Home

Hemma från Veckorevyns Bloggawards-event på BikBok, har tagit lite bilder som ni får se när jag kommer hem från Stockholm på söndag! Yepp, sticker dit imorgon & ska på Grönan, fotboll, diverse museer & utgång!

ps. lägger upp bilder på goodiebagen när jag kommer hem också!

Hörs!

Bloggawards i Örebro!

Ska strax iväg på Veckorevyns bloggawardsevent på BikBok! Kommer ta massvis med foton!

+

Dessutom ska vi gå på SATC 2 prämiären! Oj, nu måste jag skynda mig! Bye!

Sovdags!

Ska precis gå & lägga mig, ska nog bläddra lite i den nya Veckorevyn som kom idag, jag har varit så upptagen att jag inte ens har hunnit bläddra igenom de två senaste, helt galet! Som tur skickar jag in rapporten imorgon bitti & då kommer jag förmodligen ha lite mer tid över på kvällarna! Ne nu ska jag sova, godnatt!


Fri Frakt på Nelly.se!

Klänning från Acne, 1799:- & klänning från French Connection 1039:-

Klänning från Motel 499:- & klänning från Mina UK 899:-


Här ser ni mina favoriter från Nelly.se, just nu har de Fri Frakt fram tills på söndag! Jag la nyss en beställning men inte på någon av klänningarna (även om jag skulle vilja) utan på en mascara (eftersom jag behöver en ny) från Too Faced, Lash injection heter den & kostar 219 kr:

Någon som har testat mascaran förresten? Recension tack!


Jacuzzi Yesterday

Här ser ni mig i jazuzzin på det gymmet som jag börjat på, visst ser det härligt ut! Detta inlägg skulle egentligen publicerats igår men när jag tryckte på publicera-knappen försvann allt! Undra om det var något fel på blogg.se? Hade ni samma problem?

Hursomhelst, sitter här & skriver det sista på rapporten som ska in imorgon. Känns riktigt skönt att få lämna in den snart! Jag kan själv inte förstå att jag snart har min examen, känns helt sjukt att tre år har gått så himla snabbt! Så är det väl när man har kul? Haha.. Ne nu ska jag åter till rapporten, återkommer lite senare idag!

Söndag

I min nya kost har jag bytt ut den vanliga colan mot cola light, smakar inte alls lika :( men helt okej!

Naken staty vid universitetet

Ja som ni ser hade jag lite tid över idag haha, var på universitetet en stund & pluggade

 

Ne nu ska jag fortsätta skriva på examensarbetet, nu är det ungefär en vecka kvar på universitetet! Kan ni tänka er! Sen har jag min examen!


Summer outfit


Nu kan man äntligen gå ut barbent, hur skönt som helst! Såhär såg jag ut igår i alla fall. T-shirten kommer från GinaTricot, shortsen har jag haft ett tag men jag tror de är köpta på Vero Moda för typ 2 år sen.. & skärpet kommer från Monki

 

Är det bara jag eller är det roligare att klä sig på våren & sommaren?


Mat & träning

Ceasarsallad på McDonalds

Dagens sallad (men den är så stor att den förmodligen räcker till imorgon också)

 

Ja ovan ser ni min nya mat, lägg till lite kycklingfile på salladen på andra bilden bara! Jag har köpt gymkort på ett nytt gym som är lite fräschare än det gamla! Nu ska jag försöka äta nyttigare också, haha vi får se hur det går!

Tränar ni något? Går ni till gymmet?



Me & Una today


Sitter hos Una (till vänster) & vilar efter ett tufft träningspass på nästan 2 timmar! Bra uppstart ellerhur? Jag har bestämt mig för att köpa gymkort på samma ställe så vi ska köra stenhårt inför beach 2010!!!


Shirt

Här kommer den utlovade bilden på min nya skjorta, visst är den helt fantastisk? Jag kan inte förklara hur skön den är att ha på sig, helt underbar! Passar till flera tillfällen tycker jag så den kommer jag att använda flitigt! Tycker den är mycket snyggare på än vad den ser ut att vara på ginatricots bild, den kan ni se här, håller ni inte med?


Äntligen!

Ni som läste mitt frustrerade inlägg här vet att jag har letat efter Vanilla Coke & varit sur över att det inte fanns i Sverige längre (trodde jag som ni ser..) Däremot såg jag att den här Coca Colan var importerad från USA! Så priset för den här lilla 33 cl burken låg på 10-11 kr i en vanlig mataffär! Så ni som kommenterade att "jo det finns visst överallt" ni har fel, den finns inte överallt utan endast på vissa affärer där de har importerat dem från USA!

 

Skål!


Today

Sorry for my bad update. Jag tog en spontan mental break från bloggen. Det behövs ibland. Jag har haft mycket att göra, mycket att tänka på & helt ärligt måste jag erkänna att det har varit lite skönt att vara ifrån bloggen i några dagar. Så var det med de!


För övrigt har jag massvis att uppdatera om så jag vet inte riktigt var jag ska börja men eftersom jag (äntligen) hittat min mobilkabel tänkte jag visa er några bilder som jag tog när jag var i Lidköping senast:

Tycker den här utsikten är så romantisk :)

Tänk att en mobilkamera på 3,2 mp kan ta bilder som dessa :)

Me & my darling

 

ps. gick upp 04.00 imorse för att ta tåget 04.58 till Örebro från Lidköping, är inte så pigg just nu så mer uppdatering kommer efter jobbet imorgon kväll!

 


New


Köpte den här snygga skjortan på GinaTricot i lördas, tycker inte att bilden gör den rättvisa men jag matchar den gärna till jeans eller shorts & framdelen instoppat. Skitsnygg! Tog faktiskt en bild med mobilen men jag har ju inte min mobilkabel som jag skrivit tidigare, dock får jag den senare i veckan så då kan jag ladda upp allt!


Vad händer hos er förresten? Något roligt?


Stockholmsgruppen

För ansiktet och för kroppen, två krämer från Stockholmsgruppen som jag fick som premie när jag beställde Veckorevyn för totalt 117,50 kr för att vara exakt. Har testat ansiktskrämen och den känns väldigt bra på huden, varken för fet eller uttorkande. Body lotion ska jag testa nu i helgen men jag kan tänka mig att den är bra. Luktar inget speciellt, nästan ingenting faktiskt. Finns att köpa på bland annat Nelly.se


Remember me

Karolin hörde av sig igår & frågade om jag ville följa med på studentbio (60 kr biljetten men det blev 2 för 95 kr hihi) & jag bad henne om att välja en film som man inte blir ledsen av, mest för att jag visste att jag skulle vara trött efter att ha stått upp i 10 timmar. Så väljer hon Remeber me, hon lovade att den skulle vara bra. Trailern var bra. Filmen är superbra. Den var riktigt bra gjord med flera intressanta karraktärer. Men. Den var väldigt ledsam. Det roligaste med hela bioupplevelsen var att vi var helt själva i biosalen fram till att filmen skulle börja, då kom två andra tjejer som ironiskt nog hade bokat en av platserna som Karolin satt på! Åter till bioupplevelsen, jag försökte hålla tillbaka tårarna men det slutade med att tårarna rann som forsar nedanför mina kinder. Jag försökte dölja det men på slutet började jag verkligen gråta.

 

Slutkommentar: Se filmen, gärna en dag då ni känner att ni orkar se den. Ni kommer inte bli glada av de men ni kommer förmodigen att få er en tankeställare. Filmen är väldigt bra men den får inte full pott eftersom jag 20 minuter innan slutet insåg vad som skulle hända. Hatar förutsägbarhet.


Bad update

För en liten stund sen städade vi klart hela korridoren, detta har pågått i 3 dagar & i kombination med andra saker blir det lätt förmycket. Nu hade jag tänkt att lägga mig. Supersent men vad gör man inte när man har obligatorisk städning. En av killarna som bor här struntade i att komma så i sista sekund fick vi andra göra det han inte gjorde. Kul, ellerhur?

Ne nu ska jag sova, hörs!

Söndag

Förlåt för att jag bloggat så dåligt men jag har verkligen inte varit motiverad. Är seg & trött av värktabletterna jag har tagit & annat som jag haft för mig. Älskling var här i helgen så jag har umgåtts med honom & idag har vi påbörjat vår årliga vårstädning i korridoren. Det värsta var att någon jäkel hade stängt av frysen (för ett tag sen) som vi upptäckte idag. Kan ni tänka er lukten av mat som legat i frysen & tinat upp & legat i rumstemperatur.. Usch..

 

Bilden är från imorse när vi åt frukost, har massvis med bilder på mobilen men har inte hittat min mobilkabel än. Kommer bli bildregn när jag hittar den! (Har två kablar, en är i Lidköping men den andra ska vara här)

 

Nu ska jag sova, imorgon ska jag upp tidigt. Hörs!