KLIPP FRÅN I FREDAS


Här kommer videon jag spelade in på Grönan när Veronica Maggio spelade, det var helt galet mycket folk, vi kom lite sent och kön utanför var enorm! Ursäkta för att det skakade lite men folk trängdes! Lyssna på publiken som kan HELA låten!


ps. Tack till dig som tipsade om Movie Maker, tänkte inte på det eftersom jag inte hade det på datorn men som tur gick det att ladda ned graits!

FULDAG

Världens snyggaste klänning, I DIE! Nyårsklänning, eller vad tycker ni?


Kul dag idag. NOT. Ni vet när man har en sån där ful-dag. Allt känns risigt, håret, sminket, kläderna, allt! Usch. Känt mig helt blä. Så kommer jag hem och har fått mina nya löpartights och klänningen ovan som jag beställde samtidigt. Hur jag kände mig efter en sån dag när jag provade denna klänning? HUR SNYGG SOM HELST! Älskar den! Vad tycker ni? Tycker den är mycket finare i verkligheten än på bilden. Ni hittar den här

MINSKA VIDEON?

Jag behöver hjälp!! Vet ni något bra program som jag kan minska filmen jag tog på Gröna Lund i fredas? Jag tänkte ladda upp den igår men den var på tok för stor! Vore jättesnällt om ni kunde tipsa om någon bra!

BESTÄLLT!

Löpartights med värmande effekt från Nike! Gillar fickan i bak, ni hittar dem här
>Hur smidigt som helst! Har redan en i guld men köpte en i silver också eftersom jag vill ha en vardagsparfym och en utgångsparfym i en sån här smidig flaska. 115 kr styck!
Just nu får ni även 15% rabatt på Nelly.se när ni uppger koden HAPPY15 !!

SUNNY DAY

Har jag visat er denna snygga blus/tunika? Den kommer från H&M och kostar endast 249 kr vet dock inte om den finns kvar i butik men jag tror den finns på H&M:s webshop!

För övrigt gjorde jag precis en beställning på Nelly och även en igår! Ska visa er vad ja har beställt om en stund! Sen måste jag nog försöka ta mig ut idag eftersom det är så soligt!!

BLOGGERS

Tänkte tipsa om några bra bloggar som jag brukar läsa när jag har en stund över. Har delat upp dem i lite olika kategorier. Hoppas ni gillar dem!


Mode

♥ Sofis Snapshots - Den här bloggen läser jag varje dag. Sofi har blivit en stor favorit på senare tid med sin säkra stil, New York livet och alla tips som hon ger sina läsare! Ett måste om du är modeintresserad - dessutom driver hon ju Sofi's Mode.
♥ Hanna o John - En tjej som bor med sin pojkvän John i Göteborg. Började följa bloggen när de visade upp tusentals underbara bilder från Frankrike där de bodde förut. Hanna har en jättefin originell stil som inspirerar! Fina bilder och mycket mode.
♥ Columbine - Bloggare som blev assistent till Elin Kling och sedan modeassistent på STYLE BY. Hon har en snygg och väldigt egen stil. Mycket proffsiga outftitbilder och en del events /modemingel på bloggen!


Foto/Streetstyle

  • ♥ Jak & Jil - Tänkte tipsa om Jak & Jil men gick in på sidan nu och såg att den inte fanns kvar? Någon som vet vad som hänt?

  • ♥ Stockholm Streetstyle - En blogg med foton på riktigt snyggt klädda människor från hela världen, inte endast Stockholm som namnet antyder.


Personligt

  • ♥ Alla får Plus - av Alex Schulman - Bloggveteranens nuvarande blogg där han sätter plus på omvärlden och ganska mycket mer.. bland annat dagliga möten med människor och Alex innersta tankar, haha förmodligen den bäst skrivna bloggen på "marknaden".

    • ♥ Kenza - Läser man bloggar läser man Kenzas blogg. Det är oundvikligt. Hon är snygg och framgångsrik på många plan och enligt hennes läsare den mest ödmjuka och jordnära av alla elitbloggare.


Vänner som bloggar

  • ♥ Lejla, min syster - Hon har nyligen startat en blogg. Hon bloggar inte så ofta men ska försöka ge henne push att börja göra det!

  • ♥ Rebecca - Rebecca är en vän från Örebro som bloggar om mode och om sin vardag! Hon kommer ofta med tips på snygga kläder som finns i butik - spana in!

    • ♥ Denana - Denana är en släkting till mig som har en jättefin blogg där hon bloggar om sin vardag samt visar vad hon kan göra med systemkameran - hon är jätteduktig på att fota! Check it out!

MONO

I fredas dök detta paket upp! Otroligt snabb leverans! Beställde på onsdag eftermiddag vilket innebär att det skickades dagen efter!

I paketet låg detta armband från Mono som jag gillar riktigt mycket, jag köpte med en döskalleberlock och utan kors! Alla olika färger har en betydelse, rosa betyder: kindness - sensitivity - pleasure.
Jag tycker att armbandet är en riktigt fin detalj! Är sugen på att köpa fler men tycker att det är lite saftigt pris (149 kr) för något som inte är så svårt att göra (bara att jag är sämst på såna här saker!)

SHOPPAT

Slog äntligen till på tröjan jag spanat in på Zara några gånger.. köpte även pannbandet ovan för 40 kr på H&M - så fint!
Gillar verkligen pannbandet, är inte den som gillar mössor allt för mycket!

LÖRDAG PÅ STAN

Moniks flaggship store är helt underbar!
Hur snyggt är det här inne? Jag köpte dock inget, var mer faschinerad av inredningen!
Förlåt för att jag är så sliten men jag gick en powerwalk imorse haha och sedan skulle jag duscha men kunde inte få upp duchen eftersom min roomie hade dragit åt den för hårt! Så jag fick ringa på hos grannen så han fick hjälpa att virda på den usch.. så jag hann inte föna håret eftersom Hanna väntade på mig.. hahaha!
Mina mockaloafers kommer från Topshop!
Topshop bjöd på dricka - Gallerian har öppnat väldigt många nya affärer i veckan, det är grymt!
Den smakade helt ok!

Hollister som ägs av Abercrombie & Fitch har öppnat en riktigt snygg butik i Gallerian, det ser ut som ett semesterhus och utanför finns killar med tvättbräda och solkräm på näsan.. haha inne finns en hel del snygga tjejer som går runt och säger "What's up?" - vet inte vad jag ska tycka om detta.. killarna utanför kan väl få vara.. eller?
Shoppingdagen avslutades på Wagamama, gott men lite för lite kryddor och sås så emellanåt smakade det inte så mycket.. men helheten var bra!

VERONICA MAGGIO @ GRÖNA LUND


Vi tog självklart spårvagnen till Grönan!


Me!!
GILLAR verkligen Grönan - ska dit nästa lördag också!



GILLAR också min sjal som är köpt i Turkiet, verkligen GILLAR!


Ne nu ska jag lägga mig men imorgon lovar jag att ladda upp en video från koncerten! Godnatt <3

SAKER JAG MÅSTE HA

// Från vänster väska från Chloé ca 6000 kr - Jeans från Current/Elliott ca 2000 kr - väska från YSL ca 10 000 kr - tröja från Zadig et Voltaire 1700 kr - boots från H&M 399 kr - väska från Zadig et Voltaire ca 3500 kr //


Känns lite som att jag är ute efter en väska just nu. Samt lite vinröda / beige plagg haha. Hade inte tackat nej till något här ovan men allt kostar skjortan utom skorna från H&M men vill gärna se dem live och pröva dem! Någon som sett dem i butik?

UTGÅNG / FREDAG

I fredas var vi och kollade på ett band som spelade ute, de var jätteduktiga!
Me and A
Vi var på Sollis, fråga mig inte vad vi gör här

Hur är det med er? Jag är riktigt seg. Det hände något i fredas efter den här utekvällen påväg hem - JO mina Acne Track som var omsulade lät lite konstigt tyckte jag. Undra varför? Jo för att de den ena "omklackningen" hade gått av. Gissa om jag blev ledsen? Bestämde mig för att gå till NK direkt efter jobbet idag (där jag sulade om dem) och de fixade dem direkt! Killen rev bort hela sulan hur lätt som helst och sa att det var en av deras praktikanter som klistrat fast den och att hans klister-skills inte var de bästa. Herregud, där kunde han förstört mina skor!

HOME

Hej på er!

Nu är jag äntligen hemma i Stockholm efter en resa på 6 h. Det tar en stund till Oslo men det var absoult värt det! Känns som att jag haft en mini-semester eftersom jag var ledig tors-fre och varit bortrest så länge! Har hunnit umgås mycket med A, varit ute, blivit stucken av en geting i låret (!!!), ätit god kebab, fikat, promenerat, kollat på film, åkt runt i Oslo (letat parkering - haha).. jag har hunnit med en del!

Ne nu ska jag sova jobb imorgon, som vanligt! Vi hörs!

INSPIRATION

Jag är inget fan av Zaras sätt att behandla anställda och deras kvalité på kläder men jag måste verkligen ge dem cred för att de så snabbt skapar kläder som är moderna och väldigt fina. Zara får stå för dagens inspiration! Har kollat på båda kavajerna och skorna i butik.. skorna är mycket snyggare i verkligheten!


Tycker du om Zara?

IN OSLO

Fika med A inne i stan
Vi fikade på Steam
Mys
A borde starta en modeblogg för killar, right? Haha
Gott! Jag fastnade dock inte på bild.. det gjorde jag dock lite senare under kvällen!


Är i Oslo nu som ni kanske har förstått.. A bor ju här så jag hälsar på under några dagar. Jag gillar Oslo, det är mysigt, har märkt att det finns många mysiga fik och uteställen samt shopping - dock liknande i Sthlm (men dyrare i Oslo)

GOOD MORNING

Min frukost på tåget


Har precis ätit min frukost som jag förbeställde! Hur bra som helst! Fick en macka, youghurt, äpple, juice och fick välja mellan kaffe/te/choklad - valde såklart choklad haha. Jag la till detta på biljetten och det kostade endast 45 kr! Rekommenderas!

Annars så sitter jag fortfarande på tåget.. kommer fram i Oslo vid 14.30 - lång resa. Jag ska försöka sysselsätta mig. Jag har ju datorn och musik så jag borde klara mig! Vad händer hos er då? Något spännande?

COMPETITION!!

Jag gjorde precis ett litet collage på Nelly - do you like it? Hade gärna tagit allt på den här bilden haha.. Hoppas ni gillar det! Rösta gärna på mig här.

SUNSILK

Fick hem Sunsilks nya volym-schampo idag - Tack Sunsilk & Sofi's Mode!

Jag ska testa deras nya schampo och säga vad jag tycker! Vi får se om jag märker någon skillnad, för jag har använt frisörschampo så länge nu! Senast jag klippte mig hos Corinne & Firends blev jag nöjd när jag var där men har märkt nu i efterhand att det inte varit lika mycket volym på mitt hår.. därför valde jag att testa volym-schampot!

Lovar att återkomma med en recension!

BEAUTY

Som ni kanske har märkt har jag startat en ny kategori på bloggen som heter Beauty. Jag har länge känt att det saknas en kategori när jag skriver mina inlägg och att lägga inlägg som uppenbarligen handlar om skönhet under Fashion har inte riktigt varit rätt. Jag har endast lagt in de senaste skönhetsinläggen i kategorin och ni får gärna kika, klicka här för att komma till kategorin.


Jag vill väldigt gärna ha tips på vad ni vill läsa om både bloggen i övrigt och den nya kategorin!! Skriv i kommentarerna!

SENSAI

Rengöring från Sensai by Kanebo


Köpte dessa nyligen eftersom jag behövde ny ansiktsrengöring och efter att ha använt Dermalogica i snart ett år har jag tröttnat lite. Jag har tidigare endast testat Sensai by Kanebo och tyckte att det var jättebra. Nu när jag har testat dessa i några dagar måste jag verkligen rekommendera dem! Sensai kostar lite mer men är väldigt drygt och man kan använda väldigt lite av produkten för att få jättebra resultat. Tror de kommer räcka väldigt länge!


EN LÖRDAG PÅ GRÖNA LUND

Vi promenerade till Gröna Lund från stan.. tycker mer om att gå när det är så fint väder som nu!
Smygbild.. haha
Känner att Fish & Chips har blivit lite obligatoriskt för mig när jag är på Grönan!
Liiiiite nöjd!
Hanna ville gå hit, så jag sa ok.. hahaha
Njuter av solen & colan!
..och utsikten!
Mjukglass är väl ett måste? Hur snygg är Hanna i sin nya tröja?
Så gott med noisette-topping!
Hanna & Insane i bakgrunden.. hur fint är det med blommorna? Sommar!
Me!

För övrigt har jag på mig nya jeans från Dr Denim i modellen "Kissy" de verkar vara populära, sålde slut direkt när de kom in på Nelly.se jag gjorde min beställning i förrgår och när jag var inne på sidan igår var de redan slut i svart.. Kan förstå varför de är så poppis - de är hur sköna som helst och sitter som ett second skin! Love them! T-shirten är från Monki och koftan från Lindex. Ballerinorna är från Ballerina Closet, de finns att köpa här.


Ne nu ska jag röra lite på mig, har vilat sedan jag kom hem eftersom jag & Hanna varit på Grönan idag och promenerat väldigt mycket! Ikväll blir det nog en lugnare utgång någonstans.. förmodligen bara en uteservering! Måste ju passa på nu när det är så härligt väder!

CLOUDY

// Köpte en ny tröja idag. Älskar den! Den kommer från Monki //


Fick även en beställning från Nelly.se med de skönaste tightsen/jeansen och en parfymflaska / refill som man kan ha i väskan och på resan - visar imorgon! Använde presentkortet jag köpte för 100 kr häromdagen och fick 200 kr (grats) att handla för! Superbra!

För övrigt har det varit en seg dag, haft lite huvudvärk och somnade direkt efter jobbet. Så det blir bara en hemmakväll idag med lite Ramlösa citrus och avocadomackor! Har fått en liten hangup på cremefraiche paprika/chilli och avocado på macka, så gott! Ne nu ska jag fortsätta kolla på film, hörs!

BODRUM PART III


Häng utanför rummet..


Två brunisar & en tröttis


Agnesa & jag


En gammal teater.. som var jättecool att se!


Jag vet inte om ni ser hur stor teatern är? Jag står någonstans där i mitten haha

A & jag


En liten ödla!


Taxin väntade på oss, eftersom det i princip var omöjligt att få en ny taxi vid den här platsen..


Vi åkte vidare.. återkommer till vart vi åkte!

THIS IS WHAT I'M MADE OF

Detta är en sån låt jag kan ha på repeat, så bra, så skön, så pepp!

EN VANLIG ONSDAG

Såg September i Ericsson Globe, en vanlig arbetsdag.. vill inte skryta eller något..
Åkte tunnelbanan mot stan efter att jag varit i Globen.. tog den här med min sugiga - ursäkta uttrycket - mobilkamera men det blev rätt bra om man bortser från skuggorna längst upp, ellerhur?
Har suktat efter en tröja i ungefär den här färgen. Jag är dock inte säker på modellen, hade velat ha tröjan lite mindre oversize i ryggen där den var lite hängig, dock hade Zara endast typ 10 M kvar? Fattar inte deras storlekssystem / inköp, kan någon förklara? Anledning till att hela jag inte syns på bilden = trött & sliten, så nu vet ni - håna mig inte!
En av de snyggaste kavajerna jag sett på länge! Tänkte pröva den men som den ansvarsfulla shopparen jag har blivit kontrollerade jag materialet och jag tänker - är det värt att ge 999 kr för en kavaj i polyesterblandning? Tänker att livslängden är ca 10 gångers användning? Förlåt Zara, men snälla kan ni ha lite bättre kvalité på era snygga kläder. Plz.

MONKI


Samlade ihop några Monki favoriter! Jag älskar tröjan med molnen, ska till Monki imorgon och se om den finns inne! Vilka är era favoriter? Skorna såg jag idag, tyvärr ser de lite plastigare ut i verkligheten men Rizzo har ett par liknande i skinn som är supersnygga, tyvärr kostar Rizzos 1300 kr så Monkis är ett bra budgetalternativ, de kostar 400 kr.

IT SAVED MY DAY !


Årets bästa deal?! Jag köpte den här så fort jag såg den! Jag brukar ju handla på Nelly.se och här köper man alltså ett presentkort för 100 kr och får 300 kr att handla för dvs. 200 kr rabatt på allt du köper! Hur bra är det?

Klicka här för att komma direkt till erbjudandet! Ni har ca 2 dagar på er att köpa presentkortet - du får koden direkt!

BODRUM PART II

Hur söta är dessa två då?
Jag, klänning från Asos & klocka från Michael Kors

Lite bättre bild på min snygga klocka som jag fått av A i födelsedagspresent! Gjorde även shellack innan jag åkte, jag gillart!
Lite dåligt ljus men man ser litegrann av klänningen jag vill visa, köpte den i Turkiet & är supernöjd! Den här väldigt vida armar och är i två lager varav ett genomskillnigt! Hur snygg är himlen förresten?

IN MY MAKEUP BAG

// Från vänster Clinique High Definiion Lashes Mascara - Lumene Crystal Radiance Primer - MAC Rouge i färgen "Blush Baby" - Dior Forever Foundation Nr 023 - Guerlain Terracotta Solpuder Nr 01 - Dior Skinflash Concealer Nr 01" //


Tänkte presentera några av mina favoriter i sminkväskan. Till vardags har jag börjat använda mascara, solpuder och concealer. Tidigare hade jag ofta foundation men jag har trappat ned på det och har sällan foundation, inte ens när jag går ut. Det kommer dock att behövas när jag tappar min snygga bränna eftersom jag lätt blir väldigt ljus i ansiktet.. men än så länge kör jag mest på solpuder! Måste säga att primern från Lumene är riktigt bra som underlag om man inte vill använda foundation. Fick tips om den när jag kände mig lite matt och tråkig i ansiktet, man får jättefin lyster av den!

Sen måste jag verkligen tipsa er om världens bästa solpuder från Guerlain. Det är det bästa pudret i alla kategorier! Jag har tidigare hört att det skulle vara "världens bästa" men eftersom det är bland de dyrare på marknaden finns det inte överallt. Jag köpte mitt på Åhlens City och det kostade 500 kr. Vet att Kicks också säljer det bland annat här jag rekommenderar dock att ni provar det innan ni köper. Jag har Nr 01 och det funkar perfekt till min bränna! Ett tips om ni ska köpa solpuder (detta har jag läst och hört av alla som jag frågat om solpuder): välj hellre ett puder som är lite åt det gula hållet än åt det orange. Förr fanns det väldigt många orange solpuder och de blir lätt "för mycket" eller onaturligt på!

PUNKT

Jag hade ungefär 4 inlägg i huvudet när jag åkte till Stockholm idag. Inlägg som skulle handla om helt andra grejer. Trevligare grejer. Jag vaknade lycklig hemma hos föräldrarna i Lidköping med en underbar känsla i kroppen. Jag kommer hem, kikar på datorn - tänker - jag ska inte se "dokumentären" som SVT visar om Sarajevo idag eftersom jag bara kommer att bli upprörd. Oundvikligt, självklart. Trots försök att låta bli ser jag slutet på den sk. dokumentären (i min mening propaganda och en massa dynga som SVT sprider). Ett slut som skuldbelägger alla civila offer för sin egen död, kopplar ihop Bosnien tillsammans med terrorgrupper och 9/11, två dokumentärer som framställer Ratko Mladic som en ansvarsfull kille (så många år senare) medan han ska dömas i Haag och hans land träda in i EU. Många kanske frågar sig varför nu - jag tror att ni har svaret där. Här finns ingen källkritik, det finns ingen fakta, det finns bara intressen.

Jag vet inte.. tror/vet att SVT med detta har fått en stor spricka i sitt förtroende, som för mig och många andra som är insatta i konflikten som har utspelat sig på Balkan kommer att vara svår att läka. För dem som har gjort "dokumentären", finner inga ord för er avskyvärda människor, ni är vidriga. Punkt.

SRY

Sorry for the bad update. Har mycket att göra just nu! Idag blir det Lidköping för mig! Vad händer hos er?