BACK FROM MILANO

Kära bloggläsare! I'm Back from Milano! Kom tillbaka igår men sov hela dagen & idag var det jobb som gällde, så bloggen har inte hunnits med. Hur hade jag det? - Superbra! Blev det någon shopping? - Lite! Kommer jag att visa fler bilder? Ja!

Nu ska jag dock sova, jag är ju en hard-working woman som ska jobba imorgon, sedan blir det helg! Härligt - behöver sova ut!!

INTE NYTTIG

Var sugen på Subway men hittade inte det inne i stan? Det fick bli en baguette från Upper Crust (mycket dyrare än Subway men jättegott!) Rubriken syftar väl inte direkt på den här lilla påsen utan på bilden nedan:
Här är mitt nya beroende tror jag. Köpte ju Pucko i glasflaska igår, idag köpte jag den i tetrapak. Måste erkänna att jag gillade denna mer.. dessuto fick man 3 dl i den här förpackningen - me like!

Ne mina vänner och bloggläsare.. nu ska jag packa! Imorgon bär det av mot Milano!

STRAWBERRY

Idag, bussen till jobbet.. Metro, en Pucko & morgonen är räddad!
Köpte med mig jordgubbar idag - supergoda!

Vad har ni gjort idag? Jag har jobbat, tvättat, fixat.. allt är inte klart ännu, ska vika allt och diska snart. Kul med en massa sysslor, right? Haha, ne känner att jag måste göra klart så mycket som möjligt innan fredag för då åker jag! Bara 2 dagar var nu!


Vad ska ni göra i påsk?

NAILS!

Tog en snabb bild efter att jag varit & fixat naglarna i PK Huset idag. Tror jag har skapat mig ett beroende! Lite svårt att sluta göra den såhär snygga hehe speciellt nu när jag åker till Milano på fredag!

Ville ha dem lite kortare idag i jämförelse hur de var förra gången (även om de inte var så långa då heller) tycker det ser mycket fräschare ut när de inte är så långa!

Vad har ni gjort idag då? Förresten ska jag visa er vad jag shoppade hemma i helgen, kan säga att det är 1 plagg & att det måste strykas vilket är anledningen till att jag inte visat er!

HELGEN #2

Uteservering + shopping
Solbrillorna från Gucci var på + skinnjackan som jag glömt visa er!



Ska strax sova, känner att bloggen får lida lite nu men jag har mycket att göra! På fredag åker jag till Italien, Milano! Innan dess har jag tänkt hinna fixa naglarna (imorgon) samt tvätta (onsdag) och packa (torsdag) bra tidplan, ellerhur! Hehe.. men jag ska försöka slänga in något inlägg innan jag åker! Sen kommer förstås kameran med till Milano så där kommer jag ta massvis med bilder! Be sure!

HELGEN

I helgen, powerwalk med syster i min Revyn-tröja som jag fick i Blogawards-eventet i Örebro förra året :)

Är så sömnig nu, kom hem för lite mer än två timmar sedan. Helgen spenderades i Lidköping med familjen & med pojkvännen. Det är så härligt att komma hem. Jag har njutit hela helgen :) Jag har passat på att shoppa lite, visar er imorgon!

För övrigt fick jag med mig två fulla väskor hemifrån med vår- och sommarkläder. Lyckan i det? Haha. Jag behöver inte ha mina vinterkläder längre! Äntligen.

Ne nu ska jag bege mig, men vi hörs imorgon, fina bloggläsare!


HELT SJUKT

Jag vill gärna berätta för er nu, men jag får inte berätta än! Berättar snart, ok? Helt sjukt är det i alla fall!

IDAG

..har jag:

- Jobbat 8 timmar
- Tränat Zumba 30 min
- Tränat Core 30 min
- Ätit på restaurang 2 gånger
- Umgåtts med Moa
- Njutit av vädret
- Duschat 2 gånger
- Lagat mat
- Packat

Hehe en liten lista på allt jag hunnit med. Känns som att jag har fått en nyfunnen energi sedan jag började träna och sedan vi fick det här härliga vädret. Behöver jag säga att jag älskar det? Älskar våren!

Imorgon ska jag jobba och sedan bege mig hemåt, dvs. västerut i landet. See you there?

JIL SANDER LOOKIE

Jag vet att många föll den tvåfärgade bagen från Jil Sander men att många tycker den är dyr. Det har kommit flera olika liknande väskor, nästintill kopior skulle jag säga. Jag tycker dock att den här var helt okej i pris i jämförelse med de andra som jag har sett. 599 kr kostar den och är inte gjord i plast, utan i skinn vilket gör den mer prisvärd tycker jag. Så spring till Cubus där ni hittar den om ni är sugna!

READ THIS, JIMME

Ha ha ha. Detta piggade upp eftermiddagen.. ja.. som sagt.

MARC BY MARC JACOBS


Tänkte göra en deal med er. Är ni med på den?

Om jag inte hittar något snyggt (och dyrt) i Italien så ska jag köpa väskan på bilden. Frågan är då bara: vilken färg? Den röda känns mycket häftigare och modernare medan den brun/beige känns mer klassisk. Tufft beslut. Vad säger ni?

GISSA VAD JAG FICK TAG PÅ?

Jepp. Kanske den mest hypade klänningen från H&M:s Conscious Collection


Köpte den i Kista Galleria, för er som undrar. De fick tydligen tillåtelse att hänga ut allt innan alla andra. Så är ni sugna på något plagg så spring dit imorgon! Dock var den här klänningen slut i de flesta storlekar senare på dagen. (Jag hade turen att kunna välja mellan 36 & 38, jag brukar ha 36 men den kändes liten i storleken så jag tog en 38:a - tips till er som vill buda hem den eller beställa från nätet!)

BLOGGDESIGN

Som ni ser har jag gjort om min blogg (ser ni ingen skillnad kan ni trycka f5 och ser ni ingen skillnad då behöver ni nog rensa cache-minnet). Jag har tagit en gratis design från Designbloggar som ni hittar länk till i marginalen. Sedan har jag gjort designen mer personlig. Den är inte helt klart och jag vet att vissa saker kan se lite konstiga ut! Håll ut, jag ska fixa det!

Hope you like it!

TO BUY OR NOT TO BUY?


Spanade in dessa skor på H&M igår. De är helt i skinn/mocka och kostar 699 pix. Tycker att de är lite dyra för att vara skor från H&M men de är i bättre kvalité än resterande plastskor som finns i affären. Så nu är den stora frågan, att köpa eller att inte köpa dem? Ni måste ju erkänna att de är riktigt snygga! (Dessutom är de ovanliga, jag har väldigt många svarta skor och jag tycker det är svårt att hitta snygga skor i andra färger).

10 APRIL

Här är en bild från igår, "lugnet före stormen" (kan man verkligen säga) så Hanna passade på att ta en bild på mig. Jag tog även en bild på henne men jag upptäckte att hon raderat den när jag kollade igenom kameran imorse!

För övrigt är det en underbar dag, jag tänkte ta på mig mina träningskläder + Ray Ban och ge mig ut i solen! Vad händer hos er idag?

LÖRDAG!

Innan jag drar ut tänkte jag hälsa till mina kära bloggläsare. Vad tycker ni om lördagens outfit? Det orange linnet köpte jag idag på Zara! Älskar färgen! Armbandet kommer från Indiska och jag bär det utanpå kavajen!

Idag har jag annars spenderat dagen med Hanna och shoppat på stan. Har tagit lite bilder så jag återkommer med dem imorgon!

Ha en bra kväll! Vi kanske ses i dimman?

TODAY

Har jag sagt hur mycket jag älskar mitt nya linne? Hehe, jag lovar detta är det sista inlägget om det haha. Jag tycker bara det är så sött, snyggt, gulligt, hett, fint.. ja ni förstår. Har även ställt ut mina Acne-skor i hallen nu (har dem på bilden)

Våren!

VÅREN


Hade vårjacka idag. Den kommer från Barbour! Underbart! Förresten så är bilderna tagna med mobilen idag.

Utanför lägenheten såg jag dessa blommor. Underbart! Sa jag det? Solen skiner idag!


Vad gör ni ikväll?

SHOPPAT

Underbara kära linne, vi kommer ha så kul ihop i sommar. Hur fint är det?
Här ser ni hur tyget ser ut på lite närmare håll, det är chiffongaktigt men har dubbla lager.
Älskar spetsen längst ned!


Jag kommer matcha linnet med skinnjacka under sommardagarna. Jag tycker att det både passar vid utgång och vardag beroende på vad man har till. Visar någon dag hur jag matchar med skinnjackan - den har ni inte sett ännu heller. Ett riktigt bra köp som jag gjorde (det är lite Helmut Lang inspirerad stil på jackan)


I SENT A LETTER


Till min fina vän Rebecca.. det var mer ett paket än ett brev som innehöll...


Sommarens mest hypade shorts?


Självklart ville Rebecca också ha ett par när jag berättade att jag lyckades lägga vantarna på dem! Så jag skickade dem direkt! Vad gör vi shoppaholics inte för att hjälpa varandra i nöd? Haha. Ne men de är helt underbara. Sköna. Snygga. Heta. - De kommer sitta perfekt i sommar! Längtar efter att få lite färg på benen, som Rebecca dock redan har eftersom hon nyligen kom hem från en solsemester, spana in hennes blogg ----> här

BEIGE

Mockajacka från H&M


Kommer ni ihåg när jag skrev detta? Tyckte det var riktigt snyggt och hittade den här jackan på H&M. Jag blev dock väldigt besviken på den. På pressbilderna såg den perfekt ut men när jag såg den förstod jag inte varför det inte fanns något tyg innanför mockan? Det är bara ett stycke mocka som är dåligt ihopsytt.. för 1000 kr, på H&M? Den kändes inte värd pengarna. Sorry H&M, detta kunde ni gjort bättre, snygg modell men väldigt dålig kvalité för ett väldigt högt pris!

WHITE

Mina mobilbilder gör inte detta linne rättvisa. Tyvärr fanns det bara en small kvar i affären som hade en tråd lös mitt på linnet . Jag har lagt undan en sån här till imorgon i en annan Vero Moda affär. 259 pix kostar den och är helt underbar!


Vad tycker ni? (Lovar att ta bättre bild när jag köpt det)

ROMANTISKT

De här snygga lakanen (de vita) är påväg hem till mig, köpte 2 till mig & 1 till syster. Hur romantiska & fina är de inte? Från H&M Home.


VIRKAT!

Dessa shorts blev just mina. Ville bara säga det. Vi hörs sen puss.

OSLO

Bättre bild blir det inte. A skulle ta en bild på mig när vi gick en promenad, såhär blev det. (Visst har mitt hår blivit jättelångt igen? Jag som klippte 10 cm senast!)

Vi gick förbi Slottet.. men det var dimmigt & grått så spännande bilder blir det inte.

Tyckte det var roligare att se att det fanns TVÅ röda gubbar och EN grön gubbe på trafikljusen.. ha ha ha, kan någon förklara detta för mig? Är det jag som inte förstår, säg mig.

FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG I OSLO!

Just nu sitter jag på ett tåg tillbaka till Stockholm - från Oslo. Är inne på min andra Cola och har precis ätit en baguette. Man måste fylla på när man är på en 6-timmarsresa. Min pojkvän A bor i Oslo, ni som undrar vad jag hade för syfte med besöket. Vi hade inte så bra väder eftersom det låg en dimma över hela staden, det duggregnade konstant och luften kändes lite tung men jag har ändå haft en riktigt bra helg eftersom den spenderades med A.


Mitt första intryck av Oslo: mindre än jag tänkt mig, höga byggnader, mycket nybyggen, mycket klädaffärer, väldigt många gick runt med påsar från Acne (otippat!), dyra mataffärer, mycket pubar, de hade ingen småsten på gatorna (Sthlm gör något, alla mina skor gråter), spårvagnen heter Trikken (he he he) och varje övergångställe där det finns trafikljus har två röda gubbar och en grön? (har jag eller norrmännen missat något?!?!) Jag har bildbevis som jag tänker visa senare!


TIPS?

Mina kära bloggläsare. Jag vet att jag inte har varit någon flitig bloggare. Ska försöka ändra på detta eftersom det är så hilma kul att blogga och få respons på det man skriver. Inte för att jag anser mig själv skriva några djupa tankar, krönikor eller artiklar. Långt ifrån. Jag skriver om det som headern antyder; mode, stil och shopping. Samt lite om vad jag gör om dagarna.


Är det något mer ni skulle vilja att jag skrev om? Vad vill ni läsa om? Och vet någon en bra bloggdesigner som inte tar skyhöga priser för en enkel bloggdesign?

SKINFLASH

Gick in på Åhlens igår & såg mig själv i spegeln. Med lite sömn blir man lätt mörk under ögonen och jag var väldigt mörk! Säljaren la på lite av den här mirakelpennan och jag jämförde hur det såg ut under ögonen. Vilken skillnad! Den här concealern är ljusreflekterande så man ser mycket ljusare & fräschare ut.

Lite pricy var den men absolut värd pengarna om den funkar i längden. Så jag hoppas verkligen den håller hela dagen!