STATUS UPDATE

Kära bloggläsare, vet att bloggen gått trögt men det har varit mycket annat som hänt utanför. Just nu har jag åkt på en förkylning som inte vill släppa och en hel del jobb.
 
Ska dock göra mitt bästa för att hålla igång bloggen, bara för att det är så sjukt roligt med feeback från er, vare sig ni kommenterar här eller utanför bloggen (oftast utanför bloggen) så ni får gärna lämna en liten kommentar som uppmuntran eller om det är något ni vill veta/se som jag ska blogga om.

ISABEL MARANT SKIRT

 
Den här kjolen blev äntligen min igår. Jag gick förbi H&M i Kista där den inte fanns häromdagen och där hängde en ensam kjol. Verkligen ett signaturplagg från Isabel Marant som jag framförallt kommer att bära i vår. Önskar att jag hade fått tag på den mönstrade blå blusen också men får hålla utkik ett tag framöver.
 
Fick ni tag på något?

THE PERFECT JEANS

Sonja zip jeans
 
Såg dessa jeans när jag var på Gina häromdagen och när jag fick tillfälle prövade jag dem och de satt helt perfekt. Ni måste verkligen testa dessa om ni är ute efter ett par svarta jeans och dessutom har de jättesnygga roséfärgade detaljer. Älskar kedjorna.
 
Spring och köp, lär ta slut snabbt!