DETAILS

 Vardagsrumsgardiner
 Souvenir från Paris
Två nya askkoppar till balkongen
En fin skål - ananastrenden håller i sig!
 
Fotade lite med kameran häromdagen. Det händer tyvärr inte så ofta längre nu när mobilen tar hyfsade bilder som man kan leva med. Men jag lyckades knäppa några detaljer i hemmet. Köpte askkopparna och skålen på Zara Home nyligen. Jag stod i affären och valde mellan askkoparna men kunde inte välja så jag tog båda. Blir fina detaljer till balkongen och nödvändigt under besök och festligheter.
 
Hope you like the details ☆

GLOSSYBOX JUNI + LOVISA BURFITT

 
 Produkter från vänster - Naobay, schampoo och shower gel - Schwarzkopf, hårolja - Färg, kajalpenna/inliner - Benefit, mascara - Naked lips, ekologiskt läppbalsam - Emma S, ansiktstvätt.
 
Jag har prenumererat på Glossybox i något år nu och testat på många nya produkter, hittat några favoriter och framförallt fått testa på nyheter precis när de kommit ut och ibland till och med innan de funnits på marknaden. Denna månad var den fina boxen designad av Lovisa Burfitt och hårhåljan kom med som bonus - det brukar vara 5 produkter i varje + en tidning i varje men ibland får man med något extra.
 
Tycker absolut att man ska testa Glossybox om man är intresserad av skönhet och gillar att testa nya produkter eftersom det endast kostar 139 kr i månaden och blir billigare än att köpa produkterna var för sig. - TIPS! Nu i juli får man en USA-inspirerad box som också är specialdesignad.
 
Klicka HÄR för att komma till hemsidan.

2014.07.03

Stickad tröja och t-shirt från Ivyrevel som kommit nu i veckan. Har passat på att unna mig lite plagg på Ivyrevels rea. Klickade hem dem direkt när jag såg att rean kickat igång. Är supernöjd med båda plaggen, den stickade tröjan var slut i S så jag tog M och den passade bra, lite stor i ärmarna men det fungerar tycker jag eftersom de är hålstickade. T-shirten tog jag i strl S och den passade perfekt, lite mer loose och inte helt åtsittande eftersom den är sån i modellen.
 
Två bra reaköp helt enkelt. Bra jobbat Kenza! Det är inte lätt att starta ett klädmärke även om man är stor bloggare, kollektionerna har gått från att, enligt mig, vara anpassade till yngre tjejer till att passa ett bredare åldersspann vilket jag tror blir en hit för Ivyrevel - om de fortsätter med samma koncept.