VOLUME BOOSTER

Gjorde en beställning från Style by Tyra!
Läppglans!

Tyra publicerade sjuka resultat på sin blogg, checka in här. Kan säga så mycket som att det sticker/svider väldigt mycket & att ni bör undvika att glanset hamnar utanför läpparna för då kan det bli lite rött hehe. Måste dock säga att detta funkar - läpparna svullnar väldigt mycket! För 49 kr (plus frakt 29 kr) är det lätt bland de bästa & mest prisvärda jag testat!

HÅKAN!

Håkan Juholts tal igår, otroligt inspirerande! Som Håkan säger - We won't back down!

Känner mig väldigt stolt över att vara Socialdemokrat!

S-KONGRESSEN

Håkans tal
Jag utanför kongressen
Snygga Jessica som var ombud från Göteborg!
Marit Bergman sjöng en låt till Mona!
Återkommer med mer imorgon, är väldigt trött just nu!

DEN OSMINKADE SANNINGEN

Jag kanske inte är den första bloggaren som lägger upp en osminkad bild. När jag var yngre var det mer hets att alltid vara sminkad, tror det var runt högstadiet och i början på gymnasiet. Det försvann dock någongång i tvåan eller trean på gymnasiet. Minns att ettorna alltid kom med sin festmakeup och sitt fixade hår. Jag funderade över hur folk orkade gå upp så tidigt på morgonen för att hinna fixa håret och sminket. Har aldrig förstått det där.

Äsch tycker alla är mycket finare när de är naturliga, helt ärligt. Sen tycker jag att det är lite tråkigt när man ska gå ut och ska klä upp sig och göra sig fin - så ser man exakt likadan ut som vanligt.


Snygg min Celsiusburk är förresten!

WORKOUT!

Idag har jag varit riktigt duktig. Direkt efter jobbet gick jag till gymmet för att jag hade bokat in Zumba idag. När jag kommer dit visar det sig att det är Zumba Express - 30 min Zumba, pang på direkt. Instruktören sa att det brukade ta ca 3 gånger innan man kommer in i stegen. Efter Zumban som jag tyckte var lite kort var det dags för Core med samma instruktör, hon sa att det gick bra att stanna kvar. Corepasset var också 30 min så jag tänkte, why not. Efter Corepasset skulle hon ha ett till 30 min pass, hör och häpna, passet heter Booty. WOW tänkte jag, detta måste jag testa så jag bestämde mig för att stanna kvar.

Dagens resultat:
- 30 min Zumba
- 30 min Core
- 30 min Booty

Vad säger ni? En bra start på min seriösa träning. Jag ska träffa en PT nästa vecka och sätta upp mål (tror jag behöver ett riktigt mål den här gången) Jag har trots allt inte tränat regelbundet sedan juni förra året, så det är minst sagt på tiden.

Funderar ni på vad Celsius burkarna gör i det här inlägget? Jo det är nämigen så att jag tänkte testa hur de smakar. Om ni känner mig (eller följer min blogg) vet ni att jag är bra på att dricka läsk. Detta är ingen vanlig läsk, med den här läsken förbränner man 100 kalorier för varje burk! Helt sjukt om det funkar. Tänkte give it a shot och i alla fall smaka på de olika smakerna. Dagen till ära har jag smakat på Cola-smaken som får betyg Godkänt! Smakar lite sötare än vanlig Cola, mer åt Cola light hållet och jag kan tänka mig att dricka den igen.

2 för 40 kr kostar de på World Class nu - passa på!

TODAY

Kan någon gissa vad jag gjorde idag?


- Jag tränade! Senast jag tränade var i oktober & nu värker alla muskler, men imorgon blir det Zumba!

- Dessutom lyckades jag förhandla till mig en månads gratis träning!


Produktiv dag med andra ord!

BRITNEY

- Selfish

- Inside out

- Gasoline

STYLISTERNA

När Sofi Fahrman är med i programmet börjar det bli mycket bättre! Nu är Stylisterna snart slut & jag är helt hundra på att Niklas har tagit hem det (mest för att han satt i närheten av Sofie på vissa bilder jag sett av modeveckorna.. eller vad säger ni?

NEW IN

Silver - Röd - Vit med glitter


Kicks hade kampanj på Depends nagellack -  tag 3 betala för 2. Jag slog till på ovan färger, rött känns alltid aktuellt och metallicfärgerna är riktigt heta i vår. Har dock inte testat dem än eftersom jag redan har snygga naglar just nu. You know..

MAGAZINE

När jag var hemma i Lidköping väntade en hög med tidningar. Främst Elle som jag prenumererar på men även annat. Så jag funderar på om det kanske är dags att antingen:

1. Säg upp prenumerationen
2. Ändra adressen
3. Inse att jag inte hinner läsa alla dessa tidningar

Svårt val.. jag vet inte, vad tycker ni? Jag är nog väldigt bra på att bläddra igenom tidningen och tröttna på den väldigt fort. Tycker det är roligt att betrakta alla modeinslag, annonser från hypade märken och läsa någon spännande rad..

..tycker dock det är mer spännande med utlänska modetidningar, dock består t ex Vouge 99% av annonser och jag tröttnar väldigt snabbt efter att jag sett annonserna en gång.. t ex häromdagen bläddrade jag igenom tidningen en gång, läste Anna Wintours krönika/ledare, skummläste texten om Kristen Stewart som jag finner totalt onitressant (men det var typ den enda artikeln) och sen la jag ifrån mig tidningen och återvände till datorn. Så egentligen är svenska tidningar mycket bättre eftersom de innehåller mer läsmaterial, inte bara annonser (samt att moderepotagen faktiskt visa kläder jag kan få tag på i Sverige -svensk tidning mot utlänsk tidning 1-0) men på något sätt känns modevärlden mer "nära" när jag läser Anna Wintours ledare än när jag läser ledaren i en svensk modetidning.. vad tycker ni? Vad läser ni helst?


Nu ska jag lägga mig, kanske ska läsa lite i en av tidningarna jag inte hunnit öppna än!

I'M ON MY WAY

Haft en skön helg hemma i Lidköping. Tycker det är så skönt att komma hem ibland, även om jag kom väldigt sent i fredas och bara hade lördagen att umgås med min familj och A. Det blir tyvärr bara lite tid som jag kan spendera hemma nu när jag bor och jobbar i Stockholm. Ett alternativ är att ta ledigt men jag planerar det längre fram i sommar. Apropå det måste jag in med önskade semesterveckor i sommar den 31 mars.. he he.. har inte ägnat en tanke åt detta förstår ni. Kanske ska ta ledigt i någon dag i juli när jag fyller år och ha en stor fest? Vet inte hur det kommer se ut, tycker att jag fyller år på en så dålig tid på året - alla har tidigare varit bortresta (inklusive jag, oftast) eller sommarjobbat när jag fyllt år. Nej.. får fundera på detta tror jag...

Förresten ser jag fram emot Milano-resan just nu.. shopping & fotboll är inplanerat än så länge.. funderar på om det finns något mer man måste göra när man är i Milano? Vet ni?

Ne nu ska jag snart av tåget, dags att packa ihop. Verkligen värt att investera i en mindre dator (jag kör på min relativt nya 14-tum) och ett väl fungerande mobilt bredband (jag har Tele2 Large) så resan blir lite roligare (och produktiv, ibland haha)

JUST NU

Läst tidning, sitter vid datorn (mobilt bredband är räddningen) och ska snart gå av tåget. Försenat, såklart - mer kan man väl inte begära? Men men, ingen idé att deppa, jag får träffa min underbara familj och min pojkvän i helgen. Så jag är glad! Har hört att mamma ska laga min favoritmat!

För övrigt, om ni har missat det - Pressbyrån har modeveckor, alla utlänska modetidningar kostar 39 kr. Passa på tycker jag den jag har ovan kostar 77 kr i vanliga fall!

WHAT'S IN THE BAG?

En ear-cuff! När jag var yngre (högstadiet-gymnasiet) ville jag ha fler hål i öronen (jag har ett i varje öra) & mamma förbjöd mig att ta fler hål. Hon sa att jag absolut inte fick gå & göra detta. Jag & några vänner gick till en hårstudio som även knäppte några hål i veckan. Två vännerna tog hål i vad heter den där grejen, lilla "snibben" som är i mitten av örat? Det knäppte i alla fall väldigt högt & jag avstod från denna smärta trots att jag hade råd (50 kr kostade det).
En tid senare skulle min lillasyster ta hål i öronen, hon var rätt så liten men hon ville gärna. Så när vi var där sa mamma "vill du också ta ett hål till" eh, jag hade tjatat om detta länge så jag antar att mamma hade gett med sig, det var ok för henne eftersom hon var med & kunde övervaka det hela. Jag såg förtvivlat på min lillasyster som höll sig för örat (det gjorde ont) så jag sa inte så mycket mer än att jag inte ville göra fler hål. Jag hade "ångrat" mig..

Men så kommer den här uppfinningen, ear-cuff.. om detta hade funnits när jag var 14 då hade jag garanterat gått runt med flera i varje öra. Haha. Så jag köpte en sådan här idag, runt 50 kr kostade den, den är i äkta silver. Tyckte att det var bra pris för silver. Tycker inte ni? Mycket bättre än att ta hål i öronen.

PEARLS

Kan ni se vad jag har köpt? Gissa! (Det är inte pärlor, men oj vad jag var sugen att köpa på mig massa när jag var där!)



NAILS - RESULTAT

FÖRE (tidigare idag)
EFTER (nu)
Vad tycks?


Naglarna blev inte så långa, ville inte ha för långa men ändå känns det lite ovant. Jag gjorde naglarna hos en tjej som heter Emilia, hon jobbar på Hair & Face i PK Huset (byggnad bredvid NK) just nu kan man få nagelförlängning för 450 kr (ord. 895:-) passa på att unna er snygga naglar tycker jag!


NAILS

Hinner inte blogga så mkt idag. Skulle bara in & säga hej & att jag ska fixa naglarna imorgon, återkommer med resultat, pris & plats!

THE WEEKEND

Sorry for my bad blog. Jag har verkligen inte haft en tanke på att blogga även om jag kikar in och kollar kommentarerna! I helgen var A här & all tid spenderades med honom..

.. och på Vapiano
Med den här goda pastan.. haha om ni ska till Vapiano, pröva deras pasta med Oxfilé, det finns två olika men båda är goda & glöm inte att tacka ja till vitlök & chilli!


Under lördagskvällen fortsatte vi sedan till Scandic Malmen (söder) och vidare till East (stureplan), annars var det mycket fika & promenader i helgen! Vad har ni gjort?

GE MIG TIPS - MILANO

Milano here I come!


Bokade förut biljett till Milano, i April åker jag & A, ska bli så roligt! Någon som har tips på vart man ska gå i Milano? Give them to me, kommentera nedanför!

DEN PERFEKTA BEIGE JACKAN

Lily Aldrige

Ville bara säga att jag är verkligen vill ha en sådan här jacka. Är det någon som vet var jag kan köpa en liknande?

SNYGG BRITNEY

Britney är tillbaka - igen. Visst har vi hört det förut men hon imponerar igen. She's got IT let's face it! Hon pryder just nu omslaget på tidningen V - Hur snygg är inte hon?



..skulle bara säga det!

SPRING INSPIRATION

Blake Lively som Serena i Gossip Girl. I en av hennes inspirerande outfits.

Vitt linne FORREST & BOB - Bruna klackar SUGARFREE SHOES - Blåa byxor NELLY TREND - Glitter kavaj - FILIPPA K


Jag är riktigt sugen på den här outfiten, dock skulle jag vilja pröva byxorna innan jag slog till. Någon som har beställt dem? Alla kläder hittar du på NELLY.SE som just nu har FRI FRAKT. KLICKA HÄR för att komma direkt till NELLY.SE.

p.s. collaget är gjort i Picasa (saknar mitt Photoshop VÄLDIGT mycket!)


NÄR VI BLIR GAMLA KOMMER VI INTE ÅNGRA DET VI GJORDE.

..we are going to regret the things we didn't do...
Sorry for the bad blog! This is what I'm doing tonight! Hehe..


Ja som ni ser, en kopp jordgubbste & Sofi's mode blir kvällsläsning (samt ett avsnitt av Stylisterna) Är väldigt seg idag & har lyckats göra några roliga saker som vi inte ska tala om här. Haha.. Citatet ovan har jag tänkt på väldigt mycket idag (har översatt rubriken till svenska) & jag har verkligen kommit fram till att det är så. Jag är 21 år, har ett jobb, är utbildad, engagerad.. måste hinna leva lite mer. Så nu väntar jag svar från chefen om jag får några dagar ledigt i april för att åka till en *okänd* destination med min pojkvän som jag sett fram emot väldigt länge. Hoppas jag får ledigt nu bara!

WEBCAM!!

Upptäckte precis att jag kan ta bilder med min webcam (hundra år senare) haha så jag flummade till det lite, fattar dock inte varför de blev i olika storlek? Skumt, måste undersöka detta. Men det fanns väldigt många coola effekter haha.. ser ni förresten hur jag & min säng matchar varandra idag? Tur att detta är den enda leopardmösntrade tröjan jag har.. den kommer från Vila förresten! (Vila är för övrigt en av de bästa budgetmärkena). Vad ska ni göra idag? Jag ska snart iväg till stan & sånt.. måste ju utnyttja solen när den väl är framme!

En sak till förresten - är inte mitt hår rätt långt nu igen? Med tanke på att jag klippte 10 cm sist?

Keep on dancing til the world ends...

Lyssnar non-stop på denna låt. Vad tycker ni? Jag tycker den är jättebra & mycket bättre än Hold it Against me!


COLOURS

Min favorit till vänster, finns dock inte kvar i min storlek!
Orange, har verkligen fallit för den här färgen! Love it! Passar till både vardag och fest!
Blått, klänningen till höger tycker jag passar till vardag och den till vänster för utgång!


Alla klänningar kommer från Asos, vilken är din favorit?


FREDAGEN

Let's Dance & pannkakor!


Jobb, jobb, jobb kan sammanfatta veckan samt en flytt som genomfördes förra helgen som påverkat hela veckan.. ingen rolig helg som väntar med att jag ska packa upp, tvätta & fixa. A just det, en afterwork hans med igår också när vi va på Baren 1900 (Kåken ligger också där vilket ni kanske känner igen). Idag har jag dock tagit det lugnt efter jobbet & kollat på tv en stund & spanat in riktigt snygga klänningar på Asos som jag tänkte visa snart.. Vad har ni gjort idag, vad händer ikväll?

BOOKS

Fyndade dessa två böcker på Bokrean! Har ni köpt något ännu?

För övrigt har det varit lite blogg, mycket jobb & mycket gäspande framför datorn. Pust, är så trött efter dagen. Gick en sväng på stan efter jobbet & spanade in klackarna som jag visade i förra inlägget. Jag provade dem & de satt som en smäck. Det fanns 1 par i 38 kvar (väldigt utplockat) & de sista som jag hittade i min storlek var väldigt smutsiga på den ena skon vilket gjorde att jag inte slog till.. så nu velar jag fram & tillbaka. Vet inte om det blir ett köp men de gick absoult att gå i & de var mycket skönare än vad de utgav sig för att vara! Haha..