BLACK LEATHER JACKET

Pics: Zara.com
 
Ok, jag testade jackan till vänster och den var skitsnygg men pyttteliten! Jag tog M och det var som en liten S.. hittade ingen större jag kunde testa så nu vet jag inte what to do - att köpa en svart skinnjacka eller inte? Den till höger är lite tuffare med alla kedjor så jag tror att den vänstra passar mig bättre.. vad säger ni? Kostar ca 1800 kr och det känns ju rimligt för en skinnjacka i riktigt skinn och snygg design, eller?

HAIR

Idag började jag dagen på Corinne & Friends där bästa Nadia klippte + färgade ny ombre. Så nu är jag så fin som ni ser på bilden (även om jag aldrig kommer att lyckas föna det så fint hehe). Jag ska sova nu - är supertrött efter träningen ikväll, körde rumpa och armar idag och imorgon blir det nog mer styrka, så måste vara utvilad.


INSPIRATION

Hej på er. Det är tyst här inne och det känns ibland som att det är brist på inspiration från min sida vilket är konstigt eftersom jag känner mig väldigt insprirerad och peppad gällande bloggen. Jag uppdaterar både Instagram och Twitter ofta, det kanske är det som tagit över bloggandet? Det blir aldrig tid över efter jobb + träning + twitter/instagram + umgås med A & vänner. Dessutom har min kamera råkat ut för Iphone-döden haha, den följer aldrig med eftersom mobilen alltid finns till hands. Det ska jag försöka ändra på, även om bilderna blir hyfsade via Iphone så är självklart den riktiga kameran bättre.
 
Det verkar vara en trend som går, med mindre bloggande - bland de för närvarande 20 bloggare jag följer via bloglovin' har ca 10 av dem uppdaterar någonlunda flitigt och då är det bloggar som Sthlm Streetstyle och Kenza som jag räknar som flitigast medan mer privata och personliga bloggar eller som drivs av personer jag känner uppdateras allt mer sällan. Konstigt det där, läste någonstans att varannan tjej hade blogg (det var något åldersspann som jag inte la på minnet men i tidiga tonår till vuxen-ålder-strax-innan-trettio) mot tidigare var-tredje. Så det har samtidigt ökat med antal bloggar men tyvärr har många bra och stora bloggar försvunnit de senaste 2 åren. Sen vet jag att vintervädret i Sverige påverkat negativt eftersom alla känner sig gråa, tråkigt klädda i svart och oinspirerade till att i rådande väder och ta den där outfitbilden. Jag vill att det ska vara äkta och kännas äkta när man läser bloggen och det blir det sällan när en bloggare står ute i peep-toe sandaler i -10. Det är inte äkta och det är väldigt tråkigt. Sen är inte alla modebloggare men många uppskattar bilder från vardagen även hos andra.
 
Jag slutade blogga helt under en lång period, det var ca 5 månader och även om detta inte är en stor blogg (har max haft runt 1000 läsare /dag under en period till att pendla runt 80-100 /dag till att gå till runt 50 /dag som högst de dagar när jag inte uppdaterar sådär flitigt, typ som nu.. vilket är helt förståeligt, klart man slutar besöka bloggen om det bara kommer ett inlägg varannan vecka. Då kanske man dyker in här ibland och kan få en uppdate på allt jag skrivit de senaste två månaderna på en kvart.
 
Så, vad ska vi göra åt detta? Jag tycker vi ska göra något. Jag och ni. Ni kanske kan lämna en peppande/inspirerande/feedback kommentar när jag skriver något eller om jag glömt skriva något? Jag tar mer min kamera ofta och visar lite av mina senaste inköp och lite av vår nya lägenhet? Är det något ni vill se mer av?
 
Vi planerar dessutom en resa längre fram i vår, om allt blir som planerat och det ska självklart också dokumenteras här.. so are you with me?
 
En vårig bild från Milano, sånt blir det snart lite mer av

THE WEEKEND

 
 
Jag och A var på American Table på Clarion Sign i lördags och oooh vad gott det var. Vi började med att ta relishes som jag inte har någon bra bild på.. det är som små apetizers. Sedan övergick vi till huvudrätten som för mig bestod av deras AT burger - minus bacon för min del då. Den var supergod + egengjord ketchup + supergoda strips. Det största pluset ger jag dock till lökringarna och ett litet minus för att burgaren hade kunnat vara lite kryddigare.
 
A åt entrecote med strips som också var god, men å andra sidan är väl kött oftast gott haha. Vi avslutade med en varm pecanpaj med lite glass. Kan verkligen rekommendera American Table och bor ni i Sthlm ska ni nog dra dit en vardag på AW eller boka om ni ska dit på helgen, det var fullsatt! Ni som är på besök i Sthlm - Clarion Sign ligger jättenära centralen så det är lätt att hitta och bra om ni ska vidare efteråt.

FASHION WEEK FAVORITER

Dagmar A/W 2013
 
 
 
Ida Sjöstedt A/W 2013
 
 
 
Stylein A/W 2013
 
Alla bilder kommer från mbfw och är tagna av Kristian Löveborg
 
Lite sen men ville ändå visa mina favoriter från modeveckan. Jackan från Dagmar, byxorna från Ida Sjöstedt och den mönstrade klänningen från Stylein stack ut för mig. Måste dock säga att den överlägsna visningen var Hunkydory. Jag vill ha ALLT. Hade gått med på att bara klä mig i Hunkydory i höst.