DUBAI

Bild från Bodrum, Turkiet

Imorgon åker vi till DUBAI! Tänkte kika in här och säga att jag är på semester, så det blir nog ingen jättebra uppdatering, jag ska försöka uppdatera lite om jag får tid! Kram på er!

TISDAG

Hej på er! Tänkte bara kika in och säga hej, har haft fullt upp! Strax ska jag städa och fixa lite här hemma. I helgen åker jag tillbaka till Lidköping igen och tillbaka till Sthlm på måndag. Sen är det jobb i 2 dagar och sen åker jag och Adis till Dubai!! Mycket resande fram och tillbaka.. bilden är förresten från att jag åkte från Lidköping till Sthlm i söndags.. detta är vad jag sysselsatte mig med!

Vill för övrigt tipsa om ELLE UK som ni ser på bilden ovan! En av de bättre tidningarna jag läst den senaste tiden. Intervjun med Lady Gaga är riktigt grym! Kan inte säga att jag är ett fan av hennes nuvarande musik men uppträdandet hon gjorde med blodet på MTV 2008 tror jag det var? Det är typ det bästa ever! Sen verkar hon vara väldigt speciell som person. Detta är januarinumret och nu är det jättebra pris! 39 pix spring och köp!

ps. Älskar den där Aloe Vera drycken! Upptäckte den för några månader sedan :)

O.P.I

My new obsession, nagellack från O.P.I! Speciellt nagellacket till vänster. Älskar det!

Såg glitternagellacket på en tjej som jobbade på Kicks för några veckor sen, hon hade lackat med silvrigt nagellack under samt detta nagellack över. Oj oj.. kan säga att jag kopierade rakt av! Ni kan se hur det såg ut på en av bilderna här. Ska visa lite bättre bilder någon dag men det är lite svårt att fånga på bild, speciellt med blixt. För övrigt verkar nagellacket till vänster vara slut överallt. Jag köpte det precis innan en tjej la upp det på sin blogg och hamnade på blogg.se:s hemsida vilket förmodligen gjorde att alla kutade till affärerna! Haha det är jättefint i alla fall!

ROSETTER

Vann dessa söta örhängen på Sabina & Friends julkalender som ni hittar här - hur söta är de? De kommer från Push La Kokett! Blir jättefina som en detalj när man ska ut, t ex till en vanlig svart klänning!

ÅRETS KAP!

Måste bara säga att jag precis har gjorts årets kap!!! Jag har länge längtat efter en röd skinnjacka och nu har jag hittat den perfekta! Med avtagbar päls! Love it! Ordinarie pris på den är 3149 kr det kan ni se här men är man medlem på members.com fick man idag ett supererbjudande!!

För att bli garanterad medlemskap på members.com måste man ha fått en invitation så jag tänkte ge 10 av mina läsare en invitation. Så skynda er, vill ni ha en invitation skriv er mail i kommentarsfältet så skickar jag en till er!  Just nu får ni även 100 kr rabatt när ni handlar över 300 kr - använd koden ILIKEMEMBERS

SÖNDAG

Me yesterday, gillar inte cambilder eftersom man ser lite knäpp ut men det får duga! Hade med mig kameran igår men tog tyvärr inga bilder..

Hej på er! Det har varit en lite seg söndag.. åkte en sväng till stan, sen blev det tvätt och sedan matlagning och lite städning. Nothing special men sånt som måste göras! Igår var jag hos min kollega Mia på inflyttningsfest! Det var nice men det blev en lugn kväll för mig! Kändes som att det behövdes eftersom jag var ute både förra & förförra veckan! Nu i helgen blir det dock en trip till Lidköping för att umgås med familjen! Jag och A åker på resa snart och vill gärna träffa familjen innan och även hämta lite grejer hemma!

Ne nu måste jag gå och lägga mig, ska upp supertidigt imorgon!

PSST..

Eftersom jag är med i ett annonsnätverk har jag möjlighet att erbjuda mina läsare tillgång till den här VIP-kalendern som inte finns officiellt på Nelly.se. Nelly har just nu fri frakt så passa på att shoppa fina grejer till bra pris! Dessutom får ni nu lite extra erbjudanden via den här kalendern, gå in och kika om det finns något som ni är intresserade av - finns både för killar  & tjejer.. Klicka här för att komma direkt till VIP - kalendern!

EVENT

Shopping!!


Goodiebag & nytt nagellack - you like? I LIKE!


Vitamin Well mineralvatten, Scarf från Topshop, Sofi's Mode + ögonskugga i en ljuslila färg (inte riktigt min favoritfärg dock) + kajal i mörklila metallic (häftig) sminket fick jag för att jag köpte halsbandet.. helt ok goodiebag, har fått andra som varit mer välfyllda men det är alltid kul att gå på event :) det var även 25% rabatt på allt, även rea..

ps. Jag vann en lucka på Sabina & Friends julkalender häromdagen! Ska dit för att hämta mitt pris nästa vecka! Klicka här om ni vill spana in julkalendern!

STARS

Köpte detta halsband på Topshop igår, eftersom vi var på ett event var det 25% på hela sortimentet! Det var nice!


Annars så fick vi en goodiebag med en scarf, witamin well och Sofi's Mode-tidning :)

OH GOODIE

What have I been up to?
Tell you tomorrow. Good Night ♥

TIPS TILL ER!

Savemyday.com har erbjudande om att man kan köpa ett presentkort på Kicks.se för 150 kr och få 300 kr att handla för (med andra ord som en 50% rabatt) man får dock endast köpa ett presentkort var den här gången :( ni klickar här för att komma direkt till erbjudandet!

Måste säga att detta måste vara det bästa erbjudandet de haft sedan man kunde köpa presentkort på Nelly väldigt billigt!

 


MARNI FOR H&M

Marni for H&M

Vet att jag lite sent ute och förlåt för den dåliga uppdateringen, det beror på att jag varit upptagen och umgåtts med A! Ville bara kommentera pressbilderna från H&M:s samarbete med Marni som släpptes nyligen. Det ser väldigt lovande ut! Brukar alltid spana på Marnis skor och tycker de är underbara men lite för dyra!! Ser verkligen fram emot detta samarbete! Gör ni också det?