Resa!

Känner mig dålig som bloggat så dåligt den senaste tiden. Jag vet inte vad som hände men jag antar att jag tappade suget efter att blogga. Mycket hände på samma gång & jag har haft mycket att göra.

Åker på semester på Lördag, återkommer den 14-15 augusti, den 16 börjar jag på mitt nya jobb i Göteborg! (Just det!) sen får vi se vad som händer.


Nästa gång jag bloggar återkommer jag med semesterbilder & då hoppas jag att den här bloggen blir roligare!


Ha det så bra mina bloggläsare!

Nelly har SUPER-REA..


Inspiration


Bild från: http://stylebykling.tv4.se



Fick mina svarta RayBan Wayfarers idag. Äntligen! Köpte dem på Synsam men eftersom de bara hade de bruna inne fick de beställa in de svarta till mig & det tog lite längre tid än väntat. Spanade in Elin Klings Wayfarers ovan, skitsnygga tycker jag! Dock ser jag inte något större anvädningningsområde för dem förutom några få soliga dagar som vi får uppleva varje sommar. Svart känns mer vardag för mig i så fall! Men det var inte solbrillorna jag skulle kommentera med det här fotot, utan tröjan. Tycker den är helt magisk. Den är snygg & ser superskön ut. Eftersom jag ska till Göteborg på Torsdag funderar jag på att försöka hitta den på Weekday, någon som vet om den finns? Jag bifogade ju lite bilder från BikBoks nya kollektion i ett inlägg & där fanns en liknande vit tröja. Har även sett att den finns i svart men jag vet inte vad jag tycker om guldknapparna.. Den från Weekday känns mer stilren. Hjälp någon?

För övrigt, är inte fröken Klings stil helt underbar?

Summertime

Fångade den här med mobilen häromdagen :) dock började ballongen sjunka ganska snabbt, som tur lyckades den ta sig uppåt inann den nådde hustaken!

Plockade jordgubbar med syster & pappa för någon vecka sen

Underbart god Chicken Alfredo på Rosali's

Rosé på Ritz med Una

 

Hinner inte blogga så mycket som ni märker. Jag var inne på några andra bloggar igår & såg att det inte bara jag var dålig på att blogga. Det varma sommarvädret är bloggens största fiende. Haha. Nu ska jag äta pannkakor & kolla på NCIS. Släger in ett inlägg senare.

 


MY SHOES

Var så snälla & rösta på mina skor som jag har designat på Nelly.se:


Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!


Hoppas ni gillar dem!



Finbesök

Jag & Sawen förra året


Sawen som tidigare bodde i korridoren var här & hälsade på igår. Riktigt trevligt må jag säga! Tyvärr så regnade det igår, den enda dagen på väldigt länge.. lite otur men vi hade trevligt ändå!


Men eftersom solen är framme nu ska jag ut & jobba lite på bränna, ska ju trots allt jobba en hel del i dagarna så ska försöka ta vara på min lediga dag.


Vad ska ni göra?

Acne Basic

Köpte två linnen, ett vitt & ett mer nudefärgat från Acne. Jag hoppas verkligen att dessa linnen stannar länge hos mig eftersom jag vill hoppas på att kvalitén är bättre än om jag hade köpt dem på t ex GinaTricot eller H&M. De är jättesköna, lite längre & går att ha till leggings! Perfekt! Right?


My Birthday

Yesterday..


Jag fyllde 21 år igår! Gjorde inget speciellt eftersom jag jobbade hela dagen. Det blev fotboll med Una & Aida och vi försökte äta nyttigt för en gångs skull men det gick inte så bra.. haha

Vad har jag annars gjort? Gissa:

Visar er snart lite av vad jag köpt :)


BIKBOK HÖST/2010

Pressbilderna från BikBoks höstkollektion har kommit & jag är förvånad över att BikBok håller samma om inte bättre nivå som de gjort sedan "transformationen" från "fjortis" till modekejda. För mig pendlar klädbutikskedjorna ofta upp och ned mellan kollektionerna men BikBok har haft en jämn uppgång i mina ögon. Jag har valt ut några godbitar som jag tyckte var finast:

Älskar allt med outfiten, snyggt, avslappnat, vill ha allt, NU!

Figurnära

Älskar den gröna jackan & den vita koftan & stuprören håller i sig, stenhårt!

 

Vilket plagg är din favorit? Kollektionen kommer ut i butik v. 27 dvs. den här veckan!


ME ♥ BLOGG

Kära bloggläsare!

Jag har inte försunnit, jag har egentligen inte slutat blogga, jag är inne på bloggen varje dag men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, hur mycket jag ska skriva.. det är mycket som har hänt & jag har valt att inte dela med mig av allt, även om jag i vanliga fall inte är så personlig i min blogg som många andra är. Jag kan i alla fall meddela att jag har sagt upp mig från mitt extrajobb som jag haft sedan första året som jag började plugga, jag är ju klar med universitetet, vilket jag redan skrivit men alla poäng har kommit in nu! Jag fyller 21 år imorgon.. ja, mycket händer just nu..

Jag har bland annat startat min jobbsökning, ska börja söka lite mer aktivt än vad jag har gjort & en resa är på G, dock inte bestämt när, var & hur.. Just nu kollar jag på bronsmatchen i fotbolls-VM & läser på Aftonbladet om Sven-Otto Littorins sexköp, ja det finns egentligen ganska mycket att kommentera, men jag låter det vara just nu & bjuder på en somrig bild som jag tog med mobilen i väntan på bussen häromdagen:

Linne från Acne & shorts från Veromoda