RIGHT NOW

Kom hem precis innan fotbollen efter en halvtimmes powerwalk! Härligt! Upptäckte att jag brände lika mycket kalorier på en halvtimmes powerwalk som 20 minuters löpning. Jag använder mig av appen Runkeeper för att hålla reda på tid, kalorier och distans. Kan verkligen rekommendera den! 
 
Annars händer den en del, framförallt mycket jobb nu när det är semestertid. Min sista arbetsdag innan semestern är den 27 juli, vilket innebär att det är en hel månad kvar till min semester! Den kommer att inledas med flytt och ett besök hos You för att färga håret. Jag var där på en färgkonsultation igår och bestämde hur jag skulle göra! Jag hann även att gå på Snow white and the Huntsman (som var bra) med Hanna och se första halvlek av Spanien - Portugal på Friday's Kungsträdgården.
 
Ne, nu ska jag duscha, kolla klart på fotbollen (som Italien verkar vinna) och sen sova!

MIDSUMMER

Jordgubbar! 
Fin utsikt i parken
Klänningen är från Forever21 (köpt i Dubai) och väskan är från Furla (köpt i Milano)
Rayban x 2 
 
Jag skulle kanske uppdatera här lite? Haha, har fullt upp hela tiden! Igår och idag har jag kommit hem vid 21 och imorgon ska jag på bio med Hanna vilket innebär att jag är hemma sent.. blir inte mycket blogg just nu känner jag :( Här ser ni lite bilder från Midsommar i alla fall. Jag och A begav oss till parken för att äta jordgubbar och sitta i solen en stund, tur det för några timmar senare öste regnet och det har det gjort fram tills nu.. kul väder vi har! Men det var en riktigt mysig helg ändå! Hoppas att ni också haft det bra. BTW vi har bokat biljetter till Swedish House Mafia den 24 november! Ses vi där?

NEW IN

Bilden är tagen med mobilen, därav kvalitén.. 
 
Igår gick jag förbi Bikbok medan jag väntade på min LPG behandling (berättar mer om detta senare) och då såg jag detta härliga, långa linne på rean! Jag trodde det var halva priset på 149 kr men väl i kassan när jag skulle betala blev det 49 kr! Kap! Tycker alltid att man behöver linnen till sommaren och grått blir riktigt fint när man är brun. För att det inte ska se tråkigt ut med grått kan man matcha med ett par färrglada mönstrade byxor alternativt ett stort halsband i färg, t ex som mitt orangea!
 
Imorgon bär det av mot Lidköping. Måste lägga mig, typ nu eftersom tåget går 07.44! Ha en trevlig midsommar!
 

MAJ GLOSSYBOX!

Såhär såg min Glossybox ut för maj, vet att jag är lite sen med att lägga upp den men har inte riktigt hunnit testa allt ännu. Läppennan är riktigt bra och sitter som berget! Parfymen luktar somrig cocos och borsten är supermjuk! 
 
Från vänster // Borste - Glossybox - Bodylotion - Aquolina Pink Sugar - Läppenna - MSCHIC - Parfym - Love & Toast - Mineralrouge - BM Beauty //
 
Jag tyckte denna Glossybox var helt ok! Bara borsten från Glossybox och parfymen tycker jag gör den prisvärd! Dessutom har jag nu samlat tillräckligt mycket poäng så att jag får nästa Glossybox gratis! Hur nice! Vill ni också beställa Glossybox? Det kostar totalt 139 kr för en box och man kan avbryta sin prenumeration när om helst! Klicka här för att komma direkt till sidan!
 

RAYBAN METEOR

 
 
Oh yeah, älskar mina nya brillor! Jag är ju väldigt förtjust i mina Wayfarers också men dessa känns liiite mer jag för tillfället. Så nu har jag 2 par Raybans, 1 par Gucci och 1 par från Lindex i sommar.. haha känns som att jag inte skulle köpt solglasögonen från Lindex.. för de kommer inte bli använda nu när jag har dessa.. 

SKIN FOOD

 
Köpte denna hudkräm för torr hud från Weleda på Kicks idag. Jag har aldrig provat deras produkter men jag har hört att de ska vara riktigt bra! Min hud har verkligen förändrats under de senare åren. Den har gått från att vara normal/blandhy till normal/torr.. och väldigt torr under vissa perioder, tror det var sedan förra vintern när det var sjukt kallt som det började. Så för att inte torka ut har jag har använt Dermalogicas Intensive Moisture Balance men den kostar typ 700 kr för 100 ml har jag för mig. Köper den på Åhlens City eftersom jag har hört att det förekommer kopior på vissa webshopar så jag betalar hellre lite mer.. men den är så sjukt dyr och tar slut rätt så snabbt. Så nu tänkte jag testa denna budgetkräm som kostade 62 kr på Kicks! Jag tror dock att de hade specialpris på den just nu.. Återkommer med recension!

METEOR

PAKET FRÅN ASOS, VAD KAN DET VARA I?
Nedersta solbrillorna var bland annat med! De heter Rayban Meteor! De översta är mina Wayfarers som jag haft ett tag!
Ifall ni är sugna så heter brillorna såhär. Älskar dem! De är spetsiga på sidorna och lite mer kvinliga tycker jag.. även dessa är unisex men jag tyckte de passar så bra på tjejer! På bilden längst ned syns även mitt linne som jag hade på mig idag!
 

RÖSTA PÅ MIN VÄSKA!

Klicka på bilden och rösta! Tack!

SUMMER

Mina sommarparfymer, båda är nya för den här sommaren!
 
Sorry för min dåliga uppdatering, har haft fullt upp! I helgen gick jag och A ut och åt på Fiore som har supergod pasta! Try it! Sen gick vi vidare till Ute och kvällen avslutades på F12 där vi var till stängning. När vi kom hem var det dimma ute, galet! Blir så trött på vädret när det är såhär. Helt seriöst har det varit fint ute Måndag-Torsdag och sedan har det öst ned Fredag-Söndag under hela juni. Vad är grejen? Jag vill ju kunna ha mina nya vår och sommarkläder, skor, sommarparfymer och ha solbrillorna på!
 
Aja, tog en bild av mina två nya sommarparfymer för i år. Vanligtvis har jag använt Chanel Chance de senaste månaderna samt Gucci Guilty och Escada Magnetism till fest men när sommaren kommer vill jag gärna byta till lite mer somriga dofter! Jag har även YSL Babydoll som känns lite mer mogen i doften samt Ralph Lauren Hot som känns som en somrig kvällsdoft med lite spännande och söt men som jag inte använt på länge.. Detta är dock de parfymer jag har just nu.. som den parfymälskaren jag är har jag haft väldigt många fler än så och dessutom har jag gett bort några relativt nya parfymer till min syster och min mamma som jag tyckt passat dem bättre.. parfym är väldigt personligt för mig och jag förknippar alltid dofter med händelser och platser så även om jag gillar en parfym kan jag ibland känna att den inte passar mig, eller där jag är just nu.. använde t ex alltid Naomi Campbells parfymer när jag var yngre, tror jag hade 3 olika haha, två gjorde jag slut på helt och en ligger någonstans hemma i Lidköping hahaha.. 

ME



Vad händer hos er? Jag är fortfarande på jobbet (tidsinställt inlägg) - hoppas på bra väder idag eftersom det varit så tråkigt de senaste dagarna.. bilderna ovan tog jag i fredas när jag väntade på tåget till Lidköping, då var det riktigt soligt! Dock öste det rejält när jag väl var framme.. så det höll ju inte så länge.. ni ser lite av fredagens jobboutfit på bilden i alla fall - mitt nya halsband var på samt kavaj från H&M Trend (från förra våren) samt "perfect tee" linne från Gina Tricot! Till detta hade jag leggings och loafers, bekvämt och snyggt!

RAINBOW

Igår la en kompis upp detta armband i alla regnbågens färger på Instagram och jag blev helt kär! Så gick förbi Ur & Penn efter jobbet och köpte det. De hade för tillfället 50% rea på alla sina smycken så jag fick det för 25 kr. Kap. Så keep calm and go shopping! På bilden ser ni mitt armband och min Michael Kors klocka!

PASTELL

Well hej på dig min nya älsklingströja! Den är superskön! Köpte ju den på Bikbok när de hade 50% i hela butiken, så den var ett riktigt kap! Älskar dessutom den ljusgröna pastellfärgen..! Hope you like it!

TROUBLE TOP

Invigde mitt linne från Nelly häromdagen, älskar det! Det finns att köpa här - det finns i både vitt och gult!
 
Sorry för den kassa mobilbilden jag tänkte i alla fall visa lite av mitt nya linne från Nelly. Fick ju hem det för någon vecka sen. Jag var snabb med att beställa när det kom in! Jag har även köpt två av de långärmade topparna som liknar linnet men gav bort den gråa till min syster (som blev jätteglad haha ellerhur Lejla).

YESTERDAY!


Jag och Laura
Drack förstås Icecoffee - den var helt ok, inte som Starbucks men ändå!!
Jag och Laura på Mood Gallerians toalett som är helt sick

Bästa toaletten, haha
Vi var lite faschinerade haha

Laura, jag och Oksana
Kvällen avslutades med fotboll på Soap Bar där vi tog ett glas vin. Det var supertrevligt (förutom att Sverige förlorade då.. haha)

Igår träffade jag Laura som jag blev bekant med i Dubai, hon är från Schweiz men var på besök hos sin kompis Oksana i Stockholm under några dagar! Så vi tog först en fika och promenerade bort till Mood Gallerian där vi tog lite bilder inne på deras superfancy toalett (som har allt möjligt haha) sedan begav vi oss för att ta ett glas vin och hamnade på Soap Bar där de visade Sverige - Ukraina.. det gick ju sådär i matchen men det var trevligt!

BLOGGAR NU PÅ NYA BLOGG.SE

AND I LOVE IT! Det finns en superbra funktion för att svara på kommentarer! Så håll utkik i inläggen när ni skriver kommentarer på bloggen.. allt verkar faktiskt vara bättre och smidigare med den nya versionen! Återkommer snart med ett nytt inlägg!

NEW IN

Mysig t-shirt/tröja & ett par örhängen till min syster från Bikbok
Somrig bodylotion och parfym från The Body Shop
Dior Extase mascara och Forever foundation samt Bronzing Oil från Kicks!

Hade inte planerat att jag skulle shoppa idag men såg att Bikbok hade 50% på allt i hela affären idag så jag gick dit en sväng. Köpte den härliga ljusgröna t-shirten/tröjan till mig själv och örhängena till min syster! Sedan gick jag en sväng till Kicks och The Body Shop där jag föll för den supergoda somriga parfymen som ni ser på bilden ovan. När man köpte parfymen fick man en bodylotion på köpet värde 150 kr! Hur nice är inte det?

Sen behövde jag verkligen en ny mascara, har använt mascaror från L'oreal och The Body Shop ett tag nu och de fungerar inte på mig, är så besviken på dem.. t ex om jag lägger på mascara på morgonen är den redan borta vid 16.00 när jag går från jobbet.. så jag slog till på Diors nyaste Exstase - ehem som förövrigt kostade skjortan så vi ska inte prata om hur mycket den gick på. Självklart är min foundation snart slut också, så köpte en foundation från Dior som jag använt ett tag nu. Den är den enda som sitter kvar på ansiktet vid dagens slut och då har jag testat många foundations!! Bronzing oljan från Kicks verkar vara en nyhet i deras sortiment, tror den gick på 169 kr eller något sånt - vilket gör den till en budgetvariant av t ex Nuxes olja eller The Body Shops som går på flera hundra! Det ska bli spännande att testa den i sommar! Den luktar dessutom gott, till skillnad från Body Shops variant som jag tycker luktar brun utan sol!

METEOR

New on the wishlist - dessa supersnygga Ray-Ban Meteor, kostar ca 1500 kr. Har dock inte sett dem i butik ännu, vet att de finns på Asos.com så funderar på att beställa dem därifrån.. vad tycker ni? Jag har ju redan ett par Wayfarers men dessa känns lite coolare! Har för övrigt shoppat loss idag, visar om en liten stund vad jag köpt!

TIPS!

Min syster bloggar på lejlamehinovic.blogg.se - spana in hennes blogg! Tycker att det är jättekul att hon börjat blogga mer! Hon fotar dessutom med systemkamera - ifall nu undrar varför hennes bilder är så fina hehe ; )

NATIONALDAGEN

Belönade mig själv alldeles nyss med en Coca Cola efter en 3 km springtur!
Igår firade vi att Hanna fått jobb!
Efter firandet gick vi till Trädgården, fast vi kom rätt så sent, typ runt 2 vilket innebar att det var överfullt, sen vet jag inte riktigt vad jag tyckte om musiken där.. vi stannade inte länge i alla fall..

Det blev en lugn kväll igår, även om det blev rätt så sent.. men vi fastnade väldigt länge på förfesten där vi spelade spel och umgicks, så det var kul! Vi firade att Hanna fått jobb och nationaldagen. Vi drog sedan en sväng till Trädgården men eftersom det inte var en höjdare begav vi oss hemåt efter en kort stund..  Så jag tänkte eftersom det inte blev så mycket dricka igår var det ok att springa idag, så sprang en runda på 3 km. Jag hann dessutom tvätta precis innan! Känns bra att man är lite produktiv under sin ledighet.. Hoppas att ni har haft en skön Nationaldag också!

INSAGRAM WIDGET!

Hej på er! Ni kanske undrar vad som dykt upp här till höger på bloggen? Det är ett bildspel med mina Instagrambilder! Vill ni att jag visar hur ni gör för att få upp den på er blogg?