BALLERINA CLOSET

Ett paket med dessa snygga ballerinaskor från Ballerina Closet ramlade ned i lådan i förrgår. Vet inte om det syns på bilden men det är lite "krokodil-effekt" på dem. Har dock lite skoskav från att jag bytt mellan olika skor i flera dagar.. men jag är jättenöjd med dem förutom att de luktade lite konstigt, eller själva materialet gjorde det - men jag hoppas att det försvinner och att det beror på att de låg i kartongen länge hehe.

What do you think?

GRÖNAN!!

B-friends shirt - så skön! (Jag har fått den he..he..)
Fish and chips!
A bankade på den där knappen 2 gånger.. sen körde jag en gång och vann hela omgången! Wooho.. fick dock endast ett diadem med hundben? Haha för man var tvungen att få 400 poäng på 15 sek.. jag hade 21 tror jag.. haha
Haha A ville åka Fritt fall igen.. och Insane.. och Katapulten!! Så roliga!
A insisterade på jordgubbssockervadd haha
Dagen avslutades med ett glas och en god burgare på Friday's!!

NELLY TÄVLING!!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

 

Hjälp mig vinna - rösta på min klänning!!! Hade gärna velat ha den!


LÖRDAG

Körde på en slapp outfit eftersom vi bara skulle till IKEA

// NY! Jacka från Monki - Vitt linne från Bubbleroom.se - Jeans Miss Sixty - Ballerina H&M //


Hanna som jag åkte med!
Lite suddigt men noterar att den här lampan vore fin att placera någonstans.. hehe
Fick med med typ 10 varor, mest små grejer men välbehövliga!!!

Annars så var det utgång på Amba i fredas (kommer bilder) där AN21 spelade!! Sedan var det lite häng på Debaser Slussen igår med Hanna, Caroline och henne vän Lina - mycket trevligt!

MORE SHOPPING

// Foundation Dior - Forever och ansiktskräm - Biotherm (en av mina favoriter!!) //

Äntligen har jag varit och shoppat en ny foundation som jag provade ut häromdagen. Sen tog jag ett kort på två bodybutters som jag köpte på The Body Shop idag men av någon anledning tog jag kort med kameran utan minneskort.. så jag kan inte lägga upp det eftersom jag inte har sladden till den (sätter i kortet direkt i datorn i vanliga fall).

Men krämen är jättebra, Diors foundation ska vara bra så ska testa den i sommar!!

BLOGGRESPONSE?!

Har ni sett ikonen till vänster på bloggen där det står Bloggresponse? Ni vet väl att ni kan ställa frågor till mig där? Jag är rätt så snabb med att besvara eftersom jag kollar bloggen ofta.. så passa på att fråga vad som helst! Ni kanske undrar vad jag jobbar med? När jag flyttade till Stockholm? Eller hur lång jag är? Fråga på!

Klicka här för att komma direkt till frågesidan!


SOME SHOPPING


// Ny jacka //



// Do you like it? //


// Jackan kommer från Monki & jag slog till eftersom jag kikat på den tidigare - men nu var det 75% rea vilket innebar att jag fick den för 113 kr!! Gissa om jag är nöjd?! //

NEW IN

Scrub, nagellacksborttagare och nagelbandskräm!

Köpte sakerna ovan igår, kunde inte hålla mig när jag såg att nagelbandskrämen fanns på Åhlens, ooh vad jag har letat efter denna kräm från Depend. Den finns ju typ ingenstans? Såg den för jättelänge sedan på en blogg där tjejen som tipsade om den var väldigt duktig på skönhet / naglar. Sedan dess har jag kikat lite på Kicks, Åhlens osv. men inte kunnat hitta den.. och nu äntligen! Scruben testade jag förut, den luktar jättegott och kostar endast 39 :- den har väldigt små korn vilket jag föredrar!

JUST SUNDAY

Kolla vad jag hittade på Åhlens, det fanns Coca Cola, Fanta och Sprite smak/lukt endast 59 :- kostade dessa
Nagelbandscreme, 60 :- också på Åhlens

Kan ni gissa vad jag köpte? Var inne i stan en sväng och handlade. Passade på att gå en sväng på Åhlens och köpte lite grejer haha, tänkte visa sen vad jag fick med mig!

THE WEEKEND

Glassbåt!


Dåligt bloggande under helgen, gäller inte bara mig (ser på bloglovin att det inte alls är många som bloggar - av dem jag följer) annars så var det lite afterwork i fredas som slutade sent på ett café inne i stan och 21 grader mitt i natten! Sedan ägnade jag lördagen till att tvätta halva min garderob som jag har i Stockholm (har rätt mycket i Lidköping hehe) sedan fikade jag inne i stan och spanade in "hålet" som de ritat på Sergels Torg (syns bäst om man tar ett kort på det - men det är häftigt ritat)

Så idag sitter jag här, ska ut och promenera en sväng tänkte jag, städa lite kanske, göra matlåda till imorgon - back to reality och äta glassbåten ovan!

IDAG..


Skulle köpa lite smink idag och gick förbi en affär som säljer Dior eftersom jag ville ha deras foundation. Så häromdagen när jag var där gick jag bara förbi eftersom det stod en kille i kostym där som såg ut som en säkerhetsvakt och inte en kille som kunde hjälpa mig välja ut rätt färg på min foundation. Idag gick jag förbi igen och såg att det var samma kille som stod där idag. Hm, okej tänkte jag jag får väl fråga om han kan hjälpa mig, måste ju ha en foundation.

Så frågar jag honom om han kan hjälpa mig och han svarar att han kan det och börjar föreslå olika färger. Det slutar med att jag går därifrån med en perfekt sminkning, både ögonskugga, foundation, concealer, solpuder.. ja haha.. och jag måste erkänna, med tanke på att han snarare såg ut som en säkerhetsvakt och inte en make up artist så hade jag nog lite fördomar kring om han kunde hjälpa mig eller inte..

Känner mig lite knäpp nu efteråt, men det är väl tur att jag är öppen som person, tyckte han var riktigt bra faktiskt!

LIKE BARBIE

Idag fixade jag naglarna på PK Huset hos tjejen som jag brukar göra dem hos, hon är jätteduktig! Nu har jag mina egna naglar som har blivit långa och fina (fick dock lite skäll för att jag inte använt nageloljan så väl men jag ska bli bättre nu!) För övrigt la hon på ett lack som heter Shellack som ska sitta på som berget (man använder UV-lampa till det) men visst valde jag en riktigt fräsh färg nu till sommaren, lite Barbie-rosa men riktigt fint!

Ska berätta något roligt som hände idag lite senare!

PS1


Please give? Drömväskan just nu!


// Vilken färg skulle du välja? Jag skulle gärna ta den lila eller den gröna! Eller kanske till och med denna? //

JUST A PIC FROM THIS WEEKEND

En bild på mig - av mig

// Solglasögon - Ray Ban - Skinnjacka från Lindex //

THE WEEKEND

En bild från den soliga helgen - i Lidköping

// Klänning från H&M - Sandaler från Jimmy Choo for H&M - Väska Paul & Joe //


Helgen har spenderats tillsammans med min familj & A. Jag har umgåtts med familjen, med vänner med A, solat på en sandstrand, kört bil (!!) och mycket mer! Vad har ni gjort? Hoppas ni har haft det lika bra som jag!


SOM UTLOVAT...

Suddig mobilbild, bättre blir det inte nu på kvällen/natten haha. För övrigt så har jag fastnat för Nikes grejer (linnet köpte jag på Stadium för några dagar sedan). Har jag nämnt det? Kan typ inte köpa något annat märke när det gäller träningskläder. Dock fick jag hem den fina sport-bh:n idag, från Nelly, den hittar ni HÄR. Den kommer från Shock Absorber som ska vara det absolut bästa märket för sport-bh på marknaden. Äger nu 2 st sport-bhar från dem och jag är supernöjd. Märket har vunnt de flesta tester som man gjort och visat att de är bäst på att hålla allt "på plats" hehe.

Ne men seriöst. Nu är jag taggad. Ska försöka gå ut och gå, träna, springa, röra mig. För jag har så snygga träningskläder!! Pepp! Är ni på?

TRÄNA, NÅGON?







Tre bra låtar att träna till! Blev så pepp efter träningen idag, körde ett pass Body Jam på 60 min! Riktigt nice & grym musik, sånt är bara pepp! Nu kör vi BEACH 2011 - komigen! Har förresten köpt lite nya träningskläder som jag tänkte visa sen!