Banken tog mina pengar!

Hej bloggen.

Jag tänkte berätta om min mindre trevliga upplevelse som inträffade igår när jag skulle åka till Lidköping. Jag hade 45 minuter kvar tills bussen skulle gå (till tåget då förstås) & jag var tvungen att ta ut pengar för att kunna fylla på mitt busskort.

Anyway, jag gick till en av Swedbanks bankomater (den närmast mig) & satte i mitt kort, slog min kod & summan som jag skulle få ut & väntade. Kortet kom ut, minneslappen men inga pengar! Inte nog med detta såg det ut som att själva "utsläppet" där pengarna kommer hade satt i halsen! Den öppnades & stängdes flera gånger & sen blev skärmen röd!

På minneslappen stod det att pengarna var dragna & jag gick in på banken som låg bredvid & sa vad som hade hänt. Handläggaren sa "vi har inte kontroll över bankomaterna" NEHE VEM HAR DET DÅ?


Nu är det så att jag måste vänta & se om de själva upptäcker att det inte kom några pengar & gör de inte det (vilket de nog inte gör nu när vi befinner oss i lågkonjuktur & ekonomisk kris råder över hela världen inte minst på börserna) & sedan måste jag göra en reklamation. Så ovärt! Har det gått såhär långt, att banken måste ta pengar från studenter för att inte gå i konkurs (eller ta ut sina miljonbonusar)? Den frågan ställer jag mig & er andra.

Vad tror ni?

IDOL

Det är snart IDOL

:D

Packat & klart

Hej bloggen.

Jag sticker snart, har typ tuuusen saker att göra innan det kunde inte boka om min resa till nästa fredag än eftersom resekompaniets "system" låg nere. Hur ovärt som helst. Nu jagar jag en bok som behövs till tentan, vill inte köpa den! Usch! Ska även iväg & ta ut pengar til bussen. Borde ha tänkt på detta tidigare! Usch!

Mina jeans just nu, love the colour

Hörs sen

Sova?

hej bloggen.

jag ska sova nu. sent. jag vet. men jag har haft mycket att fundera på & jag känner mig väldigt stressad  i nuläget. det känns som att allt drar ihop sig & kommer på samma gång. skolan. ssu. fritid. träning. allt annat?

framförallt hinner jag inte med skolan som jag skulle vilja. det är skolan som blir lidande. samtidigt kan det kännas som mitt eget fel. det är endast jag som valt att läsa 150% den här terminen. men det borde inte kännas fel. jag vill inte välja bort skolan. jag vill inte välja bort något. framförallt inte någon. eller min fritid. vad återstår?

jag har mycket att fundera över.


btw.. jag kan inte lägga in bilder. ovanligt att bloggen strular?

godnatt.

Apropå konversationer..

.. alldeles precis nyss


BTW

Förresten..

glömde säga att jag & U var på Rosali's idag & U var hungrig, hon käkade deras populära Chicken Alfredo medan jag tog en brownie (som delades i två?) & ett glas med jordgubbssmothie!

Detta är en brownie!


Min gooooda smoothie & U:s Chicken Alfredo i bakgrunden!

Bilder från igår

Hej bloggen.

Har varit superseg idag. Tänkte bjuda på lite bilder! Jag satt & kollade på när Rebecca blekte U:s hår! Haha.









Så går det alltså till när man bleker utväxten, första bilden är tagen av Rebecca med hennes Nikon D60 & de andra bilderna har jag tagit med min mobil!

Bläää

Skriver en uppgift till skolan. Återkommer.

FULLT ÖS

Hej bloggen.

Jag är världens mest upptagna kvinna. Det känns så i alla fall. Idag har jag varit i skolan, hängt med U en sväng till Rebecca som fixat U:s hår. Jag väntar på bilder från Rebecca som har införskaffat en Nikon D60 (!!) bilderna blev lite bättre än mina mobilbilder - så vi kör på dem va? Hoppas you don't mind waiting. Haha.

Hursomhelst så har jag även haft möte med vår organisationsombudsman Pezhman & nu kom jag hem för en stund sen & ringde runt till distriktsstyrelsen. (Mycket telefon för min del - som vanligt)

Om 8 minuter ska jag dra mig upp till Universitetsgymmet & street dansa en stund.

Hörs later

Stök

Hej bloggen.

Vad jag hatar när det är stökigt! Just nu känner jag mig jättedålig, har ju rest fram & tillbaka till Lidköping flera helger nu & det har medfört att min resväska aldrig riktigt blivit tömd. Så kom hem igår som ni kanske vet (inlägget innan) & idag började jag tvätta två maskiner då chefen ringde & ville att jag skulle jobba. Jag som sa ja kom på när jag la på att mina maskiner tvättade. NEJ! Så när de var klara var jag tvungen att hänga all tvätt i lägenheten. Så mitt rum är fullt av tvätt nu. Ska precis ta bort den & sen sova.

Kanske trösta mig själv med en kopp te. Snygga muggar jag har ellerhur :)


I Örebro igen..

Hej bloggen.

Dålig uppdatering betyder? Yes. That's right. Fullt upp!

Imorgon återkommer jag med allt smaskigt om allt! Förresten, imorgon är det dags för betyget på den hemska hemtentan vi hade för tre-fyra veckor sen ungefär!



Två bilder från helgen.

Cya

Latis.

Hej bloggen.

Känns som att jag bara suttit hemma idag. Hem-hemma. Känns skönt. Är inte alls lika stressad här som när jag är i Örebro, undrar vad det kan bero på - att skolan är 5 min bort? Hm.

Hur som helst satt & kollade på lite olika förberedelse-inför-bal-bilder dvs. när jag testade massor av balklänningar & fångade dem på bild. Kollar lite på den här nu, den var söt, valde inte den - dock var den enkel & jäkligt snygg - lite mer mogen. Eller vad säger ni?

Känns så nostalgiskt, någon som kollar efter balklänning nu?  

Lidköping

Hej bloggen.


Sitter här hos Adis, i Lidköping vi ska fika lite nu.. har även kollat lite på vårt pm som vi skrivit under dagarna & gjort om det lite. Jag blir aldrig nöjd med sådana grejer utan jag vill alltid gå ett steg längre.

Skulle ju fått resultatet på den förra hemtentan också, men hepp, en av lärarna hade begärt att få förlängd rättningstid, tills på måndag så på måndag smäller det!

Hörs sen

Today

Hej bloggen.

Jag vet jag har varit seg. Förståerligt dock. Som plåster på såren för er plågsamma väntan har jag tagit massa bilder med mobilen igår & idag. Hm, synd bara att min bluetooth inte vill funka med den här datorn :@ Datorn känner av telefonen men det går inte att överföra, what's up with that?

Anyway tills jag laddar upp mina bilder ska ni få spana på den här okända tjejen som jag hittade på en blogg, har ingen aning om vem hon är men nog har hon lyckats med sin outfit. Så vem vill ha hennes kläder? (OCH YSL VÄSKAN?) Yes Please.
Okänd tjej som matchar snyggt hur snygg är inte kavajen + väskan

Idag

Plugg från ca 09.00-17.30 till träning från ca 19.15-20.30. Vad mer kan jag säga. Är så trött!

Läggdags baby

Hej bloggen.

Sitter här & ska snart lägga mig, börjar bli sent. Var på träning förut & det känns superskönt just nu. Har haft ont i huvudet några gånger veckan som varit & idag, usch. Däremot mår jag mycket bättre efter träning så frågan är vad det är som pågår, någon som vill ställa en diagnos?

Ne usch. Innan vi alla går & lägger oss - lite ögongodis:

Superhet väska från Mulberry med heta detaljer. Färgglad väska? Så rätt i tiden!

gucci by gucci

Vad tycker ni om parfymen?


Pluggdag

Hej bloggen.

Dags att sätta igång med plugget nu. Har hur mycket som helst att göra. Ska börja med att fortsätta läsa & svara på seminarieuppgifterna eftersom jag vaknade av att jag hade så ont i huvudet kändes det inte lönt att gå upp till skolan & sitta där.

Vi hörs senare

ps. har ni sett att GinaTricot har öppnat en webshop?

Sova!

Hej bloggen.

Idag har jag haft fullt upp. Jag & Adis åkte imorse till resecentrum, väntade där, åkte till Skövde & där åt vi en stund. Sedan följde jag honom till bussen & väntade på Johan & Stina. Vi begav oss sedan till ett SSU möte mitt i Skövde. Där satt vi länge & diskuterade & planerade. Tåget tillbaka till Örebro åkte 19.29 så jag kom hem sent. Imorgon är det seminarium kl 10.00 ska bli spännande att se vad som händer. Haha.

Hörs

Höst

Hej bloggen.

Nu är det verkligen höstväder utanför mig. Röda & gula höstlöv som flyger omkring & vid den här tiden börjar det mörkna. Mysväder med andra ord. Jag & Adis ska ut & käka idag. Tänkte göra det igår men vi bestämde oss för att kolla & idol & käka kladdkaka istället. Haha.

Vad har ni alla gjort i helgen hittils? Vad är planerna för ikväll?

Hörs

Well

Hej!

Nu mår jag mycket bättre. Ska precis äta här & sedan om en stund ska jag möta upp Una&Elin från klassen för att diskutera lite hur vi ska göra vårt pm som ska in om lite mer än en vecka. Blir spännande.

Sedan kommer Adis hit & ikväll ska jag bara umgås med honom :)

Hörs

Huvudvärk

Bläää

Jag har huvudvärk, det gör så så ont jag ska kolla på A shot at love with Tila Tequila 2 nu!


Torsdag, torsdag

Hej.

Är jätteseg idag, ute är det kallt & solen skiner genom mitt fönster, fast på ett obehagligt sätt som stör mig. Tänkte lägga upp bilder från igår eftersom jag inte hann. Ska även försöka plugga en del idag & förmodligen städa lite grann också. Börjar dra ihop sig i skolan, snart är det dags för pm & hemtenta sen börjar B-uppsatsen & alla examinationsuppgifter, bäst att sätta igång nu :)

Här är det jag hade på mig igår:





Fuskpälsjacka: H&M
Halsduk: Indiska
T-shirt: JC
Jeans: JC

Sleepingtime soon

Hej

Hinner tyvärr inte ladda upp bilderna, jag har mycket kvar att läsa & jag har varit så trött idag & haft hemsk huvudvärk så jag känner att jag får återkomma imorgon.

Hörs då bloggläsare

Brooks.

Hej bloggen.

Det belv ett par Brooks på Stadium till träningen. Sneakers som man både kan ha inne & ute med dämpning & stabilitet. Eller något sånt. Haha. Så bra är jag på träningsskor. Jag kollar mest på utseendet om jag skall vara ärlig. Tyvärr är det så, vart är detta påväg. Men hur som helst fick jag god hjälp där & jag testade lite olika. En fråga bara, varför kan de inte beställa in fler svarta skor? Eh. Jag är nöjd med mina i alla fall vita-röda-silvriga. Snyggve.

Visar "dagens outfit" sen - hatar ordet, ni vet att det finns en hemsida som heter så va? Eh. Fuskpälsjackan från H&M är med där så glöm inte att kika in senare. Nu ska jag plugga, tro mig det behövs.

Dålig.

Hej bloggen.

Man känner sig så dålig när man missar lektioner. I alla fall jag. Jag valde dock att inte gå på min kl 10 eftersom jag har så ont i kroppen. Kände inte att jag skulle få ut så mycket utav att sitta där & ha ont. Detta innebär att det blir mycket mycket läsning på egen hand idag, ska försöka läsa ut en av böckerna så det är gjort.

För övrigt måste jag också hinna till stadium för att köpa ett par sneakers till träningen. Mina gamla är verkligen gamla & dåliga. Får se vad det blir för några, jag spanade in ett par för ett tag sen med Adis ska testa dem igen.

Hörs sen då

Oooutch

Okej.

Seriöst.

Jag har så ont i låren att jag knappt kan ställa mig upp, vågar inte tänka på hur det kommer kännas när jag vaknar imorgon.

Puh..

Hej bloggen.

Hemma från dansen, puh säger jag bara. Nu känns det verligen i hela kroppen. Ska vila imorgon i alla fall & behöver morgondagen för plugg, ska hinna med lite ssu, man hamnar efter lätt om man vilar en dag eller två. Tecken på att jag behöver tagga ned? Förmodligen. Kommer inte kunna gå på studiebesöket som vi ska ha imorgon med Jusek & programmet - min cykel funkar ju inte så..

Nu ska jag bara vila & läsa lite i Gränslöst arbete osv.

Hörs när vi hörs

Heja Mona

Bild: lånad från aftonbladet.se

Ikväll fortsätter kampen, tar Mona hem det - igen?
Ja självklart!

Se debatten på SVT2 20.00

Nwe Shoes

Hej bloggen.

Jag vet att jag inte borde, men jag köpte skor igen (A) tänkte ni skulle få en liten sneak peak. Skorna är helt i skinn vilket innebär att de förhoppningsvis är tåliga & har lång livslängd. Prislappen ligger på 849:- & märket är Bronx.

Klacken är precis perfekt!


Finns att köpa på ellos.se bland annat men även i skoaffärer.

Duktig.

Hej bloggen.

Vet ni hur duktig jag varit för en gångs skull! Jag & Lina var på ett lunchpass som hette "Happy Moves" det går under "gympa" & medelintensitet vilket var bra, nu är jag helt seg i benen efter all träning ifrån igår & idag. Senare ikväll blir det street dance (som varje tisdag, dock har jag missat 2 gånger pga tenta & att jag varit bortrest)

För övrigt har jag känt mig som en hemmafru idag. (Inget illa menat mot hemmafruar) men jag diskade, tvättade (tvättar fortfarande, hade jättemycket) lagade mat & matlåda tills imorgon. Jag har varit & handlat, tog med mig en folder för att fylla i hemma till ett ICA kort, vilket väl var på tiden? Haha. Har även rensat lite bland skorna & idag kom mina nya som jag beställde häromdagen.. ni får se dem senare!

Tvätten, detta var inte allt

Tog en folder, ska ansöka om ICA kort för en gångs skull, handlar där nästan varje dag!

Jag unnade mig en cola efter dagens arbete haha

Hörs sen ska hämta tvätten nu ;)

Pigg

Varför blir jag alltid så pigg såhärdags när jag varit hur trött som helst hela dagen? Frågan är. Svaret kan vara att jag tränar sent (tror Adis i alla fall) & det kan stämma, av träning blir man piggare.

Hursomhelst nu ska jag se på 2 ½  men :D

Träning

Hej bloggen.

Var på latino dans förut. Är helt slut nu. Verkligen.
Men jag ska försöka städa lite här, är ledig imorgon & då blir det plugg eftersom vi har väldigt mycket att läsa. Ska på dansen på kvällen & får se om det blir något luchpass också, mycket plugg & träning den här veckan!


Snyggve i mjukisbyxor (killmodell) & bara en vanlig t-shirt påväg till träning

Back from school

Hej bloggen.

Idag var det seminarie-dags 10-15 var den utsatta tiden, dock fick vi en paus & vi slutade lite tidigare. Duktiga var vi men idag kändes det inte som att jag fick ut mycket mer än det som sagts på föreläsningarna & i boken (läser den nu den engelska versionen av Organization Theory - Hatch & Cunliffe) men lite klarhet kring vissa frågor fick jag allt.

Ikväll hade jag tänkt att återuppta träningen efter 2 veckors 'vila' eller vad jag nu ska kalla det, pluggade ju hemskt mycket & var hemma i Lidköping så hann inte göra något i prinicp.

Pysslat lite med designen på bloggen också, tänkte ge den en höstkänsla, kom gärna med tips!

Hör av mig sen ;)

Helgen i bilder

Yeees pliiiizze här kommer några bilder från helgen. Emina din dumbom, hon skickade självklart inte alla, så nu finns det bara bilder med oss "själva" som vi tagit på varandra, ingen tillsammans. Kul Emina. Kul. (Hoppas hon tar det som en pik haha) Ne men som tur har jag ju en bättre mobilkamera nu också. Så mer bilder blir det.

Rufsig i håret? Jag & Emina bestämde oss för att se på tv & äta kladdkaka med vaniljglass, kändes bra att vara rufsig i håret & ofixad just då.

Det var gott.

Emina med en kniv-i-handen-pose

Snygg att kameran inte funkar i mörker. Ser ni mina armband? Jag fick dem på stället.

Jag är en bättre fotograf. That's life Emina, haha. Ser ni att Emina också har lysande armband. Vi kände oss som barn på cirkus.

Ne vet ni. Imorgon är det seminarie från 10-15 vilket borde innebära att jag borde ligga i sängen men det gör jag inte så jag borde gå dit nu.

Hörs

Ny mobil

Hej bloggen.


Har ju köpt en telefon! Var på jobbet idag & blev kär i sonyericssons w302! Just nu är jag supernöjd har suttit & lekt med den här istället för att plugga. Så jag ska börja nu. Emina skickade över bilderna från helgen, de kommer upp.. senare? Yes. Såhär ser min söta mobil ut:


Den har bland annat 2 megapixelkamera (vilket räcker för mig eftersom jag ska köpa en ny kamera snart) den har också mp3 spelare - walkman såklart & är supertunn (som min gamla då haha)

Jag älskar bloggar.

Alltså.

Detta tar priset, man kan ju få svar på allt man undrar genom att söka på bloggportalen.

Haha mer makt åt folket.

Tack för svaren förresten.

Strax.

Stan med Emina lägger upp bilder från Eminas mobil senare!

Ni kommer inte att tro mig.

Köpte precis en (fusk)pälsväst & lackleggnings eller vad jag nu ska kalla dem - sååå snyggt. I know what I'm wearing tonight :)

Emina har en mobilkamera så jag hoppas hon är villig att ta tusen bilder ikväll (jag har också en kass men det går inte att ladda upp på datorn)

P.S. Jag letar efter en ny mobil - tips?



STAAAAN

Bloggen!

Nu ska jag dra till stan en sväng, har ju inte städat så mycket här hemma så kommer va tvungen attt göra det senare, ikväll kommer Emina hit & hälsar på så då ska vi bege oss ut på upptäcktsfärd i Örebro (i alla fall Emina).

Hörs senare så berättar jag massa roligt, som vanligt ;)

För er som undrar

Nu finns Grey's Anatomy säsong 5 episod 1&2 att ladda ned..

godnatt

Kocken rockar

Vår allas idol-kock som åkte ut för andra gången släpper singel! <-- LÄNK till tjuvlyssning.


Han var inte så dålig faktiskt..
Bilden är lånad från aftonbladet

Idé

Jag.har.kommit.på.en.jättebra.idé.


Jag.är.så.smart.ibland.så.jag till.och.med.beundrar.mig.själv.

Jag.är.smart.


Återkommer-till-detta-senare.

Dagen

Hej bloggen.

Tänkte berätta lite vad jag gjort idag. Började med att vakna av en konstig dröm, väldigt konstig, hatar konstiga drömar som makes no sence. Sedan gick jag upp & upptäckte att mobilen var full av nya sms som jag fått! Oj! Sen hörde Lina av sig & frågade om vi skulle göra något. Jag skulle ju klippa mig 13.30 så vi tänkte att vi kunde göra något innan. Så vi drog runt lite & sedan gick jag till Hårskulptören klipper mig nu för andra gången hos Rebecca som är jätteduktig! (Tips för er studenter i Örebro i alla fall - & er andra hehe).

Sedan blev jag jättenöjd & vi åt vid Rosali's Deli vid järntorget. Vi tog en supergod (ROSA) jordgubbssmothie! - Tips! Vi satt där ganska länge & sedan gick vi. Lina skulle jobba på Coop & jag skulle hem. Här sitter jag. Blä gör inget just nu, inte heller gjort något idag känner jag. Borde plugga eller städa.. får se vad jag gör. Emina kommer ju hit imorgon kväll :) så då blir det lite rolgiare. Hoppas att mina böcker kommer imorgon också! GAH!

Caoos

Klippt mig!

Hej bloggen.

Såå synd att jag inte hunnit köpa ngn kamera, sorry guys :P det blev i alla fall skitsnyggt. Är jättenöjd. Som vanligt bara toppade 3 cm & lite mer på överhåret för att det inte skulle se ut _____ så bara haha. Men det blev bra. Sen klippte hon ur luggen väldigt mycket (jag sparar ju fortfarande ut den - den toppas bara) eftersom den växer ut så snabbt & lätt blir som en "klump" det är för att jag har snebena. Usch. Men jag tycker mer om snebena :) haha då får man ta det. Sen håret i fram, i sidorna vid luggen & så, det brukar klippas upp lite för att det inte bara skulle "hänga" det blev väldigt kantigt i sidorna, precis som jag ville. Just clean.

Hörs sen.

Klipp, klipp

I.m.o.r.g.o.n.ä.r.d.e.t.d.a.g.s.f.ö.r. k l i p p n i n g.

vanligt bara, fräscha upp topparna som vanligt det har blivit alldeles för långt & som vanligt blir det ingen större uppklippning. usch. hur kunde vi göra det där mot oss själva? när det helt & hållet uppklippta håret var 'inne'? jag klippte dock aldrig så långt att det tog ett år att växa ut, eller för den delen använde någon rakhyvel som jag vet att många gjorde, för att 'klippa upp' hemma.

nepp. det kommer bli clean and natural as usual.

hörs imorgon bloggläsare

Att vara student - Tips för er som är påväg

Hej Bloggen.

Sitter här & funderar lite, om studentlivet & allt. Tänkte göra en liten guide till alla studenter som söker nu till våren eller som precis börjat.

Jag har ju trots allt lite mer än ett års erfarenhet av att vara heltidsstuderande. Jag kan inte direkt påstå att jag lever ett typiskt studentliv, hur ni nu uppfattar det - stereotypen att man lever på csn & endast äter nudlar de 2 sista veckorna i månaden, dricker vin blandat med saft ur dunkar & festar flera dagar i veckan? Eller kanske inte har råd med kläder & lyx?

Det där stämmer inte. Visst finns det alltid några typiska studenter som ständigt är panka, som ofta äter nudlar osv. Men sanningen är, i alla fall den jag känner till att de flesta lever som vanliga ungdomar eller numera bara vanligt. Eftersom åldern på universitetet skiftar så mycket kan man träffa alla möjliga människor som lever på helt olika sätt. Jag vet dem som har familj, som jobbar heltid, studerar på heltid & försöker få ihop allt, de som precis kommit från gymnasiet som är nyinflyttade i stan som går på alla nollningsaktiviteter för att lära känna sina framtida pluggkompisar eller den vanligaste typen jag träffat på - den som funderat i några år efter gymnasiet som oftast har ett jobb som de kan komma & gå till som extra, kanske till & med på en annan ort än den de bor på när de studerar, de som förmodligen också varit ute & rest efter gymnasiet & kanske prövat en kurs eller två inann de helt bestämt sig för vilket program de skall välja.

Jag bor i korridor, som är typiskt för en student, entligt mig i alla fall. Det finns både för & nackdelar med detta. Den främsta fördelen för mig har varit att jag lärt känna fler människor genom gemenskapen i korridoren. Jag har även lärt mig hur man lever med andra människor & delar ett kök på 6 (så många som får bo här) personer, till & med 7 & 8 vid vissa tillfällen (jepp crowded). Men först & främst har jag lärt mig att jag inte skulle rekomendera någon att bo i korridor i mer än 1-1,5 år! Inte i samma korridor i alla fall!

Detta är inget personligt mot någon, utan jag har lärt mig att många människor inte städar efter sig själva & när de städar, städar de inte som man själv gör. Ibland är det som man själv kallar smutsigt rent för andra. Ibland måste man plocka upp efter andra om man ens vill våga lägga en macka eller ett äpple på en yta. Det låter kaotiskt & för mig är det de. JAG HATAR NÄR DET ÄR SMUTSIGT DÄR MAN ÄTER & på andra ställen också för den delen. Men framförallt i köket.

Det är mitt första tips för er som skall börja studera. Känner ni ingen i den nya staden - tips är sök en fräsch korridor om du har möjlighet besök den innan & träffa människorna för att se om ni "klickar". Detta är ett jättebra sätt att lära känna folk & aldrig känna sig ensam, speciellt om man är i en stor stad. Priset ligger oftast runt 2500kr i månaden ibland lite mindre ibland lite mer - man får ofta bredband, el & 10 månaders hyra i priset men kolla upp allt sånt innan!

Detta är första delen på min lilla guide som jag tänkte göra.. glöm inte att sista anmälning till universitet & högskola är den 15 oktober - anmälan görs på studera.nu



Nästa del kommer att handla om olika studenterbjudanden!

Örebro igen

Hej bloggen.

Är i Örebro igen & skolan är i full gång. Hade 2 timmars lektion från 10-12, sedan en 13-15 & en 18-20 idag. Som tur fick vi gå lite tidigare från två av lektionerna, typ en kvart eller så hehe. Tufft, kom hem igårkväll från Lidköping, ganska sent.

För övrigt kommer Emina hit i helgen planen är att sitta en stund på njuta - café & lounge, snacka & fika lite. Ni som inte varit där borde testa stället, god mat & mysig miljö.




Mysigt ellerhur? Fast det är ännu mysigare när det inte är tomt.. bilderna är lånade från http://njuta.gastrogate.com/

Deras öppettider är:

mån - tor 11.00 - 22. 00
fre - lör 11.00 - 01.00
sön 12.00 - 00.00

BLOGG

Ingen.blogg.ork.inte.just.nu - återkommer.

Lugn stund

Återkommer när jag har en lugn stund, just nu håller jag bara på med tentan & umgås me familjen & Adis. Siktar på att bli klar imorgon hoppas jag hinner för på fredag ska den in!

Hörs snart - har hittat supertrevliga saker i garderoben! :D