26 APRIL

Jag och älskling i Dubai!

Idag har det inte hänt särskilt mycket förutom att jag lämnade tillbaka två plagg som jag köpte igår :/ och självklart jobb & träning! Det som är speciellt med dagen är att jag och Adis varit ihop i 5 år idag Imorgon ska jag till Lidköping för att träffa A & familjen. Jag ser verkligen fram emot det!

FAA + MORE

Mina shoppingfynd idag från Fashion Against Aids + BikBok (samt goodiebag från H&M)
Testade den här guldringen lite snabbt så det blev inte supersnyggt men man ser hur den sitter! Supernöjd!
Dessa snyggningar fanns i butik men tyvärr inte i min storlek. Hanna köpte dock ett par (inte alls avis)

Efter jobbet blev det en sväng förbi BikBok där det var 50% i hela butiken - därmed var det totalt kaos! Efteråt blev det en sväng på Marion's Gastro Diner för en burgare (har uppdaterat Instagram: ajlamehinovic) och efteråt till förhandssläppet av FAA på H&M! Där bjöds det på goodiebag (ni ser även det på bilden ovan) FAA-kollektionen (det var totalt kaos) samt 20% rabatt på allt annat i butiken - utom FAA. Jag köpte bikini samt döskallearmband från FAA-kollektionen och två hårringar! Från BikBok blev det en lila långärmad tröja samt ett linne - linnet är i strl L och väldigt stort, tog en chansning men det sitter inte så fint som jag trodde så det kommer att åka tillbaka imorgon.. på BikBok köpte jag även 4 trosor för 59 kr! Kap!

PERFECT

Dessa jeans från Cheap Monday - hur snygga? Älskar färgen, mönstret i knävecket, materialet verkar underbart. De finns bland annat på Nelly.com men jag hade hellre provat dessa än beställt dem. Har kunnat ha väldigt många olika storlekar i Cheap Modays jeans beroende av material så är alltid osäker på vilken storlek som blir bäst.

För övrigt har det inte hänt så mycket idag. En vanlig måndag med jobb! Imorgon blir det dock även träning, nu ska jag sätta igång igen, har tyvärr inte tränat så mycket som jag planerat de senaste veckorna..

SÖNDAG

Sitter här och äter en god wrap som jag gjort tillsammans med en Coca Cola! Sorry för att jag är så sliten på bilderna men jag är osminkad... haha.. jag kollar lite på tv, känns som en typiskt tråkig söndag. Ingen inspiration till att göra.. något.. det är grått och tråkigt ute. Hoppas ni har det roligare, men vädret i Stockholm är i alla fall blä idag, tror inte det blir roligare än såhär idag tyvärr!

T / J


Kommer ni ihåg när jag fick den här beställningen? Jag är jättedålig på att lägga upp allt jag köper och upptäckte häromdagen att det finns många plagg jag inte visat för er, är det något ni vill se mer av? Kanske ska visa några av mina favoriter?

I ett av paketen som ni såg i det tidigare inlägget, låg dessa underbara jeans från Tiger Jeans - i den perfekta ljusa färgen. Jag gjorde en liten chansning på storlek och färg men tyvärr var de lite stora när de kom första gången så jag fick byta dem till en strl mindre. Nu sitter de helt perfekt. Jag är supernöjd och övertygad över att de kommer att användas väldigt mycket i vår/sommar. Jeansen är dock lite långa för att ha till klackar och Converse så jag funderar på att klippa av dem några cm, vad tycker ni jag borde göra? Någon som gjort det hemma? Behöver jag sy dem någonstans om jag klipper så de inte går sönder? Någon som vet?

FLIPPIN' BURGERS

Menyn fick vi ute på gatan eftersom det var kö in till restaurangen innan den öppnade, haha..
Drack förstås Coca Cola till - utan glas skulle det tydligen vara..
Idag gick vi till Flippin' Burgers där hamburgarna var sjukt goda! Jag tog den som hette Cricket, kan verkligen rekommendera den! Dock var vi lite besvikna på deras pommes eftersom de var fabriksgjorda. Man beställer pommes separat, så nästa gång tror jag att jag skippar pommes och tar hamburgare + shake. Tog ingen milkshake den här gången eftersom jag verkligen inte orkade men nästa gång ska jag smaka! Detta innebär förstås att jag kommer att gå tillbaka. Jag rekommenderar er som tänkt gå dit att vara där precis vid öppning (eller en kvart innan). Vi var ute och promenerade och kom dit 10 minuter innan de öppnade och då var det redan kö!!

Annars så har vi promenerat genom Gamla Stan och fikat. Ikväll får vi se om det blir utgång eller en skön kväll hemma. Hoppas ni får en bra lördagkväll!

NEW AND SOME INSPIRATION

Från vänster: Jacka - H&M Trend, Linne - H&M, Klackar - H&M - Väska - Givenchy - Byxor - H&M Trend - Armband - Kyssjohanna.se

Jackan (mer som en kofta, kommer bära den inomhus också), väskan och byxorna äger jag och resterande är endast inspiration och hur jag vill bära mina nya kläder/väska. De gula klackarna sålde tyvärr slut på nätet och jag har inte sett dem i butik, någon som vet om de finns? De hade varit riktigt fräscha till mina nya byxor som går ned till anklarna. Med den här outfiten klär jag ned byxorna lite med de färgglada klackarna, den lite sportiga jackan/koftan och armbandet som känns lekfullt. Armbandet från Mono har jag men inte i den färgen som är på bilden, vill dock köpa fler! Har sett att det kommit nya Mono-armband med stjärnor istället för döskalle? Hett!

Jag har inte använt jackan och byxorna ännu men ska nog ha på mig jackan som en kofta imorgon. Dessutom har jag börjat använda min älskade Antigona bag från Givenchy. Är så försiktig med den så man skulle kunna tro att det är min bebis och inte min väska, haha skämtar såklart - tycker dock man ska vara extra försiktig med sina fina grejer! Hoppas ni gillar mina nya grejer och min matchning! En liten blandning av sofistikerat men lite lekfullt och inte så tråkigt som "seriösa" kläder kan se ut på en 22-åring haha.

Passar till: Jobbet, en AW eller en shoppingrunda!

MY WEEKEND

Jag i ett soligt Stockholm, bakom mig Riksdagen, tyckte det var passande att ta kort där haha
I gamla stan, kunde inte motstå att fota den här sjukt snygga arkitekturen
Goda drinkar på Anglais
Hundra år sedan jag åt pommes - testade även nya Prime Chicken på McDonalds, den var god!
Var tvungen att fota Grönan, snart öppnar de - känns alltid som sommar när man är där tycker jag
Boqueria i den nya Mood Gallerian där vi satt söndag kväll med var sin kopp te efter några timmars promenerande runt Stockholm

Nu fick ni se lite av min weekend. Jag hängde rätt mycket med Hanna, vi gick bland annat ut för en drink på Anglais - vi orkade inte festa utan ville bara komma ut lite, det var nice! Sedan var vi även ute och promenerade i flera timmar, hade superont i benen och fötterna när jag kom hem! Det blev en skön och rätt så lugn helg. Nu till helgen kommer A och hälsar på, får hoppas det blir lika fint väder som det var igår någon av dagarna i alla fall så att man kan vara ute, är så trött på den här gråa årstiden som varit. Hoppas att ni också haft en bra helg!

TEA TIME

Köpte dessa påsar med te samt den fina hjärtklämman idag!

Måndag! Vad gör ni? Själv sitter jag och kollar på Inför Eurovision song contest. Ni som känner mig vet att jag är väldigt insatt och brukar följa det slaviskt, haha men jag står i alla för att jag gör det! Jag sitter samtidigt och dricker mitt goda persikote, köpte dessa två tepåsar idag 20 kr/påse på Kahls - de är bäst på te tycker jag! Klämman kostade 35 kr och var så söt så jag var tvungen att köpa den!

Annars har jag mest slappat sedan jag kom hem, är supertrött och ska försöka lägga mig lite tidigare. Slänger snart upp lite bilder från helgen här som jag har laddat upp från telefonen, som jag nämnt tidigare kan ni följa mig på instagram där jag är lite bättre på att uppdatera. Jag heter ajlamehinovic där!

TODAY

Vid Sergels Torg idag! Cloetta/Kexchoklad skulle tydligen slå något världsrekord?
De kastade ut kexchoklad som var som en vanlig choklad, med små fallskärmar! Fångade en!
Efter att vi gått runt i lite affärer gick jag och Hanna till Eastanbul för att äta (lite) mat haha. Det slutade med att vi blev jättemätta och belåtna. Det är supergod mat där och väldigt prisvärd! Om åker tunnelbana går ni av på Rådmansgatan eller Odenplan sedan ligger restaurangen inte långt därifrån!

Sedan vaknade vi i Sthlm av att det låg snö på gatorna haha, eller snarare väldigt mycket slask. Som tur så har allt försvunnit, så ni behöver inte oroa er för oss! Imorgon blir det en vanlig skön söndag, ska inte göra något speciellt. Jag tycker att det är jätteskönt att ha söndagarna helt fria. Vi hörs, godnatt!

HAIR

Sprang in på Kicks häromdagen för att jag behövde en ny nagelbitare. Lyckades på något sätt förstöra min genom att dra "ovansidan" åt sidan och då flög undersidan iväg ned i toalettstolen (typsikt) så jag orkade varken plocka upp den ur toalettstolen eller laga den haha så jag var tvungen att köpa en ny. När jag väl var där såg jag att det hade kommit in lite nya hårprodukter, bland annat från Blowpro. Var såklart tvungen att testa!

Blowpro, Ready Set Blow - Express Blow Dry Lotion är en lotion som man lägger i fuktigt, nytvättat hår innan det fönas. Det ska halvera föningstiden vilket är superbra eftersom håret slits väldigt mycket av det. Denna lotion skyddar och stäker håret också. En bra grej är att deras produkter varken innehåller sulfater, parabener eller sodiumklorid (som tyvärr många märken gör)! Jag har testat Blowpro några gånger nu och tycker att det fungerar bra. Jag upplever i alla fall att det går lite snabbare att föna håret men framförallt också att håret luktar jättegott och att det blir en annan känsla i håret!

Produkten jag köpte, som ni ser på bilden, kostade 135 kr och jag tycker absoult att den fungerar bra. Jag tror effekten blir större för er som har normalt/tunnt hår än de som har tjockt/mycket hår, eftersom denna lotion också ska göra att håret känns fylligare. Har man redan väldigt fylligt hår kanske det räcker som det är men då har man de andra välgörande effekterna. Helt klart godkänt. Jag ska använda produkten i fortsättningen, så har ni några frågor är det bara att ställa dem!

LÖRDAGENS FYND!

Hittade den här svarta "perfect tee" t-shirten för 100 kr på Gina Tricot och kunde inte motstå. Jag tog en större storlek för att kunna ha den till leggings men också för att kunna stoppa in den i byxor så att det blir ett snyggt "fall". Det var endast några kvar så jag tror att det var därför den var nedsatt. Är supernöjd med mitt fynd! Sedan köpte jag ett par sockar haha, lite roligt men jag har INGA rena sockar kvar pga att vi inte har haft våra tvättstugenycklar här och när vi väl fick dem var den första tiden vi kunde tvätta den 20 april vilket är hundra år från och med nu känns det som. Vi får se hur detta går!

ÄNTLIGEN

Bild: http://www.hm.com

Jag har i princip kollat in H&M:s webshop varje dag för att spana in om dessa klackar kommit in. Kollade nu och de fanns! Problemet? Jag har absoult shoppingförbud. Jag vill inte shoppa just nu eftersom jag måste spara pengar och för att jag dessutom redan shoppat en hel del. 299 kr kostar klackarna och har redan tagit slut i några storlekar. Som tur finns 38 just nu men har en känsla av att de inte kommer att finnas länge till. VAD GÖRA? Vad säger ni?

EASYTONE

Invigde mina nya Reebook Easytones i helgen! 400 pix på Stadium fick jag ge för dessa sköna skor i skinn. Kap!
Köpte även dessa snygga Easytones till Lejla! Gillar dem, de var också i skinn! Hennes modell var dock nyare och lite dyrare men jag tyckte det var så bra pris på Stadium just nu (som dessutom har 25% på alla varor) så jag slog till! Ni hittar förresten Lejlas blogg HÄR.

THE WEEKEND

Jag och A tog en promenad i området där jag bor, vi såg dessa fina svanar som jag fångade på bild med min iPhone
Vi gick en lång promenad i skogen och satte oss sedan en stund i solen, supermysigt! När jag köper lägenhet en dag vill jag verkligen ha nära både till stan och till naturen! Här ser ni A på bild hehe
Förutom att vi var ute och fikade några gånger käkade vi på Vapiano (typ ett måste haha - jag åt deras Caesarsallad) åt där även idag haha.. i helgen blev det även några glas vin, det var supertrevlig stämning där! Vi brukar gå till Vapiano Stureplan, ifall ni undrade!

För övrigt var vi på bio igår, vi såg Hunger Games som var superbra. Annorlunda och liknade inget jag sett tidigare vilket är ett stort PLUS! Gillar verkligen filmer som inte är som alla andra. Annars så har vi haft tur med vädret här i Sthlm, det har varit soligt så som bilderna, i ca 3 dagar sedan kom det en litet snöfall i fredags men det har jag försökt förtränga! Haha. Hoppas att ni har haft en underbar ledighet och haft möjlighet att vila upp er och umgås med era nära och kära!

OUTFIT x 2

Två outfits som jag bad A ta hastigt idag!

Till höger har jag på mig ett linne och leggings - Gina Tricot, kavaj - Zara, klackar - Marni/H&M
Till vänster linne Gina Tricot, byxor - Marni/H&M - klackar - Zara

Jag har tänkt visa er mina nya inköp men inte hunnit ta några bilder på ett tag. Ovan ser ni dock min nya kavaj från Zara som jag älskar! Den är verkligen superfin. Mina två nya klackar kommer nog att bäras flitigt i vår/sommar - dock är klackarna från Marni/H&M mycket skönare än de från Zara! Byxorna från Marni/H&M fastnade jag inte alls för när jag endast såg produktbilderna men när jag såg hur de såg ut i verkligheten fastnade jag direkt och höll utkik på hemsidan där de kom upp för ungefär en vecka sedan! Hope you like it!

DETAILS RIGHT NOW

Min Michael Kors klocka är ständigt på! Känner mig naken om jag lämnar lägenheten utan den!
Dessa tre armband är mina favoriter just nu! Armbandet i mitten är i silver och har tre berlocker, jag fick det av A som köpte det nu när han var i Bosnien. Jag fick även ett halsband i silver med en jättesnygg sten, har dock ingen bild på det. Armbandet med ögat kommer från Asos och det rosa armbandet med döskallen kommer från Mono.

LOVE NLY ♥

Dessa klackar hämtade jag ut i tisdags, de låg i ett av paketen från Nelly. Jag fick dem för att jag jobbade på Nelly High Heels Party i Lidköping. Modellen heter Cate och de sitter supersnyggt, vet inte hur höga de är i centimeter men de känns inte så farligt höga på foten och än så länge har de varit sköna att gå i! Hope you like them!

A LONG WEEKEND!

Fika med A ute i solen på ett nytt franskt café i den nya Mood Gallerian som är riktigt nice! Bullarna var enorma!
Jag ute i solen! Outfiten består av mina nya Givenchy-väska som jag invigde igår! Jeans och kappa från H&M, loafers från Scorett, blus från Zara och scarf från Turkiet!

Jag och A gick en sväng på stan igår. Det var superfint väder så vi fikade ute i den nya Mood Gallerian. Den var riktigt modern och fin, det fanns en hel del nya affärer. Jag var dock inte inne i så många av affärerna men det var rätt mycket nya märken som jag inte kände igen sedan innan. Lite kul att det händer något i City i alla fall, dessutom finns det massa nya fikaställen nu, vilket verkligen behövs i City! Nu ska jag och A ut i solen igen, jag ska inviga mina nya Reebook Easytones! Fyndade dem på Stadium för någon vecka sen!

GLOSSYBOX

Detta låg i min Glossybox som jag hämtade igår! Månadens tema är naturligt! Godiset är ekologiskt, har inte ätit det än men det ser gott ut! Nagellacket kommer från L'oreal (fullsize), Duschgelen är från Mádara Ecocosmetics, Shea Hand Creme från L'occitane, Lemon butter nagelbandscreme från Burt's Bees (fullsize) och ett lipbalm från Fruit Gorilla & Friends (fullsize)

Hela boxen kostar 139 kr och nästa måndad kommer temat att vara 2012 Swedish Beauty & Cosmetics Awards! Ni kan läsa mer om det på Glossybox hemisda! Jag kommer inte att vilja missa nästa Glossybox, vill du också ha en? Det är ingen uppsägningstid så man kan beställa en om man bara vill pröva, det är fraktifritt så det enda man betalar är 139 kr. Ni kan beställa det HÄR!

BACK AGAIN

Hämtade ut detta på ICA idag. Tjejen i posten log när jag sa att jag hade 3 paket att hämta så jag var tvungen att säga att jag hade varit bortrest! Haha. Glossybox kom idag, den ska ni få se! Samt två paket från Nelly.se ett från det jag valde på Nelly High Heels Party och ett som jag beställde förra veckan! Spännande va!

Annars så har jag varit hemma i Lidköping under helgen. Jag har bland annat umgåtts med familjen, A och tagit körlektioner! Nice va? Ne nu är klockan mycket, skulle sovit för tjugo minuter sedan. Bloggen har tyvärr fått hamna i andra hand nu när jag haft annat att fixa. Återkommer i alla fall imorgon med Glossyboxen! Hörs!