NEW IN

Ni såg mina solisar i inlägget innan detta - trodde inte att jag skulle falla för ett par aviators men jodå.. valde mellan dessa och de gröna men kände att den här färgen passade mig bättre?
 
Ser inte klok ut men använde bilderna för att jämföra, tog dem jättesnabbt inne på Synsam. Måste säga att håret gör mycket på den högra bilden men hur som helst så tyckte jag de röd-orange var snyggare på mig - men båda var fina right?

EFFEKTIV MÅNDAG

Dagen började med att jag steg upp tidigt och vid 8 hämtade jag ut ett paket från Mango som innehöll 4 klänningar - en fick åka tillbaka men dessa tre snygga fick vara kvar. De kostade mellan 179 - 199 kr så kan verkligen rekommendera deras rea. Ni som bor i Stockholm - man kan returnera i butik även om man handlar på nätet, riktigt bra! Klarar dock inte av att shoppa på rean i butik, det har varit fullt med folk varje gång jag gått förbi och det har knappt gått att andas där inne..
 
Så fort jag var hemma satte jag på två maskiner tvätt och började jobba. Efteråt kutade jag iväg och klippte mig hos bästa Nadia på Corinne & Friends, ni ser resultatet ovan. Är mycket nöjd!
 
Testade ett linne med öppen rygg (syns inte här) på & Other Stories men det blev inget köp, här ser man mer av hur håret blev, ser nu att linnet skrynklade sig lite he he
Gick förbi Sephora och gillade den här kollektionen Lanvin gjort för Lancome

FIkade sedan på balkongen med A, vi har inrett lite he he
 
Hann även få en IKEA leverans från att vi var där igår.. de randiga kuddarna, pallen, lamporna, krukan och blomman inhandlades bland annat :)
 
Hann med en del idag, både jobb och annat. Vi har dessutom haft helt godkänt väder trots att väderappen visade regn hela veckan när jag kollade i fredags - idag visar den bättre väder för veckan så vi kan ju hoppas att det håller i sig!

HELGEN

 
 Me
 
Nya solisar från Ray Ban på, Blus från Monki, Byxor och halsband från H&M, ballerina från Blink och väska från Balenciaga
 
Vi satte oss och fikade vid Mood och det var verkligen stekhett så vi fick gå en kort stund senare eftersom vi inte alls var klädda för hettan som plötsligt uppstod i lördags hehe
 
Vanilj frappuchino - jättegod!
 
Vi bestämde oss för att promenera en stund och hamnade på Flippin Burgers som ligger en bit nedanför här..
 
Härlig solnedgång som avslut på helgen
 
 
Lite bilder från helgen som varit, en lugn helg med A och träffat Hanna en sväng :) vi bestämde oss för att äta på Flipping Burgers och hon joinade! Vi hann med en shoppingrunda, fika och god hamburgare i lördags. På kvällen var vi helt slut och avslutade med lite rose i underbar solnedgång..
 

BANGKOK

Utanför shoppingcentret Siam Paragon
 
Siams sky metro 
 
Vi var ju självklart tvugna att åka upp i det högsta tornet med utomhusterass
 
 Jag passade in i indredningen
 
Adis syns i fönstret hehe 
 
Jag och A
 
 Ett tempel i Bangkok
 
Ett måste!
 
Plötsligt i Siam Paragon.. hehe
 
 
Sorry för den sämsta uppdateringen någonsin, men här kommer lite bilder från Bangkok!