Idag


Detta hände idag. Jag såg ut som ett troll med plåt på huvudet!

Mer från igår..


Jag, Una, Jenny

Jenny, Jag

Una, Jag

Jag, Linnéa

Una insisterade på att vi skulle ta kort vid den fina väggen.. haha

Den här bilden får mig att inte vilja gå till frisören imorgon

Såhär slutade våra skor senare mot kvällen.

Igår


Tycker att färgen blir så konstig på mobilen.. men men.. hade mörkblå ögonskugga & enorma kinder som ni ser *haha* & förstås min nya klänning från Asos
Mer bilder kommer senare..

Johnossi

18 karat gold

..var mycket bättre live. Sjukt kul kväll. Bilder kommer senare.

Ikväll

Frimis. 20.00 be there om du är personalvetare.. vi ska äta asiatisk buffe & lära oss hur man minglar på företagsfester.. spännande! Efter detta = JOHNOSSI hela kvällen! VI SES!


Omslagstjej?


Vill ni göra en sån här bild? Finns en sida som man kan göra roliga bilder på den hittar du här

Egopic


Shiny hair 100% min hårfärg - från i onsdags

Äntligen

Har jag tid för blogg. Ska snart iväg & tvätta men tänkte påminna er om min auktion på den blommiga jackan som går ut om ca 6 timmar. Dessutom har jag fått en del bilder från Ann som var på Moas födelsedagsfest i onsdags! Här ser ni två:


Jag med den goda panacottan & bären som Moa bjöd på

Jag & Ann dock är det konstig färg på den här bilden

Glöm inte..

Jag är så seg nu. Förlåt mig men ni får följa mig på twitter så länge. Orkar inte skriva några blogginlägg idag. Dock kan ni gå in här för att se min blommiga jacka som ligger ute på tradera just nu den ligger på 190 kr men det är ca 4 dagar kvar!

Vi hörs.

Jag är helt..

..besatt av twitter. Börja twittra & prenumenera på dina favoritpersoner/organisationers inlägg nu! Jag har twittrat hela dagen!


Ormskinn

Kilklackar i ormskinn oj oj oj vad jag är sugen.


Vet någon var det finns att köpa?

Klänning & skor kommer från Azzedine Alaïa

Source / Källa Lane Crawford

Drömskor


Finns på nelly.com & blir dina för 399 kronor

If you Seek Amy

Klockren video? Såhär är det ju!


Twitter

Jag har skaffat twitter. Satt länge igår & pysslade med widget's dvs. en sån där ruta som man skall ha för att alla skall se vad man gör (ens meddelanden samlas där) ni kan se den längst upp till vänster i marginalen. Jag har inte bestämt mig för om jag ska ha den så eller ändra den men jag testar såhär.

Min adress är https://twitter.com/aaayla men ni kan också trycka på rutan till vänster för att komma till min twitter eller så kan ni nöja er med att endast läsa det senaste i rutan. Spännande det här.

Komigen nu joina twitter så vi blir fler!



Tips..

..såhär sent på natten.

Ni måste testa GoGreens Sojadryck Vanilj + Kalcium - Så god!

23.31

Sitter i sängen har på lite skön musik & bara tar det lugnt. Min lilltå är jättevarm & gör smått ont. Borde inte varit ute & gått så långt. Känns som jag har feber. Jag är trött. Jag kan dock inte somna än. Har för mycket att tänka på. Jag är världens mest upptagna människa som inte gör något just nu. Jag vet inte var dagarna flyger förbi - jag gör ju lite. Dock inte så mycket som jag borde.

På lördag avgår jag som distriktsordförande för SSU Skaraborg. Många som känner mig undrar nog hur jag tänker kring det. Jag har tänkt ganska mycket men jag vet inte vad det är jag egentligen skall komma fram till? Jag känner både vemod & glädje inför att lämna styrelsen.

Om man endast ser till mitt politiska engagemang har jag lärt mig väldigt mycket genom Skaraborgs SSU distrikt & framförallt genom att ha varit ordförande i en tid utan anställd eller någon som helst personal. Det är inte enkelt. Det är jävligt tufft för att vara ärlig. Arbetet man utför är ofta osynligt. Alla telefonsamtal & dokument som skrivs kvällstid helt frivilligt. Vem räknar dem? Jag menar inte att man ska få materiell kompensantion men uppskattningen är ibland väldigt låg. Tror alla ordföranden känner igen sig i det jag säger. Men det är bara att kämpa på. Jag brinner verkligen för SSU har gjort det länge & känner att jag kommer fortsätta vara aktiv i SSU på ett eller annat sätt.

Jag glädjs dock åt att lämna ett växande distrikt som har många nya eldsjälar som skall ta över & lära sig, fortsätta & driva rörelsen framåt. Jag glädjs också åt att jag får ta en paus & ventilera alla nya erfaranheter jag fått med mig. Jag glädjs åt att kunna sätta universitetsstudierna i total fokus det sista året samt att jag kan ägna fler helger med mina nära & kära.

Så känner jag just nu sen kände jag såhär i Juli vilket är väldigt väldigt länge sen men samtidigt håller jag med om det som står. Jag har börjat släppa det med hur andra ser på mitt ledarskap & det jag gör. Jag har lärt mig att någon alltid kommer sitta någonstans i sitt lilla hörn & peka, viska eller högt säga att man inte duger. Jag vet att jag duger & att jag är jäkligt bra & jag har inget mer att säga än att jag går ur detta med huvudet högt & tackar för ett  bra år som ordförande, flera bra år i styrelsen & önskar min efterföljare lycka till.


I november 2005 gick jag min första SSU 1:a - ser ni mig?

När jag blev ordförande i SSU Lidköping var vi ute väldigt ofta & pratade med andra ungdomar

Jag lärde mig valarbeta dvs. kampanja i valet 2006

Jag kampanjade med andra SSUare oops vad gör vi? Tur att det bara var tejp!

Vi var ett helt gäng från SSU Skaraborg som åkte på valläger

Såhär såg vi ut innan vi skulle tåga in i Visby

Såhär såg jag ut i tåget - det var så varmt & roligt!

Jag & Milli några få dagar efter nyår på självaste nyårskurserna på Bommersvik!

På kvällarna var det singstar & politiksnack som gällde!

Vi samlades i regn för att tåga in i olika städer på första maj!

Jag höll ett antal tal under min tid som ordförande i SSU Lidköping.. detta i kyla - men kampen fryser inte! Eller vad säger ni?

Med andra ord har jag haft några riktigt roliga & sköna år med SSU & jag hoppas att det blir fler!

I'm in löve


79:50 för denna vackra bikinitopp - H&M såklart


Caroline af Ugglas


Säg vad ni vill men Caroline af Ugglas är så jäkla cool. Kollade precis på efterfesten från i lördags kväll efter melodifestivalen.. haha hon kan verkligen släppa loss. Sånt gillar vi!

*Tingeling*


"Tungt tingeling gung från moder Ryssland" hahaha

Vackert



Rockigt + svart=supersnyggt

Det blir inte vårigare än såhär i Mars..

Source / bilderna är från Lane Crawford & Jak & Jil


Helgen

Har ju inte bloggat alltförmycket den senaste tiden på grund av att jag har haft lite tid & den tid jag har haft har jag pluggat & umgåtts med familj, pojkvän & vänner. Annars så kom jag till Örebro idag, ska sova snart märker att tiden har flugit iväg helt. Lovar att uppdatera mer i veckan. Har ju inhandlat massor som jag måste dela med mig av! Nedan ser ni min nya t-shirt.


Detta fanns i min väska påväg mot Örebro. Well's Vitamin Recovery & en Haribopåse med godis!

Denna rockiga t-shirt fick följa med hem från GinaTricot i helgen. Supersnygg till ett par slitna jeans!

Just nu..


Heja Alcazar, Sara Dawn Finer & E.M.D!


Incidenten

Såhär ligger det till för er som undrar: Jag har brutit min lilltå på vänster fot.

Det gör väldigt ont & jag kan inte gå så snabbt eftersom smärtan blir starkare när jag rör tån eller försöker stödja mig på den. För er som undrar hur det hände: Jag sprang snabbt ut från köket & lyckades slå mig väldigt hårt i dörröppningen & är näsan säker på att jag fastnade i tröskeln också. Först kände jag inget för att smärtan var så stark men efter ungefär 20 sekunder gjorde det ont som inget annat jag känt innan. Jag vet det låter komiskt att en liten tå kan göra så ont. Men de gör det.

För er som tycker att det är komiskt: Jag skrattade också efter ungefär en halvtimme då foten hade blivit dubbelt så stor men vad ska man göra. Läkarna gör inget åt det utan jag måste vänta tills det läker av sig självt.

Nu vet ni.

Tradera mera!

Har bestämt mig för att sälja min blommiga jacka från Gina Tricot. Den är en Minimarket liknande jacka i "siden" liknande material som lyser upp vilket tråkig outfit som helst. Jackan är i nyskick & knappt använd!

För att komma till annonsen, tryck här eller på bilden. Utrop börjar på 180!

Reklamen

Haha, vad jag skrattar - har ni sett Norrlands guld reklamen? Kolla här under om ni inte har..


Milano 2008

Upptäckte just en sida som heter super.fantastic.picture.time & som verkligen lever upp till namnet! Hittade bland annat en resumé av året som varit i bilder som bland annat är tagna i Milano.


Enkel outfit & riktigt snygg

Kvinnorna i Milano..

..får mig att vilja klä upp mig varje dag!

källa: http://www.superfantasticpicturetime.com/

BABYDOLL

Kunde inte motstå att beställa parfymen Babydoll från YSL när jag ändå hade beställt mascaran & hade gratis frakt. Har redan för mycket parfymer men jag tror jag kan leva med en till. Dessutom ska jag ge några till min syster också!



Förresten, vad gör ni idag?

Själv sitter jag & pluggar.. har inget annat planerat förutom korridorsmöte ikväll!

Tankar.

Plugga. Tiden flyger förbi. Kläder. Visdomständer värker. Trött. Shoppa. Ont om tid. Fullt upp. Ansiktscreme. Lite tid. Bloggen. Kramas. Träna. Naturgodis. Universitetet. Jobba. Slappna av. Engagera sig. Skratta. Plugga mer. Resa. Unna sig. Spänning. Tråkiga tåg. Buss. Umgås. Mer tid. Körkort? Tiden går för snabbt.


Familj. Älskling. Vänner. <3



Spår 2


Den här är väldigt bra!

Mascara


Använder sedan en tid tillbaka en vattentät mascara från YSL men den behöver bytas ut snart så jag nappade på Bellme:s erbjudande på volym-mascaran, hoppas den är lika bra!

Vouge

Hittade två underbara bilder på Linns blogg som kommer från Vouge Paris marsnummer som är dedikerat till märket Chanel:


Gina Tricot har ett par liknande leggings! (Hittade dem i Borås - första Gina butiken!)

Kolla väskan! Älskar svart!

Festväska


Billig & Bra tills jag har råd med Chanel haha
(snart så fort jag är klar här på Universitetet - jag lovar. Denna får agera festväska)

Nu har jag lyckats

..glömma bort riset som jag skulle koka i köket. HUR kunde jag glömma? Aja nu är det över. Är förmodligen väldigt trött. Var precis & handlade också..


Har ni smakat yoggis vaniljyoughurt? Vad tycker ni? (försöker vara lite nyttig)

Vitamin defence


Jag måste sluta men jag är helt fäst vid Well's Vitamin Defence med smak av Citrus & Fläder. Så underbart. Satt på tåget häromdagen & läste Marian Keyes bok "Är det någon där?" samtidigt som jag smuttade på den underbara (övervägande) flädersaften.. ååhh..

Klippning

Blivit lite blogg senaste tiden eftersom jag har fullt upp med annat - dock ska jag klippa mig idag. Återkommer senare om det.


Update:

det blev bra..!