Copycats inom mode(bloggare?)

Jag satt & spanade in ett flertal populärare bloggar för en stund sen. Man kan hitta väldigt mycket inspiration om mode & olika produkter som finns på marknaden vilket är väldigt bra. Men när går det överstyr? Är det när vissa personer vet att det fnns en klänning på H&M trend som köper in den & sedan vill alla ha den när den läggs ut på tradera? Alltså den här klänningen:



Den är väldigt snygg men hur kul är det att ha den i sommar när väldigt många andra har den? Om man inte var först med den utan ser den på väldigt många som har den på stan, är man då originell i sin stil? Jag tycker att den är snygg men jag vill inte ha den här klänningen, finns ju tusentals liknande.

Samtidigt finns det även väldigt många modebloggare som äger denna klänning. Något annat som ett flertal modebloggare äger är bland annat den här kjolen:



Den är jättesnygg, kommer från Topshop & har visats i många modetidningar & bloggar som en favorit. Snyggt preppy-stuk men samtidigt känns den tråkig - just för att den finns i så många garderober!

Självklart påverkas vi av att det finns många bra fungerande kedjor runt om i hela landet bland annat GinaTricot & H&M men tråkigt börjar det bli när man ser ett gäng tjejer gå förbi med likandana outfits från top till tå, finns det någon som är helt originell? Har ni tips på någon? En modebloggare som jag tycker har helt underbar egen stil är Amanda. Spana in hennes blogg, men låt bli att kopiera henne - jag vet att ni vill. Haha. Hon har även en egen webshop & ett eget märke så passa på där!


Kommentarer
Postat av: vendela

den kjolen är rätt fin tycker jag, men klänningen är man aaalldeles less på :)

2008-05-26 @ 11:19:25
URL: http://psalmijanuari.blogg.se/
Postat av: Zhara

ja det är så jäkla tråkigt att städa!men slå på skön musik på högsta volym,då brukar det gå lättare:D

2008-05-26 @ 11:56:40
URL: http://zharaf.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag håller med dig fullt ut :) Och Amanda har helt klart coolaste stilen i bloggsverige :)

2008-05-26 @ 15:11:05
URL: http://mialindberg.blogg.se/
Postat av: kristin

svar: oki, jag tyckte att hon passade i det :)



den där klänningen från h&m är snygg :)

2008-05-26 @ 23:10:07
URL: http://fkj.blogg.se/
Postat av: stina-lee

Jag håller med!

2008-05-27 @ 10:24:09
URL: http://stinalee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0