpackning: REF Treatment 551 250ml, kolla här



Den luktar lite mango-exotiskt & jag lyckades reda ut mitt hår i fredas då jag gjorde håret vågigt med plattången & sedan gick ut i duggregn. När jag kom hem var det inte vackert, haha. Värme & spray gjorde håret väldigt hemskt.



Btw, snyggt när den där slingan lägger sig över näsan sådär. Haha. Nu ska jag sova men innan det ska jag skölja med:

Duktig jag blivit :)

Ingen kickar fotboll som han..

Zlatan, Zlatan


Helgen över

Så var helgen över! Som vanligt börjar en ny vecka full med aktiviteter. Idag har jag bland annat gjort ett arbete som jag lämnat in, städat korridoren, handlat, you name it. Ska träna om en stund också, det blir Latino Dans med Moa & massa andra ikväll! Latino Dans är, för er som undrar lite som aerobics med Lationinspirerade moves & musik! Roligt!

Imorgon blir det handledningsträff för första gången, det gäller B-uppsatsen såklart! Spännande!

Händer mycket nu.. återkommer senare

Seg

Jag pluggar!

Dagens Pucko

Den här är för er lite mer snabbtänkta


Pineapple Express

Tonight! Jag & Adis ska gå på den hihi, den verkar vara i klass med vår humor. Låvar att återkomma om den var sevärd! Don't worry.



Update: Jag & Adis såg filmen på prämiären i Sverige som var den 14:e. Filmen var ganska rolig & ganska oväntade saker hände, lite surrealistisk (lite! haha) den är absolut sevärd - varning dock, den uppmuntrar alla till att röka på & det är inte bra, så förklara det för småsyskonen. Haha.

L.W.

Lars Winnerbäck.

Usch

Hej bloggen.

Jag är inte alls pigg. Jag somade ungefär vid halv fyra igår för att sedan bli väckt vid klockan åtta när någon knackade på dörren. Då var det sotaren som skulle kolla ventilationen, jag visste ju att han skulle komma nu i dagarna men varför just idag då jag inte kunnat sova? Så nu känns allt superbra! Not.

Jag ska ta det lugnt nu en stund & försöka återhämta mig.


Kvällens pucko

Detta är en autentisk annons från lokalpressen i Södertälje


Sovit

Jag somnade! Är hur trött som helst nu, ska gå & handla en sväng men är inte alls på humör för det. Vad har alla andra gjort idag? Känns som att det bara regnar.


Stan

Hej bloggen.

Ska fram till stan nu & träffa Pezhman (vår kontaktombudsman från SSU-Förbundet) & Sigge (Ombudsman för sossarna i Skaraborg)

Så vi hörs sen :)

Baka

För övrigt, skulle precis göra te & såg lite grejer i skafferiet som gjorde mig supersugen på att baka! Är det någon som vill dela med sig av ett smaskigt recept?

En sån här dröm kanske? Det är ju nästan synd att äta dem..

Favoritbild

MIn favoritbild från i somras som får mig att känna mig varm, älskling har tagit bilden.



Den här togs när jag inte visste om det *hihi*

Mysigt var det i Nice

Kvälllens pucko


Visst, han är kanske ärlig men jag tycker nästan synd om honom..

Tips

Melissa Horn, har ni upptäckt henne? Om inte, gör det..


GAAH

Dessa böcker. Det är så att vi ska lämna in en examinationsuppgift på måndag senast klockan 16.00. Vi är några (typ alla jag känner) som inte fått våra böcker än, så vi kan inte göra något! Panik.

Jag vill inte sitta i helgen när Adis är här & vara tvungen att göra uppgiften. Hursomhelst jag & Elin bestämde oss för att gå till skolan för KURSREF skulle finnas inne (de böcker som man inte får låna/ta med sig ut ur bibblan - de är larmade) så tror ni att det fanns? NEJ!

Typiskt studenter att gömma/ta böcker när det är tenta/examinationstider - sedan plötsligt dyker böckerna upp. Spännande fenomen ändå är det väldigt oschysst men desperationen kanske inte har några gränser? Vad tycker ni, skulle ni ta med er en bok ur bibblan om ni inte hade pengar till att köpa den?

Efterlysning, ni är välkomna att maila mig på [email protected] om ni hittar den här boken!

CD SKIVOR

Mina CD skivor kom nu! Hur omodernt känns det inte. Eller? Jag tycker att det är lite mysigt att ha skivor. Ska lyssna nu medan jag äter. Är hur hungrig som helst!

Besökare?

Jag är sur. Min mobil vill inte ladda upp bilderna, har testat 10 gånger nu, minst! Det går inte! Hursomhelst får försöka fixa detta imorgon.

Tänkte fråga er, hur hittar ni till min blogg? För jag har väldigt ojämnt besökarantal, oftast ligger det mellan 35-40 sedan stiger det som idag t ex till 180-200 & går det tillbaka till 35-40 & stiger 77 dagen efter. Jag har som högst haft någonstans 900-1000 på en dag men inte mer än så. Vore intressant att veta i alla fall.

Steetdance

Wow wow. Idag började vi dansen med House! Inte illa faktiskt för er dansfantaster som inte testat House - TESTA! SÅ nu är jag jätteutmattad, smakade på Linas gainomax fan vad gott det var! Måste ha en sån där någon gång! Men nu är jag hemma dricker lite julmust & äter naturgodis, ska växla över till mat snart. Jag är så onyttig nuförtiden. Ska sluta med det, promise!

För övrigt, Desperate Housewives är på TV - säsongen som går nu är jättebra! Ska också försöka fota det jag shoppade idag! Får se om det kommer upp senare..


Hörs sen

Dagens Pucko

Eeh, det kanske inte riktigt handlade om det som hon trodde..

Nya skivor

Jag kom på en sak, jag sa ju aldrig vad jag beställde på cdon! Det blev Lars Winnerbäck för hela köret, alla mina låtar försvann från datorn när jag installerade om den & eftersom hans skivor fanns med i ett erbjudande på sidan bestämde jag mig för att köpa 3 st för 99 kr! Sedan så hade jag ju min 50 kronors rabatt så det hela gick på 77 kr med frakt & allt! Skivorna heter: Kom, Dans med svåra steg & Med solen i ögonen - klassiker enligt mig!


M2M

Vet ni vad!

Nu har jag bara 480 fjuttiga poäng kvar på market2member för att få 200 kr presentkort på ginza, det har jag salmat ihop på ungefär 3 veckor utan att göra något, vill verkligen tipsa om sidan - det kostar inget! Klicka här för att registrera dig!


Studenter! - Var med & tävla

Skitigarum.se anordnar en tävling där man ska lägga upp sitt skitiga studentrum! Rummet som ser värst ut vinner & du kan vara med & bestämma vilket det blir, kanske ditt? Det du behöver göra är att lägga upp en bild på rummet & hoppas att andra tycker att det är äckligt!

1:a pris är titeln "Sveriges skitigaste studentrum" i det får man professionell städhjälp under hela vårterminen 2009 & nya dammsugaren Maximus från Volta.

2-5:e pris är den nya effektiva Volta Maximus dammsugaren för renare tillvaro!


På sidan kan du även passa på att skicka en anonym pik till någon av studenterna eller kanske skicka en liten raggningshälsning, det är upp till dig & till detta finns färdiga mallar ;)

Jag tycker att det just nu finns ett rum som borde vinna detta pris & jag tror det kan bli svårt att toppa detta, vad tror ni?


Dagens pucko

Dagens puckade kommentar kommer från en 18årig kille som tycker att abort är bra just-in-case man har haft sex med någon som är ful.



Vad tycker du om abort?

Hemma hos mig just nu

Hos mig just nu:


Vem sa att mössa var fult, jag provar lite saker som jag borde använda här va (A)


Böckerna jag borde använda just nu & min cola (onyttig)


Man fastnar i mönster, här ser ni vanligt godis vs. naturgodis vilket väljer ni? Jag valde båda :)


Två orörda tidningar som är ledsna för att jag bara ägnat tid åt min kurslitteratur :(

CDON

Hej bloggen.


Fick mail från cdon.com idag de ville kontrollera att mina uppgifter var rätt som de hade och gav mig 50 kr rabatt på ett köp. Inte illa tänkte jag som brukar hitta grejer där. För att göra det ännu bättre, tada:market2member.com gå in på sidan & registrera dig nu, man vet aldrig när man handlar på nätet nästa gång. Jag registrerade mig för inte alls länge sen & jag har redan möjlighet att byta in mina poäng mot olika presentkort/pengar. Det finns många sätt att samla poäng där, både genom att handla på nätet genom att gå igenom länkarna på sidan eller att registrera sig på olika nyhetsbrev/klicka på erbjudanden. Enkelt & gratis!

Ska tipsa er om en grej på cdon.com just nu:

Neil Strauss - Spelet finns just nu för endast 19 kr!


Göran Perssons - Min väg, mina val för endast 39 kr - båda är pocket såklart!

Paparazzi

För er som undrar vilken låten är i den här scenen:



det är:


I'm back

Hej bloggen.

Tillbaka från bommersvik (kan få lite sömn i alla fall) hur peppad som helst inför ep valet och kongressen nästa år (både vår & partiets faktiskt) ska bli spannande!

Dock måste jag meddela att jag är sjukt trött & ska gå & lägga mig men jag lovar att jag ska skriva allt smaskigt imorgon så fort jag är hemma från skolan!

Hörs

Fråga

Studerar du eller kan du tänka dig att studera på högskola/universitet?


Pluggar

Hej bloggen.

Kom precis hem från Adis vi kollade på American Dad - nyaste avsnittet, så bra! Annars har jag pluggat hela dagen & ska fortsätta imorgon. Så är det.


Vi hörs

Hemtenta

Hej bloggen.

Pluggdags igen. Fick hemtentan idag & har suttit i några timmar nu & bläddrat i böckerna för att försöka strukturera upp allt. Tentan ska jag posta senast på fredag så jag hoppas att mina biljetter som jag ska ha till på fredag ligger i brevlådan senast imorgon!

Vi hörs

Teenage Millionaire


Love this t-shirt.