Alla älskar Leighton

..till & med Chuck Bass.. haha eller Ed Westwick i serien Gossip Girl - men måste han vara så tröög! Haha, älskar Blairs outfit här, någon mer som skulle kill for it? Haha, jag vill ha - vill ha!


Man ser inte hela klänningen, men den är underbar! Ser ni snöret runt halsen? Höstens innegrej? Det skall helst vara i spets också!

Här är hon väldigt fint klädd - bröllopet Serenas mamma & Chucks pappa - haha det blev inte Rufus..



Och ja.. det blev en kyss..

Kändismingel a la Gossip Girl

Costume Institute galan i New York ägde rum för ett tag sen & må jag säga kändistätt var det! Spana in alla snygga tjejer & killar från Gossip Girl & längst ned de inte så snygga tvillingarna Olsen..


Snygga "Serena"


Onda men snygga "Giorgina"


Blair, Vanessas & Serenas Nate.. ?


Den snyggaste & den mest djävulska "Chuck"


De slitna tvillingarna Olsen - vilken miss

Fullt upp

Idag blir det fullt upp, ska gå ut och sätta mig och finputsa på mina svar på frågorna, sedan ska jag försöka plugga in dem så gått det går.. det är så varmt ute, can't wait.

Vad ska du göra idag?

Bikinis från Salinas

Spanade in lite bikinis från Salinas - de finns bland annat att köpa på Nelly.se. Jag tycker att de är jättesöta glöm dock inte bort rådet om att de är ganska små i storleken så man får gå upp en storlek för en bra passform - sägs det i alla fall. Jag har ju redan köpt en ny bikini men för er alla andra frossa i Salinas bikinis:







Som ni kanske märker tycker jag om bandeau modellen hehe, har ju en egen & just nu är det superinne med metallspänne på sidan av trosan, skitsnyggt - det enda jag oroar mig över är om den blir varm? Någon som vet? Jag vill ju inte bränna mig på min bikini i sommar!

Mat!

Jag behöver mat! Har inte ätit något sedan klockan 11 idag & jag har varit i skolan fram till tio minuter sedan. Nu är jag i alla fall hemma & alla frågor är klara (förutom 2 haha) så nu blir det väldigt mycket plugg plugg på dem! Blir inte lättare heller utav att det är underbart väder! Åh!

xoxo

A

Oh no

Jag försov mig, ska springa in i duschen nu sen blir det skolan! + Att det är superfint väder!



Plugga på!

Gooood Night

Nu ska jag sova



pusspuss viss såg den god ut? Haha, godnatt på er alla!

Britney

Britney sägs vara på G igen. Hon tränar till en ny turne & hon får även träffa sina barn nuförtiden, dock är klädstilen same old.. eller vad tycker ni?





Tråkigt & Konstigt tycker jag..

Heldag på Universitetet

Sitter hemma & försöker vila lite, är så spänd inför tentan känner jag! Har väldigt mycket kvar att göra men imorgon ska jag träffa några ur klassen & då ska vi gå igenom de svåra frågorna, efter det blir det hårdplugg hela helgen + måndag. Tisdagen känner jag verkligen att jag behöver vila ut inför tentan eftersom mitt huvud antagligen kommer att vara fullt med tankar om sociologi & socialpsykologi

Här är alla mina böcker som jag har till tentan - alla böcker ska inte läsas helt utan endast vissa delar, men det är väldigt väldigt mycket ändå..



  • Dynamik i Arbertsgrupper
  • Arbete, konsumtion & den nya fattigdomen
  • Sociologiska Perspektiv
  • Modernitet & självidentitet (svårast)
  • Klassisk & Modern Samhällsteori
Lite att bita i - vi har dessutom fått en mängd instuderingsfrågor som jag tror är 84 st för tillfället & fler väntar!

Puh!

Plugg

Jag har varit uppe en stund nu & även tagit en sväng förbi skolan! Har ett seminarium klockan 13.00 så jag bör vara klar med uppgiften snart, vilket jag inte är. Ska äta en bit nu & sen ska jag sätta igång.

Vi hööööööörs sen

xoxo

Modernitet & Självidentitet

Har inte kommit långt med min seminarieuppgift & det är jag mycket oroad över. Det enda som jag i pricip har kommit fram till, haha vilket jag hoppas är rätt är själva tankesättet i boken. Känns som att jag borde börja skriva nu..

Jag behöver motivation för det här känner jag, är inte på humör för plugg.

Saknar dig Adis <3


Shopping

Passade på att ta en sväng i några affärer innan jobbet, hittade en skitsnygg blommig jacka & en klänning i sailorstuk, tyvärr har jag inte min kamera hemma, gav den till mamma eftersom hon ska åka till Bosnien om några dagar & deras kamera skulle vara hemma ifall något dök upp, så ni får nöja er med att veta att de är riktiga godbitar, lägger upp bilder så fort jag får möjlighet!

Nu ska jag göra min seminarieuppgift - i alla fall börja med den


xoxo

Dubbla budskap!

Jag gick precis in på aftonbladet där det stod att Lindsay förlovat sig med Samantha Ronson? Okej. Stod det inte att hon nekade till att hon var lesbisk?

Lohan & den tio år äldre Samantha planerar visst bröllop i Dolly Partons nöjespark i juli, Lohan visade visst stolt upp sin förlovningsring i Cannes & hennes pappa intygade på att Lindsay & Samantha var ett par.



Tycker att det luktar för mycket pr, då man försöker visa upp en fin sida av Linday efter alla hennes skandaler..

Jobb & Skola

Ska iväg till jobbet om drygt en timme, sen blir det plugg som gäller eftersom vi fått en stoooor seminarieuppgift av en av våra lärare, trots att tentan är om exakt en vecka från idag. Det innebär att jag har 5 dagar till att plugga & jag är inte ens klar med alla frågor! Ååh!

Hursomhelst, jag måste göra mig iordning nu, känns som att jag varit jättedålig på att uppdatera bloggen!

Världens Bästa Pojkvän

Jag saknar Adis så mycket, kommer ta ett tag innan vi ses eftersom jag har min sista tenta den 4:e & måste plugga & sen kommer jobbet, ska ju få mitt schema imorgon (hoppas jag)! Plus att jag har väldigt mycke att göra med SSU. I alla fall, här har ni söta bilder på Adis, älskar dig så mycket <3



*hihi*

Lindsay förvirrad?

Lindsay har hängt med sin "flickvän" Samantha Ronson väldigt mycket & senaste är att hon bjudit henne på dyr restaurang i Cannes men också att de shoppat & hängt i poolen tillsammans. Dock har Lindsay nekat till att de är ett par, jag vet inte varför eftersom det verkligen ser ut som ett förhållande - jag & många andra tycker inte att det spelar någon roll om Lindsay är gay eller inte.



Ser ut som mer än vänskap, ellerhur?

Lång promenad

(detta skrevs för 2 timmar sen & mer men publishme la av) Kom precis in! Har varit ute & gått med Moa i flera timmar, var så länge sen vi träffades känns det som! Superkul var det i alla fall. Annars har jag pluggat väldigt mycket idag, har samtidigt fått tusen mail (känns det som men det var typ 15) men väldigt många att svara på! Imorgon blir det plugga i skolan igen! Man blir så peppad av alla tentapluggande studenter i universitetsbiblioteket! Aja, känner lite hemlängtan faktiskt, saknar Lejla, Mamma & Pappa trots att det inte var så länge sen vi träffades. Men nu är det bara att stå ut till sista kursen är klar den 4 juni & sen är det jobb som gäller & väldigt mycket tid med Adis hoppas jag! Haha.. Här är lite gamla nostalgibilder på bland annat mig & Moa (1,5 - 2 år gamla?)









*Nostalgi*

Copycats inom mode(bloggare?)

Jag satt & spanade in ett flertal populärare bloggar för en stund sen. Man kan hitta väldigt mycket inspiration om mode & olika produkter som finns på marknaden vilket är väldigt bra. Men när går det överstyr? Är det när vissa personer vet att det fnns en klänning på H&M trend som köper in den & sedan vill alla ha den när den läggs ut på tradera? Alltså den här klänningen:



Den är väldigt snygg men hur kul är det att ha den i sommar när väldigt många andra har den? Om man inte var först med den utan ser den på väldigt många som har den på stan, är man då originell i sin stil? Jag tycker att den är snygg men jag vill inte ha den här klänningen, finns ju tusentals liknande.

Samtidigt finns det även väldigt många modebloggare som äger denna klänning. Något annat som ett flertal modebloggare äger är bland annat den här kjolen:



Den är jättesnygg, kommer från Topshop & har visats i många modetidningar & bloggar som en favorit. Snyggt preppy-stuk men samtidigt känns den tråkig - just för att den finns i så många garderober!

Självklart påverkas vi av att det finns många bra fungerande kedjor runt om i hela landet bland annat GinaTricot & H&M men tråkigt börjar det bli när man ser ett gäng tjejer gå förbi med likandana outfits från top till tå, finns det någon som är helt originell? Har ni tips på någon? En modebloggare som jag tycker har helt underbar egen stil är Amanda. Spana in hennes blogg, men låt bli att kopiera henne - jag vet att ni vill. Haha. Hon har även en egen webshop & ett eget märke så passa på där!


Heey

Ja, jag glömde skriva att jag skulle vara bortrest under helgen! Haha. Jag har varit på Distriktsstyrelseutbildning för vårt SSU Distrikt! Rolig helg med mycket jobb! Nu måste jag fortsätta packa upp, ska uppdatera så fort jag får tid! Finns ju massor att prata om.



Vad tyckte ni om Eurovision?

Amanda Bynes

Spana in hennes klänningar, vilken stilikon hon är! Hörde också att hon är övertygad om att brunetter har det roligare, erfarenhet? Haha we have! Haha.


Seg update & Cola

Haft mycket på gång idag, så har inte hunnit blogga! Har varit väldigt inaktiv de senaste dagarna men har varit mycket med Adis så där är svaret haha. Var i skolan en sväng idag på en intressant lektion om Bauman & fattigdomen bland annat sedan drog jag & Adis till stan & spana runt lite. Han hittade ett par skitsnygga begie/sandfärgade chinos & jag hittade ingenting! För ovanlighetens skull! (Hade nog hittat något om jag fått stanna så länge jag ville i varje affär haha)

Förresten, Eurovision igår, haha det var ganska kul - Armenien var inte alls bra men kommentatorerna därbland Luuk hejade på henne (för att hon var snygg) men Bosniens låt var bättre än jag trodde. Lite Sweeny Todd inspirerat stuk (kolla tjejens hår - superlikt & hans mörka smink) dock var det färglatt & inga djur på scenen den här gången! Haha. Norges låt var bra också men man har "hört den innan". Skönt att inte kalkonen gick vidare förresten - TACK!



Nu ska jag dricka lite Coca Cola & skicka lite mail (& kolla på CL finalen, eller Adis kollar på den så indirekt ser jag ju den också)

xoxo /A

Eurovision

Jag sitter & kollar på Eurovision! Adis är iväg & köper Cola haha.  Finns väldigt många dåliga låtar med måste jag säga, BUUU! Hatar den jävla kalkonen!



Här ser ni Charlotte, hon (& Norges) kan faktiskt ha en chans i år!

Vad tycker ni?

Publishme

Jag har flyttat min blogg till Publishme nu! Så mycket fräshare design måste jag säga, någon som vet vad "Pingback" betyder? Är det som när man pingar på bloggportalen?



Förresten, här ser ni fd. Top Model vinnaren Jaslene (USA) i baddräkt, som verkar vara en hit i sommar, är det bara jag som tycker att dessa baddräkter är fula?

Pics from the party

Har lite bilder från pappas 50års fest, längst ned ser ni pappa med sin dragspels-tårta haha:

image241


image242


image243


image244

Hos A

Jag sitter hemma hos Adis nu. Gick upp för några timmar sen, är ganska seg. Vi ska dricka lite te snart. Vädret är jättetråkigt så inget kul att vara ute..

Vad ska du göra idag?

Fest

Är hemma från 50års firandet lite tidigt, är såå trött & ska sova nu men vi hörs imorgon då kommer det även bilder!

Godnatt alla xoxo /A


Lidköping

Sitter hemma "hemma" nu haha. Ska ta en dusch sen ska jag iväg till stan. Idag blir det firande, pappas 50årsfest! Har väldigt bråttom men ha det bra alla!

xoxo /A


Awaaaaaaay

Gör mig iordning för att åka iväg till Skövde, sen Lidköping idag. Pappa fyllde ju 50 igår så imorgon ska  vi ha ett lite mindre firande för familjen & vänner. Förutom det har vi massor med jobb i Distriktstyrelsen eftersom två kurser väntar framför oss. Men men, bara att bita ihop, har ju väldigt mycket att läsa också men det ordnar sig! Ikväll får jag i alla fall träffa Adis <3 wiiie

Ha det bra alla läsare!


Rynkiga modeller

Här ser ni gamla bilder på Kate Moss & Helena Christensen som inte är lika smickrande som de vi brukar se. Tänk, de såg ut såhär för flera månader sen hur ser de ut nu? Jag tycker att det är komiskt hur mycket man retuscherar i branschen, för detta är verkligheten. INTE den blanka fina hyn utan rynkor & gropar. Njut av verkligheten, jag menar inte att de är fula bara för att det är äldre, bara att de framställs som supersnygga när de egentligen ser ut som alla andra. Enjoy!

image240

image239


Nu ska jag sova! Godnatt

xoxo /A

Aviators for men

Väldigt många bloggar om mode för tjejer men man glömmer oftast bort killarna! Tänkte presentera några snygga Pilotbrillor som man absoult ska ha i sommar! Jag tycker att de lätt är hetast:


Dior Homme 0092 - skölpaddemönster lite annorlunda & jätteheta
image235

Yves Saint Laurent 2202s - väldigt enkla med detalj i mitten, funkar till allt
image236

Marc Jacobs 107/s - för den som vill sticka ut lite, men inte för mycket
image237

Ray-Ban Aviator - enkla, väldigt enkla, kanske för enkla, inte i min smak

image238

Vad tycker ni? Aviators summer 08'

D i o r

Spanade in lite på Diors hemsida. Är så inspirerad! Väskan kostar ca 16 000 kr & är sååå snygg

image233

image234



Vad tycker ni?

Doggy haha

Well, kom från jobbet nyss (jag vet sent för att jobba i affär men det är öppet till 20.00). Ska springa iväg till köket & laga lite nyttig mat, laxfile, potatis lite lite lite sås & grönsaker. Låter gott ellerhur!

Förlåt om jag har tagit någons bild på ens hund, men såg den på cosmos sida & jag var bara tvungen att visa den, vad tycker ni om den här hunden? Haha:

image232

Jobb

Nu sticker jag iväg till jobbet börjar 16.00 & slutar ca 20.00 får se vilken buss jag hinner med hem sen! Ha det bra så länge

xoxo /A

Riiiing?

Är det någon av er som har varit med om att ni vaknar senare än ni planerat för att klockan "inte" ringt? Jag gjorde det idag, fast jag är säker på att jag ställde klockan igår, så jag tror att jag stängt av den i sömnen - alltså utan att minnas att jag har det. Usch, hursomhelst det ledde till att jag missade min lektion, vilket inte alls är bra! Nu är jag ledsen.

image231


Nästa gång kanske jag ska köra på fyra st, då kanske jag vaknar?

Shoooees

Har sett på flera bloggar att man är sugen på gladiator-sandalerna i sommar - som alla andra. Personligen tycker jag att de är snygga, de är enkla att gå i & de passar till mycket. Dock finns det ett problem. Alla vill ha dem & alla kommer ha dem. Därför kommer jag avstå. Jag vill tipsa om ett par andra sandaler som liknar gladiator-sandalen med flera band & så, men ändå inte. De finns i flera färger som en stark blå & röd färg. Skitsnyggt tycker jag. Tycker även att det är snyggt med den lilla klacken som gör dem extra feminima.

image230

400:- kostar de & finns på Bianco

HAHAHA

Adis tipsade mig om ett klipp med "Benjamin" som ni måste spana in! Kan inte sluta skratta, vad pysslar han med egentligen?


At home

Kom precis in. Tog en sväng på stan efter skolan. Köpte lite saker till pappas fest som vi ska ha på fredag. Imorgon fyller han 50! Så det ska firas. Passade på att gå förbi Kicks & köpa Party Feet - gelkuddar för att ha under trampdynorna. Det kommer att behövas i sommar. 69:- För 2 paket just nu! Jättebilligt, spring & köp!

image229

Skolan

Ska iväg till skolan om en halvtimme, vad ska ni göra idag?

Clarins vs Piz Buin

Så nu är tiden kommen. Jag måste köpa ett bra solskydd, har spanat lite & det är down till dessa två finalister:

Clarins 150 ml spf 15 oil free ca 250:-

image227


Piz Buin 200 ml spf 15 ca 300:-

image228


Någon som har testat & har något tips? Piz Buin har lagt ned väldigt mycket på forskning kring hudcancer & har ett väldigt utvecklat filter. Jag ska till stan imorgon & spana lite på dem & fråga mig fram. Godnatt så länge!
xoxo/A

Mangos Höstkollektion

Jag har aldrig riktigt uppmärksammat Mango eftersom det inte direkt funnits någon shop i närheten. Dock spanade jag in deras höstkollektion som enligt mig i alla fall, ser lovande ut. Kolla själva love the white dress:

image223
image224
image225
image226

You just gotta love the style - Mango Fall

Ändrar lite

Håller på att fixar lite med bloggdesignen. Har funnit att jag har den förmågan haha. Så det kan se lite konstigt ut med understrukna & inte understrukna länkar överallt så, have patience!

Så länge kan ni spana in mina snygga skrubbvantar!

image222

Universitetet

Jag gick upp alldeles för sen idag. Måste repetera lite innan jag går till Universitetet börjar 13.30 men har en gruppträff (frivillig) 12.30 så jag får se vad jag hinner.
Nu ska jag börja gå igenom min uppgift till Seminariet. Hoppas allt är bra med er!

xoxo /A

Sovdags

Jag ger upp,

vi hörs imorgon (senare idag)

Kramar till alla läsare /A

Okoncentrerad

Kanske inte låter så konstigt för er eftersom klockan närmar sig två men jag har faktiskt sovit flera timmar idag haha. Jag sitter & försöker läsa (samtidigt som jag surfar på datorn) - ingen bra kombination. Jag uppmärksammade dessa preppy pumps som gärna får ta plats i min skokollektion:

image220


Flipp eller Flopp?

Lindsay Lohan Leggings

Okej, nog för att jag inte gillar Lindsay men nu måste jag klaga lite till. För det första, är det inte inne med bara ben i sommar, varför lanserar hon en ny kollektion leggings? Finns det inte redan tillräckligt många? Jag har själv tappat räkningen på hur många jag äger.

För det andra, hon annonserar ut att hon behöver modeller men vägrar betala dem. Vad är det för stil, Lindsay har väl pengar, eller hade hon tänkt att bränna dem på kokain? Vem vet, fult gjort är det. Inte nog med att hon utnyttjade modellerna - hon ringde paparazzi för att få gratis publicitet - komigen alla kändisar försöker bli av med dem & du ringer dem. Little Miss Lohan is getting d e s p e r a t e I think. Well well lycka till.

image219

Nya bikini

Säger man så? Jag har fortfarande inte fått svar på om man säger bikini eller bikinisar i plural haha. Här är den ena bikinin från Lindex som känns väldigt somrig

image217


& här är den jag köpte idag på H&M

image218


VA

Jag kan inte fatta det, jag åt, jag kollade lite på tv & jag har sovit tills nu. Oj. Jag har ju seminarie imorgon. Bäst att sätta fart, uppgiften kommer nog inte lösa sig av sig själv.
Jag har dock stått i ett drag i flera timmar på jobbet så det börjar kännas lite i halsen, usch hoppas jag inte drar på mig en förkylning.. Jag gjorde förresten en liten "logga" eller vad man ska säga kolla vad söt den blev:

image216

Puh

Ja nu är jag hemma äntligen! Jobbat idag så är helt slut känner jag, sov ju knappt något ska springa iväg till köket för att ta en liten matbit sen blir det lite vila & plugg. Köpte förresten en bikini på h&m samt skrubbvantar. Alltid bra att ha & bikinisar (säger man så?) haha kan man aldrig få för många av. Ellerhur?

Hur många bikini(sar) har du?

Zzzzzzz..

Åh gick upp för en stund sen, måste dra in til duschen samt äta, göra mig iordning, det vanliga ni vet.. Ska jobba klockan 12 men måste ta bussen antingen 10.16 eller 10.56 tror det blir den första, då kan jag passa på att gå på stan också!
Glömde lägga upp dagens outfit igår & nu ser jag att det inte går att lägga upp bilder. Aj aj blogg.se ni måste fixa det där, det går från & till. Är det så för er också?

Dagens fråga: Har du något extrajobb?

Shot at love

Kollar på shot at love istället haha kolla här http://www.mtv.com/overdrive/?id=1573896&vid=188701

image221


Sååå bra, nu ska jag sova god natt!

Once

Nu ska jag kolla på filmen Once, har inte blivit av alls. Adis har sett den, han påpekade att mannen i filmen ser ut som Dr Cox i Scrubs haha & det gör han! Haha han liknar honom om man kollar fort! Någon som sett den?
Nu ska jag göra det i alla fall!

image215

Ny header

Jag la upp en ny header nu tycker att den här blev snyggare vad tycker ni? Den jag har nu eller den jag hade innan såhär ser de ut:

NY

mall3



GAMMAL

header4



Babyhysteri i Hollywood

Nu är det inte längre små hundvalpar som är acessoaren på röda mattan, det är bebisen! Väldigt många kändisar har fått barn den senaste tiden & visar upp sina barn offentligt. Kanske är bra, kanske är dåligt. Framförallt dåligt tror jag att det är för barnen när de får ta in så mycket av omgivningen trots att de är så små.. tänk hur det gick för Britney - 10 år av paparazzi tänk Tomkats Suri om 10 år i så fall, söt är hon i alla fall. Dock har jag hört att hon redan får sin manikyr regelbundet..

image211

SD över fyra procentsspärren

Detta är allvarligt en undersökning som gjordes nyligen visar att fler skulle kunna tänka sig att rösta på partiet om det vore val idag. Detta är allvarligt! Inte nog med att de är mot abort (kvinnofientligt) så används invandrare som syndabockar för allt dåligt i samhället (främlingsfientligt). Dessutom klassar man alla invandrare som samma, men det finns väl ingen svensk person som är den samma som en annan? Varför skulle då en invandrare som kanske inte ens kommer från samma land som en annan invandrare vara likadan som den? Sjukt att det finns så mycket obildade människor i Sverige som jag trodde var ett kunskapsland.

Är Sverigedemokraterna rasister? Vad tycker ni?

Jag menar det finns ju inget parti som vill samarbeta med dem av samma anledningar som jag skrev där uppe att de är kvinnofientliga & främlingsfientliga. Do the math.

Snaart

ska jag ut tänkte bara fråga vad ni tycker om detta armband? Finns på cocoo (direktlänk finns i marginalen)

image210

Rastlös

Börjar bli riktigt rastlös nu, har inte kommit iväg än utan pratade lite med A & spanade lite på internet. Tycker hela grejen med Engla, Max & Saga är jätteledsam. Dock tycker jag att när man uppmärksammat Englas död så mycket borde man även gjort detsamma med Max & Saga. Vila i frid. Beklagar så mycket till föräldrarna, detta borde inte hänt, för barnen va helt oskyldiga. Hoppas bara mördarna får sina straff!

image208


image209

FredFlare

Förresten, den här ringen kan ni köpa hos fredflare.com den är verkligen skitsnygg - ellerhur?

image207


Skulle ni köpa den?

Morgon för mig

Sov så länge idag. Någon annan som tycker att det är skönt att trycka bort väckarklockan & fortsätta sova? Haha. Solen skiner & jag ska ta en macka snabbt sen ska jag ut & lägga mig i solen!
Kollade på badshorts till A (min älskling) & hittade dessa på h&m

image205


Vad tycker ni ska jag köpa dem till honom?

Hemma

Så kom hem för en stund sen. Det var inte alls mycket folk ute. Jag, Lina & My drack inget alls utan tog det bara lugnt. Jag & Lina testade två alkoholfria drinkar som ni kan se på bild där nere. Det var jättegoda, smakade bär. Aja nu ska jag ta en macka sen ska jag sova *inte alls bra* God natt på er. Här kommer några bilder i alla fall, jag gjorde en pose där bara för att få med mina snygga klackar, vad tycker ni? Haha.

P.S. jag slog mitt besöksrekord idag, kul med nya läsare!



Partey

Verkar som att det inte blir en lugn hemmakväll, ska följa med Lina & några till. Vi ska gå till kåren jag & Lina ska inte dricka något men det kommer bli supernice.. Biler kommer sen, nu ska jag sticka!
caooss

Nuuuuu

Nu har jag fått upp min nya header & för er som inte ser den kan jag ju visa den för här tillfälligt jag började i alla fall att utgå från den här

457379-197

Sedan ändrade jag lite men till slut blev den såhär:


header2


Jag kommer säkert att byta snart igen, vad tycker ni?
Allt är gjort i gimp..

Header

Nu stör jag mig ännu mer på att det inte går att ladda upp bilder, jag har ju en ny header som jag vill testa! KOMIGEN BLOGG.SE!

Någon som vet något om varför det strular?

ååååååååååååh

Nu kan jag inte heller ladda upp bilder. Tänkte lägga upp dagens outfit bland annat plus lite annat smått & gott. Det får väl vänta då. Blogg.se strular ganska ofta har vi nog alla märkt. Aja klockan är snart sju, måste hinna läsa min "Dynamik i arbetsgrupper" innan klockan blir nio för då ska jag kolla på Shot at love with Tila Tequila haha helt galen serie..

/A

Showweeering

Så har tagit en dusch nu, ska springa iväg till köket & laga laxfile, ris & woka lite grönsaker tänkte jag. Solen försvann & jag som tänkte dra ut med Moa. Men vi ställde in eftersom molnen tagit över himmelen. Har en hel bok att läsa till på måndag, har även seminiarie då men det borde gå ganska bra. Här är min hög med kurslitteratur som jag har tenta på till den 4/6

image196


Någon frivillig som tar över medan jag gör annat? Haha den översta ska vara utläst till på måndag..

Sola någon?

Nu har jag varit ute en sväng & solat ska ta en dusch, satt bara ute en halvtimme & försökte läsa min cosmopolitan som ramlade in i brevlådan imorse, men hepp, glömde vatten med mig ut så orkade knappt halvtimmen. Jag börjar bli svag. Hoppas solen kommer fram snart igen så ska jag passa på att lägga mig. *hihi*

image195


Cameron på omslaget, var ett tag sen hon var aktuell, men jordnära som få verkar hon vara!

Vilka kändisar är jag lik?

http://www.myheritage.com/collage
 
 


Där ser man.. hmm

Favorit i repris

Bläddrade igenom min blogg, har ju inte bloggat så länge än faktiskt. Så hittade something really fuunnnyy eller vad tycker ni?


GG hade rätt

Så jag fick en kommentar av någon som skrev på engelska & som menade att Serenas lillebror var gay & att Serena hade dödat någon (Gossip Girl). På måndag - tisdag borde avsnitt 17 komma ut & det blir så spännande för det visade sig att det stämde!
Till min största förvåning blev N och V ett par? Eller? De passar faktiskt ihop. .

image194

Dagens outfit

Värme värme så passade på att använda mina nya shorts idag igen

image193


3/4 tröjan är från Fresh Spirit (Ellos)
Shorts Lindex


At Home

Åt precis, blev en mix av dolmio extra stark, köttfärs & spenat ihopkokat med äggpasta mmmh.. Det var gott. Jag kom från det nya jobbet för en stund sen.

Ska fortsätta kolla på dirty sexy money & sedan ska jag se på gossip girl 15 & 16!

image192


Så det visade sig att hon inte är gravid?
Eller?

Paaakeeet

OOH ett paket till Ayla, undra vad det kan vara:

image187


Ska jag öppna det?

image188


Hmm det fanns en fin bild innuti:

image189


Mohahahahahaha

image190


Tada:

image191


Det var väl spännande & snygga är de!

Trööött

Är så trött, vaknade i tid för lektionen imorse men bestämde mig för att jag skulle sova ändå. Var så otroligt trött men kunde inte somna igår.. Konstigt! Idag ska jag jobba, måste fixa lite innan.. kanske hinner gå på stan också? Hmm

Här är ett par skor som jag beställt för ett tag sen *borde få dem snart* vad tycker ni?

image186

Nu ska jag äta! xoxo /A

Gossip Girl 14

Såg precis avsnitt 14, har ju 2 till som jag inte sett hittils.. spännande spännande.. det ryktas ju även om att "Serena" & "Dan" dejtar i verkligheten också..

image185


Godnatt!
xoxo /A

forever21

Finns så söta grejer på sidan har spanat in några plagg som jag kanske ska satsa på, ska först kolla hur det är med tull & frakt det är dyrt. Här är några favoriter:

image183



image184

Enjoy

xoxo / Fashion A?

Dagens outfit

Solig dag så passade på att ta fram de nya shortsen

image182


Shorts - Lindex
Linne - GinaTricot

Ålderstest

Jag gjorde ett ålderstest på nätet nyss, visade sig att jag är 25,8 hahah. Så jag är 7,5 år före min tid. Jag visste ju att jag va ett år före men 7,5? Haha. Eftersom jag började skolan som 6 år & tog studenten förra året som 17åring!

Snart lägger jag upp dagens outfit!

Sccchh!(ulman)

Jag måste bara fråga er en grej. Är det bara jag som stör mig på Katrin & Alex Schulman?

Komigen Alex rankar sveriges top 10 viktigaste nöjessvenskar varje fredag, vad vet han? Vem är han egentligen? Haha. Hans uttalanden har inget sammanhang utan han tar det bara ur luften, från gatan eller aftonbladet (tv & allt han får tag på - se & hör?). Jag kan tänka mig att han lusläser alla tidningar för att försöka hitta någon skit om de 3 personer som han sedan skriver "borde skärpa sig". Har ni sett deras 1000apor där de driver med allt & alla? Jag spanade in det för jag tänkte - trots allt kan det vara lite kul - men NEJ! Usch de är bara desperata efter att skriva skit om folk. Aja jag tror att karma kommer & hälsar på någon dag snart, här har ni en härlig bild på kärleksparet:

image181


Vackert

Amanda Jenssen

Sitter & lyssnar på Amanda Jenssens skiva Killing my darlings. Hon är originell i vår tid då inte så många som har samma stuk på sina låtar som hon förstår dock inte varför man klassar henne i en pop genre.. skivan består av 11 låtar, har inte lyssnat igenom alla, hittils är skivan att rekommendera!

image180



♪ Omslaget ser ut ungefär som skivan låter, very Amanda!

Spotted

A spotted uptown in Örebro wearing a dress from Gina

image177

image178

Rumours are that you can buy this dress at forever21

image179

Njut


Shopping


Igår köpte jag en supergullig klänning på GinaTricot som jag kommer att visa sen! Är supersoligt ute så tänkte gå ut & sätta mig en stund. Sen spana jag in lite grejer på forever21, wow säger jag till den här strandväskan med den superheta knuten & sailor stuket wow wow. Give me:

image175


Finns en matchande plånbok för den som är sugen:

image176


Något som jag absoult vill ha på stranden, vad tycker ni?

Lindsay + Samantha = SANT?

Så vad är det för rykten om att Lindsay Lohan har ett förhållande med Samantha Ronson? Det sägs att de är mer än vänner då de offentligt har kysst varandra passionerat.. hmmm Lindsay kanske tröttnade på killarna trots allt, hon har ju *lärt känna* ett flertal av dem. Är det bara jag som inte är ett fan av Lindsay? Hon är ju inte precis någon mode ikon, varför har hon leggings utan att täcka bakdelen? Det är något jag stör mig mycket på bildbevis:

image172

image173


What happens next. .

xoxo / Gossip Girl?

Paris & Benji i trubbel

Kärleksparet har hamnat i trubbel! Haha *oväntat*. Påväg från en nattklubb "råkade" Benji köra på en fotografs fot vilket ledde till en polisanmälan.. ååh Benji det finns andra sätt att imponera på Paris, du behöver inte vara en Badboy, eller?

image171


Retuschering

Tror du verkligen att hon ser ut såhär?

image169


Spana in den här sidan http://www.iwanexstudio.com/ & klicka på portfolio. När ni får upp bilden ta muspekaren över & se hur kändisarna egentligen ser ut!

Åker snart..

Till Örebro, om exakt en halvtimme, debatten i Mariestad var bra idag! Jytte var jätteduktig! Vi värvade en del medlemmar till klubben i Mariestad. Kommer bli bra detta.

Vad har ni gjort idag?

xoxo /A

100 läsare


Haha ofta man får en så jämn siffra på bloggstatistiken, idag hade jag fler besökare än vanligt, exakt 100 unika! Jag som suttit & pluggat hela dagen, tycker det är så kul att läsa alla kommentarer. Sov nu så hörs vi imorgon då ska jag på debatt & nu ska jag iväg en sväng med min älskling, sov så gott


image169


xoxo /A

McDreamy lämnar Grey's?

Finns det ens någon mening med att kolla på Grey's om McDreamy lämnar? Hela serien är ju all about Meredith & Derek & jag vägrar se en McDreamy kopia! =( Se själva:


image167


Söndag

Fortsatt plugg idag & imorgon blir det debatt på Vadsbogymnasiet i Mariestad. Jytte Guteland kommer & även Niklas Wykman. Ska bli spännande att se vi i SSU kommer även att ha bokbord. Det hela börjar klockan 09.00 & eventuellt kommer en till debatt att äga rum senare under dagen.

/A


Lördag

Idag blir det skolarbete för hela slanten, ska försöka bli klar med allt tills imorgon. Känner mig jätteseg nu funderar på vad jag ska laga för mat, är sugen på pizza hmm *onyttig* vi får se vad det blir..

image166


/A

Tidningen idag

Bild & citat (av mig alltså) i Nlt idag både på hemsidan & tidningen. Här har ni en print från webbsidan (inte hela artikeln):

image165

Fashion icons


 Jag & Adis Fashion Icons '08, haha vad tycker ni?

image162
Lite suddig bild pga att det är taget i fart haha

Heta smycken hos Betties Galleria


Spanade precis in lite halsband hos Betties Galleria (länk finns i marginalen) fastnade mest för detta peace - set i rosa:
 

image159

otroligt hett i sommar samt detta gröna äpple som får mig att tänka på Forever Eden hehe:

image160


Peace halsband & örhängen kostar 99:- (billigt!) & de Gröna äpplet kostar 129:- glöm inte att det är fri frakt!

Bloggdesign


Märkte ni förresten att bloggdesignen är ändrad? Den är gjord av Frida, stort tack, du är jätteduktig - ellerhur?!?!

xoxo /A

Första Maj


Kom precis hem från Första Maj tåget/talet, det gick ganska bra var lite nervös i början men det ordnade sig snabbt. Tänker inte citera hela talet utan tänkte välja ut en del som jag tycker är värd att tänka på:

"2008 har SSU utnämnt till Jämlikhetsår. Jämlikhet är ett ord som lätt missuppfattas och gärna medvetet av våra politiska motståndare.

Men som det verkar ibland även i vårt eget parti. Vi i SSU Skaraborg gjorde nyligen en utredning där det visade sig att Socialdemokraterna i Skaraborg hade en väldigt stor snedfördelning bland könen när man kollade på ordföranden i nämnder och liknande, hur kommer det sig? Om vi inte kan föregå med gott exempel inom Socialdemokraterna och exempelvis visa att kvinnorna kan minst lika mycket som männen, hur kan vi då förvänta oss att resten av samhället skall ändra sig?" 


image157
Under talet



 

image158
Adis & Jag


Nu ska jag fika & sedan måste jag sätta igång med plugget!

/A